gott nytt år söton!


tvåtusentio

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja men det är klart!
Har du några nyårslöften?
nej har aldrig haft något
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
haha nej
Vilka länder besökte du? 
typ inga skulle jag tro
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
inget specifikt datum kan jag komma på
Vad var din största framgång 2010?
kanske att det har gått rätt så bra i skolan eller jaa.. vet faktiskt inte
Största misstaget?
tssss
Bästa köpet?
mina tighta jeans från topshop helt klart, använder dom lite för mycket nästan
Vad spenderade du mest pengar på?
fika, kläder, fika, kläder
Gjorde någonting dig riktigt glad?
det är klart, vänner och folk runt om kring mig är väl det främsta
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
från och med du, genom eld, love the way you lie, kärlek vid sista ögonkastet, omg osv
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare och ledsnare.. kan väl bara säga att förra året var mycket bättre
Vad önskar du att du gjort mer?
absolut ingen aning, finns inget att göra åt så känns onödigt att tänka så
Favoritprogram på TV?
criminal minds, paradis hotel, jersy shore osv
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
vaknade upp, fick en massa fina presenter, rosor och frukost på sängen, tog det lugnt på dagen var bara hemma och hängde framför min då nya data och lite sådant sen på kvällen drogs det iväg till en killkompis för roligheter med bl.a elin och ett gäng andra härliga folk
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 
i början av året var det mycket tights och lite slappa tröjor, i sommras var det all in med jeansshorts såklart och sen efter sommaren och nu har det varit mycket jeans, kavaj, linnen, skjortor..  
Den bästa nya personen du träffade?
hanna har jag tyckt det har varit jätte kul att träffa om jag ska bara ta en person sen har jag träffat så många andra som har varit jätte kul, men hanna är den som jag har kommit närmast med sedan detta året.


lost in the world


sitter och väntar på mina två snyggingar som är påväg hit ungefär just nu, elin och hanna. har ingen aning vad som kommer hittas på men slår vad om att vi kommer ha det kul i alla fall. ha en fin torsdag sötnosar!

hanna maria

jag och hanna lärde rätt så nydligen känna varandra, vi började snacka rätt mycket i våras sen nu denna terminen har vi kommit allt närmare varandra vilket jag tycker är otroligt kul. trots att det var så litet tag sedan så har hon gått och blivit en av mina närmsta vänner och skulle verkligen inte vilja vara utan henne. 
vi är väldigt lika skulle jag nog vilja säga, med våra åsikter och personliga tankar om de mesta.
hanna är en sådan otroligt härlig människa, man blir alltid glad när man är med henne. om man skulle beskriva hanna med ett ord så skulle det förmodligen vara charmig. för hon är otroligt charmig och kärleksfull. en riktig mysmänniska är hon med, vi är sådana söndagskompisar som älskar sondagar haha.  
det finns så mycket att säga om hanna, energin hon har, hennes positiva inställning, hennes lustiga ironi och hennes öppenhet (heter det så?) till allt och alla.
hanna är väldigt enkel att prata med eftersom att hon är så öppen, vilket gör att det är otroligt roligt att umgås med henne, man har alltid lika kul! sen är hon väldigt kreativ också vilket gör allt mycket roligare, det är oftast hon som ordnar upp vad som händer om man säger så.

hanna precis som jag, älskar horoskop och allt som har med det att göra, sommar är tiden hon trivs bäst på.. fast dock älskar hon vintern och snön också haha, sen har hon har en enorm kärlek till topshop och weekday.
hon är en underbar lite solstråle som älskar ordet underbar och när hon väl älskar något så älskar hon att upprepa just ordet underbar haha.
sen går det ju inte att inte säga att hanna har en otroligt snygg stil, hennes garderob vill man inget annat än sno. de snyggaste stickade koftorna, rutiga slappa skjortor, slappa och enkla men otroligt snygga basic-plagg. den perfekta garderoben helt enkelt.
när jag tänker på hanna så tänker jag på all form av musik men mest lutar det åt snook, nicki minaj, kanye west och lite åt det hållet. sen småsaker som stora blommiga tekoppar, diesel reklamen, hörlurar, chai, speciella hälsningar, bussresor, osv osv.
jag är så glad att jag lärt känna hanna och hoppas verkligen att vi fortsätter vara vänner som nu framåt i tiden med en massa med minnen och en mycket stark vänskap.
 
haha den ända bilden jag hittade med mig och hanna, fick beskära den och allt och kanske inte den vackraste meeen ändå

skinny love


haft det ubermysigt hos syster, bambi på hal is i de stora snödrivorna som ligger som farinsocker över gatorna i stan, falafel med extra feferoni, hm's vår katalog, ett stycke ernst och en struts på bordet, en klocka som ringde 07.30 därmed två trötta systrar, en behövlig ansiktsbehandling, fyra plagg rikare och skinny love på repeat - två bra dagar, mycket bra.

bigsis


drar till syster i malmö, stannar för natten - några rundor i stan och ansiktsbehandling & såklart det bästa sällskapet. finfint!

brainwashed


för det första: jag har nu officielt lärt mig att jag suger på att hålla saker jag säger angående bloggen.
för det andra: jag har officielt blivit hjärntvättad av criminal minds, KAN.INTE.SLUTA.KOLLA.
för det tredje: ser ut att bli en bra vecka med besök hos sis och träffa hanna, finfint!

i'mma shine


då drar man iväg på middag hos mormor, hörs ikväll sötnosar!

25


(min favoritdel på hela victoria secret fashion show 2010/2011)
då var julafton över.. hade en mycket bra sådan, bättre än jag trodde. stämningen var på topp, maten var god och alla fick vad de önskade sig. rätt så super faktiskt! det var julfika med blodapelsiner, glögg, jul-cupcakes, lussebullar och allt det där tillsammans med kalle anka, därefter blev det julklappsutdelning sen blev det julbord för hela slanten och en del snack haha. sen blev det ju såklart svensson svensson och därefter satte jag, storasyster, storebror och pappa igång slumdog, alla fyras favoritfilm! en riktigt lyckad kväll med andra ord.
och det gör ju det inte sämre att jag fick: tre säsonger av criminal minds, snabba cash, sex and the city 2, tre produkter till mitt ansikte från exuciance, body butter från the body shop, tre nagelack, presentkort på weekday, sminkkurs på make up store inkusive presentkort där, pengar och håkan hellström konsertbiljett. amazing!
god fortsättning på er alla!

happy xmas!



bild från flickr'

GOD JUL!


yesterday


från igår: jeans topshop, blus/topp monki, halsband gina & till det klackar från vagabond

dagen före dopparedagen


godmorgon! det är första dagen på lovet och jag vaknade kvart i nio, vad hände liksom?
idag var planerna att ta det rätt lugnt, ta tag i "mina vänner" grejset tillexempel haha, och sen fixa om lite på mina garderobsväggar precis som jag gjorde början på sommarlovet haha.
nu blir det ner och käka frulle, puss!

who's that chick?


diesel commercial, emmylinnea, dirtyglam, tumblr, sakis rouvas

äntligen!


JUUUUULOOOOOV


8 miles


tror denna bilden var en av den stora delen till vad som fick mig att köpa min lilla fuskpäls haha.
ligger i sängen och kollar oth, suprise liksom.. men gud vad mitt huvud värker, har sådan otrolig huvudverk speciellt varje gång jag reser mig. dör lite.
idag var det i alla fall sista skoldagen, inte för att vi gjorde så mycket. redovisade lite franska och kollade på 8 miles, filmen om/med eminem, otroligt bra var den! imorgon blir det skolavslutning, sen är vi fria för en vecka eller vad det blir.. otroligt skönt i alla fall!

forever


hej kära vänner, det är måndag och jag är galet förkyld. halvdag i skolan då det var innebandy, rätt kul faktiskt. därefter begav jag mig hemåt och med mig köpte jag kyckligsoppa. så kyclingsoppa tillsammans med one tree hill på tv har det varit denna dag. sjukt skönt faktiskt.
nu ska jag dricka upp min varma mjölk sen beger jag mig in till stan med bestie en snabb runda. pusss

winter song


hemma igen efter en mycket fin helg fylld av julbord, en fin överraskning, syster-mys, brakfrukost, julgrnspyntande, pulka åkande, glögg-drickande och wii-spelande.
nu är jag helt otroligt trött så blir väl sängen snart, puss!


POWER



vad skulle bloggvärlden varit utan the cobrasnake? själv har jag inget bra svar på det faktiskt haha..
har i alla fall varit en väldigt bra dag idag, chill dag i skolan och därefter en otroligt mysig runda på stan med en mycket saknad anna. blev fika och in och ut ur alla butiker. fick med mig en galet mysig fejk pälsjacka från hm och en skjorta. mycket nöjd är jag! ikväll blir det en himlans lugn kväll, blir robinsson med lillasyster och papps eftersom att det tydligen går även idag. ozan min älskling (haha!) åkte ju ut igår vilket gjorde mig väldigt besviken haha men måste ju fortsätta se. så det är ungefär det jag kommer göra ikväll, ska nämligen upp tidigt imorgon för att dra iväg med syskongänget till farfar. sen därefter drar jag iväg med lillasyster och päronen för att träffa min andra farfar och hans sambo för att käka julbord. sen drar jag och lillasyster iväg till storasyster för att sova där, sen på söndag blir det julmys för hela slanten med systrarna + lisa haha. rörigt och egentligen inte speciellt intressant för er, men man vet aldrig haha. bloggen blir nog i alla fall lite lidande.. men jaja pussssssss


for the first time


Gillar:
 öpnna människor, breda fönsterkarmar, min fondvägg och en perfekt latte.  
Gillar inte: kylan ute just nu
Blir glad av: urfina vänner och underbara konserter
Modekjedja: weekday, monki, hm, topshop
Modetidning: ELLE, cosmo, vecko revyn
Läser annars: är ingen bokläsare så bloggar och dagstidningen får bli mitt svar.
Lyssnar på: dansa är kuuuuuuuuuuuuuuuuuul min älskade spotifylista med de låtarna jag lyssnar mest på just nu
Dricker:
 kaffe/latte i mängder, chaite, te, jucie, cola 
Äter: thai/sushi/pappas käk 
Doft: vaniljljus, rosor
Smink: foundation, rouge, mascara på en vanlig dag  
Skor: converse utan tvekan
Vad klär du dig helst i: jeansshorts, något snyggt slappt linne och några fina smycken
Sparare eller slösare: slösare skulle jag tro..
Morgon - eller nattmänniska: natt helt klart.
Favoritgodis: chocklad och lakris.
Favoritfilm: slumdog millionaire
Favoritserie: one tree hill, sex and the city, nikita, criminal minds osv osv.
Vad vill du jobba som: modejournalist
Syskon: storebror gustaf, storasyster anna och lillasyster vera
Pojkvän: nepps
Dröm pojkvän: en utlänsk hottie som är helt underbar och älskar mig för den jag är.
Hur många barn vill du ha: vet inte, är ingen barnmänniska.
Favorit årstid: sommaren & början på hösten
Vinter planer: njuta av ledigheten, göra klart mitt rum osv
vårens planer: kämpa som faaaan i skolan!
Favorit väder: sol såklart!
Spelar du instrument:
nepps
Gillar du att sjunga: jadå kan man nog säga!
Har du tatuering /piercing? nej inte än haha 
Humör just nu: trött men mår ändå helt okej bra

i hate goodbyes i hate these tears in my eyes i hate myself for the way i feel about you everytime i’ve had enough i’m sick of wishing he was around me every day, every night i hate love


hej-hej-random!
jag orkar verkligen inte med snöstorm imorgon
jag vill ha lov nu nu nu!
jag är otroligt avundsjuk på sofia som drar till afrika imorgonbitti!
+++ till claude kelly
jag är perfektionist när det gäller min spotifylista har jag upptäckt
jag dör av längtan till håkan 9/4 och grabbarna 13/4
julmys med syster och lisa på söndag, awsome
fan vad jag älskar min klass alltså
längtan tills mitt rum är helt klart är enorm typ
jag är väldigt shoppingsugen (köpte dock världens finaste halsband igår!)
jag suger på att lägga upp de där med mina vänner, men den som väntar på något gott...? (a)
solnedgången när man kommer hem från skolan är oslagbar
fan vad jag älskar att ha bakgrundsbild på datan igen!




be stupid


sjukt onödig dag, typ det jag har att säga. hoppas på en bättre dag imorgon. love

de senaste dagarna


complicated


steg upp tidigt en söndag som denna för att dra mig in till stan för att äta frukost med mina favoritflickor på systrar och bönor. blev en hel del kaffe, frukostbullar, ägg och såklart flera timmars snackade. en helt underbart bra början på dagen.
nu ska jag bege mig iväg till träningen, pussss


senaste timmarna

sista avsnittet av one tree hill säsong 7 och en massa tårar, weekdays hemsida, inspirationsbilder och http://www.youtube.com/watch?v=z5pJH01_xVY den där låten på repeat.

weekday




jaaaotaaaack!


i'm still alive but i'm barely breathing


precis som alla andra fredagar inprinsip så tillbringades den med linnsan framför idol. hon sov över och nu idag har jag varit med papps i malmö, för att kolla och köpa lite inredningsprylar till mig. blev ett högt barbord och en barstol idag. så nu ska det monteras ihop sen blir det väl en lugn lördag skulle jag tro.. puss

dreams only last for a night


mitt beroende fortsätter med oth och chaite, nu har även apelsiner, clementiner och blodapelsiner tillkommit till min lilla samling, jag lyssnar på håkan för att peppa inför i april, jag sitter och avgudar min vägg sådär 24/7 och längtar efter ett jullov. ångesten för att sluta nian har redan kommit och allt snack inför gymnasiet pågår förfullt.
det är väl ungefär det som händer just nu, precis som jag skrev för ungefär en vecka sedan..


sweet disposition


har väl inte hänt något sådär super spciellt idag förutom att min käraste fondtapet nu kommit upp, eller rättaresagt pappa har nu satt upp den, resultatet då? aaaawsoooome - love it! får ta och försöka fota det och visa er.
nu blir det milan - ajax med papps, puss!


fin tisdag.


fin tisdag.


this time it will be for real


en väldigt bra och effiktiv dag, med effektivt pluggande, bad med skolan vilket resulterade att jag övervann min rädsla genom att hoppa från fem meters trampolinen, rätt så awsome faktiskt.
därefter blev det hem och softa sen en rätt awsome träning och nu ligger jag raklång i sängen med växtvärk och se lite oth innan jag kryper till kojs. pusss

alice sophia

Alice och jag har känt varandra sedan jag var ca fem och hon ca sex. Vi träffades på en skidsemester med våra familjer, vi gick i samma skidskola och vi började småprata lite vilket tydligen våra föräldrar också hade gjort. Därifrån utvecklades vår vänskap väldigt. Vi och våra familjer började ses varje skidresa och även en gång på sommaren eftersom att vi bor en bra bit ifrån varandra.
Jag och alice är väldigt lika, vi har samma åskiter om det mesta och har samma flummiga humör.
Senast jag och alice träffades var förra hösten vilket är otroligt tråkigt, jag saknar henne väldigt. För trots att vi träffas otroligt sällan och det kan gå veckor mellan att vi snackar så gör hon mig otroligt glad. För jag vet att jag alltid har henne vid min sida, för hur långt det än har gått sedan vi senast hördes av så blir det alltid lika kul när vi pratar igen. För alice och jag kan prata om exakt allt, hon är en sådan som fårstår exakt vad jag menar trots att hon inte varit på platsen, upplevt det själv etc och hon är nog det minst dömande människan jag vet.
Hon är en sån tjej som bara älskar att ha kul och leva livet, hon förtjänar varje lycka hon kan få för hon har så otroligt vackert hjärta. Hela hon är vacker och hon betyder väldigt mycket för mig.
Jag och alice har många sjuka minnen tillsammans, för tillsammans blir vi sådär otroligt galna skulle man nog kunna säga.
Jag kommer ihåg när vi var kanske tio-elva och åkte skidor, jag och alice åkte iväg själv till någon backe och fick för oss att åka in en skog, vilket då resulterade att vi fastnade i den orörda djupa snön med skidorna på och låg där i nog ungefär 1 ½ timme med tårar och skratt.
Alla de gånger vi sprungit runt på tivoli i danmark och checkat efter danska pojkar, eller de otroligt många skrattatackerna vi fått över telefon.
Trots att det är så sällan vi träffas så är hon ändå en stor del av mig, hon är som sagt bara en sådan människa som man är så otroligt tacksam för att man har och kunna ringa, bara för att höra varandras röster eller ringa och gråta till när allt är som värst för man vet att hennes tröstande ord alltid hjälper, eller bara när man är så otroligt lycklig att man svävar på moln.
När jag tänker på alice tänker jag på random saker som dansfilmer, chris brown, gossip girl, new york, hallowen, hösten och minitoaletter haha.
Jag älskar henne otroligt mycket och vill inte förlora henne som vän någonsin, hon gör mig så väldigt lyckig på det där vänskapliga lilla viset. she's my very own rocksister.


varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej


efter en otroligt mysig lördag-söndag hos hanna med filmmys och allt som hör det till och sen snöpulsande och varm chocklad så ligger jag nu hemma i mitt nymålade rum. älskar det väldigt mycket, man kan ju knappt säga att det är färdigt men med det lilla som gjorts så älskar jag det redan.
nu är sammetstightsen och den stickade tröjan på så jag tror jag ska slänga mig framför one tree hill. awsome söndag!

hold my hand and never let go


lördagen har bestått av morgonmys med linnsan där av bl.a one tree hill haha. därefter drog hon hem och jag och papps började måla om mitt rum, så nu är alla väggar färdigmålade och nu är det bara min älskade tapet som ska upp. supeeer säger jag! nu ska jag dra mig iväg till lilla hanna för att spendera kvällen och natten där, mysfaktor! ha en fin kväll pusss

waited on you for so long too many days since january


rätt så vanlig fredag med en tur på stan med linnsan, hem och mys med papps o lillsyster, middag o sånt och nu kommer snart linnsan igen för fredagsmys. idol och sånt ni vet. treeevlans!

baby i could really get to know you take my time and show you don't tell anybody what we do when i get lonely


kom till skolan imorse då man fick reda på att det inte var någon skola idag pågrund av snöovädret, inte tillräckligt med lärare osv. stannade dock kvar tillsammans med linnsan och två andra vänner och jobbade på egen hand. därefter blev det ett rejält snöbollskrig haha. kom hem vid halv två då min one tree hill äntligen hade kommit så ungefär det jag gjort, hängt framför tv med en kopp chaite i handen och njutit av säsong 7.. eller njutit och njutit grät nästan för att peyton o lucas inte var med.. vad det nu säger om mig.. låt oss säga att jag älskar one tree hill väldigt djupt haha.

drake - i get lonely too <3


randigt


i måndags hade jag på min jeans från only, tröja från hm, kavaj från hm och ett gammal halsband


fint


när jag var hos emms i helgen så fick jag försenad födelsepresent, chaite och två nagelack. mycket fint tycker jag.

början på slutet av året


i mitt lilla liv just nu så är det snökaoz, kalla tår, chaite, glögg-popp som emms så fint kallar det, gymnasieskolor hit och dit, renovering av mitt rum och pluggstress som gäller.. det går upp och ner kan man helt enkelt säga.
idag har det varit en fin dag, skolan med plugg och streetdance och om två timmar blir det träning. rätt så bra början på december faktiskt.

RSS 2.0