120729
Slutet på veckan, och har faktiskt haft en bra sådan. Haft något att göra varje dag, vilket verkligen har uppskattats. Komande vecka blir förhoppningsvis lika bra! Drar snart på mig löparskorna för att ge mig iväg på en runda. Ikväll blir det antaligen en kväll med tjejerna, fint! 

120725
Solning stod på schemat även idag. Bad likaså. Hur gött som helst! Drar snart iväg på födelsedagsfirande för finaste Jenni. Ser ut att bli en fin kväll! Puss

120724Börjar med att säga att jag tänker inte be om ursäkt för dålig bloggning. Brukar bli så för mig på sommaren. Man tar dagarna som dom kommer, och bloggning är inte prio 1. Inledde helgen med en heldag med prinsen, sa hejdå osv med tanke på att han åkte och vi ses först om en månad. Spenderade därefter hela helgen tillsammans med syster. Häng i stan, solning och en massa mys. Igår kom jag hem och det första jag gjorde var att placera mig i en solstol. Efter xantal timmar drog jag ut för en springtur. Kvällen, natten och hela färmiddagen spenderades med Linn. Hängde i solstolen även idag och ska strax iväg för en springtur. Ikväll står SATC på schemat. Imorgon blir det andra festligheter. Gött

120719

love this

120718Träffade prinsen näst sista gången idag på en månad. Spenderade den på bästa sätt.
För första gången sedan jag slutade jobba står morgondagens planer fria. Får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt. Nu blir det lite webbtv innan man kryper till kojs. 


Erin WassonErin Wasson One teaspoon
Hur snygga bilder? Dör lite

120715Haft en kanonhelg, tillsammans med syster och prinsen. Sushi, film, powerwalk och massa mys. Imorgon beger jag mot Götlaborg. Inte helt fel! Puss

120708


Trevlig lördageftermiddag/kväll igår tillsammans med både prinsen och Linn. Idag vaknade vi upp till sol, och planerna var att spendera hela dagen i solstolen. När jag och syster sedan kom hem blev det inte riktigt som vi hade förväntat oss.. senare under eftermiddagen fick vi tillslut som vi ville. Sol, bad och bruschetta. Senare ikväll dras det iväg för att spendera natten i Malmö. Gött!

22:00


120707Mina tre veckor på jobb är äntligen avslutade. Jag är numera ledig i xantal veckor. Hur skönt som helst. Inledde ledigheten igår tillsammans med prinsen, aldrig helt fel. Idag lutar det åt bio och därefter vidare hem till linnsan för sleepover. Ser ut att bli en bra lördag, trist att vädert ser ut som det gör bara. 

streetstyle


senaste dagarna genom instagram


120703Usel bloggare är nog vad jag skulle kalla mig själv just nu. Hur som helst så precis som jag skrev i inlägget under så tar jobb upp mina krafter på vardagarna och annars under helgerna klämmer jag in allt det roliga som ska hinnas med. Jobbet börjar dock närma sitt slut, nu är det endast tre dagar kvar. Är därefter fri och kan planera veckorna som jag själv vill. Hade en superfin helg tillsammans med mina ögonstenar. Heldagen med syskonen blev väldigt lyckad. Strålande väder, fina inköp, gott käk och såklart det bästa sällskapet. Hela söndagen spenderades i solstolen med bra musik i lurarna. Som sagt, bra helg! Gårdagen inledde veckan på bästa möjliga sätt, efter jobb drog jag mig in till Malmö för häng med prinsen i solen. Spenderade tid i parken, käkade Malmös godaste kebab och hade det sådär allmänt bäst. Låt resten av veckan bli minst lika bra. 

RSS 2.0