22:02


120822Halva första skolveckan avklarad. Har fungerat okej, slutet av dagen börjar dock ögonen smått falla ihop. Men snart är man förhoppningsvis inne i det igen. Har det bra här hos syster, en massa skönt häng, träning, garderobsfixande etc. Nu står käket och väntar på oss. Därefter blir det nog en löparrunda. Skönt. Imorgon och på fredag blir det häng på festivalen. Söndagen närmar sig, can't wait!!!! Är ju faktiskt den 22 idag, vill ha honom här.. Fyra dagar kvar. 

120819
Kikar snabbt in och berättar att jag har haft en kanonbra helg. Ska precis nu bege mig ut för att rulla iväg mot malmö för att bostätta mig hos storasyster den kommande veckan. Mys. Lovet är slut och tillbaka till rutiner igen. Puss 

120817
Tar vara på de sista dagarna på lovet genom att träffa fina vänner. Igår var det middag hos Jonnah med tjejerna och idag blir det fika med Fanny. Idag är det ju faktiskt ingen vanlig dag, idag är det prinsens födelsedag. Får fira honom ordentligt när han kommer hem. Inte långt kvar nu tills vi ses. Nio dagar för att vara exakt. Längtar. 

11:30


Några tagna från instagram de senaste veckorna 
Kräftskiva, häng i götet och borran, käk på mello yello med syster och mys med tjejerna. 

120810Jeans/topshop/skjorta/weekday/väska/hm/hatt/indiska

Ville kika in och berätta att jag har det super i Borås. Igår stod heldag i Göteborg på schemat. En hel del shopping och en massa mys. Idag tog vi en tur runt i självaste Borås, fick köpt lite även där. Tog även en runda förbi Nelly. Ikväll blir det en pw följt av filmmys. Inte helt fel.
Imorgon eftermiddag beger jag mig hemåt igen mot skåneland. En vecka kvar till skolan börjar, två veckor till prinsen kommer hem. Längtar. 

120808Nu drar jag iväg, får se hur det blir med bloggningen. PUSS

20:37Fyra av nittiofyra sedan i söndags 

120807Har bloggtorka på hög nivå. Men nu har jag i alla fall lite bilder att bjussa på. Helgen har varit kanon. Uteservering med syskonen i fredags och därefter skräckis på tvn. I lördags stod det kräftskiva på schemat vilket verkligen var ubertrevligt. Söndagen och måndagen spenderades med emms. Vilket var lika mysigt som alltid. En massa babblande, häng i hamnen och nattbad var vad vi ägnade oss åt. Idag är det packning som gäller, imorgon beger jag mig iväg mot Borås. 

120806


120803


120802
Älskar dessa två bilder, från paulraeside.com 

RSS 2.0