jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


då är skolan igång igen och gymnasieansökan är inlämnad. varit en fin dag och drar nu snart iväg och tränar, awsome.

lovely!


har haft galet bra lov och det har avslutat på det absolut bästa sättet. har haft en helt underbar dag helt enkelt. och nu avslutar vi kvällen med underbara bb, dock utan bigsis :(

louder


päronen kommer förbi om ca en timme efter deras lilla skidresa och hämtar upp mig och tar mig hem från denna underbara lägenhet och min underbara syster. men ja, har haft ett riktigt bra lov och nu är det bara att dra sig tillbaka till skolan på måndag..sorligt nog. haft en fin dag i alla fall!

on the floor


haft en väldigt bra dag, började med att jag och syster vaknade upp och knallade ner till ett fik här i kvartet och käkade frulle. lyx. därefter tog vi det bara lugnt och sen framåt eftermiddagen så hoppade vi in i duschen och började fixa oss. då jag skippade att sminka mig eftersom jag skulle iväg in till make up store och gå på sminkkurs och bli sminkad. vilket var otroligt kul och blev vädligt nöjd. därefter gick vi och käka på mosaik, tapasmat från italien, cypern, turkiet och spanien. mycket gott! & nu blir det snart bb haha. puss

vems lilla hjärta flyger


torsdag och solen skiner, underbart. har lullat runt lite hela morgonen/förmiddagen så hade tänkt plugga lite nu sen plocka undan och därefter hoppa in i duschen. puss

23:28


dagen har bestått av hemma chill, tränat på gym med syster, lagat mat, sätt jersey shore och big brother och nu sitter jag här. bra dag!

KINGSLEY <3


louder


'en liten del av mitt rum - haft det sjukt kul i stan med anna, kom hem för kanske en halvtimme sedan så nu ligger jag här i soffan och väntar på att syster ska ringa och säga att jag ska springa ner och möta henne, så ska vi dra och handla och sen köpa falafel, lovely! sen blir det förmodligen jersey shore tittande och senare ikväll är det big brother, har blivit helt hooked i det, tyvärr haha. men dör lite så roligt det är. men jaja puss

gulligt värre


i was wondering maybe could i make you my baby if we do the unthinkable would it make us so crazy


hej på er! tisdag idag och syster är på jobb och jag har precis fixat klart mig. ska in till stan och träffa en tjejkompis idag, trevlans. men först ska jag ta tag i lite småsaker som att bädda och diska, inte så hemskt som det låter. gud vad jag älskar att bo här!

you and i both


gud vad det är underbart med lov måste jag säga.
vaknade upp redan vid nio, tog det lite lugnt, gjorde frulle och satte mig med datan i knät och kollade på de tre senaste avsnitten av stylisterna (gud vad jag älskar det!!) sen har jag bara lullat runt, plockat undan lite och sådant. får se vad som händer härnäst. glad måndag på er!

snyggt från weekday (såklart)



mys


lite blandade bilder från helgen

i fallow rivers


riktigt mysig dag igår med kaffe i västra hamnen och sen musslor i vittvinssås på vindåkra. sen blev det slapp i soffan framför eat pray love och sen på kvällen blev det sushi. nu ska vi in och ta en runda i solen på stan. mysigt värre. hoppas ni får en fin söndag, puss.

sunshine


då drar man ut till västra hamnen med storasyster och storebror i fina solen. underbart!

godmorgon lördag!


can't wait to get home baby dial your number


då sitter man hemma hos syster efter en helt underbar dag. har äntligen loooooov, awsome. vi har varit och handlat och nu håller vi på att laga lite gott, tror det kommer bli en väldigt bra vecka. ha det fint söton!

let the sun shine baby let it all go let it all go baby let the sun shine let the sun shine baby


väldigt bra torsdag, helt okej skoldag och därefter blev den en långfika med linnsan eftersom hon åker iväg imorgonbitti, kommer sakna den lille tönten. men ska i alla fall bli otroligt skönt med lov, mamms, papps och lillasyster drar iväg och åker skidor och eftersom jag inte vill det så krashar jag hos bigsis i en vecka. ska bli galet mysigt och väldigt kul. tror det blir en bra vecka. så redan imorgon eftermiddag/kväll så drar jag dit. najs. pusss


om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


har just sätt klart en dvd jag har fått låna från söta jonnah, en dvd med en konsert med en av sveriges mest underbaraste, håkan hellström. går knappt att beskriva min kärlek till den mannen och hans musik.
bara lite mindre än två månader kvar nu <3

i've been gone for too long,think it's time i bring it back


dagen började med nationella engelska muntligt vilket nog gick bra, därefter flöt allting bara på. avslutade dagen med en runda på stan med elin, såg en helt otroligt snygg skinjacka på mq men 1799 kr känns inte så speciellt okej för min lilla plånbok haha. blev i alla fall två stora koppar kaffe på EH och en massa tjejsnack.
nu är jag dock riktigt trött på allt så ska krypa till kojs, puss.

day 11 – your siblings

nu kör vi en liten beskrivning om mina tre underbara syskon:

min översöta lillasyster vera, hon är nio bast (tio om två veckor faktiskt) och hon är redan så lik mig det bara går att bli i en yngre veration då så klart. jag bryr mig om henne så otroligt mycket, hon är min lilla otroligt jobbiga men rätt så underbara bebis haha. trots att hon frågar mig inprinsip varje dag:
"lollo vad ska jag ha på mig, kan du välja kläder till mig" *jag tar fram någon fin tröja och ett par byxor* hon: "neee den tröjan är inte fin" jag: "amen du frågade ju vad jag tyckte du kunde ha" hon: amen nee ta välj någon annan tröja" *jag tar fram en annan tröja* hon: neeee den är också jätte ful, vad ska jag ha lollo!!!!! jag: vera, du frågade mig vad jag tyckte så tog jag fram vad jag tyckte och du gillade inget av det då får du välja själv!!!" jag går där ifrån och hon skriker efter mig haha. syskonkärlek på högsta nivå. men trots våra små dagliga småbråk så älskar jag henne så otroligt mycket. skulle kännt mig så otroligt ensam utan henne. jag kan henne utan och innan vi är sådana tvättäkta systar. om jag kortfattat ska beskriva henne så är hon allt från blyg till galen, kärleksfull, en riktig utemänniska och öppen. hon är min bebis och jag älskar henne.

min otroligt vackra storasyster anna, hon är en sådan helt perfekt storasyster. vi är väldigt lika men ändå rätt så olika. skulle jag inte haft anna så vet jag inte vad jag skulle gjort, hon har alltid funnits där för mig i vått och torrt ända sedan jag var en liten bebis. hon är så otroligt omtänksam och generös. vet ingen som är så generös som henne, hon tar alltid hand om alla i hennes omgivning och gör allt hon kan för att dom ska må bra. ibland glömmer hon till och med bort sig själv. anna är som väldigt nära vän till mig, vi träffas så ofta vi kan (eftersom att hon inte bor hemma) då vi brukar springa runt på stan framför allt, för kläder är vår lilla passion som vi delar haha. jag kan berätta inprinsip allt för henne och hon är den absolut bästa storasystern man kan ha, utan tvekan. hon är min syster och jag älskar henne så väldigt mycket.

vet inte hur länge jag har letat efter en okej bild på min kära storebror och har letat utan något vidare resultat, så här får ni en från i sommras på alla tre. Men min storebror gustaf är så otroligt omtänksam, vilket alla mina syskon är. Vill alltid att man ska må bra och finns alltid där för en, oavsätt vad. Galet generös är han också. Han är en sån typisk storebror som gör allt för sina tre systrar. Jag träffar inte gustaf så speciellt ofta eftersom han jobbar på en båt och inte bor hemma men vi brukar ändå snacka hyfsat ofta, han ringer mig och frågar hur allt är osv. Han är beskyddande och så extremt rolig sen har han grym musiksmak haha.
Är så otroligt tacksam för att jag har mina syskon, vi står alla varandra väldigt nära och har alltid så otroligt roligt tillsammans. Trots att det är så väldigt stor ålderskillnad på oss fyra så står vi liksom ändå så pass nära varandra. Låter dumt att säga att när vi träffas så blir vi som en liten familj men finns ändå lite sanning i det. Eftersom att anna och gustaf är så mycket äldre än mig och vera så blir det ju så att samtidigt som dom har syster/bror -rollen så blir dom ändå lite som föräldrar för en liksom. Jag älskar allihopa så väldigt mycket och vet inte vad jag skulle gjort utan dom. Har utan tvekan dom bästa syskonen <3


fyra stycken gamla och en ny


jag kommer, livin' a lie, gimmie dat, all of the lights, teenage love affair part II,

my suger rush


måndag och jag har hemstudiedag, vaknade vid halv nio ungefär, käkade frulle och sånt sen har jag bara slö kollat bloggar. ska ta och plocka fram lite plugg nu och ta tag i det. hoppas ni får en fin alla hjärtans dag.

day 10 – what you wore today (det var ett tag sedan, vet!)


gaaaalet otydlig bild men har i alla fall randig tröja från weekday, sammetstights från lindex och halsband från gina

skjorta från hm, jeans från topshop
inte vad jag hade på mig idag dock från tidigare i veckan.. hoppas det fungerar lika bra.

i can feel your heartbeat


finfin söndag.. imorgon är det alla hjärtansdag och jag har hemstudiedag!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det veras födelsedag


lillasyster vera blir tio år idag och det ska firas med att släkten kommer hit, trevlans! ska även få träffa mina otroligt saknade storasyskon. lovely!

LIVET ÄR NAJS


rubriken förklarar allt! livet är najs och jag älskar det. vaknade upp utav en sol som sken och ett sms som värmde och klev därefter upp och kände en doft av nybakat bröd i hela huset.. kan man få en bättre start på dagen? efter en brakfrulle så hoppade jag in i duschen, fixade mig och satte mig sedan på bussen in till malmö för att träffa hannaguapa. vi strosa runt på stan, lunchade på uteserveringen och hade det bara allmänt underbart. ikväll hade jag tänkt ligga framför dreamgirls på tv och chilla för imorgon ska man upp och sjunga för lillasyster!

fredag


har haft en sån bra fredag att den knappast kan bli bättre.
hoppas ni har haft det lika fint & ha en fortsatt fin helg söton!

!

ta mig dit!!!1!!!!!!!!!! ---> http://natalie.metromode.se/2011/02/10/rom/#comments 

all of the lights


ganska så awsome torsdag, nationella i svenska, skriftligt vilket gick väldigt bra kändes det som. får hoppas det i alla fall. därefter tog jag och linnsan oss in till stan för att luncha och sedan ta en sväng bland butikerna. riktigt rolig dag. nu ska jag checka runt lite sen borde jag ta tag i pluggandet..

*


min dag gick från att vara bra till att bli så otroligt mycket bättre <3

honey let me sing you a song


http://www.youtube.com/watch?v=fzA_0fbeNh4 - mycket bra låt!
bra dag idag! har sedan jag kom hem legat raklång i sängen med en kopp kaffe i handen och skrivit lite, övat lite inför nationella imorgon kan man väl säga. får väl helt enkelt se hur det går.
ska snart dra iväg och träna, trött som jag vet inte vad är jag men jaja. klockan är kvart i fem och det är fortfarande ljust ute vilket är rätt så ovanligt vid det här laget, dock väldigt skönt. speciellt nu när man håller på att längta ihjäl sig till våren. finns inte så mycket jag vill hellre än att ha vår just nu. men jaa, det visste väl alla redan haha. nu ska jag byta om, puss på er.


in love


waiting


daaaamn jag är hungrig, som tur är det mat när som helst. har legat dögarvades framför jersey shore hela eftermiddagen.. inte bra. borde ha pluggat, men har verkligen ingen ork. imorgon är det nationella och jag vill bara dö lite. men finns inte så mycket att göra så det är bara att komma till skolan och göra det och hoppas på det bästa och framförallt göra sitt bästa. pusspuss

galet sött


hm


det är kallt, du får låna min halsduk, du går så misstänkt nära mig, du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha


febern har gått över skulle jag tro men hostan och förkylningen sitter kvar. sov ca tolv timmar inatt vilket var otroligt skönt.
danny gick vidare till finalen igår på melodifestivalen vilket kanske inte så förvånande men ändå väldigt underbart. när jag inte kollade på melodifestivalen och hipp hipp för den delen igår slå låg jag i sängen och streamade jersy shore och därefter sov jag i flera timmar. har inget emot att göra ungefär samma sak idag haha.
(väldigt osammanhängande inlägg.. ber om ursäkt för det!)
ha en fortsatt fin dag gullungar!

18:45



har gått och blivit sjuk. feber och allt det där kan man väl säga. trött är jag också. sov flera timmar efter att jag hade kommit hem från skolan. nu ska jag snart käka lite sen hade jag tänkt dega mig framför stylisterna och lite andra filmer/serier tillsammans med en ben & jerrys pappa så snällt har köpt till en sjukling som mig haha. hoppas ni får en lite roligare fredagskväll än mig, puss sötnosar!

jag är rädd, för du ser för bra ut i svart, svart lugg och blå anorak


 dagen i skolan har varit helt okej som inprinsip alla andra vardagar, man är trött och hängig men skrattar på ändå. har kännt mig så död i kroppen bara, som ungefär 90% av resten skolan även gör. när jag sen kom hem tog jag det lite lugnt därefter tog jag mig in till stan för att träffa en killkompis, kan man väl säga. väldigt trevligt i alla fall. nu ska jag strax hoppa in i duschen, koka te, lyssna på säkert! och skriva lite. puss

this love


helt ok dag i skolan, ska byta om nu för att dra iväg till träningen, det var inte igår det...

va fan hände?


sjukt opepp på det mesta men framför allt vädret, palla att det påverkar en så mycket!

RSS 2.0