120629

Ville snabbt kika in och säga att jag lever. Har fullt upp med jobb från morgon till eftermiddag. När jag väl är hemma är jag för trött för att göra mycket mer än att hänga i sängen (tv tittande, häng framför telefonen) vilket oftast slutar med en och annan powernap (inte så att det finns en sol att utnyttja). Idag har jag dock inlett helgen tillsammans med prinsen, lika trötta båda två så de ledde väl inte heller till något speciellt effektivt. Men det är väl enligt mig det som är mysigast. Imorgon ska jag dock upp tidigt för en heldag med syskonen. Fredagen inledde helgen bra och tror morgondagen blir minst lika så. Bloggar via telefonen, därav inga bilder. Puss

120625Instagram/ Lsanderberg

120624
Kan börja med att säga att jag hade en lyckad midsommar, mys med folket här hemma och därefter vidare åt andra håll. Igår var jag en väldigt trött tjej, spenderade den på bästa sätt trots detta. Mys med syster, american pancakes, häng i solen och därefter bussen mot prinsen. Bra dag! Nu dras det återigen in mot Malmö, men denna gången för att träffa Hanna. Söndagskäk en regning dag som denna. Inte helt fel. Gäller att utnyttja helgerna när man jobbar för fullt de andra fem dagarna. Puss

120622Glad midsommar på er söton!

120620Trött tjej efter en lång dag på jobb och därefter några timmars häng med tjejerna. Bara morgondagen kvar sen blir det långhelg, inte helt fel. Hoppas på en grym sådan!

00:00Utanför fönstret regnar det för fullt. Myser själv omkring i någon tshirt bf fick tidigare låna. Mysig kväll tillsammans med honom som innehöll bl.a matlagning och nostalgi sedan mina tidigare år på film. Tidigare idag blev det klippning och snabbt häng med syster. Fin dag helt enkelt.

inför i sommarLite klädval inför i sommar, annorlunda och roligt inlägg tänkte jag. Hoppas jag bjussar på lite inspo åtminstone.

FRIDAY15


WEDNESDAY13Första lediga dagen på sommarlovet, glad onsdag!

12-06-12 21:16Nu är det äntligen min tur att säga att jag har soooommarlov (kan tyvärr inte säga att jag har tagit studenten.. man kunde ju önska) och det är hur skönt som helst. Har firat dagen på bästa sätt tillsammans med prinsen. En massa häng i solen (parken, kanalen, stan), gött käk och massa mys. Humöret har varit på topp helt enkelt!

20:59gårdagens/
jeans/topshop/tshirt/zara/väst/hm/väska/hm/converse

21:54jeans/topshop/stickat/gt/bomberjacka/weekday/converse

12-06-10 21:36Blev en mysig dag tillsammans med släkten. Tillbaka till skolan imorgon efter nästan en hel veckas ledighet. Men blir bara en halvdag imorgon och slutar därefter på tisdag. Inte helt fel.

11:51klänning/hm/stickat/hm & på fötterna blev det svart/vita låga converse

SUNDAY10Kunde inte bett om bättre dag än igår. Vaknade upp till sol och doften av kanelbullar. Käkade en brakfrulle och hängde lite framför tumblr. Drog mig därefter ut på en joggingtur med lite skönt i lurarna. Hoppade sen in i duschen för att sedan åka iväg för att träffa min prins. X-antal timmar tillsammans och kunde inte mått bättre. Lycklig. Nu dras det snart iväg igen, denna gången till min farbror. Puss

18:48Men årh, hur fin var inte denna skapelse från hm då? 
Bilder tagna från My

12-06-08 15:26Kassa bilder från igår men går väl att se någorlunda bra
Jeans - hm - blus - hm trend - kavaj - hm - skor - monki - väska mulberry 


12-06-06 19:566 juni och fortfarande ingen lovande sommar i sikte. Har i alla fall en långhelg framför mig och slutar därefter skolan på tisdag. Det efterlängtade sommarlovet är äntligen inom räckhåll. Nu tänkte jag lägga mig framför KUWTK och en skål jordgubbar, puss på er!

WEDNESDAY06
jeffrey campbell perfect 2RSS 2.0