goodbye 2011

GOTT NYTT ÅR SÖTON
Ni får ha den finaste kvällen så hörs vi nästa år - PUSS

03' Bonnie & Clyde




11-12-30 22:55



Idag har jag; sätt sista avsnittet av cm, träffat mannen min, väntat på bussen i 1 h (vilket två timmar senare fortfarande känns från mina frusna fötter). Nu ska se klart en film jag började se för några dagar sedan och låta mina läppar brinna upp utav pringles xtreme spicy. Helt ok.

Ghost town, haunted love, raise your voice, sticks and stones may break my bones, I’m talking loud not saying much


inte helt fel, nej.


18:21



glittrigt - hm - linne - hm - byxor - weekday - halsband - gt

11-12-29



Pizza, en massa skratt, planering inför lördag och två filmer. Bra kväll med tjejerna med andra ord!

Shoot me down but I won't fall



Tagit det lugnt hela dagen fram tills nu. Kaffe och fix, drar mig snart iväg till Jenni för att träffa tjejerna. Mys.

11-12-27



rött - frk - skjorta - zara - jeans - topshop

11-12-26



Igår var det en sådan typisk "dagen efter julafton dag". Låg i sängen i pyjamas och kollade criminal minds hela dagen. Lat tjej med andra ord. Idag blir det dock något annat. Ska snart in till syster nämligen och därefter vidare och träffa favoriten min. Som i torsdags skulle man kunna säga. Bra dag!

Gårdagen



Min julafton i bilder.
Hade en väldigt mysig dag med fint sällskap, väldigt fina paket och god mat. Lyckat helt enkelt. Hoppas ni hade det likabra där ute, puss.


11-12-23



Haft en riktigt mysig dag. Ansiktsbehandling, tagit det lugnt hemma hos syster sen åkte vi hem hit. Ätit god mat och snart blir det film tillsammans med systrarna och papps. Fin dag. Ps. Julafton imorgon, bara jag som tycker det är helt sjukt?

I fell in love with a boy and I've not been the same since


Finaste dagen idag. Punkt.

11-12-22



Morgonfika tillsammans med farfar. Nybakat bröd och kaffe. Därefter duschen och fix. Nu: nudlar, kaffe, packning och Neon Hitch.
Drar iväg och träffar favoriten och sover sen hos syster. Imorgon blir det ansiktsbehandling och mys tillsammans med systrarna skulle jag tro. PUSS


19:01



jeans - topshop - blus - zara

11-12-21



Ä n t l i g e n  j u l l o v 
Detta kommer bli bra  

11-12-20



Sista skoldagen för i år avklarad - check!


16:05



Ledig från skolan idag vilket har varit extremt skönt. Vaknade vid halv ett någongång och började direkt med ett arbete med fanny via skype. Hyfsat praktiskt faktiskt. Så det var det sista arbetet vi gjorde innan lovet, härligt! Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Sista skoldagen imorgon innan avslutningen - ä n t l i g e n.

Tell me all the things you want to do, I heard that you like the bad girls honey, is that true? It's better than I ever even knew, they say that the world was built for two, only worth living if somebody is loving you, baby now you do


22:55


21:37



päls - hm - väska - mulberry - skor - nilssons

11-12-18



Godmorgon! Sitter i sängen, käkar mysfrulle och sneglar på skidorna på tv. Inte för att jag är intresserad, tvärtom mer för att det är sån mys/julkänsla. Ska nu snart fixa mig och därefter dras det iväg till malmö för att hämta syster sedan rullar det vidare för att käka julbord tillsammans med farfar. Mysigt.

It's you, it's you, it's all for you, everything I do I tell you all the time, heaven is a place on earth with you


20:31

Trodde aldrig att det kunde kännas såhär rätt. Så ärligt och så felfritt. Ett hårt dunkande hjärta utan några baktankar. Bara ren ärlighet. I dina ögon ser jag något som kommer vara länge och det värmer hela min kropp. Du värmer hela min kropp.


11-12-17



Överfin dag igår tillsammans med M. Idag har jag softat bananer.. inte gjort så mycket med andra ord.

So tell me why we're talking when we dance so good


17:13



Sitter i sängen med ett glas cola brevid mig, musik på högsta och redigerar bilder. Helt ok.

14:00



Bjuder på några bilder från i sommras såhär i vintermörkret.

d y i n g


21:04



Här har ni dom, mina fina favoriter.
Nilssons 599 riksdaler. 

09:30



f i n

11-12-15 19:27



Bra dag! Hade bara två lektioner då båda var samhälle vilket inte var helt fel. Därefter drog jag mig in till stan med favoriten min. Köpte mig ett par creepers vilket jag aldrig trodde skulle hända. Men det gjorde det och jag gillar dom skarpt faktiskt. Därefter satte jag mig på bussen och där satt mina två andra favoriter, Linn och Josse. De skulle in och fixa några julklappar och annat smått så hände på där. Mysig dag helt enkelt.
Nu ska jag ta tag i min svenska... inte fullt lika mysigt. Wish me good luck.

Q/A

hur ser din drömpojkvän ut? omtänksam fin utländsk kille. har du fått en kyss den närmaste veckan? si. hur lång är du? 163 cm. vilken är den senaste film du sätt? one tree hill om det räknas. när såg du senast din mamma? halvtimme sedan kanske. vilken är din favoritplats? balkongen i italien, hoppandes under en grym konsert och stranden här hemma. hur stor är din säng? 120 centimeter skulle jag tro. var vill du befinna dig om tio år? i milano såklart! vad sover du i? eftersom att det är otroligt kalt när jag vaknar 05.30 så sover jag i långbyxor och långärmat. tycker du om kina mat? kinamat är kärlek. vad är romantiskt enligt dig? överraskningar och spontanhet. har du någon piercing? si, vänstra örat. kan du prata några andra språk än svenska? engelska, håller på att lära mig spanska och ytterst lite franska. vad spenderar du helst pengar på? kläder, kaffe, fika, bio och andra nöjen. vill du har barn i framtiden? när? och hur många? antagligen ja, ett eller två och när jag är i cirkus 30 års åldern. vad skall du göra imorgon? imorgon ska jag gå i skolan, ta det lugnt och plugga. dansar du i bilen? ohja, jag dansar nog mest överallt. vem är den roligaste människan du känner? skulle nog vilja säga alla mina girls och mr m faktiskt. vad är det första du lägger märke till hos det andra könet?  ögonen och smilet. ditt favorit sällskapsspel är ingen spelmänniska. skulle du själv säga att du är lycklig just nu det skulle jag göra ja. vilken är din favorit glass b&j såklart.  tycker du om att mysa/kela vem gör inte det? är du en beroende människa? absolut - kaffe, plattång och läppglans. din största vinst vann 100 kr en gång när jag var cirkus fem år, köpte en barbie. dina favorit svordomar? bra fråga, använder mig lite av det mesta väl. vad har du ätit idag? mat.  saknar du något för tillfället? elin, hanna, emma och alice.  vad skall du göra i helgen? en massa fint, träffa favoriten och julbord med familjen och farfar. nämn två historiska personer som intresserar dig martin luther king.  vilken är din sämsta egenskap jag blir lätt irriterad/arg och ibland kan jag nog lätt bli för mycket.  hur imponerar man på dig? charmig, omtänksam och är sig själv. vad har du för ring signal? show me love - steve angello. sover du helst ensam eller med någon? båda delarna har för och nackdelar. vad fick dig att ordentligt skratta senast? skrattar åt allt och ingenting mest hela tiden.  vad skall du göra efter att ha svarat på dessa frågor? duscha och plugga lite till.

11-12-14 20:44



Bra dag idag, två goda resultat i skolan vilket känns bra. Mindre bra är väl att TGWTDT-kollektionen är slutsåld på hemsidan och antagligen likaså i butikerna. Jag som så gärna ville ha två plagg därifrån.. får kolla upp det dära helt enkelt.
Bara två dagar kvar sedan är det helg sen endast en heldag kvar i skolan och därefter lov. Can't wait.

You don't have to save me just need you to follow


believe in it with all your heart


11-12-13



Hoppas ni har haft en fin tisdag och en fin luciadag, själv har väl min dag varit helt okej.. innehållt allt möjligt skulle jag vilja säga. Såg i alla fall klart min one tree hill box ikväll vilket var sjukt sorligt. Nu är det bara att vänta till nästa säsong helt enkelt. Det var nog allt, over and out xx

from my heart to yours



Mina dagar ser rätt så lika ut nowdays.. skolan, one tree hill och plugg. Ge mig lov. Punkt.

11-12-12



bekvämt idag - långkjol - weekday - topp - hm

11-12-11



Myssöndag med one tree hill och plugg, inte helt fel faktiskt.

If the rain ain't falling and the sun ain't shining It makes no difference to me I'm right where I wanna be



Mysig lördag idag. Tagit det lugnt på förmiddagen och därefter träffat min favorit. Nu blir det oth som gäller. 
Tycker förresten ni borde ta och lyssna på talangfulla Laura Izibor, gillar speciellt låten "If tonight is my last". Litet tips bara. Puss

11-12-10


svart/grått/vitt



snyggt från hannamw

21:57

Ni vet när man är så nära någon att man nästan kollar i kors? När man känner hur ens näsor sakta rör vid varandra. Hur andningen blir djupare&djupare, samtidigt som längre. När hjärtat börjar dunka hårdare&hårdare, så hårt att du inte vill andas för att du inte vill att den andre ska höra dina hjärtslag. Så var det.

- Lorina,  lorinaa.blogg.se

11-12-08



Nu är äntligen One tree hill säsong åtta min, så nu ska jag hoppa in i duschen därefter göra lite te och sen lägga mig framför tvn och låta den rulla. Bra torsdag!

Baby come and give it to me cause I can tell by the way that you move that you're the one who could give it to me



Skolan i en timme idag, sjukt skönt att komma hem tidigt för en gångs skull. När jag kom hem tog jag det lugnt med kaffe framför O.C och nu ska jag strax in till stan för något ärende.

outside pt. 1





19:59



http://tuvamalmo.blogg.se/

Sitter hemma hos syster just nu. Ska sova här inatt, mysigt värre. Vi har käkat sushi och jag håller nu på att plugga idrottsteori. Börjar sent imorgon vilket är sjukt skönt. Var ett tag sedan.

11-12-06 10:43


MTWTFSS


11-12-04 20:59



Söndagkväll - mysig musik och matteplugg.


Victoria's Secret Fashion Show 2011



Vet inte riktigt hur länge jag har längtat, men nu är den äntligen här. Victorias Secret Fashion Show. Har inte haft tid att se den från nu, så nu ligger jag här (redo) i sängen tuggandes på en god brakfrulle och ska sätta igång. Äntligen.

Italy, I miss you


15:29




I somrars, vecka trettio var min fina Alice på besök. Fem helt underbara dagar. Saknar dig sistaaa.

drunk on love



Hade en väldigt mysig eftermiddag/kväll tillsammans med M igår. Det är verkligen något med vintern och den såkallade mysfaktorn. Kom hem och kollade idol och hade en sådan typisk lugn fredagkväll. Inte helt fel faktiskt.
Just nu sitter och jag käkar frulle och ska snart fräsha till mig lite för att sedan dra iväg och träffa Jenni. Ikväll drar jag till Linn tillsammans med Jonnah och Josse. Mysigt värre.


do ya thang



Har alltid gillat torsdagar, de har en sådan mysig känsla på något sätt. Att veta att det är bara en dag kvar till helg.
I alla fall, just nu skulle jag väldigt gärna lägga mig och kolla på Victoria secret fashion show. Har dock lite matte och göra så det är det som får prioriteras istället, men med te och en cupcake lillasyster så fint bakade förut så är det inte helt fel faktiskt.

1december




RSS 2.0