fyra random


IN LOVE


idag har jag haft en sån galet bra dag med the young americans. alla på skolan bara fördes samman och dansade & sjöng för livet typ haha. finns nog inget bättre än att glömma bort all stress med skolan, vara galen och strunta i allt annat än dansen. det ger en sån otroligt positiv energi, love it!
sjukt kul att snacka engelska hela tiden också, trots att man kanske gör borts sig då och då så är det ändå roligt.
gud vad jag gillar detta. killen dexter som bor hos oss är sjukt ball också, så det är najs!
så work shops imorgon också sen på fredag blir det uppvisning för alla familjer. ska bli väldigt kul.
e n m a s s a k ä r l e k

något av det vackraste


young & free


drar iväg för att hämta våra amerikanska vänner nu haha, hörs & biglove!

ONE


känns som att jag har blivit väldigt positiv på bloggen på senaste tiden, inte för att jag har något direkt emot det men satt precis och tänkte på hur jag skulle inleda inlägget så tänkte jag börja med att det varit en väldigt bra dag osv. allt är väldigt bra nowdays liksom vilket speglar av sig i blogen såklart!
inte hänt något speciellt idag, skola och träning liksom.. imorgon däremot händer xantal grejer. förutom det som händer i skolan så ska jag iväg och träffa söta anna jag inte träffat på ett tag. träffas upp i stan eller något, ska bli sjukt mysigt.
sen imorgonkväll så kommer en eller två personer från usa och bor här.. ska bli galet kul är dock sjukt nervös. lång historia kort så är det skolan som har fixat hit en dansgrupp som kallar sig young americans. så var dem hos oss på skolan under en dag när vi gick i sjuan så kommer dem tillbaka nu. så ska vi ha dans work shops med dem onsdag, torsdag och sen på fredagen så ska vi ha "genrep" sen på fredagskvällen blir det någon såkallad uppvisnings för familjerna ungefär.
så behövde dem såklart värdfamiljer så ska vi bli det nu, sjukt kul. och därmed så kommer nog bloggen bli lite lidande. vi ska hämta dem imorgon halv åtta sen åker dem inte fråns söndagkväll.
bara så ni vet och inte tror jag har dött eller något. men ska försöka så gott jag kan, jag dör lite inombords när jag inte kan blogga ju haha.
nu ska jag titta lite the hills sen blir det sängen, puss!

grått


gårdagens dagens, med (som vanligt) urdålig kvalite och allt vad det är.
jeans och väska topshop, stickat FEMME, skor hm, halsduk monki

fiiint


someone who wants to find out all that i have to give who can bring me what is missin', when i talk he wanna listen


helt galet bra dag i malmö idag. en latte på utesaveringen med filtar och skratt följt av rundor på stan (då jag kärade ner mig i skorna jag bloggade om igår), lunch på jensen, blev ett par svarta cheap monday jeans rikare(biglove!) och därefter en latte på något mysigt fik.
gud vad jag älskar söndagar, vad man än gör så är alltid mysfaktorn så hög.
nu ska jag fixa lite smågrejer som att lägga in bilder från kameran, skriva lite på min svenska-berättelse och måla naglarna.
fan vad jag älskar livet just nu

just the way you are


det är söndagmorgon och mysfaktorn är redan hög. gick upp vid åtta för att hoppa in i duschen och sen äta frulle med lillsyster. nu är det tända ljus, kaffedrickande, musik och sminkande som gäller.
snart kommer broder för att hämta upp mig och lillsyrran så drar vi iväg och träffar otroligt saknade bigsis.
puss kram och kärlek.


monkigirl!


mysfaktor


ikväll är jag så otroligt uttråkad att det är inte sant. känns verkligen som att det kommer (eller har redan) märkas här på bloggen. när jag har tråkigt är det verkligen så att jag bloggar galet mycket.
skulle egentligen träffat bestie ikväll men hon hade huvudvärk och var allmänt trött den stackaren så nu istället slänger jag mig framför min absoluta favoritfilm slumdog millionaire tillsammans med min favoriträtt, pasta med räkor och broccoli. rätt bra ändå.

tre punkter



♡ jag vill färga/slinga håret mörkbrunt

♡ jag vill tatuera in en mini-skorpion bakom örat, how cute?

♡ jag vill göra om mitt rum nu-nu-nu!

don't stop believin' hold on to that feelin' streetlight people


bestie har precis dragit hem och nu sitter jag här i min ensamhet haha.
gårkvällen var sjukt lyckad faktiskt, en himmla massa skratt och galet goda kräftor. det gillar vi!
nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, skulle inte suttit helt fel med the hills säsong 6 marathon men såklart så finns det inte ute på mtv.se än.. så funderar på en power walk följt med en varm dusch.
hörs gör vi i alla fall.

yes hanna dina skor är lovely!


vagabond

i'm yours to take


en liten bildbomb på min sockertopp och jag.
goddamn bra dag idag, väldigt najs. allt är så bra just nu ♥
just nu sitter jag och sockertoppen och softar, musik och allmänt snack. snart får vi hoppa in i duscehn för att fixa oss. ikväll blir det skaldjursskiva!

http://researchtattoos.blogspot.com/


livet är najs


det jag älskar med livet just nu är att om mina dagar kanske börjar dåligt eller något i mitten av dagen är rätt så kasst så slutar dem alltid galet bra. livet rullar och jag gillar det more than ever.
bra till kass följt av överbra dag idag.. efter skolan drog jag och hanna hem hit, fixade lite grejs sen drog vi till "min" kära boxningslokal för att fota lite bilder på mig till ett bildprojekt i skolan. det blev grymt samtidigt som det var galet kul.
nu ska jag dra iväg till grannhuset för att vara barnvakt, får väl se hur det går. peace and love babes!

ONLY U


idag är en riktigt träningsdag, först idrottsdag i skolan med gym följt av dans. sen blir det snart vanlig träning. jag dör lite. ge mig heelg typ.

but i feel so good, i feel so good. why'd it take so long me finding you?


lay you down


lyssnar på en massa bra musik och bara kör på softa bananer. har fet lust att bara sova en timme.. är galet trött. övernajs dag i skolan som de flesta dagarna now days faktiskt haha.. jaja slutsnackat puss

W O W


helt sjukt snyggt, skulle inte haft något alls emot att se ut såhär imorgon!

show it


halvdag i skolan idag då vi slutade redan vid halv tolv. drog hem till eelin, lagade god mat och lite sånt trevligt. drog sedan iväg till träningen, vad skulle jag gjort utan det stället alltså? sjukt najs.
nu ska jag snart krypa till kojs, sov sött finisar.

ni vet nog

idag har jag varit så goddamn upprörd och ni förstår nog varför.
egentligen orkar jag inte dra upp alla mina åsikter, har typ redan gjort det xantal gånger idag men det är svårt att låta bli.
jag förstår verkligen inte hur man kan vara stolt och stå för att ha röstat på sverigedemokraterna. det är folk med otroligt fel åsikter eller rent ut sagt folk som inte förstår att bara för att de är missnöjda på de andra partierna så behöver man inte rösta på sd för att de gör något annat.
jag sa redan igår under valvakan att jag skämms över att vara svensk, precis som jag läste en tjej på blogg.se's framsida hade skrivit.
och att miljöpartiet beter sig som sandlådebarn gör inte saken bättre. egentligen så gillar jag miljöpartiet med deras klimatfrågor, men att dem säger nu att dem inte vill ta ansvar och vill att moderaterna ska ta tag i detta själva är ju bara löjligt. det är allas ansvar att ta tag i detta och förhindra att sd ska få en stor roll i det hela.
blir så galet irriterad.. och kan faktiskt säga att jag tycker det känns otryggt att ha dem i rikstan som en vågmästarroll.
men ja, han heter ju trots allt jimmy ÅKER SEN...

två från veckan


världens bästa bastopp från hm och egentligen en tubtopp som jag använde som kjol också från hm

topshop jeans, blus som innan var en klänning som jag gjort om vero moda, koftan lånad av elin

make me feel like i’m the only girl in the world


pluggdelen är avklarad, härligt! just nu myser jag med tända ljus och ett stormväder utanför fönstert.
hade tänkt fixa lite småsaker, kanske sätta på en film och bara ta det fett lugnt.
vänta och se vad som händer ikväll med valet och allt ju. ska bli kul att se, är nästan lite spänd skulle jag vilja säga. eller vad säger ni?

cozy


vadå övermysigt?

you just need me


idag är jag trött, men kände att jag behövde kliva ut ur sängen när klockan stod tio eftersom att jag har en hel del plugg att ta tag i idag. så blir sista avsnittet av the hills s. 5 nu sen blir det so uppgifter..

22:24


nyss hemkommen från att ha varit och träffat elin, sjukt mysigt.
nu blir det filmmys, hörs imorgon puss!

gammalt som nytt


dear friend...


lite random snygga/wants/needs


jag måste seriöst lära mig att göra ordentliga kollage, skämmit att lägga ut sånahär hehe.

passion pain and pleasure


lördagförmiddag och jag dricker kaffe och lyssnar igenom trey's nya album - biglove alltså.
dagens planer står oklara, rätt tråkigt men får väl helt enkelt se vad som händer. har fet blogglust eller vad man ska kalla det så kommer nog upp ett par inlägg här snarast.. puss

oh boy u make me smile


övernajs dag i skolan, kom sedan hem och drog ut med en killkompis jag inte träffat på år faktiskt. sjukt värt! nu drar jag iväg för att klippa mig, blir väl bara topparna skulle jag tro. ikväll blir det softa bananer. puss på er

dj gör så att han och jag kan flyga hela tiden


freeedag åter igen <3


låt mig bara bara älska dig låt mig bara bara spöa dig vi kan bara bara dricka varm choklad bara bara blåsa såpbubbler bara bara säga helt fel sak vi kan bara bara ta en promenad


dina ord i natten är allt som når in


via fiveminutes, lelove, ?
idag är jag glad glad glad. torsdagar är allt fina.
latte, starka vindar, snook och håkan.
och ett fint leende.
puss

k ä r l e k

malmö ff <3

fjärilar och förhoppningar


f a s h i o n t o a s t - älskar bilderna!
har egentligen inte så mycket att skriva.. alla dagar är pretty much the same by now. rätt roliga dagar i skolan, sen blir det hem och därefter träning typ.
snart är det helg igen, helt sjukt vad tiden går.. men ändå gillar jag det.
okey fett olönt snack, pussssss!

G Ö T T


har två recept på lager som jag och bestie för den delen kommit på, eller ja.. vi rörde ihop lite grejs så blev det supergött så måste dela det med er. har dock bara bild på det andra receptet.

första receptet: börja med att sätta på vatten till penepasta. stek sedan färigskalade frysta räkor (som såklart har blivit tinade), tills när dem ser klara ut så steker ni broccoli (som såklart också blivit tinad) tillsammans med räkorna så att dem får lite färg. sen tar ni någon klick cream fräsh, lite vatten, någon klick sweet chilli, salt och peppar och häller i wook stekpannan tillsammans med räkorna och broccoli och bara rör om för att få en krämig god sås. när det känns klart så blandar ni bara pastan tillsammans med räk/broccoli-såsgrejen.
kortfattat: stek räkor och broccoli tills det fått färg för att sen röra ner cream fräsh, sweet chilli, lite vatten, salt och peppar för att få en krämig sås.

andra receptet (det på bilden): koka pastan, stek kycklingfilé. när kycklingen är färdigstekt så delar ni körsbärstomater på mitten för att sen stekas tillsammans med kycklingen. och sen hälla ner samma sås som första receptet. gott att tillsätta citronsaft också, och om man vill inte ha sweet chilli så kan man byta ut det här och ta mango chuttny istället. rör ihop röran med pastan och sen toppa med ruccola. supergött.

går på 10-15 minuter, snabbt enkelt och gott.

babes


VMA är allt fina grejer alltså. slutkonstaterat.

nobody but you




+


SNÖGGT


natalie - my - emmy - vanillascented

sweet like candy


en av alla bilder vi tog i fredags. vad skulle jag gjort utan denhär tjejen alltså? helt seriöst, utan henne skulle jag varit halv. ingen människa kan leva halv. älskar dig gumman.

varit en lugn dag idag, vi slutade redan vid lunchtid. så drog hem, gjorde gött käk (har två recept jag ska försöka lägga ut imorgon!) och pluggade. sen drogs det iväg till träningen, galet kul hade vi det.
vi fick även våra foton vi tog i början av sommaren, ser kanske inte helt perfekt ut. men ändå rätt najs att ha två professionella fotografier hängandes på väggen när man står i ringen haha.
nu ska jag krypa till kojs, puss på er.

u smile


har haft en riktigt mysig söndag, helt enkelt ett perfekt slut på veckan. imorgon är det ny vecka och jag ska lova er att vara duktig på att knäppa dagens-bilder haha. sleep tight ♡


unwritten


efter en minst sagt skitmorgon så drar jag och bestie nu till stan för att kolla runt lite. i eftermiddag/kväll har jag huset för mig själv så blir söndagsmys med the hills, rensa garderoben, plugga och vanliga söndagsgrejs.. latero!

if you ever loved somebody put your hands up


heybabes! måste berätta att gårkvällen var så lyckad som den någonsin kunde bli, helt galet najs var det. överraskningsmiddag för elin med hanna och bestie.vad jag gillar dem tjejerna alltså hihi.
med gött käk på vespa, en hel resturang som sjöng "vi gratulerar", flertals av fotografier, djupt snack och en massa flum så blev det faktiskt minnesvärt.
och idag så sitter gårkvällens humör fortfarande kvar, för vaknade upp på min bästa sida. inte att klaga faktiskt.
snart kommer bestie hit så blir det softa bananer, ikväll dras det iväg till höllviken för trevligheter. puss

det absolut bästa just nu


lite feelgood musik tycker jag passar utmärkt såhär på fredagseftermiddagen.
efter en soft dag i plugget så dras det vidare för att låta kvällen bli minst lika lyckad och förhoppningsvis ännu bättre haha..

i'm just a teenage dirtbag baby


freeeeeeedag <3

for real


min torsdagseftermiddag/kväll har bestått av svenskaplugg, sytt, kollat the hills, målat naglarna och bara längtat till helgen. hoppas ni har haft en lika fin dag som jag. pussss

58 days left...


okey, nu är det såhär att maila har aldrig varit min grej (då sjukt segt haha) så för alla nära o kära som har frågat så lägger jag nu ut min önskelista här.
- tungpircing (jag kan egentligen bara drömma vidare *sadface*!!)
- den svarta klänningen på modekungen.se
- svarta lil wayne t-shirten modekungen.se
- one tree hill season 7 (finns att beställa på cdon.com för reapris!)
- ny inredning till rummet
- liten laptop 'bloggdata'
- make up store 'lektionsgrej'
- pengar/presentkort
- wesc hörlurar (?)

he makes me smile, i know that's for sure


en händelserik dag med bl.a skolfotografering.. kom sedan hem då det blev slapp framför the hills, lite plugg och allmänt softa bananer. gött. imorgon är det torsdag - wiho!


Acnes Hybria Sue


goddamn real beauty

put your hands on me in my skin tight jeans


ber om ursäkt för min lathet och den dåliga kvalitén haha.
favoritjeansen från topshop, älskade kavajen från hm, linne från gt och parkas från bikbok

the more i see you the more i want you


why?


om man bortser från den otroligt grymma matchen så har det varit en skit dag. punkt slut. hörs imorgon när jag är bättre.

en (mycket!) dålig och tre bra



- bad news om den 27 november

+ Soulja Boy Tell Em <3

+ en månad till min b-day och min önskelista är redan klar

+ träning nu, naajs!

hang with me


godmorgon på er, tisdagmorgon och en mycket bra sådan. ha en fin dag så hörs vi.

jag vill ha dig här och nu


en riktigt bra dag faktiskt, efter en ändå rolig skoldag så blev det träning. gud vad skönt att komma tillbaka, vad jag har saknat gänget alltså haha.
nu har jag precis kokat lite te så blir nog the hills innan jag kryper till kojs. imorgon har jag sovmorgon vilket är helt underbart ♡

last night


tre favoritbilder från igår, fler kommer upp under veckan antar jag.

FIRE





tre från veckan


tröja hm, fodral jc, ringar turkiet och jc,
tröja monki, jeans topshop, öronhängen vero moda
klänning disel, tröja FEMME

skippar vi snacket, vi bara vet vad vi vill


blandatskit' söndag morgon slash förmiddag med den perfekta frukosten, mamms o papps som byter från sommartäcke till duntäcke (= officielt höst) och jag som dricker kaffe och ska sätta på the hills. fint.

söta töntar


vi är allt söta
efter en finfin dag tillsammans med bestie så drar vi förmodligen snart ut och träffas igen. & jaaa, vi är som varandras halvor. vi kan inte spendera många minuter utan varandra haha ♡

love me like the world is ending


för det första måste jag be om ursäkt för bara en massa random bilder den senaste veckan, har inte haft så många egna bilder om man säger så. har dock två outfitbilder på kameran som ligger och väntar på att få bli visade, så dem kommer väl upp snart.
resten av kvällen igår var lika lyckad som dagen, dock var vår skräckfilm vi hyrde rätt så sjuk men jaja.
nu idag har vi mest softat runt i pyjamas och nu 15.11 tog vi tag i oss själva för att fixa till oss.. får se vad som händer idag, later!

i'm in heaven


ville mest kika in och säga att jag har haft en helt peeeerfekt dag, vet verkligen inte ens en sak som varit fel idag, sjukt najs. en najs skoldag, lunch i stan med det kära födelsedagsbarnet elin, en runda i stan efter skolan vilket var mycket trevligt hihi. bestie, jag o papps checka fotbollen precis, 2-0 amazing!
nu blir det skräckfilm och en massa mys awsome, hörs imorgon puss!

baby let your heart beat


freeeeedag och klockan är 07.27 och är redan på superhumör. känns som det kommer bli en toppendag idag! peppar inför matchen ikväll hihi.. bestie kommer hit så blir det en massa softande med fotbollen, käk och skräckfilm antagligen. men vi hörs och ha en fin dag sötnosar!

cupid's chokehold


rätt dryg skoldag men när kom hem så blev det lite the hills och sen plugg. är klar med en inlämningsuppgift nu till imorgon vilket är sjukt skönt! så blir en lugn torsdagskväll vilket gillas. torsdagar är allt mysiga..

for some reason you make me smile


allmänt fint

i don't now if this is for real, but something in my heart tells me it is


förste september idag, vet inte riktigt hur jag känner för det. det är klart att det är tråkigt och man nästan redan saknar sommaren, men känns ändå helt okej. en fräsh start på allt liksom. får bara hoppas på att dem kommande mörka månaderna blir helt amazing.
pluggade på flitigt när jag kom hem från skolan kan jag faktiskt säga, blev dock övertrött därefter så tog en nap så vi får väl se när jag somnar ikväll haha..

RSS 2.0