222222

without you, i'm nothing

can't be without you

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

remind me why we decided this was for the best

bara så länge det finns stjärnor över oss

a day without you, just isn't fair

i have nothing if i don't have you

you change my life into something good

du är min dröm


fortsätt bara andas


pic; unknown
Är nyduschad och sitter och tittar på faddergalan. Blir helt tårögd som alltid. Grabbarna ska ju också vara med, vilket är ett litet plus thihih. Himla kul att dom har börjat bli aktiva nu igen med välkommen hem och allt.
Har skaffat spotify idag också, (tack elin!) har ju egentligen aldrig dirket viljat ha det eftersom man inte kan föra över låtarna till mp3n, men det är väl ändå kul att ha det. Så fick elins lista så har massa bra att lyssna på nu. Vi har samma bästa musiksmak så det är najs... Lite allmän info om min kväll där jaah..

det är dethär som kallas ingenting


t-shirt - vero moda, jeans vero moda, & blandade armband från thomas saabo, thailand, puss och lite andra random placees

hatade alla bilderna här, men får ta och visa ändå. jeans från vero moda, linne från hm, kofta mammas, och random smycken
Lite såhär såg jag ut förra veckan.

you're still holding all of my heart


pic; jag & cobrasnake
Typisk måndag idag. Klarade i alla fall matten i skolan idag vilket känns otroligt skönt. Är rätt så förkyld så tror jag skippar träningen idag. Lite synd men det blir på onsdag istället. Trött är jag också, usch. Jaja, ska checka bloggar nu. PUSS.

jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så


jag har nog världens vackraste storasyster, så är det bara.

Kvällen har bestått av massa bloggläsande, checkat braca matchen på tv, 1-0 till barca. Det gillar vi! Trashat ett par jeans och gjort om dom till shorts har jag också gjort, och provat lite kläder och massa andra småsaker.
Nu ska jag plocka undan lite grejer, ta bort smink och sen krya ner i sängen. Imorgon är det en ny dag...

fanfanfan


Helt otroligt fin låt av thåström. Hörde den i bilen med bror och fastnade direkt. Så när jag kom hem så sökte jag på youtube direkt, och nu har den spelats på repeat hela kvällen.....

svarta dagar följs av vita nätter, det svarta hålet fylls av vitabletter, älskling det är livet...


pic; Marcio Simnch & mig.
Hejhej, har varit en rätt så mysig dag. Har dock haft huvudvärk och varit vädligt snuvig. Blev julskyltning, käk på en kinaresturang och lite shopping, tack syster! Bror var också med, mysigt. Fick i alla fall två bastoppar och en stickad tröja av syster. Sen igår fick jag också en riktigt snygg kjol hon hade köpt till mig på monki, visar allt senare. Har fortfarande inte lagt in mina senaste tagna bilder så får faktiskt ta och göra det idag.
Gossip Girl och El classico idag... båda 19.00...svårt val.... heh...
Jaja, nu ska jag lyssna på thåström (tack bror för tipset!) PUSS.


i will try to be strong


pic; unknown
Godmorgon på er, sovit gott? Själv har jag sovit rätt så gott, blev 8 timmars sömn.
Gårkvällen var super, hade riktigt kul med M & E. Blev massa glögg och lite julkäk, fotografering ute i blåsten och massa snack. Tur att man har folk som gör så att man inte tänker så mycket på sådana jobbiga saker. + på det.
Sen drog väl dom vid tolv, och sen satt jag uppe och kollade på en sjukt bra film på ettan. Och somnade först lite över två. Men jag överlever. Storasyster var också här igår, så hon sov över och idag ska vi dra ut på julskyltning och lite annat. Säger som så att om inte syster skulle varit här så skulle jag inte följt med hah.
Jaja, nu har jag precis duschat så måste fixa mig. Sen blir det frulle. Ha en fin första advent. PUSS.

%%%%%%%%


pic; 1. loweo, 2. hannamw 3. columbine, 4. vanillascented, 5. ? 6. carolines mode. 7. have2have.se 8. ?, 9. cobrasnake. 10. karlascloset. 11. olsensanonymous
YES PLEASE!

you can always find me


pic; fashiongonerogue
Godmorgon på er! Har sovit rätt så dåligt inatt, har varit täppt i näsan så det har varit lite jobbigt. Vaknade i alla fall kvart över ett, tolv timmars sovande ungefär. Det behövdes. Nu är jag fortfarande lika snörvlig och lite ont i huvudet. Får se till att det försvinner till kvällen när allt folket kommer hit.
Så just nu dricker jag massvis med te och lyssnar på grabbarnas julskiva. Mysfaktor. Borde väl snart hoppa in i duschen och börja fixa mig lite. Jajaj, det får bli sen. Ha en fin lördag, puss.
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA ALICE, 15 BAST! <3


but what do i know?


pic; tagen av mig.

Jag är just nu sjukt trött på allt i denna sjuka världen.
Sverige är ett sjukt land, alla är så otroligt mesiga. Ingen vågar säga vad dom tycker egentligen, om man "sticker ut" så ses man som konstig. Hur töntigt är det egentligen inte med folk som bara sitter tysta och inte vågar säga någonting när dom egentligen har en stark åsikt, och dom säger inget för dom är rädda för vad folk ska tro. Det är livet. Ha en åsikt, och stå fast vid den.
Alla politer kan dra åt helvete, tycker verkligen inte att det är mycket dom gör. Dom bara snackar massa skit, men inget händer. Men speciellt sverige demokraterna klarar jag inte av. Dom har fan ingen respekt för människor. Bara för man inte heter ett jäkla svenne namn som "gunnar svensson" (förlåt ni som heter det) så är man inte helsvensk enligt dom, och har ingen "rätt" att vara här. Dom drar alla över ett sträck, att bara för att man inte är värsta svennen så tror dom att man gör massa skit saker. Göra brott osv. Svenskar gör minst lika mycket, det är bara att det visas inte lika mycket publicitet kring det kan jag tycka.
Sen alla folk som inte "klarar av homosexuella", det är ju nästan samma som att vara rasist. Bara för att man inte intresserar sig av det motsätta könet så är man äcklig och konstig. Dom är också folk, och är exakt lika mycket värda som alla andra. Likadant med män och kvinnor. Kvinnor är exakt lika mycket värda som män, face it! 
Önskar att man kunde göra något stort för världen, ec. miljö-grejen, och alla barn som går runt och är hemlösa,föräldrarlösa och fattiga runt om i världen. Allt krig, och alla folk som dör varje dag. Och man hör det på nyheterna, men man tänker att man inte kände människorna så det rör inte en själv. Bullshiet.
Folk sviker en, förändras, försvinner. Antingen så gör man något åt det, eller så sitter man kvar tyst i sin lata soffa och inte säger ett skit.
Men vadfan vet jag... jag är bara ynka fjorton bast...!?



(Har kanske inte så jätte mycket kunskap om allt, och lite mycket svärord. Men var tvungen att skriva lite kände jag, ta det chill.)

du stack ett hål i min kevlarsjäl


pic; leloveimage
Fredagskvällen har än så länge bestått utav mysig middag med papp's, gott käk och massa snack om politik heh. Idol på tv (dom är i malmö, och jag är inte där.-> pågrund utav att biljetterna är slut. men sen tänkte jag att verken rabbih eller eddie är där så det gör inte så mkt. men sen får jag typ 1000 sms från folk att dom ser eddie och är tpy åtta meter ifrån honom. jag kallar det depp.)
just nu, massa musik, te och en rad mörk lindt choklad. Ska nog gå och lägga mig rätt så tidigt, har mått dåligt hela dagen. Huvudverk osv. Men eftersom att jag inte har så mycket för mig så blir det mer bloggning förhoppningsvis. PUSS.


i just wanna spread my wings and fly away


pic; tagna av emm's, andra bilden är på mig.
Fredag idag, skönt. Ska nog bara stanna hemma och göra absolut ingenting. Är inte på världens bästa humör så det blir nog rätt så bra. Se någon film och sådant.
Blir gott käk med lillasyrran och papp's också.
Nu ska jag fixa med massa bilder, redigera osv. Hörs senare.

transparent


Snygg topp från bik bok. Bara man viker upp ärmarna lite, har massa smycken osv. Dom makerade axlarna och de transparenta tillsammans är ju den perfekta kombon.  

alla drömmar vi har drömt, det vackra som vi nästan glömt


pic; ingen aning?
Kom hem från plugget för en halvtimme sedan, nu dricker jag kaffe och lyssnar på grabbarnas (EMD) underbara julskiva. Mamm's var redan hemma när jag kom hem och då hade hon köpt skivan till mig, tack! Nu ska jag snart ut i regnet igen, ta bussen och träffa en vän i stan. Har en del bilder att visa, outfits och lite sådant. Så ska försöka hinna lägga in dom senare idag. Ha en fortsatt fin eftermiddag, hörs ikväll. PUSS.

hate the thought of being with someone else but you


pic; stockholmstreetstyle
Ikväll har jag pluggat en massa no. Drygt. Har även sätt grey's. Imorgon är det torsdag. Jag älskar torsdagar. Speciellt på kvällen, det är liksom dagen innan fredag, och man är typ helt glad.
Så imorgon ska jag i alla fall träffa mimmi, får se vad vi hittar på. Typ tralla runt i stan. Ska bli kul.
Gud vad jag har varit aktiv idag? Brist på liv kanske..? Kul är det i alla fall.
EMD-ICA REKLAMEN PÅ TV PRECIS, WIIHOOO!!
Var tvungen att skriva det hah, jajaa...puss!

hottie


pic: carolines mode
din sko spring kollektion
FY FAN VAD SNYGGA!! (ursäkta språket, men galet snygga ju!)

skymning


Jaaa.. jag är fortfarande inne i new moon paradiset. Blir fortfarande berörd när jag hör Satellite Heart och Possibility. Och jag tänker på filmen flera gånger om dagen. Att Jacob Black är så otroligt snygg och att jag inte kommer klara av att vänta i ett år tills jag får se hela gänget igen i eclipse. Men får se New Moon snart igen, det är ett måste med stort M. KÄRLEK.

uppdate: linn har hållt på med mig nu i flera dagen "DU STÅR PÅ FEL SIDA!!" jag tycker att edward är helt underbar, väldigt manlig och mogen och ursöt. Tycker om han väldigt mycket. Men Jake är mer min stil, snygg och sen är det otroligt synd om honom tycker jag hah. Men jag älskar båda. Punkt slut.


the violet hour


pic; 1.mig, 2. tagen av Jack Siegel
Sovmorgon var det jah... och det blev det. Vaknade dock inte upp nu precis, men ändå. Nu ska jag plugga till provet imorgon, duscha, plugga svenska, och plugga lite mer till provet. Hörs senare. Pussen.


they're my friends


pic; src783.blogspot.com
Hejhej, rätt så trist dag. Skulle såklart först träffat älskling, sen blev det ändrat, sen skulle vi träffas, sen blev det ändrat igen. Saknar han galet mycket ju, men vi ses snart istället.
Imorgon har vi studiedag vilket är sjukt härligt. Men ska plugga till provet på torsdag och svenska. Men har i alla fall sovmorgon vilket är väldigt uppskattat. Så massa pluspoäng på det.

du är allt jag någonsin drömt om


den första bilden på oss, bortse från den hemska redigeringen och att jag ser lite galen ut thithi.. 

6 hela månader idag.
Kommer fortfarande ihåg allt hur det var, det spöregnade och vi sprang allt vi orkade. Vad vi hade på oss, och hur mycket vi skrattade. Det är helt galet hur fort tiden går.
Du betyder otroligt mycket för mig, ingen kan ana. Tillsammans är vi helt sjuka, vår sjuka humor och våra konstiga tankar. Men vad vore jag utan dig? Du har blivit en del av mig. Jag älskar dig.

make it rock


olsens anonymous
Systrarna olsen alltså.. åh, snyggon!

22:12


pic: the cobrasnake website, höst.
Har varit en rätt så tråkig kväll än så länge. Ska se paradise hotel nu också. Fixa lite mer med massa musik och tänka lite över min svenska. Måste lägga in dagens jag fotade idag, eller så blir det imorgon. Vi får se, puss.

when love takes over


pic; the cobrasnake
Hallå, blev helt plötsligt på väldigt bra humör vilket är väldigt naajs. Ska fixa lite med musikgrejer och plugga nu, sen blir det träning ikväll. Har fortfarande ont i min höft men får vara försiktig antar jag. Är på blogghumör just nu, men måste göra annat, så pusssssss.
PS. Checka in DETTA, det gjorde min eftermiddag. (Se hela!)

don't let them hurt you


pic: jag
New Moon soundtrack, greys anatomy repris, städat, pluggat lite, ansiktsmask, gossip girl, te & apelsin och lite mer musik. Hur har er kväll varit?

+++++++

Dagens tillstånd: Trött och tomhet.
Dagens frisyr: Slapp uppsättning.
Dagens outfit: pyjamas hela dagen.
Dagens planer: plugga, städa och fixa lite småsaker.
Dagens längtan: se new moon en gång till i den kommande veckan.
Dagens önskan: allt plugg bli färdigt, och det blir lov.
Dagens blogg: har faktiskt inte orkat kolla igenom alla mina bloggar, så vet inte.
Dagens roligaste: när jag skrek mitt i natten och linn försökte väcka mig.
Dagens materilla vill ha: Svarta jeansshorts, basplagg, en klänning, armband, plånbok.. jag kan hålla på läänge.
Dagens fundering: Hur kan en film påverka en så mycket?
Dagens textrad: "So tell me when you hear my heart stop, you're the only one that knows! Tell me when you hear my sobbing, there's a
possibility I wouldn't known."
Dagens låt: Possibility - Lykke Li

there's a possibility...


pic; oredigerad.
Hej på er sötnötar, linnsan drog precis hem och nu känns det väldigt tomt och ensamt. Gårkvällen var galen, sjukt kul hade vi. Vi somnade kvart i fem ungefär, och sen har vi varit rätt så döda idag. Gapflabbat åt en massa och även idag pratat om hur mycket vi älskar new moon.

Kan seriöst inte sluta tänka på den, är helt fast. Lyssnar förtillfälllet på Possibility med Lykke li från soundtracket, helt underbar låt. Så sorlig, man tänker bara på allt som händer när den spelas i filmen. Åh, känner mig helt tom. Tänk hur mycket filmen har berört en själv, det är helt insane.
Vet inte vad jag mer ska skriva, kan liksom inte sluta tänka på filmen. Låter galet, men ändå.
Skriver mer senare, puss.

seni seviyorum


- Jag älskar dig hamza, you're my very own edward cullen.

just to hear you breath is everything to me


pics; linn, bussen, linn, jag, sjukt gott käk, bella, edward, jake.
Denna kvällen har varit underbar. Jag och linn käkade på harmony. För mig blev det kycklingspätt med chillisås. Mumma. Sen hämtade vi ut våra biljetter och köpte lite gottis. Sen fick vi sällskap av edward, bella och jacob på bioduken. Det var underbart. Går inte seriöst inte att förklara. Den var hjärtskärande och fantastisk. Man skrattade lite, men grät mest. Och gud vad jag grät, satt kvar när filmen var slut och grät till och med. Vill bara se den igen, kan inte sluta tänka på den inprinsip. Jag tyckte lätt att den var bättre än den första, ettan. Vi ska förmodligen se den i veckan en gång till. 
Nu får vi se vad vi hittar på, hoppas ni har haft en underbar lördag. PUSS.
 

you're the only one


pic; Marcio Simnch
Heyy, det är lördag vilket är uuunderbart. Vaknade vid kvart i ett ungefär, käkade lite frulle och har precis snackat en massa med linn. Ska städa nu sen hoppa in i duschen, sen blir det fix och linn kommer hit. Sen senare så tar vi bussen in till stan och käkar lite och ser efterlängtade new moon. Helt galet att vi äntligen ska se den, som vi har längtat liksom. Hörs senare, ha en fantastisk lördag!

perfection


megan fox
PERFEKTION
håret, byxorna, tatueringen,ögonen.

390190§3943

jag är sjuuuukt irriterad, har tagit riktigt många bilder ikväll. Så sen nu för ett tag sedan så sitter jag och raderar en massa utan att tänka på om jag tycker om dom är fina eller inte. Sen tillslut är det bara några fåtal kvar och kommer på att jag har raderat alla jag tyckte bäst om. jag tror man ska kalla det blont..?

FFRRRRRREEEEEEEDDDDAAAAAAGGGGG


Drar ut och träffar lite människor, hörs senare ikväll pussssss.

show me what you got


pic; the cobrasnake, denhär bilden gör så att jag vill skaffa gult nagelack!
Galen dag i skolan, nu lyssnar jag massa pepp musik och lite annat roligt. Ikväll sviker linn mig än en gång och drar till lund så blir inget idoltittande ihop som alltid annars hahah. Men trots allt så är inte eddie älskling med, (jaaa, jag har fortfarande inte släppt det. Det känns ärligt tomt och konstigt utan honom. Glömmer det hela tiden, it's so sad! hah..) Jaja, får se vad som händer ikväll. Vad ska ni göra? PUSS.
ps. Sjukt tråkigt med inga komentarer, ni är ändå ett par stycken som läser.. ;)

je voudrais


Monki, ja tack!


i got lost in your brown eyes honey


pic; Marcio Simnch
Mammas pojkar är nog ett av dom patetiska pogramen som sänds nu, men det är galet bra och sjukt roligt. Jag och linn ääälskar. Påtala om patetiska program.. paradise hotel 21.00. Många goda skratt, - jag älskar torsdagar.

i don't look back


hallååå, haft en vanlig torsdag.. livet är som alltid inprinsip, inget att berätta. Som jag inte har haft dom senaste dagarna heller. Tråkigt kallar jag det. PUSS.

love


Mer youtube, i know. Men var tvungen att lägga in detta.. SÅ FINT!

this is war


GRYMT!

take me far far away


pic; etc
Hemma från träningen, har käkat och duschat. Ska se fotbollen nu, sen paradise hotel. Kan förresten berätta att man aldrig ska dricka två koppar kaffe innan en träning. Var helt konstig om man säger så. Helt seg och yr först, sen blev jag jätte flummig.. konstigt höh. Nej nu har matchen börjat, pussss.

som ett bomblarm över stan


Ute är vädret helt galet. G-A-L-E-T. Storm till max, det regnar och blåser som aldrig förr. Dricker min andra kopp kaffe på raken och lyssnar på röd som alltid. Fryser och är uttråkad. Har inget kul att berätta tror jag.
Eller joo, jag & linnsan vann på fotbollslags tävlingen över boysen idag wiihoooo!! PUSS.

en dagens och lite random


grå tröja - weekday (rätt så dålig bild på den), vitt linne - vero moda, mörkblåa jeans - vero moda. + thomas saabo armband och lite blandat.

20:14


Läste nyss på kändisnytt att Angelina Jolie har gjort en smyckeskollektion med temat ormar verkade det som. Och detta är tydligen ett sätt för att samla in pengar till Education partnership for children of conflict. Bra gjort tycker jag! Gillade ormringarna ovan faktiskt.

freezing


Fashiongonerogue
Hejsan, allt bra med er? Har haft en rätt så bra tisdag, vi hade lite folk från "alla olika, alla lika" som kom och snackade om fördommar osv. Väldigt kul faktiskt. Sen när vi slutade så blev dagen helt plötsligt väldigt konstig, hade planer och sådant egentligen. Men men.. :)
Nu ska jag checka bloggar, hööörs.


if your right hand is causing you pain, cut it off



pic; the cobrasnake, redigerade av mig.
Lyssnar på skön musik och är på allmänt dåligt humör. Är typ arg/ledsen/frustrerad på lite allt möjligt..
Jajja, har fotat lite random grejor ikväll. Det kan exempel var himmla kul att leka med slutartiden (har helt tappat ordet, men det heter väl så?) Och nu ska jag sätta på paradis hotel på sexan, såg det igår. Jag dog ärligt av flabb, heeelt galet. Så missa det inte! Fast lite patetiskt är det ju, men himmla kul att se.
Bara två inlägg idag, men har inte varit på stort "blogghumör" idag. Jag tror att ni få som läser min lilla blogg överlever. Pussss!


vals för satan


pic; lefashionimage
Dricker te och ser på ghost wisper på fyran, blir träning senare om någon timme. Är helt galet trött just nu, blev det när jag kom hem. Har inte så mkt mer att berätta, hörs senare. pussss.

21:16


DET ÄR SPIKAT! Jag och linn har äntligen biljetter till new moon, fast på lördag. Inte för att jag vet om det var fullbokat på fredag, men vi var inte lediga då.. eller jaah, linn hade planer haha. Men sjuuukt kul. Äntligen!  Fan vad man har gått och längtat.

paranormal activity


Den verkar lite sjuuuk, men jag vill se den NU!


these foolish things remind me of you


pic; olsen anonymous
Syster och mormor har precis dragit hemmåt. Har varit en lugnt och mysig söndag. Nu resten av kvällen ska jag plugga lite svenska, kolla gossip girl (missade förra veckan, hjäälp!) plocka lite, måla naglarna och ringa linnsan. Vad gör ni ikväll? pussssss.

svarta linjer


pic; tagen av mig. oredigerad.
Godmorgon på er, tråkiga ångest-söndag idag. Ska snart hoppa in i duschen sen kommer syrran hit och ska käka och lite sådana trevligheter. Värsta söndags-middag hahh.
Gårkvällen var väldigt rolig. Det är liksom alltid lika kul att komma hem till matilda och stå och dregla lite över hennes kläder inprinsip..
Har lyssnat på röd hela morgonen, fastnar allt mer för "vals för satan" varje gång jag hör den.. precis som alla andra kent-fans hah. Men riktigt fin är den.
Precis som alla andra på skivan.. thhi..


it's funny how a man only thinks about the ...


pics; the cobrasnake
Dricker kaffe och lyssnar på massa grym musik. Har sminkat mig och håller för tillfället på att fixa håret. Ska snart slänga på mig min klänning och lite sådant. Sen drars det iväg till hölviken. Trevlans. Ska måla naglarna och ladda mp3n också.. pussssss.


the best i ever had


massa inspiration och cravings!!
pics från; 1. ellen claesson, 2. hm, 3. ? men tröjorna är i alla fall från zara, 4. lindex, 5. denna veckans gästbloggare på tv4, julia aamilliom, 6. hannamw, 7. ellen claesson, 8. hannamw, 9. via shecity

i was born too late into a world that doesn't care


pics; tagna av mig
Hej på er! Sovit gott? Själv sov jag ungefär tolv välbehövliga timmar. Skönt. Hade egentligen planer för dagen, men dom sket sig så får se vad jag gör idag. Ikväll så ska man i alla fall iväg. Ha en fin lördag och ta vara på helgen nu, puss.
ps. märkte precis att mitt hår är en liten bit kortare än innan, efter klippningen. Det är klart att det skulle vara kortare, men märker det verkligen nu. Eller så inbillar jag mig.. Lite deppigt, men det växer ju ut snart igen hah.

i'm head over heels



Ingen kan förstå hur ledsen jag är just nu. skrattat åt mig, jag bryr mig inte. men min älskling har faktiskt åkt ut ur idol. han förtjänar det verkligen inte, han är så otroligt duktig. han förtjänar hela världen inprinsip med hans stora söta leende och hans charm. han har så stort hjärta och vill verkligen allas bästa. han sjunger med sådana underbara känslor och hans ögon går inte att beskriva. han kommer bli något stort, det vet jag. och annars ska jag fan ta mig se till så han får ett skivkontrakt eller liknande. jag känner han inte än, men jag vet att han är gryyym på att sjunga och uppträda och att han verkligen är en extremt snäll människa.

- vi älskar dig.



Direkt kopierat från min bdb, lite överdrivet kanske. Låter som ett läskigt patetiskt fan,men är ju inte fullt seriöst när jag skriver exempel "jag känner honom inte än" osv.


put my glasses on, i'm out the door, i'm gonna hit this city


pics; thecobrasnake
Drog iväg och klippte mig efter plugget, blev väldigt nöjd. Klippte upp det lite, fast behöll fortfarande samma längd. Kom hem vid halv fem eller något sådant skulle jag tro, och jag slängde mig direkt på sängen. Sen somnade jag ju såklart, vaknade upp för ungefär en timme sedan. Har precis käkat middag. Och känner mig så superfräsh just nu, höh host. Inte direkt om man säger så.. hah.
Är rätt så trött, och har liksom inte den där najsiga "fredagskänslan" vilket inte så kul hah. Nu ska jag se idol i alla fall, och heja på min eddie.<3
Linnsan drog ju upp till sin papp's i stockholm idag, så ännu en gång så bröts vår lilla tradition att se det tillsammans hah. Så sitter här trött,ofräsh,deppig och ensam. Tråkigt är bara ett av orden jag kan komma på till det. Får ringa och snacka med några vänner sen hah, liva upp stämningen eller något.
Det är fredagen den trettonde idag ju, det har ju faktiskt inte inträffat något så jätte hemskt idag. Men får verkligen hoppas på att det inte blir så heller. Håller ex. tummarna för eddie älskling.
Bloggar senare igen, har ju trots allt inga planer för kvällen ju. PUSS.

oviktig info för folket.

HEY, ingen bloggning igår pågrund av att jag hade massa plugg och var långt ifrån blogghumör. Var på dramatiskt humör om man kan överdriva lite. Just nu sitter jag i skolan i alla fall, pluggar svenska. Rätt så kul faktiskt. Men sen efter lunch blir det plugg om ångmaskinen, helt sjukt tråkigt. Kommer aldrig att bli klar med inlämningen. Efter skolan så vet jag inte alls vad som händer, b-friend fyller 16 år idag. Grattis till älskling! Så vet inte om vi skulle träffas, men sen så fick jag reda på idag att jag har tydligen klippning idag. Så får se hur allt blir. Hur som helst så blir det nog rätt så sen bloggning idag, så det var därför jag bloggade nu. Och för att jag inte pallar plugga hah. Nej, ha en fin fredag. Puss.

just don't change me


lefashionimage
Jag har massor med grejor att göra, men orkar inte. Typ göra värsta inlämningsuppgiften om ångmaskinen. Så in i helvetes tråkigt. Och sjukt onödigt enligt mig. Sitter här och läser och tänker på vad jag ska skriva hela tiden. Drygt. Checkar mammas pojkar i alla fall, något kul måste ju hända ikväll hha. Det är i alla fall torsdag,vilket är sjukt skönt. Har varit en typ hemsk vecka. Nej nu segar min data så pallar inte mer hah, pusss.

som det strålar från ditt hjärta som en moterväg av ljus


oseriös (jag vet att jag bara tar oseriösa bilder jah haha) på mig @alice place.
hejhej, kom hem från stan för ungefär en halvtimme sedan. Var inne en snabbis med linnsan, nu lyssnar jag på kent och dricker varm choklad. Ska plugga plugga plugga nu. Hörs senare. PUSS.

älskling det är livet som leker, det leker med oss nu


erin wasson the cobrasnake
Nu på kvällen så har jag tränat, fått en för tidig julklapp(!!!!!!!) :))) Hah, min plattång gick i sönder (har bara haft den i ett år!!) i morse, och eftersom att jag är seriöst b-e-r-o-e-n-d-e av den så bad jag mamm's köpa en ny, så skulle jag betala typ halva sen. Men istället så fick jag en som för tidig julklapp. Skulle egentligen fått en sådan som jag hade innan från ålens, men istället fick jag en jätte bra från Björn Axén. NAJS! Sen har jag typ sätt greys och sista avsnittet för denna säsongen av true blood. Det var mkt spänande hah. Sen har/håller jag på att plocka undan massa grejer som ligger i hela rummet hah. Ska krypa ner i sängen snart, pusssss på er.

i wanna do really bad things with you


Lite fler (och dom sista, har fler ju. Men dessa är dom jag kan typ visa) bilder från helgen, rätt så oseriösa som vanligt. Och alla är oredigerade, orkade verkligen inte redigera dom.

sweet as suger

En rätt så söt topp från hm, vet inte om den är direkt något för mig. Men väldigt gullig i alla fall.
Fast den skulle nog varit rätt så fin till ett par jeans hmh..


#8598490529


pic; leloveimage
hejhej, har varit en helt galen dag. Sprang runt i huset som en sjuk dåre imorse, letade efter träningsshortsen till idrotten i plugget. Och sen sprang jag till bussen, och den hade precis börjat köra. Men sött nog stannade den bara för mig haha. Sen har det varit tråkig dag i plugget. Idrotten var dock najs. Nu ska jag snart fixa mig för träning. Vanlig tråkig onsdag helt enkelt. Later!

i remember the first time we met


En liten bildbomb från helgen, fler bilder kommer imorgon. Och ta verkligen inte bilderna seriöst, :*

nothing


flickr.com/photos/cheapandjuicy
lista snodd från signe

hör: my boo
bär: mörka jeans från vero moda, tee från weekday, grå hoddie.
vill: bli klar med allt plugg och bara njuta hah.
måste: plugga (som vanligt)
drömmer: om att bli något framgångsrikt, något jag verkligen trivs med och något jag brinner för, modejouralist exempel. bo i milano/new york i en stor fräsh lägenhet tillsammans med någon jag älskar. och vara lycklig.


meet me halfway


oredigerad tråkig bild tagen av mig.
hejhej, kom hem från skolan för typ en timme sedan sedan. Har sedan dess hunnit med att käkat, snackat i telefon, kollat egenom något frågeformulär som alla ungdomar skulle fylla i typ i sverige eller ngt. Nu är det lite grejs som ska fixas. Puss :*

21:57


Dethär fick jag uttav alice, som hon hade köppt i usa. En i love ny t-shirt och ett par victoria secret trosor. Lite konstigt att visa underkläder kanske, men dom var ju så söta och var ju bara tvungen att visa.


baby love


Min kväll kommer bestå utav;
fotbollsgalan (ZLATAN MÅSTE VINNA GULDBOLLEN!!)
plugg
lägga in bilderna från kameran

röd


Lite härmning med hur jag satte bilderna som lisaplace,men wtf.
Röd spelas om och om igen i min cd spelare. Ville inte ladda ner den, så köppte den igår ju. Helt galet bra är den. Jag kallar det kärlek.
Ska kolla lite bloggar nu, sen blir det plugg följt av träning. En typisk måndag helt enkelt. Ska lägga in bilderna från helgen också, later!


let it burn


pic; tagen av mig
Har kollat bloggar, ema, packat upp, duschat, plattat håret, musik och fotat lite nu dom senaste timmarna. Måste verkligen krya till kojs nu, men måste först ta bort allt grejs som täcker min säng hah. Sov sött, puss.

honey i'm home!


wildfox
Hallåsnyggon, är hemma nu. Har varit det sedan typ sju men har typ käkat och fixat lite grejor så har inte bloggat fråns nu. Var i alla fall sjukt bra hos alice. Vi hade det riktigt roligt, blev stan, fika, tre filmer, ute-häng, musik-chill och massa snack. NAJS! Helt galet kul att träffas eftersom att det var typ ett år sedan. Tråkigt var det när jag skulle åka hem i alla fall. Fick en i love new york tröja av henne förresten, och ett par trosor. Hon var ju i usa förra veckan, helt galet kul ju. Vill också dit. Sen när jag blev hämtad av mamma efter jag hade åkt tåget påvägen hem alltså så drog vi in och köppte lite grejor, har liksom kent skivan nu(!!!!!!!!!!) LYCKA! sen blev det lite andra smågrejor också. Present till papp's bl.a.
Nej nu ska jag fixa en massa grejor, hörs senare.

it's the nighttime


gammal bild på mig och alice från tivoli i köpenhamn
Håller på att se idol, packar, snackar på msn och lite sådant. Eddie sitter säkert, lättnad!! Det är tack vare mig.. (aa' Imorgon vid sex på morgonen någon gång så kör jag och mamma upp till varberg så lämnar mamm's mig där, sen tar jag tåget upp till borås och träffar min flicka!! Gud vad kul vi kommer ha. Stannar där bara i en natt, så är hemma på söndag igen. Får förmodligen möjligheten att blogga där uppe, men vet inte om vi har tid med sådant trams haha, neh skojja bara men ni får ha en fortsatt bra helg. 1000 pussar på er.

girls just wanna have fun


oseriös bild från jonnahs place.
HEEEEJ, är hon linnsan, vi ser idol ofc. Bloggar när jag kommer hem, har rätt så mkt att göra då. Men ska försöka ändå. Vi hörs, pussss.

i could never get that far from you


pic; me
Har varit rätt så stor no-life'er så har blivit mycket bloggning idag haha. Imorgon är det i alla fall fredag, chlalalalala. Blir förmodligen stan med linnsan, checka lite i butiker och en fika. Sen blir det idol tittande tillsammans också. Som alltid, haha vår typ tradition. Najs! Ringa baby, platta håret och några andra småsaker nu. Sov sött, hörs imorgon. pussar.

20:39


1. det är höst. 2. sallad från i lördags. pic; tagna av mig
min kväll har/kommer se ut såhär: mammas pojkar, matteplugg, inlåst följt av ema09 ikväll.

don’t stop, make it pop dj, blow my speakers up tonight, I’mma fight ‘til we see the sunlight tick tock, on the clock but the party don’t stop no


Har kört tik tok med ke$ha på repeat hela kvällen(?), den är så sjukt grym den låten. Om inte påtala om självaste kesha själv, hur grym är inte hon på en skala 1-10 liksom. Åh, hennes stil är att typ dö för(?) och hennes snygga utseende, hela musikvideon är fab! Loooooove it!

feel good yeah


pic; the cobrasnake
hejhej, allt rullar på.. sitter för tillfället och checkar 16 years of ema high. Ska plugga snart, franska och matte. Ute är det grått som det har varit nu i ett par dagar usch.. booring. Har inget att berätta tror jag..puss!


sleep tight!


pic; tagna av mig


a lesson learned


såhär ser jag ut till mestadels hah, nej men en random bild på mig i stort grav, bild från jonnah's place.
hejhej, flummar runt lite. Har varit helt sjukt humör idag hah, i alla fall.. väntar på att greys ska börja, sen blir det true blood, wiie! Åh, vill bara få slut på denna skolveckan, bli klar med allt plugg och sen bara dra upp till alice gumman i borås, fyfan vad kul vi kommer ha. Kommer bli bääästa ever.
Jaja, några dagar kvar bara.. later!


lose yourself


pic; tagen av mig, lerhjärta gjort av lillasyster.
Jag är extremt uttråkad. Jag och L har precis flummat på msn, najsigt! Men nu skulle hon iväg och städa hah, och jag ska snart träna. Åh, vill inte sätta ett finger utanför dörren, svinkallt ju.. ;s


all my life


fashiongonerogue
Hej, hemkommen från skolan och har precis slörplat i mig en varm kopp te, usch det behövdes verkligen. Helt galet väder ute, den första snön kom idag. Men det förvandlades ju såklart bara till slask. Jag avskyr slask. Och kalt väder, usch. Vill bara burra ihop mig i en filt, sätta på en film och göra en kopp varm choklad. Det skulle varit mysigt det.. kanske ska göras..? Hah, vi får väl se. Blir i alla fall träning ikväll. Mår ju bättre nu, armen känns fortfarande lite. Men inte alls som innan. Ha en fortsatt fin eftermiddag,.

it's makes me feel safe


min söta eddie razaz
Dagen har varit lugn. Sov till tolv, tog det lugnt sen vid två kom b-friend hit sa grattis i efterskott till mig och pussade några "krya på dig" pussar eftersom jag var lite sjuk. Har saknat han, nu när han var i göteborg och allt. Blir skolan imorgon, känner mig bättre nu. Så ska ta en alvedon innan jag lägger mig så att inget kommer tillbaka. Fast nu ska jag måla naglarna för andra gången idag. Hoppas ni har haft en fin tisdag, puss.


where do we go from here


fråga inte vad jag gör med munnen, för vet verkligen inte. detta var den ända bilden jag hade som visade hela outfiten.
gårdagens klädval:
tee - weekday
sammetstights - lindex
halsband - jc
tomas saabo armband
& lite blandat.

såg ut såhär på min b-day.
klänning - mq
hoddie
skinjacka - hm
converse
väska - zara
blandade smycken

thanxxxxx



Här är dom flesta avmina presenter jag fick

systemkamera (inte med på bild, har fotat med den)
tomas saabo armband
converse sko berlock
hjärta berlock
orm berlock
800 kr
temugg
te
underkläder, (inte med på bild) 
influence boken
äpple badbomb

ask her if she wants to stay awhile


pic;tagen av mig.
Hejsan på er, hoppas ni mår fint. Med mig själv så är det helt okej nu. För innan när jag vaknade vid sju så var jag helt förstörd ungefär. Hade ont i hela kroppen, det var inte bara armen sedan sprutan utan hela kroppen. Sen var jag extremt varm, hade feber. Och jag typ hallsvättades. Vilket är det värsta jag vet. Så beslutade mig för att ta en alvedon och gick och la mig igen, och somnade om. Sen nu har jag vaknat i perioder (kan man säga så?) men gick upp vid tolv ungefär. Så nu har jag precis käkat frukost/lunch. Kaffe och havregrynsgröt fick det bli. Mår mycket bättre nu. Tror febern är borta, och har inte alls ont som innan längre. Skönt. Är inte den som brukar stanna hemma från skolan eller vara sjuk. Men kände att det var bäst att göra så nu. Skulle nog inte varit så bra om jag skulle gått till skolan, och sen mått skit där. Och inte pluggat ett dugg pågrund av att jag mådde så dåligt. Nu hade jag tänkt ta lite lugnt, ska nog ta upp matteblocket och räkna lite. Svenskan borde också göras. Jaja, hör av mig senare. Puss.

can never be without you baby


pic; tagen av mig
Fan asså, hade tänkt lägga in bilder på alla mina presenter, men självklart så funkar det inte för batteriet tar slut och det händer inget när jag skulle ta in bilderna. Inga bilder kom liksom fram. Så får vänta med det till imorgon, sorry. Har fortfarande sjukt ont i min arm i alla fall, så hela kvällen har varit problematisk haha. Var exempel helt otroligt svårt att sätta på sig en kofta hah. Kom på att ni fick inte se min dagens heller idag, har faktiskt fotat den. Men kan som sagt inte visa det idag. Blir imorgon istället förmodligen. Blir en hel del outfits och bilder då tror jag :) nu; fixa på rummet bl.a. pussss.

i wake up and wish that i was dead


wildfox couture
Hejhej, är på sjukt dåligt humör. Har så in i h*lvetes ont i min f*cking arm, vet inte vad jag ska ta vägen. Det minsta lilla jag anstränger den så gör det sjukt ont. Ont i huvudet har jag också pågrund av spruta, fan asså kommer inte kunna sova inatt. Hoppas verkligen att det går över. Får väl ta en alvedon senare. Halsen bränner också lite, så ska göra en kopp te ur min fina nya mugg. Ska fixa med bilder på mina presenter också. Hörs, puss.

influence


pic; tagen av mig med canon eos 1000d
hejsan, haft en bra start på veckan? Det har varit regnigt och dryg första dag i skolan. Vi tog i alla fall svininfluensa sprutan, har faktiskt inte ont i armen bara sjukt ont i huvudet. Blir ändå träning idag, var ju inte där i onsdags så måste dit idag hah. Nu ska jag göra en kopp te, och sätta mig och läsa influence. Pusss.
ps. heeeelt galet att det redan är november!?

23:02



Min helg i bilder, nu; säääängen!


we are all blue

 

Fotat med min älskling, canon eos 1000d
Igår såg jag ut såhär:
Tee - Weekday
Paljett kjol - Gina tricot
Halsband - Jc
Ringar, Hm, Glitter


i'm at war


pic; lefashionimage
JAG ÄR PINSAM ASSÅ! okej, lite överdrivet. Men har i alla fall inte bloggat på hela dagen. Gårkvällen var i alla fall sjukt lyckad, fick riktigt fina presenter. Allt jag har önskat mig inprinsip. Maten var sjukt god, och sådant. Linn sov ju som sagt över, sjukt kul hade vi, som alltid.
Blev måånga bilder tagna, så ska föra över dom till datan nu. Hah, får se hur det går.. ;$
Kan berätta senare vad jag fick också, puss.

RSS 2.0