i can make it if i want to


jag och emm's i fredags'
HEEEEEJ, är hemma från boxningen sedan en timme tillbaka och... *trumvirvel* jag vann!! chalalalalala.
Fett najs efter att ha förlorat några gånger nu så känns sjukt bra, hemma och allt. Vann "bästa hemmaboxare" också, me likey! Sjukt lyckat var det i alla fall, ungefär hälften av våra boxare vann så det var super. Bästa sällskapet också.
Jajaa, nu ska jag fixa lite på spotify hehe, kolla glamourama och checka en himla massa bloggar. Underbara söndag.

so we could live like there's no tomorrow


ilovefake magazine
GODMORGON! Sitter här och håller på att fixa mig, ska snart dra ner och ta en kopp kaffe sen rullar jag iväg till boxningen så blir det match. Ha en fin dag så hörs vi senare i eftermiddag. PEACE.

-


Jag vet att det är svårt, men jag finns här för dig.
Hon kommer vila i frid där uppe, jag lovar dig. ♥

you know how i feel


En vädligt vacker bild på mig dagen till ära. HÖH.
Som ni kanske märker så är jag världens lataste på att lägga in bilder från kameran heh.
I alla fall, HEJ! Har haft en sjukt lyckad dag om man kan säga så, först emm's sen familjekompisar här på gatan, sen drog jag därifrån vid halv tio. Träffade två killkompisar i någon timme och sen drog dem så hoppade jag in i duschen och nu ett tag senare sitter jag här och funderar på när jag ska sleepa. Eftersom jag ska upp tidigt imorgon och tävla. Är helt galet nervös men hoppas på det bästa. Både skönt och läskigt att det är här hemma, alltså på hemmaplan. Men ah, det löser sig ju. Det blir säkert bra. Ska vara där nio så borde igentligen sova eftersom måste dra upp vid lite innan åtta ungefär. Men är liksom inte trött, usch.. svåra problem där jaah. Eller inte. Okej nu ska jag inte tråka ut er mer. PUSS PÅ ER. Får se om jag uppar imorgon innan jag drar, annars blir det ju framot eftermiddagen. Jajaa, pusspuss.

green as grass


ilovewildfox
DRAR IVÄG NU, HA EN GALEN LÖRDAGKVÄLL!

what's your name sweatheart? yeah what ever.


ilovefake magazine
Helloj sötnötar, emmaklämma drog rullade iväg med bussen för en timme sedan. Så nu sitter jag här men k'naan på spotify en kopp kaffe och har det rätt najs faktiskt. Ska kolla igenom lite bloggar nu sen drars det iväg till ett par familjekompisar senare kväll. Var typ det jag hade att berätta.. pusspuss.

i can't help falling in love with you


sjukt härliga bilder från ilovewildfox
Sitter här med emm's, ser let's dance, käkar lite gött och har det allmänt mysigt.
Förresten!! Vad tycker ni om förändrigen på bloggen? ME LIKEY i alla fall. Ska bara fixa till en header också så blir det perfa. Får se vad vi hittar på nu.. massa pussar till mattelito i alla fall! P U S S G U R K A

all these things that bring us closer to the sky


Underbara fredag! Har hunnit käka frulle, städat och duschat och nu håller jag på att fixa mig för fullt eftersom att min finfina emm's är påväg hit. Mycket trevligt tycker jag! Så borde nog inte sitta här och spendera tid.. ha en fin dag nu sötnosar!

252525252525252525252525


Kofta mammas gamla, tshirt från hm, kjol från monki och halsband från jc.

kärlek till dem som förtjänar det extra mycket


Får ju inte glömma att gratta världens finaste dannyboy♥ som blir 24 idag. Uppskrivit i kalendern ju!
Så massa kärlek till dig D (från mig och linnsan speciellt thihihihi), hoppas din dag har varit super.
& vi ses i sommar ;)

you can't wait to fall in love with me


cobrasnake for the win!
HEJHEJ, hemma från malmööö, lyssnar på detta; UP-TEMPO CHALALALALA och lullar runt lite. Lägger upp outfitbild soon, peace!

camisado


Inspiration hämtat från ellen till dagens outfit. Så ungefär såhär ser jag ut idag. Lägger in bild när jag är hemma från malmö. GLAD TORSDAG!

out of my mind



Med en sånhär tråkig bild på lilla jag så säger jag God Morgon! Lyssnar Mary J. Blige, käkar apelsin, dricker kaffe och läser vecko revyn. Bra start på dagen! Har dock sjukt ont i hela kroppen eftersom jag inte stretchade igår, kanske inte så smart gjort. Ska i alla fall snart hoppa in i duschen sen drar jag iväg till malmö. LATER!


can't hide from love


fett onödiga bilder på blodapelsin. KUL.
Trots omständigheterna så har dagen varit rätt mysig. Var tillexempel helt underbart på träningen.. tävling på söndag ju, det känns inte lika underbart HEHE. Nej men är sjukt nervös. Ska ta mig fan vinna annars vet jag inte vad jag gör alltså. Men ja, i alla fall.. GRATTIS TILL MIN UNDERBARA TRÄNARE BLAGOJ kan jag ju passa på att säga thihi.
Som jag sa, har inget att skriva om.... men detta får duga. P U SS


you can hate it or love it


Efter misslyckade planer(?) som gick i kras så drog jag mig ut en runda på stranden med mp3n och mina tankar. Väldigt skönt faktiskt. Och när jag kommer hem så ligger vecko revyn nummret (som jag skickade efter från kenzas) och väntar på mig. Hur bra? Älskar sådana överraskningar.
Nu känner jag för att baka scones, får se.. ha en fortsatt fin onsdag. LOVE.

ps. vet att bakgrundsfärgen på bloggen är vädligt mörk, don't like it men kommer vara så tills fredag då det förmodligen blir en förändring här, vad sägs om det?

the girl who tamed the tiger


Måste bara tipsa(?) er om the girl who tamed the tiger på flickr (bilderna ovan). Helt otroligt fina fina bilder. Älskar dem verkligen. Så checka in där tycker jag.


bite your tongue until it tastes like blood


Jag älskar att lyssna på lugn mysig musik såhär på kvällskvisten, dricka gott te ur en stor blommig kopp, kolla runt på fina bloggar med fina foton som inspirerar och som jag igentligen inte brukar orka eller hinna klicka in mig in på. Jag älskar att känna doften av mitt nya vaniljljus som mamma köpte till mig idag. Och jag älskar att jag har resten av min vecka planerad och jag har saker att se framemot.
Positiva louise kom fram här någonstans thihi.

§273



JUST NU VILL JAG:

- Åka ifrån detta svenne land, (och neeeh, jag är inte alls avis så jag bubblar och det sprutar ur mina  öron att bror ska till afrika tydligen nästa vecka bara sådär, helt hux flux. Just till afrika också, dit jag alltid har viljat ju! NEEH, jag är inte alls avis. Och inte alls irriterad HEH. ironi?)

- Hitta en bra praktikplats, har fortfarande inte gjort det.. känns bra..

- Ha detta hängandes i garderoben

- Göra om bloggen

- Se grabbarna

- Träffa min saknade alice

- Göra om mitt rum

we change, we wait


pic; weheartit
Godmorgon! Sitter här och käkar lite frulle, grovt bröd med paprika, mango och kaffe. Super. Samtidigt som oth rullar på min tv thihi. Solen strålar också, najs! Ska snart hoppa in i duschen.. ha en finfin tisdag! P U S S

yey jeans!


bild; via elin men i själva verket från catnight

Måste bara slänga in denna outfiten också. Tycker det var himlans snyggt med svarta jeans, kängor, bustier i jeans och olika halsband. YEY vad snyggt. Alexa Chung var såklart snygg som alltid hon med.

kling typ king eller queen borde man kanske säga?


Galet snygga elin!!

enough cryin


bilder: lina scheynius
Dem senaste dagarna har jag haft absolut inget, nada att berätta eller skriva om. Mitt liv är trååååååkigt. Vill bara bort från detta himla svenneland med snön till en blå himmel med turkost vatten en grå strand iförd i bikini.. det skulle varit något det. Men istället är man kvar här, fast i detta meningslösa slaskiga sverige.
Och nu bara klagar jag igen.. kul! Väldigt kul för er att läsa! Borde egentligen delete'a allt detta. USCH. förlåt, ni få själar som fortsätter läsa trots mitt tråkiga skrivande är guld värda. PUSS PÅ ER.
Så blir nog en hel del bilder och mindre skrivande nu.. haha hur låter det? Som sagt, pusspuss!

PS. Någon som vet en bra och rolig praktikplats? Ska praktisera vecka 10 och har fortfarande inte hittat plats. Har frågat runt på flera olika ställen som intresserar mig. Tycker det är så onödigt att fråga någonstans där det inte intresserar en liksom. Hur kul blir det liksom? Så någon gullig som vet en rolig praktikplats? DS.

road to zion


jessica hart
Måndag och oth, kaffe och annanas (jag är beroende). Vad ska ni hitta på idag?

epic kickass lovestorry


wallander, finfina ola rapace,  annas och lite annat fix. en helt vanlig söndag med andra ord.

waffles with jam and other sweets


1. petra (shecity), 2&3. hannamw, 4. frida, 5. signe
Lite fint såhär på söndagskvällen

hejhej söndag!


pic; src783


there's nothing wrong with me loving you


cobran..ofc
OKEY, nu har jag käkat mango och annanas tills både tungan och läpparna började blöda. Men gött var det allt. Skrämt livet på mig själv har jag också gjort. Har haft en väldigt mysig lördagkväll, inte för att den är slut än men ändå. Ska i alla fall INTE skypa i 3 timmar och 45 minuter idag i alla fall ..HEHE. Nepps, nu ska jag slänga mig i sängen och zappa på tvn. P U S S G U R K O R

let's get it on baby


lina_scheynius
Jag följer Glamorama som skidnördar följer os. Så jäkla klockrent är det. Me likey.

738!839430


Hejsan sötnosar! Kan ta och berätta lite om min morgon (eftermiddag skulle ni nog kalla det). Sov som ett troll sen kom pappa och väckte mig halv tolv. Då jag fick rådamp, ah verkligen rådamp. Ursäkta uttrycket men ah ändå. Började skrika som  ett djur och böla. HEHE. Var sjukt trött och tänk er att man har varit tvungen att gå u pp tidigt flera helger i rad. Och sen nu en helg då man inte ska göra något så kommer ens pappa och väcker en halv tolv (vilket är tidigt för mig) då blev jag lite dampig. Så försökte så gott jag kunde att somna om. Efter en lång stund så gjorde jag det tillslut. Vaknade upp sen två, (UNDERBART!) gick ner till köket där mamm's håller på att fixa våfflor till lillsyrran och hennes kompis. Självklart får jag våfflor till frulle, huuuuur gött? Älskar. Kaffet var för den delen också klart, jag kallar det lyx.
Nu sitter jag i pyjamas och leker på spotify. Låter inte som en  så lovande lördag, men wtf. Det löser väl sig på något sätt. PUSS.

LMLNB


WIHO, ser ni matte i let's dance? en av världens finaste. gullunge.
fredagen har varit finfin. slutade igentligen halv ett men valde att stanna kvar tills resten slutade. drog hem till cecilia med mamm's över lite kaffe och sådant. vadå no-life och vadå tant? hheh. i alla fall, beställde två träningsshorts från hm känns brau. behöver lite nya träningskläder så blir super.
näääääjs. hörs!

i make her say


TCS - the cobrasnake
JAAAAAG HAAAAAR LOOOOOOOOOOV!!!

visst finns det dagar då det kan göra ont


wildfox
Jag är sjukt trött om någon ville veta. Tänkte bara lägga in dessa fina bilder från wildfox som jag har haft i min mapp i några veckor. Sen typ säga hej och hejdå ungefär.
Är helt klar med inlämningen till imorgon WIHO! Nu ska jag sleepa gött, PUSS.

we need to make a better place for you and me


helt fantastiskt fint. rysningar och någon tår.

it was a good day

  
1. linas cheynius. 2. taken by me

Anna ternhem, kalla fötter, smaken av bannan, suget efter kaffe och den jädrans snön utanför.

obs! tidsfördrift!

HEEY! Sitter i plugget just nu, är sjukt uttråkad vill bara @ home.
No-prov blev i alla fall fixat idag, känns sjukt skönt att det är överstökat.
Tentamensfrågor till imorgon är inprinsip klara så ska bara fixa till dem lite sen är det done and done!
Svenska är också klart, ska bara fixa slutreflektion så blir det redovisning imorgon.
Och sen imorgon blir det lov, huuuuuuur skönt? BEFRIELSE!
Mest om någon ville veta om min skolgång typ, HEHE.
Jaja, slutar om en och en halv timme. Nu ska jag dra iväg till mattedelen hah. P U S S
(Sjukt onödigt inlägg, mest tidsfördrift hehe.)

jag rusar inte längre erat lopp


lina scheynius
Har pluggat nu i nästan två timmar, ska plocka lite (hah, tar verkligen alltid fram massa grejer under dagen som jag tvingas plocka undan varje kväll. typ kläder, skolsaker osv.) sen ska jag hoppa i säng, läsa igenom provet till imorgon sen ska jag sleepa. Är galet trött så borde nog gå och lägga mig tidigt.. P U S S

där var vi förenade


GODDAMN vad veckorna springer förbi just nu, vafan redan onsdag, imorgon torsdag sen fredag. Helt galet!
I alla fall, efter skolan så kramade jag förväl till linnsan som drar upp till hennes söta papp's ikväll så vi ses inte fråns sportlovet är över. Vilket innebär att hon får förtidigt lov, gissa om man blir avis? JAG KOMMER SAKNA HENNE I ALLA FALL (: men vi har ju allt skype, HEHE.
Mer har jag inte säga om denna onsdag, shulahej!
& om någon vill veta så vet jag vad jag kommer önska mig när jag fyller år i oktober................


22;22


Tre plagg (egentligen en till koft/tröja från gina, men hittade inte den på hemsidan) jag blev lite extra kär i när vi var i stan i lördags, me loooove.
1. tröja från gina (bloggat om förr)
2. blus från weekday (har på mig den på några bilder under)
3. blus från bikbok (också bloggat om förr)

me and my best friend @ a dressingroom having so much fun


Lite såhär brukar det se ut när jag är i stan med linnsan, jag plockar åt mig x-antal plagg och linnsan fotar en massa. Här är vi på weekday, från i lördags. P U S S

pink it is


Nagelack isadora nummer 119. Bilden gör det inte rättvist, det är mer rosa.. inte så rött liksom.
Och tee'n är från weekday.

Och nu ska jag berätta hur det ligger till. Då i lördags när jag köpte den så såg jag tröjan, provade den och tyckte den var rätt snygg. Trodde nämligen då att det bara var en random rosa ruta på bröstet för att ge tröjan lite färg. Men när jag sen kommer hem och visar mamm's vad jag köpte så börjar hon dö av flabb till tröjan. Då jag inte alls förstår varför. Sen lägger jag märke till att jag har köpt en tröja med två tuttar på den. Lite fail.. men, men.. what to do. Jag tänker liksom inte sluta använda den för det. HA, jaja nu vet ni det.. PUSS.

nu måste jag dra, men vi ses väl någon dag!

Hade lite damp både igår och imorse för blogg.se segade som fasiken, kunde liksom inte lägga in bilderna jag lovade. Men kommer nu aldeles strax. Skype med linnsan, kaffe och bääästa ken ring' just nu. NAJS. Plugg snart, HÖRS!


i search to find my freedom


HALLOJ! Sjukt dryg dag i skolan, vidare till budokai (stavning?), typ sådan självförsvar. Där vi lärde oss lite grejs sen @homies. Checkade bloggar och pluggade lite, sen träning, hem, käk så som kyckling, sallad, varma baguetter och tzatziki. Sjukt gott, älskar att käka sådant efter man har tränat. Sen duschen och nu sitter jag här. Pluggelipluggplugg nu igen då, trååååk.. men prov på torsdag. JAJA, pusspuss ;*

pic; http://www.linascheynius.com/


it kills me that i have to say that i miss you, becouse i do. i miss you, and it's something i'm not proud off.

det där 200-talet


THE COBRASNAKE!
Söndagen drar mot sitt slut, beck just nu, finfint. Morgondagen är sjukt oklar, vet inte alls hur skoldagen blir. Olika för alla klasser, och vi går hela dagen medans alla andra går typ en timme så vet inte hur jag ska göra. Så jäkla drygt och dumt. Nu ska jag fortsätta dregla lite på ola rapace.. att kolla bloggar har jag inte hunnit göra, och lägga in bilder på vad jag köpte igår får bli imorgon istället.. pusspuss ;*

ever since i was eight or nine i've been standing on the shoreline


en väldigt vacker bild på mig och linns fötter. fint HEH.
Denna söndagen har jag spenderat med att plugga, skriva om ulf lundell och pär lagerkvist, skriva dikter (pluggat med andra ord), druckigt te och suttit vid skype har jag också gjort. NÖRD? ohyes!
Nu håller jag på med tentamensfrågor, tråkigt värre. Är helt galet trött, vill bara slänga mig i sängen och sova tills imorgonbitti. Men nejnej, det funkar inte.
Ska som sagt plugga klart, duscha, måla naglarna, lägga upp bilder från vad jag köpte igår i malmö, skicka lite (måååånga) bilder till linnsan, och fråga lite olika grejs till folk, och sen såklart se beck.
Hoppas ni har/får lite roligare dag än mig hah, PUSS.


HAPPY V-DAY! ♥


chriscraymer.com/romance
Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Mysiga alla hjärtans dag idag ju, ska ni göra något speciellt? Själv så ska jag plugga ungefär, mer vet jag inte.
Igår var en väldigt lyckad dag i alla fall, jag och linnsan drog in till malmö. Hittade fyra helt underbara toppar/blusar/tröjor. ME LOVE. Men hade inte råd så blev inget inköp, måste börja jobba eller något hah. Sen tog vi bussen hem, linn hem till hennes place och jag till mitt. Fixade mig lite, sen kom alla lillasysters gäster, inklusive linn. Så firade vi mitt lilla hjärta. Sen så spenderades natten framför skype.. inte så oförväntat right? HEHE.
Förresten, igår i malmö så såg jag och linn världens kopia av Danny, han var kanske 19 och såg ut som en mindre veration av Dannyboy, helt galet bra såg han ut.. jag och linnsan blev lite hyper youknow.. men vi stalkade han inte, neeeeh, inte alls HEHE.
Jaja, nu ska jag väl börja plugga eller något, kul va? Nej, verkligen inte. Jaja, puss på er pussgurkor!
Detta blev förresten ett väldigt rörigt och sjukt inlägg, förlåt för det (:

JAG ÄLSKAR ER ♥
ni vet vem ni är.


H3H3


HEY, jag och linnsan har käääärat ner oss i skype, galet najs är det!! Och jag har haft en sjuuuukt brau dag, ville bara säga typ det. PUSSPUSS ;*

i do it for you


jag bjuder på mig själv!
Godmorgon, är uppe med tuppen.. sitter och sminkar mig och min mage håller på att kurra ihjäl. Ska in till malmöö med linnsan idag, så var uppe redan halv åtta, duschat osv. Och såklart firat lillasyster som blir nio, grattis hjärtat! & grattis till söta jonnah som blir 15 idag! Puss på er. Ska fortsätta fixa mer, käka lite sen ta bussen fem i tio. PUSS.


up up and away


HEEYY, rätt soft fredag har det varit.. inte för att den är slut men ändå hehe. asså OMG vet inte varför jag skriver, har aldrig ngt kul att berätta längre, men najsiga bilder från the cobrasnake kan ni allt få kika på (:
jajaa, det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör lalalalalala, jag har no-life. PUSS.


i get you there


BLABLA, jag har tråkigt.. vet inte varför jag bloggar, har inget att säga. Vill ha helg!
Ska hoppa in i durran och sen göra ansiktsmask, nääjs. Så jäkla härligt med ansiktsmask. ME LOVE.



Alexander mcqueen har lämnat världen, han hittades i hans hem efter att ha begåt självmord. r.i.p


då när ingen längre förstod


bilderna är tagna via signe.
Torsdag shullahej! Lyssnar på lars winnerbäck och käkar banan med choklad och nötter HEHE, blev nästan bränd men gött som fän. skåning, ohyes! Ska väl uppdatera mig i bloggvärlden sen plugg. Mitt tråkiga liv heh. PÖSS.

you can have what's left of me


wildfox

hejhej*


såhär såg jag ut förra veckan någongång, dock utan mina fina nya converse, dom får vänta till våren.
topp från monki, jeans från vero moda, all over the world armband hah och converse då.

behind closed doors


väldigt random bild yey-
Kom hem från plugget för ungefär en timme sedan, slutade tidigare idag. Rätt najs.
Är bara sjukt irriterad (läs har väääärsta uttbrottet) på den här jäkla fucking snön, pallar verkligen inte det längre. VILL HA SOMMAR OCH VÄRME!
Får fixa med lite mat nu, sen blir det plugg.. puss.

these streets remind me of quicksand when your on it you'll keep going down


Dagens tillstånd: trött och tom.
Dagens måste: pluggeliplugga!
Dagens klädsel: blå tee från weekday, tights från monki och pistolhalsbandet.
Dagens beroende: värme.
Dagens inspiration: våren..
Dagens önskan: sommar, shorts, linne, converse, islatte och några timmars väntan på att en konsert med grabbarna ska dra igång med andra halvan. <3
Dagens längtan: är det för tjatigt att säga sommaren?...
Dagens blogg: En av mina favoritbloggar är hanna, en snygg tjej med en galet snygg garderob!
Dagens roligaste: kommer inte på något speciellt.
Dagens låt: ulrik såklart med en vanlig dag heheheh.
Dagens textrad: den himlen jag trodde fanns ska jag hitta där någonstans.

my future's so bright, i gotta wear shades!







1. (addspirit.blogg.se) och tröjan är från gt. 2. vagabond. 3. som alltid en bild på lowe (loweo.blogg.se) och hennes finfina pircing, kommer aldrig sluta tjata! 4. hm. 5. modekungen. 6. wildfox
Sex fina ting jag mer än gärna skulle lägga vantarna på!

äntligen tagit mig fram efter att ha kämpat med allt


HEJHEJ, måndag och ny vecka! Grym musik och plugg sedan vidare till träning. PEACE OUT.

hypnotized


Blandade bilder och förövrigt så älskar jag mina nya converse thihi'

the morning after dark


pic; lelove & unknown
Jag och linnsan hade det vääääldigt najs igår. Mycket skratt alltså. Sen idag drog hon hem vid två, då jag började plugga. Vilket jag fortfarande gör. Men som alltid så blir det lite bättre med najs musik och kaffe. Söndag är det också, ny vecka imorgon. Vad tiden går! Tog det lite negativ innan, men nu kommer ju sommaren fortare, ohyeah! Hah, neh vet inte bablar för mycket. Kan förövrigt berätta att sådana feta hörlurar är jäkligt najs när man pluggar. Men inte lika najs när man märker att ens lillasyster står precis framför en sjukt läskigt. HAH, PUSS.

i'm just so unstoppable


HALLOJ, jag och linn gör en himla massa.. ser melodifestivalen, lyssnar på Ulrik (yey, linn har blivit kär) och fixar massa skit med voddler. Och jag stör mig på att Ola har klippt sig fult heh, fast han är såklart fortfarande söt men inte som innan.. okej nog bablat om det. Nu ska vi hämta dipp och sen fixa med voddler som sagt. Myys. PUSS.


theres a place i know if you're looking for a show where they go hardcore and there's glitter on the floor


pic; i love wildfox
LÖÖÖRDAG IDAG, wiho! Har precis duschat, och nu luktar jag som ett ända stort hallon, me loves the body shops body butter hah. Ska fixa mig nu, sen blir det bussen in till lilla staden med linnsan, fika och lite check typ. Sen hem till henne, hämta grejer sen vidare till mig.. som det brukar vara thihi. SUPER.
Lite tråkigt med bara massa randombilder hela tiden, men får förmodligen min hård disk idag, annars får ni bara hålla ut eller något..? PUSSSS & GLAD LÖRDAG PÅ ER!

låt mig ljuta


Bara för att jag aldrig tröttnar på den här killens låtar, han är helt underbart grym och sedan första gången för längesedan då jag hörde han så blev jag kär. Galet fina leslie.
(YEY, BLEV EN LITEN KÄRLEKSFÖRKLARING DÄR JAH, MEN WHAT THE HELL)


let's go back to miami


HALLOJ SNYGGON!!!                                                                                                        pic; the cobrasnake
Är på galet bra humör, var helt underbart på ansikstbehandligen. Det var väldigt fint och fräsht och tjejen jag hade var väldigt snäll och social. Fick förstås massa behandlingar osv. Det var vädligt skönt och har redan resultat. Fick massa testers som jag måste använda nu, så jag fortsätter ta hand om huden. Fick även en jätte bra foundation som inte stänger porenrna, vilket är väldigt bra. Jajaa, galet bra var det där. Så om ni bor i malmö så rekomenderar jag starkt Exuviance!!
Sen hade min bikini som syster hade beställt till mig kommit så fick den idag också, och jag säger bara en sak - I LOVE IT! Lägger kanske in en bild senare.
Nu blir det sjukt god mat med familjen, ha en fantastisk fredag, PÖSS.


they were here first


Bild lånad av filippa, från carin wester visningen. Hur jäkla snygg får man bli liksom!?
HALLU, torsdag idag och ännu en skolvecka är påväg mot sitt slut, skönt! Dagen har varit galet seg och frustrerande. Blev bättre när man kom hem i alla fall.
Imorgon så ska jag på ansiktsbehandling med syster anna i malmö, ska bli kul att träffa henne. Och otroligt skönt att få fixat ansiktet. Så det blir najsnajs!
Tror jag ska göra te, stänga av datan och sätta på "förintelsen" nu, pussss!

where did you go


src783


you got a secret you couldn't keep it somebody leaked it and now some shit's about to go down


hejsan, ännu en händelserik dag i skolan. Började med att jag fick åka med pappa till skolan pågrund av busshelvetet, och så åkte linnsan bussen och såklart fastnar bussen och det börjar tydligen lukta bränt och jag som var på skolan fick typ panik och blev helt ledsen, sååå typiskt mig. Men tack och lov överlevde hon och alla andra hah. Sen kom Stefan Zablocki och hade en föreläsning eftersom att vi jobbar just nu med andra världskriget och hela det köret. Väldigt bra var det. En riktig överlevare kan man lugnt säga!
Ska börja fixa inför träningen nu, naajs.
Förresten, jackie och patrik vann paradise hotel! Rätt oväntat ändå, men ändå fett kul. Jaja, PUSS babe's!

so if you wanna go then you know we're gonna fight till we do it right so lets wooow oh oh tonight


mark the cobrasnake
okej, min blogg suger typ. Har så mycket annat att göra så har inte så mycket tid och ork för bloggen (mer ork om man säger så) + att som sagt kan inte lägga in bilder så blir bara ännu mer boring.
i alla fall, har varit en jäkligt händelserik dag.. trevligt trevligt eller inte typ hah. SLutade tidigare pågrund av snöstormen också, nääjs! Inte lika najs med snöbollskrig påvägen till bussen.. & nu snackar jag massa skit. boring är ett ord som kan användas igen. blablabla, jag hatar snön, vill inte ha snöstorm, blablabla.
Ska fixa massa skit nu, typ plocka undan allt jag drar fram under kvällen, så plocka undan och se finalen av ph wiihoo!! PUSSPUSS.

maybe i need some rehab or maybe just need some sleep i got a sick obsession i'm seein it in my dreams


Har lite bildbrist pågrund av minnet på datan är fullt + alla usb'na.. så blir väl lite tråkiga bilder tills jag kan lägga in nya igen.
HALLOJ! Måndagen har varit varierande, just nu mår jag suuuper.
Bilderna jag tog på mammas väninnas smycken som hon skulle göra om till visitkort kom idag så fick se dom. Blev väldigt nöjd faktiskt, får fota reslutatet och lägga in här på bloggen. Nu ska jag fortsätta se ph och städa lite, pussss ;*


when the dark of the night comes around that's the time that the animal comes alive looking for something wild


erin-wasson
Hallu, ett dygn senare.. dålig bloggning igår alltså. Hemkommen från skolan i alla fall, lyssnar på ke$has album och käkar lite. Prova vaniljyoghurt, crunchy, annanas och lila vindruvor, gött!
Ska checka bloggar och sen plugga.. det gamla vanliga med andra ord. PUSS.

RSS 2.0