I can change your life If you let me I can do it I know just what you need



Studiedag vilket innebär att jag är ledig idag. Otroligt skönt skulle jag vilja säga. Ligger i sängen, dricker kaffe, lyssnar på fin musik och hänger runt på tumblr. Ska vara duktig och ta tag i min samhäll nu, puss.

Shine a light through an open door Love and life I will divide Turn away cause I need you more Feel the heartbeat in my mind



Första dagen på veckan och den har startat bra. Har varit i skolan, träffat en saknad vän och sen även träffat fina Jenni. Nu hade jag tänkt ta tag i lite samhäll. PUSS

closing time



Börjar med att säga att jag har haft en riktigt bra helg! Den startade i fredags med att efter skolan så drog jag och Fanny ut i stan, fikade och kollade runt. Hittade en söt topp jag visar någon dag framöver.
Igår så drog jag in till stan, mötte upp min fina syster så kollade vi runt lite. Därefter käkade vi på vespa och sen blev det bio, Friends with Benefits är verkligen en film jag rekomenderar. Sjukt bra!!
Vaknade upp hos syster imorse så drog vi ner och käkade frulle på ett fik ute i solen, övermysigt. Nu ska jag plugga lite spanska är det tänkt. Puss

best of you


Tre från i fredags

It's a quarter past our lovin' and I thinkin' that we outta time...



Var ute med tjejerna innan och fota så fick några bilder på vad jag har på mig, så here u go.
Jeans - topshop - blus - vero moda - jacka - zara - sjal - topshop - skor - ellos

fredag



Idag är det fredag och jag är på superhumör.
Ska ha fotografisk bild nu i förmiddag sen i eftermiddag blir det svenska.
Ser framemot helgen då jag ska träffa min fina syster, bio and so on. Mysigt värre. Ni får ha en fin dag!

14:57


Efter min gröna kavaj från hm så har jag fått en crush på just grönt. Dessa två topparna från monki, får åka in och kika på dom imorgon.


torsdag


http://www.youtube.com/watch?v=pInxmiPCHD8 - bra låt

fint

 
Skinjackan på första bilden, så snygg!


give meeee


dirtyglam

basic


Sitter på digitalt skapande. Har wants efter en latte. Drömmer om att vara inkurad i en varm filt framför något avsnitt av criminal minds. Hoppas allt är bra med er, puss.

babe



http://www.youtube.com/watch?v=-5uzFRmow8A 
värt att lyssna på

last night


älskade kavaj - hm klänning - marc jacobs kofta - hm skärp - gammalt

Boy, you open me, I'm wide open and I'm doing things I never do but I feel so good



Hey babes, vaknade för ca 40 minuter sedan.. är därmed rätt död men fick i alla fall välbehövliga timmars sömn. Äter just nu något lillasyster hade gjort som mellanmål, scones och smothie. Inte helt fel start på dagen. Senare idag hade jag tänkt se senaste avsnittet av jersey sedan ska jag hoppa in i duschen för att därefter dra iväg till Jonnah för att träffa tjejerna. Pizza, tjejsnack och en massa asgarv kan jag tänka mig att det blir.
(Krya på dig hanna finis!♥) Hoppas ni får en bra dag, puss

catch me


Torsdag - Åska, samhäll, kaffe behov, teori, asgarv, matte, china glaze - matte magic (bästa inköpet ever!), latte, buss ett, lipgloss, buss två följt av buss tre. Nu blir det plugg - tal på svenskan imorgon.

fall


Fjorton dagar av den nionde månaden har det gått. Den första höstmånaden.
Solen värmer inte längre min hud. Blåsten kryper istället genom mig. Inte längre någon varm famn att gå tillbaka till. Det ända som värmer mig just nu är svart kokande kaffe som sköljs ner tillsammans med min ånger.
Vill ha dig här.


hope we fucking die together


Igår var det en stressig och rätt så dryg dag.. idag mår jag dock betydligt bättre! Hade en mysig lugn morgon och en chill dag i skolan. När jag hoppade av bussen i ångest-staden (som jag nu mera kallar det) så mötte jag upp Jenni, blev en snabb kaffe och lite snack. Nu har jag en del att plugga så det ska jag ta tag i. Sen drar jag nog mig ut på en springtur. Puss på er

what am i gone do now


Klar för idag, imorgon börjar jag kvart över tolv vilket betyder sovmorgon. Mycket välbehövligt! Hoppas allt är bra med er finisar.

19:58


trött tjej - engelskläxan dödar mig.

något grönt


allt från hm

godmorgon måndag!



Lite såhär känner jag idag, men det ska väl gå!

like sugar and pain


dream on bitch


Sedan sist så har jag träffat hanna, ätit den sista glassen i bägare för i år (antagligen), inskaffat mig något grönt, sovit länge, gjort något ärende and so on. Resten av dagen ska jag spendera med min pojkvän ovan, Marlon Teixeira.

torsdag.


Sitter på EH med jenni, precis käkat och nu blir det en massa plugg med en latte bredvid sig. PUSS


out of my head


Hade en supermysig kväll igår hos syster. Imorse gick jag upp tidigt trots att jag inte började kvart över tolv, var nämligen iväg på ansiktsbehandling på älskade exuviance. Riktigt härligt, var ett tag sedan jag var där nu. Hann även med att färga ögonfransarna som blev super. Imorgon är planerna att dra till skolan, sedan sätta mig på något fik och plugga med Jenni. Puss på er

grits - my life be like


Nu drar jag väg till syster för att bo i en/två nätter, mysigt. Imorgon blir det även ansiktsbehandling för min del, var ett tag sedan nu så ska bli skönt. Bjuder på en bild med en snygg outfit här ovan (vill ha sådana jeans!!) och när jag kommer hem igen från syster har jag antagligen någon bild att lägga upp till er. Puss

obäddad säng och en schysst klädhög på golvet, hoppas ni överlever.


jeans - topshop siden linne - monki kavaj - hm

5 minutes ago


Nu är det matte plugg som gäller, sen ska jag lägga in några bilder på min klädsel idag till er. Än så länge har jag hållt mitt lilla "löfte" om att blogga bättre, eller vad säger ni?


femte september


Har absolut ingenting att skriva mer än att jag och jenni sitter och väntar på att vår andra spansk lektion ska börja. Får väl se hur det går haha.. jaja ointressant information. Puss på er


how to love


Bild på mig tagen av pierina
Fyra timmar framför matteboken och jag är helt slut. Ska göra lite te och ska ta en dusch så fort idol är slut. Fastnade framför det av någon anledning..

+


gamla som nya - ur arkivet

everything will be okey in the end. if it's not okey it's not the end.



Två veckor i skolan och allt rullar på. Det har gått och blivit september och är inte mer än ca 15 grader om dagarna. Igår träffade jag några saknade clowner, för en vecka sedan fick jag få se älskade mohammed ali på malmöfestivalen. En lite misslyckad bild blev även tagen med en av grabbarna. Maskinen och en massa trängsel kom också med på ett hörn. 
Hittills idag har käkat en lång frulle framför jersey i sängen, inte helt fel. Gjort om en gammal skinnjacka till skinnväst har även hunnits med.
Egentligen var tanken att bror min skulle firas idag men eftersom att den stackaren knappt kan röra sig och går på kryckor får det bli en annan gång. Så återstår att se vad som händer.

Btw, känner att jag verkligen borde och vill (faktiskt!) ta tag i bloggningen igen, vad säger ni om det? Något ni (få som läser) saknar? Skulle varit kul om ni skulle lämnat något i kommentarsfältet, åsikter eller så. Puss

RSS 2.0