De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor. De bytte nummer, bytte kyssar, de fick inte nog av varann. Bytte nycklar, bytte kläder, bytte tankar. Bytte kärlek, bytte ringar, ville vandra tillsammans.


12-02-28

Vanlig tisdag i skolan följt av träning. Precis kollat klart bb och ska snart hoppa ner i sängen. Låt oss hoppas att denna veckan går fort.

12-02-27 23:03

Tillbaka i skolan idag efter en skön veckas ledighet. Helt ok ändå.

last of v.8

Två bilder från i torsdags & fredags.
Skinnbrallor/gt/skjorta/butik i kp/skinnjacka/zara/kappa/l'ecole national/väska/mulberry

12-02-26

Hemkommen för en liten stund sedan. Har städat lite och nu ligger jag raklång i sängen, käkar mango och dricker kaffe. Solen strålar utanför så funderar på att gå ut och röra på mig lite. Får se helt enkelt. Glad söndag på er!

gårdagenstshirt/femme/byxor/gt

12-02-23

Packa det sista nu sen dras det tillbaka till malmö igen, men först en liten runda i stan. Solen skiner och har en trevlig dag framför mig vilket inte känns helt fel. PUSS

22


v. 8 onsdag

Onsdag, vaknade tidigt för att åka iväg till Exuviance på ansiktsbehandling, åkte senare på eftermiddagen hem till huset igen och gjorde supergod tacos. Nu sitter vi framför tvn och väntar på bb. Finfint.

v. 8 tisdagGjorde inte så mycket mer än tog det lugnt och njöt av lovet.

v. 8 måndag


Måndag, tog det lugnt, kollade criminal minds, läste och drack kaffe.

v.7 söndag

Söndag, åkte tillbaka till malmö, förnyade underklädes garderoben, bakade pizza och käkade ubergod fruktsallad framför bb.

v.7 lördag

Lördag, mysfrulle tillsammans med storasyskonen. Läste senaste nummret av Elle och käkat god mat.

12-02-22 20:44

Haft fina dagar tillsammans med syster i malmö, nu är vi i huset igen men åker tillbaka till malmö redan imorgon. Har tagit en del bilder genom veckan så kommer upp här inom kort. Puss

12-02-19

Gårdagen var supermysig och lika så dagen idag. Söndagsfrulle, bussresa hem till syster, in om hm för att fylla på underklädes garderoben, matlagning, skype snack med lillasyster och nu blir det snart bb (taggad!). Stannar här fram tills onsdag, hur mysigt som helst. Kommer dock inte kunna bjuda på så mycket bilder eftersom att jag inte har min egen data. PUSS

12-02-18 16:37

Mys lördag idag. Päronen och lillasyster har åkt iväg för att åka skidor i en vecka, så förmiddagen spenderades tillsammans med bror och syster. Supergod frulle och en massa snack. Därefter drog bror vidare hemmåt och jag och syster la oss raklånga i sängen framför jersey. Snart beger vi oss mot tvn för att kolla på Whitney Hustons begravning. Fin lördag helt enkelt.

FRIDAY17

Sitter i skolan och håller på att bli färdig med ett digitalt skapande projekt. Slutar om cirkus en timme. Därefter ska jag hem för att göra klart lite svenska, sen har jag äntligen lov. Behövs verkligen efter denna veckan.

19:13

tuvamalmo

12-02-15Jessica Hart

23:05

Har spenderat denna fina dag tillsammans med mitt hjärta. Vilket var lika mysigt som alltid. När jag sen kom hem var det iväg igen för att handla och därefter göra egengjorda pizzor tillsammans med syster och papps. Mysigt! (och gott för den delen). Nu blir det snart sängen efter en lång dag. PUSS (hoppas ni hade en fin alla hjärtans!)

12-02-14

vero moda/topshop/scorett

20:23

Hur fin var inte Tuva en dag som denna?

February14


20:34

stickat/hm/långkjol/weekday/ring/indiska

Jag var ett mörkt moln, du var en ljusblick jag stirra in i väggen, men du hade utsikt du segla sju hav, jag satt i en ankdamm jag var ett löv i kuling, men du var ankrad

Söndagseftermiddag - Snö, Whitney Huston och kaffe.

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös, vart en millimeter från förfall, sprungit som en halvdöd genom Malmö, känns som jag gått under överallt, kanske var det tur, att jag föll så djupt för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut


12-02-12

up&down/gt

Timbuktu - Fallskärm

BRA/LYSSNA

12-02-10 19:52

Har haft en mysig fredag idag. Efter skolan blev det lite häng med Fanny på EH och därefter HM. Nu har jag precis käkat en god middag tillsammans med familjen så nu ska jag ta det lugnt hela kvällen. Ligga raklång i sängen framför jersey och stylisterna typ. PUSS

KEEPER OF MY SOUL HOLDER OF MY HEART


23:20


12-02-09

Har varit en hektisk/stressig dag idag. Stort samhällsprov följt av en hel del plugg hemma, tillsammans med Fanny. Har inte hänt så mycket annat. Blir att snart gå och lägga mig för att hoppas på skoldagen imorgon går fort. Ge mig helg.

12-02-08 22:22

Ville bara slänga in ett snabbt hej. Har inte så mycket att dela med mig av idag, mest plugg som har stått på schemat. Snart är veckan slut dock vilket är skönt. Inte långt till lov heller för den delen.

SOONTOBE14THplanetblue

22:53


- I just wonder if like, two people can ever stay together for good. 
- You mean like couples? 
- Yeah, like people in love. I just need to know that it's possible that two people can stay happy together forever. -
Well, it's not easy, that's for sure. Look, in my opinion, the best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome, what have you, the right person is still going to think the sun shines out your ass. That's the kind of person that's worth sticking with. 
- Yeah. And I think I've found that person.

Parts of the conversation Juno has with her dad in the movie Juno


ALWAYSYOU

todays - gt/vero moda/topshop

12-02-07 19:04

En vanlig tisdag idag. Har tagit det rätt så lugnt sedan jag kom hem så nu är det dags att ta tag i samhällsplugg. Förhoppningsvis leder det någonstans.  Ni får ha en fin tisdagskväll söton.

SUNDAY05

Bio med prinsen igår, mysigt värre. Idag blir det att plugga och ta det lugnt. Typisk söndag.

fet/video/niggas/in/paris


360 - KILLER

s n y g g t

12-02-03 11:00

Efter en skön vecka är det nu fredag. Kommer spendera dagen tillsammans med Linnsan. Var ett tag sedan så kommer bli mysigt. Glad fredag på er söton!

12-02-02 09:14

Glad torsdag på er!

12-02-01

Hade en sjukt bra dag igår tillsammans med fint folk från skolan. En hel dag med sol, skidåkning och folk man tycker om kan liksom bara inte bli fel. Idag har jag varit ledig vilket har varit behövligt. Har inte gjort så mycket mer än att legat raklång i sängen så nu drar jag snart iväg för att röra på mig lite. Gött!

RSS 2.0