happy new year!!


2009 har varit ett helt fantastiskt år, nu får vi hoppas att 2010 blir lika bra, om inte bättre. GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!

the way we get by


Yeyy, 31 december idag då ja. Vilket innebär nyårsafton!!
Ska ta och städa nu, sen ska jag locka mitt eget hår och syrrans, vilket kan ta ett par timmar hah. Sen är det massa annat som att måla naglarna osv. Sen lite innan sju så drars det iväg till malmöööö, vad ska ni göra ikväll? PUSS.

'7434737023

Jag blir gaaaaaalen, min mobil är helt riktigt irriterande ikväll. Blir så sjukt trött på den, skulle lätt kunna bara kasta in den i väggen. Men vill ju inte att den ska gå i sönder. Sen har jag haft huvudvärk hela kvällen. Och orkat lägga in bilder från kameran har jag inte heller gjort. JAJA, överlever gör man väl. Hörs imorgon då jag har lagt in bilderna och min huvudvärk förmoligen är över.. mobilen, den vet man aldrig om dom blir bättre hah. PUSS.

chase our love


Bara för att jag älskar THE COBRASNAKE och vill ha sommar NU!!

it's only life


pic; etc
Halluu, dåligt av mig att inte blogga idag jaa. Men har verkligen inte orkat sitta vid datan, har hittat på massa annat istället. Ingen aning vad jag skulle skriva här, mest att jag lever antar jag..
Åh, tycker att bloggen har blivit så konstig. Den har liksom ingen struktur eller vad man ska kalla det. Bara massa tråkig text och massa olika bilder. Vet liksom inte hur jag vill ha det. Hur tycker ni få folk som läser bloggen att den ska vara? Skulle varit sött med några svar :)
Läste i alla fall att Victoria's Secret Fashion Show är idag. Lite glädjeskutt nästan, har längtat hur mycket som helst till det.

it's all in my head


Bilden kommer från jak & jill skulle jag tro.
Hemma från stan sedan några timmar tillbaka. Mysigt var det! Köpte en tröja, letade även efter prickiga strumpbyxor precis som resten av bloggvärlden men i malmö var dom i alla fall slut. Så får väl ta och checka här i stan istället. Nu blev jag himmlans sugen på varma hallon, åh så gott. Speciellt med vaniljglass till, det skulle varit något det! Oviktig info där ja.. men men. Saknar sommaren helt otroligt, och är rädd & nervös inför 2010. Så nu fick ni veta det. Nu ska jag verkligen inte sitta här och tjata mer, puss på er.



Jaaah, jag har börjat lyssna på denna, helt galet rolig och mysig. Som emma sa, så får man lite sommarkänsla när man hör den. + att vi har sagt att vi ska lära oss den hah, ett lycka till skulle nog varit bra hahaha.

cause you are my manhattan from the sky


pic; unknown?
Det är tisdag, solen skiner och massa bra musik kommer ut ur högtalarna. Då finns det ingen anledning att sitta hemma och deppa & tråka. Därför drar jag iväg till malmö och träffar väldens bästa syster. Ha en fin dag, ta vara på den. PUSS.


kom låt oss gå härifrån, låt oss resa någonstans, resa långt härifrån, låt oss bli dom som försvann


två väldigt söta toppar från monki & weekday.

&&


Underbaste ne-yo kommer till malmö den 25 februari i Baltiska hallen, och jag tror jag dör lite............♥♥

 


alla öden är värre än döden


pic; unknown
OKEY, är det bara jag som tycker att det är rent ut sagt stört att hm har redan tagit in vårkläder, så som korta shorts osv? Kom igen, det är fortfarande snö ute liksom. Jajaa, ville bara säga det..
Hade planer men dom sket sig, tur var väl det.. eller egentiligen inte men men. Kent har i alla fall spelats hela morgonen, finfint. Nu borde jag nog ta något att käka.. peace.

i love you but i've chosen darkness


pic; första är lykke li, andra har jag själv tagit.
Vet inte varför jag skriver detta, har egentligen inget att berätta. Såg the bodyguard på femman innan, den var fin. Har fet lust att träna nu, på med handskarna och bara köra tills jag lägger mig ner på maken och kan knappt andas. Det skulle varit något! Skulle verkligen vilja skaffa en säck i garaget, slå på när man känner för det liksom. Jajaa, ska se mina två avsnitt av oth nu tror jag, gråta lite ni vet.. puss.

warra...........


Sånthär älskar jag, så jäkla klockrent. Och om snubben är hjärntvättad? OHYES!
Warra waraaa warra warraah säger jag bara ;)

someone pick me up, cause i'm fallin down

Jag vaknar alltid aldeles för sent för att orka hitta på något, jag har bara tre avsnitt av OTH kvar och jag vågar inte se dom för jag vill inte att det ska vara slut, patetiskt? ohyes! Jag saknar snön, nu är det bara grått och trist överallt. Jag är lite smått förälskad i Chris Browns nya album "grafitti", föutom låten "I love U".. den får mig alltid att skratta så mycket, ni måste höra den!! Och min käre vän ska iväg till Rom och jag är typ såhääääääääär avundsjuk att jag håller på att typ spy, får väl hoppas på att han plockar ner mig i hans resväska thihi. Och jag vill göra om mitt rum och skriva på väggen precis som peyton gör, så personligt och fint. Och det går tydligen inte att lägga in bilder, så därför får detta bli ett tråkigt inlägg utan bilder. Så puss.

klappar


Kom på igår att detta kanske inte var den bästa bilden på vad jag fick, borde kanske fotat allt var för sig men orkar verkligen inte. Jag fick i alla fall;
En koft/tröja
500 kronor som ligger där i det vita kuvertet
Presentkort på weekday & monki
Carolina Gynnings andra bok, Ego woman
One tree hill säsong 6
Kent boxen
Två berlocker till mitt thomas saabo armband, ett "L" för Louise, och en skorpion för mitt stjärntecken
Sen fick jag tre par armband av lillasyster som hon hade gjort och en korv med bröd i lera den sötnosen
Sen fick jag även lite underkläder på morgonen i julstrumpan

Det var allt jag fick blev riktigt nöjd, vad fick ni?

min julafton i bilder


En glad lillasyster med en liten del av alla hennes paketer.
Hon blev så glad när hon fick sin älskade docka att hon började gulligt nog klappa och allt, vi är sååå lika. Är precis lika hysterisk när det gäller sådant hah.
Söta syster men bara massa röda & rosa paket inprincip.
En liten inblick av vår gran, och ohyes vi har små söta discokulor i den thih.
En liten bild bara, älskar sådana röda julblommor.
Krubban fick också komma med på bild.
Mycket gott käk, julmat är såå gott fast inte för mycket hah.
Syster & pappsi.

Jaah..lite från julgranen, ljus och sådär ni vet.
Stjärnanis, luktar grymt gott kan jag berätta.

Lite bilder från min julafton, bilder med vad jag fick kommer upp snart. (:

come to me


HEEY, jag har börjat suga på att blogga..eller kanske inte, jag gör fortfarande flera inlägg om dagen, men ändå hah. Tycker att allt har börjat bli lite tråkigt, man bloggar liksom för att det är kul. Men det blir liksom inte fullt lika kul när man inte får komentarer och man känner så så sjukt dum när man sitter och skriver som att hela världen läser, men i själva värket så är det 30 pers liksom hah. Men men, what to do?
Vaknade vid ett, såg ett eller två avsnitt av oth, hoppade in i duschen, såg lite mer oth och har fixat mig utan något nytta hah. Gör det ibland, sminkar mig och fixar håret bara för att det är kul.. ni kan skriva upp mig för listan på "folk med inget liv" hah, men jajaaa.. Gör ingenting om dagarna längre, saknar min linn, och alice, och alla andra. Det suger att ha vänner som inte bor där man själv bor, eller när dom är bortresta. Jajaa, det är lördag och jag är i stort behov av att hitta på någonting. Kommer nog dö annars, nej men ändå.
Jajaaa, nu borde jag nog inte sitta här och tråka mer, fast det kommer jag göra ändå hah. PUSSSAR.


i was waiting for you


pic; johnnysbird
Jaah, nu är det såhär att lilla jag inte har orkat lägga in bilder på datan från igår än så blir väl imorgon eller något. Och bilderna från i tisdags har jag redigerat, men helt plötsligt märker jag att hälften av bilderna har försvunnit, hur kul liksom? Jajaa, bilderna från igår kommer i alla fall imorgon. Nu ska jag nörda mig lite mer framför one tree hill, asså jag älskar det helt seriöst. Jajaa, idag är i alla fall en sådan typisk dag då man ska bara ta det lugnt hela dagen, vilket jag har gjort. Fast jag har ju i och för sig bara varit vaken halva dagen hah. Just därför borde jag nog inte gå och lägga mig så sent idag, så jag har liksom en dag framför mig imorgon. Mycket (tråkig) text här nu jah.. i alla fall.. sköt om er.

SATC 2

Såg att kenza hade lagt ut trailern på SATC 2, blev helt chockad att trailern redan är ute. Eftersom att det är flera månader kvar tills den börjar på bio. Men blev i alla fall hur glad som helst när jag såg den, sex and the city lover som man är hahh..




men i själva verket är jag kvar i mitt skal och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart i mitt sagoland tar du mig i hand igen inga fler bråk och gråt, där är vi sams igen


Halluu, kan berätta att jag har vänt på dygnet heeeelt. Vaknade för 45 minuter sedan liksom, jah ni har rätt, klockan tre! Kan nog bero på att jag var uppe till halv tre också heh..
Gårdagen, julafton var i alla fall mysig. Fick allt jag önskade, lägger upp bilder senare. Hade en fin dag helt enkelt. Hade ni också det bra? Fick ni det ni ville osv?
Känner mig i alla fall väldigt ouppdaterad just nu, med bloggar osv. Men orkar verkligen inte kolla egenom alla 66 stycken jag följer just nu hah. Får väl göra det sen, för nu ska jag se ett avsnitt av ÄLSKADE one tree hill säsong 6 <3 Hörs senare med massa bildbomber osv. PUSS.

X-mas day


Med en bild från the cobrasnake så hinner jag inte säga så mycket mer än GOOOOD JUUUUUUUL BAAABE'S!! Ha en superfin dag, PUSSSSSSSSS.

DFD


Klockan står på 21.45 och jag är jäkligt trött. Vad har hänt liksom!? Ska nog slänga mig i sängen och sätta på en film. Måla om naglarna kan också behövas. Skulle varit galet gott och mysigt med lite glögg just nu, men orkar verkligen inte fixa det. Så får helt enkelt vara utan. Måste lägga in bilder från kameran till datan också, årh orkar inte. Jajaa, efter filmen har kanske lite krafter kommit tillbaka. PUSS.
& jah, det tog en kvart för mig att skriva detta. kom nämligen inte på någon rubrik så det fick bli DFD, = dagen före dopparedagen.

stupid girl


pic; thecobrasnake
OKEY! jag är nog jäkligt osmart. Tänkte ta ett par ballonger (nio stycken) i olika färger och knyta fast i olika band sen sätta typ något tungt så dom skulle fastna på marken. Och sen när jag äntligen hade blåst upp alla nio ballongerna, klippt nio olika band i samma längd och knytit fast dom på alla ballongerna. Och satt fast tunga grejor där nere på snöret. Först då insåg jag att man måste ha helium ballonger. Hur smart på en skala ett till tio liksom? HÖ-HÖ.
Var bara tvungen att berätta det hahahhh, :)))

i'm gonna find a way to make it without you


Enligt mig är det fortfarande morgon så säger därmed Godmorgon! Gick upp för en timme sedan, galet härligt. Har sovit ungefär tolv timmar nu nästan varje dag. Rätt så härligt, men hela dagen blir ju typ förstörd hah. Jajja, det är lov och det är till för att softa.
Utanför fönstret så håller snön på att smälta, galet tråkigt. Vi vill ju fortfarande ha snö och allt det mysiga med det. Slask är liksom det värsta som finns. Vi vill ju inte ha slask på julafton, hellno! Och det är julafton i morgon ja, längtar. All god maten, träffa folket, paketöppningen och allt annat som hör till. Mysigt värre. Nu ska jag inte hänga här mer och tråka ut er, puss.

it's like being invincible


Sometimes when you are young you think that nothing can hurt you. It's like being invincible. Your whole life is ahead of you when you have big plans. Big plans. To find the perfect match, the one that completes you. But as you get older, you realize it's not always that easy. It's not until the end of your life that you realize that the plans you made where just a plan. Because at the end when you are looking back instead of forward you wanna believe that you made the most of what life gave you. You wanna believe that you leaving something good behind. You want it all to matter.
- Lucas Scott One tree hill


my only wish this year...


Hemma från malmö, det blev en tur dit trots allt. Riktigt mysigt, jag, lillasyster, storebror, storasyster och pappsi. Fick några julklappar köpta och supergott käk inne på Vespa. Nu lyssnar jag på julmusik och ska slå inte lite julklappar. Sen blir det AA på tv. Återkommer med bilder osv. PUSS.

 

eat me with a spoon


pic; 1. hannamw, 2. johnnys bird 3. ndotter, 4.columbine, 5. linn gustavsson, 6. alexandrastyle, 7. my, 8. attvarakarin, 9. chic heroine, 10. attvarakarin, 11. columbine, 12. attvarakarin, 13. maaaliiin, 14. lisaplace, 15. hbic, 16. westmanshanna, 17. ellenclaesson, 18. blackbook, 19. vila, 20. Lauren Buxton for Stylelikeu, 21. sonia rykiel för hm, 22. unknown

22 bilder med massa fint. 22 precis som idag, den 22 december. Passande tyckte jag. Trots att jag inte visste det när jag la upp alla bilder hah.
Och yeees, jag ääääälskar bildbomber. Så inspirerande och roligt att titta igenom. Hoppas ni gillar det, jag gör det i alla fall.....

strö lite socker på mig, blessa mig muuchoo


pic; 1. har jag tagit. 2. lesmokeimage & rubriken är härmad av elin fast låten är från timbuktu (a'
Godmorgon söton! Dagen före dagen före dopparedagen idag. Om det är så man säger, rätta mig om jag har fel hah. Vaknade såklart uttav att våra förbaskade telefoner ringde x antal gånger. Ibland är det inte super att ha en telefon på sitt rum alltså. Jaja, gick upp vid tio. Kokade kaffe och gjorde två mackor med prickigkorv och paprika. Hur gott? Mumma. Ska hoppa in i duschen nu, fixa mig lite. Sen får jag hålla tummarna att det inte börja snöa koatiskt (det heter väl så?) så jag kan dra in till malmö med syskonen och fixa alla julklappar. Ja ni har rätt, har inte köpt en enda julklapp. Så typsikt liksom. Jajaaa, hör av mig innan vi åker hoppas jag. Annars får ni ha en kanondag. PUSSAR.

allt som glimmar


pic; lefashionimage
Kvällen än så länge har bestått utav premiär av kents nya singel och video "hjärta" på tv (helt otroligt fin, fick rysningar som tuuusan) , emd på tv, snack med bästa alice, gaaalet kul och lite fotografering. Kan förresten berätta att den nya ica reklamen är helt gaaalet rolig. Dör lite av flabb varje gång jag ser den hhah. & Sen kan jag berätta att alicia keys nya album the element of freedom är helt otroligt bra (som alla hennes album) så lugnt och mysigt liksom. Så har ni inte hört det, lyssna! Allmän info för folket!

bad


pic; etc
Halluuu, drog iväg till träning och gissa vad? Det var helt öde, och var såklart ingen träning. Väldigt nice att ingen berättade det för mig, men men nu har det redan hänt så.. åkte i alla fall hem igen. På med tjocka strumpor och mysig tröja och satte igång en film. Och det fick mig att sakna italien helt otroligt mycket, mitt andra hem kan jag nästan kalla det. Värmen, stranden, folket, maten och allt annat. Åh, ta mig dit nu.
Jajaaaa.. puss. Förresten, kom på att jag avslutar nästan alla mina inlägg med "jajaa, puss" hah, tråkigt värre.

mee loooove


Ytterligare en anledning till att se let's dance!!! Rabih ska vara med, pågrund av att någon random person från bonde söker fru var tvungen att hoppa av. Älskade rabih, meeee looove.
Rabih, Mattias & Elin kling.. succé? ohyes!

jag skulle andas i det tomrum som blev över


Hejsan, måndag & lov idag wiihoo!! Har precis käkat upp min frulle, gröt, julknäckebröd och kaffe mums. Vaknade på ett väldigt mysigt sätt också, av att emm's ringde och ville snacka lite. Mysigt värre.
Ute snöar det som vanligt, men himlen är ovanligt grå. Inte fullt lika mysigt.
Nu ska det checkas bloggar, puss.

you're just like a pill, instead of makin' me better, you keep makin' me ill

Dagens tillstånd: Lite av allt, trött glad, lugn, ledsen..jah lite allt möjligt.
Dagens frisyr: uppsatt i hög hästsvans.
Dagens klädsel: Stickad tröja & strupisar.
Dagens planer: fortsättningen av dagen spenderas väl framför oth med en kopp te och några snöbollar, så goda.
Dagens känsla: Galet härligt med lov! Men saknar linnsan redan.
Dagens roligaste: Anna Anka och hennes vänner önskar God Jul. Galet kul, speciellt det med tecknade kalle anka.
Dagens materiella vill ha: One tree hill säsong 6.
Dagens nedräkning: Vet inte, julafton kanske. Önskar att jag kunde säga att jag längtar tills jag ska se kent nästa år, men det skulle varit en lögn. :(
Dagens fundering: Vad har jag gjort för att förtjäna dehär?
Dagens textrad: you're just like a pill, instead of makin' me better, you keep makin' me ill
Dagens låt: thåström - jag är en idiot.


we are lost


pic; lost sthlm
Dagen har varit väldigt mysig, har sätt (ser) galet mycket oth, badat i skumbad med massa ljus och sminkat mig precis som MK & A, bara för att det är kul thihi. Rätt så fin dag ändå. Sådär slapp så man kan behöva ibland. Har precis ätit kyckling,potatis och brunsås med familjen, galet gott!
Nu ska jag plocka undan och städa lite, puss!

no good


pic; johnnysbird
Hejsan söta folk! Kaffe och oth är vad jag håller på med just nu. Väldigt mysigt. Kalla fötter och nästan en meter snö utanför mitt fönster är det också..
Är galet trött, vet inte vad jag ska göra idag. Oth lockar starkt, hehh.. jajaa,pussssar.

and your eyes are the size of the moon


pic; viktor vautier
Linn drog för en timme sedan. Nu har jag precis käkat, är proppmätt. Har också precis satt på one tree hill säsong fem. Kan typ allt utantill men kul att se det ändå, hoppas på säsong 6 i julklapp thihi. Vad ska ni hitta på ikväll förrästen? PUSS.

hej mitt vinterland!


pic; från österrike i februari, tagen av
emm's
Nu kommer strax linnsan hit, mysigt värre. Vi drar nog ut i snön tror jag, hörs senare. PUSS.

''''

Albert Camus once wrote,
'Blessed are the hearts that can bend.
They shall never be broken.'
But I wonder, if there's no breaking,
then there's no healing.
And if there's no healing,
then there's no learning.
And if there's no learning,
then there's no struggle.
But the struggle is a part of life.
So must all hearts be broken?

If you're always looking for reasons not to be with somebody, then you'll always find them. But at some point maybe you should let go and give your heart what it deserves." If you could go back and change one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? Would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing? Just one moment. One moment that you always wanted back."       

''Missing someone gets easier everyday because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will.'' Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know, it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who's standing next to you?''            

'So don't be afraid to make mistakes, stumble and fall, because most of the time, the greatest rewards come from things that scare you the most. Maybe you'll get everything you wished for. Maybe you'll get more than you could have ever imagined. Who knows where life will take you. The road is long and in the end, the journey is the destination.'' Life kicks you around sometimes. It scares you and it beats you up. But there’s one day when you realize you're not just a survivor. You're a fighter. You're tougher than anything life throws your way. And you are.''

The greatest feeling in the world is to be around someone who wants to hold you, wants to kiss your forehead, wants to be around you, wants to call you at night, wants to see you smile. But I think what's better than that, is finding someone who does it all, because he wants to see you happy.

- Lucas Scott One tree hill.


stuck on a rollercoaster, can't get off this ride


pic; lesmokeimage
Godmorgongodmorgon! Allt bra med er idag? Själv mår jag väl bra. Skulle egentligen åkt in till malmö och handlat julklappar med syskonen, men pågrund av snökaoset så blir det inte så. Lite tråkigt. Men blir förmodligen i morgon, eller senare i veckan får man ju hoppas. Är det lika mycket snökoas hos er? PUSS.

break? ohyes!


Min dag i bilder inprinsip.

if it's alright with you, it's alright with me


pic; viktor vautier.
Hallå, är hemma från stan nu. Har varit en helt super dag. Kom till skolan, blev avslutning, snack av rektorn osv. Fika sen med klassen, fick betygen och sådant. Sen drog jag och ett gäng tjejkompisar iväg till stan. Blev en låång fika, massa snack och massa mys. Lägger nog in bilder senare. Ikväll vet jag inte vad som händer, får se. Jaja, har inte så mkt att säga nu, ska nog ta lite smörgårdstårta som står i kylen.. (A) PUSS.

all you need is love


pic; the cobrasnake
GODMORGON! Har precis fixat mig, ska trippa ner och käka lite frulle. Sen kladdar man på sminket och drar till bussen. Gick upp halv sex så är galet trött, men skit i det, det är ju loooooooooooooov idag, WIIHO! Vet inte vad som händer förutom att vi drar till stan senare när vi har slutat. Jaja, ha nu en underbar fredag. PUSS


x-mas

 Checka min jullista ------ > jullistan, ohyes! 

i just want you here tonight


I brist på annat så får ni en bild på mig, och jaaa jag har tröja på mig!
Hallåå, underbara torsdag idag! Riktigt najs dag i skolan, blev snöbollskrig bl.a. det var galet! Rätt så lugnt annars, vi slutade redan vid tolv. Sen drog man hem till linnsan, snackade massa skit och värmde oss på en kopp varm choklad. Mysigt värre. Sen åkte jag iväg till min friösr och blev klippt, finfint. Och nu sitter jag här. Är galet hungrig, blir väl snart käk hoppas jag.
Imorgon är det skolavslutning, suuuuperhärligt. Blir stan med flickorna efteråt, fika och lite sådant. Är förmodligen sista dagen jag träffar linnsan på tre veckor. Den ungen drar iväg och åker skidor, kommer saaakna henne.<3
Kan kanske lägga in min spotifylista med jullåtar sen? Det kanske låter bra? PUSS.

MK-A


Har sagt det för och säger det igen, skulle gjort allt för att se ut som mina favoriter. Helt klart. Galet vackra.

if they say why why tell them that it's human nature


Halluu, blev en liten power nap innan. Var galet trött så beslöt mig för att sova lite, men problemet är att alltid när jag sover mitt på dagen så mår jag illa när jag vaknar. Så vad tror ni inte jag gör nu liksom? Riktigt irriterande. Trots att det var flera timmar sedan jag vaknade. Och kvällsmat har jag inte heller ätit. Har i alla fall duschat. Får väl dra ner till köket och koka lite te och äta någon julknäckis (knäckebröd) eller något. Sen ska jag se house of wax på tv. Det är nog en av dom bästa skräckfilmerna jag har sätt, galet bra. Var ett år sedan jag såg den så ska bli kul att se den igen. Fast kommer nog var sjukt rädd trots att jag redan har sätt den. JAJA.
Och nu har det äntligen börjat snöa här i lilla gislöv, jag ber till gud att det lägger sig över natten thihi. Jag vill ha snökrig thihi. PUSS.

och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt


pic; the cobrasnake, snyggt!
Halluuu, onsdag idag. Dagen har både varit bra och dålig, har varit sjukt stressigt och sådant. Men är i alla fall hemma från skolan nu,lugnar ner mig med massa melissa horn musik på spotify. Är inte alls sugen på att träna ikväll, mitt huvud värker som aldrig förr. Känns som det sprängas vilken sekund som helst. Så hoppar nog det idag. Får se hur det blir, ha det puss.


vackrare än något annat...



It was more than just a comet because of what it brought to his life: direction, beauty, meaning. There are many who couldn't understand, and sometimes he walked among them. But even in his darkest hours, he knew in his heart that someday it would return to him, and his world would be whole again... And his belief in God and love and art would be re-awakened in his heart.       
- lucas scott from one tree hill
Det är hjärtkrossande och obeskrivligt vackert när man vet innerbörden...


har du en famn för mig?


pic; via shecity men det är emma på bild.
Snyggt tycker jag (om man räknar bort masken såklart) & vet att det är en oseriös bild. Men t-shirten i kombo med halsbandet var väldigt fint tyckte jag.

§§§


hm divided 199 kr
ME LOVE!

så som jag hade dig förut


pic; jack&jill
hejhej, vet att jag skulle bloggat igår.. men jah, det blev helt enkelt inte så hah. Idag har det varit innebandy fram till tolv i skolan. Vi kom i alla fall trea. Helt okej ändå. Galet kul var det i alla fall, trots att man var jäkla nervös av att göra bort sig hah. Kom hem för typ en timme sedan, och fryser ändå fortfarande. Kallt som satan är det ute alltså. Började precis snacka om gamla snöbollkrigsminnen, ååh vill ha snö! Egentligen så är jag en sådan som inte alls tycker om snö, men längtar verkligen nu. Det är liksom så sjukt tråkigt när det som nu är helt grått, blåsigt och superkallt. Ge oss något som livar upp allting! Eller vad tycker ni? PUSS.

magiskt men tragiskt


tror att ni redan vet vid detta laget att jag äääälskar att fota massa ljus, & den andra bilden är bara lite utfyllnad (:
Hemma från stan, blev supernöjd med mina inköp! Köpte det jag kollade på igår, en riktigt snygg klänning och en urfin bh. Lägger upp bilder ikväll. Nu ska jag byta om, sen drars det iväg till träningen. Lite surt att komma dit efter att ha förlorat en match, men det är väl bara att bita ihop antar jag. PUSS.

i think i'll get outta here, where i can run just as fast as i can to the middle of nowhere to the middle of my frustrated fears


pic; the skullset
Godmorgon sötnosar! Har ni sovit gott? Har sovit som en björn i min älskade säng. Blev rätt så sent igår så är en aning trött nu. Var tvungen att ställa klockan idag, pågrund av att jag skulle ringa ett samtal. Men men, jag är vaken nu så det gör inte så mycket. Har ju studiedag idag, vilket är galet skönt! Dricker mitt morgonkaffe och äter blodapelsin. Kan verkligen inte få i mig något annat just nu. Tycker det är så svårt med frukost, man blir bara spyfärdig liksom. Jaja, äter väl något bättre senare. Ska åka in till stan senare på ett ärende. Sen blir det väl träning ikväll. Känns som denna veckan kommer bli super. Studiedag idag, lussebandy imorgon hela dagen i skolan, onsdag träffa en tjejkompis kanske?, torsdag ingen aning, fredag skolavslutning(!!!!!!!) lördag, malmö med syster. Hur underbart låter inte detta på en skala 1-10 liksom? :) Me likey!
Nu får ni ha en superbra start på veckan, PUSS.


bildbomb? ohyes!


pic; lelove, bradfordgregory, fashionfever, lykke li,ELLE US March 09, theskullset, lundlund.com, Marcio Simnch
YEES, jag har börjat gilla bildbomber. (:

oh she's a gold digger way over town, that dig's on me


pic; the cobrasnake, från inspelningen av musik videon sexy bitch
Hemkommen från stan, blev inget handlat för min del. Hittade dock en väldigt fin klänning och en supersöt bh. Får se hur det blir med det.. (:
Har förresten tjatat ut min spotify lista rejält, så skicka gärna era listor? :) Nu ska jag ta mig i kragen och städa, PUSS.

my heart is taking over, the world is flashing by


Godmorgonpussar! Allt bra med er idag? Själv mår jag fint, lite trött bara. Men det fixar sig med mitt kaffe. Har precis snackat lite med linn, vi ska dra in till stan senare idag. Vid halv två. Så ska jag hjälpa henne att handla julklappar. Själv ska jag handla mina nästa vecka med syster.
Nu ska jag städa lite, sen blir det nog duschen. PUSS.
Glad (säger man glad??) advent förresten!

i call it boring


såhär kan en tråkig kväll se ut för mig..

now i'm looking into your eyes, i feel something i can't describe


pic; megan fox
Halluu, sen uppdatering pågrund uttav att jag har varit iväg på tävling. Förlorade dock, jääkligt surt. Det gick liksom redigt bra innan jag gick upp i ringen, sen i ringen så förlorade jag. Gissa om jag är/var arg? Hahh..
Ska se om jag kan träffa någon och hitta på något, är jäkligt uttråkad. HÖRS.PUSS.

idaauuu'


hoddie, blus - hm, linne - gt, blandade smycken

but the sun is gonna raise in a while


allmänt fina blandade bilder.

hey, what's up?


snygga brudar!
Halluu, fredag idag. Har inte så mycket att berätta, hoppas ni får en toppenkväll. Hörs senare. PUSS.

etttvåtrefyrafem


1. carolines mode, 2. heygia 3. ellen claesson 4. sonia rykiel för hm 5. lisaplace
yeesplease!

i belive in you


Halluu, torsdag idag. Har haft en helt ok dag. Dricker kaffe och lyssnar på massa gamla agnes låtar, nostalgi! (var ett sjuuuuukt stort fan av henne innan erik kom in i bilden haha) Och lillasyster leker med sin lilla pojkvän hah, dom är så sjukt söta tillsammans. Gullungar! Nu ska jag se gårdagens avsnitt av paradise hotel, pussss.

i'm gonna love you boy until the end of time


and suddenly everything feels a little bit better.

when you're too in love to let it go


random

where we started


pic; lykke li
Hallu, har haft en rätt så tråkig dag. Nu sitter jag i alla fall och dricker kaffe och äter apelsin. Blodapelsinen var slut, så fick bli vanlig apelsin istället. Hah, viktig info. Men blev väldigt ledsen innan eftersom jag äääälskar blodapelsin. Blir träning senare idag.. måste se hur jag ska göra med tävlingen på lördag.. usch, vet inte alls om jag vill eller inte. Vi får väl se hur det blir.. PUSS.


22:52


snyggt från ndotter.se


so take a look at me now cause there's just an empty space



How can you just walk away from me
When all I can do is watch you leave
'Cause we've shared the laughter and the pain
And even shared the tears
You're the only one
Who really knew me at all 

I wish I could just make you turn around
Turn around and see me cry
There's so much I need to say to you
So many reasons why
You're the only one
Who really knew me at all

So take a look at me now
'Cause there's just an empty space
There's nothing left here to remind me
Just the memory of your face
So Take a look at me now
Cause there's just an empty space
But to wait for you is
All I can do
And that's what I've got to face.
Take a good look at me now
'Cause l'll still be standing
And you coming back to me is against all odds
That's the chance I've got to take

Några stycken från agains all odds. Fint och passande.



have you ever loved somebody so much that it makes you cry?


pic; unknown
Det slog mig att jag inte hade bloggat idag, så klickade mig snabbt in på blogg.se hah. Inte för att jag har något speciellt att berätta eller liknande. Har rätt så mycket bilder att visa osv förresten. Från helgen och lite annat. Kommer inte på så mycket mer att berätta, rätt så vanlig tisdag har det varit.. jaja.. peace out.
Förresten, jäkligt mysig nostalgi att sitta och lyssna på westlife.. gamal kärlek alltså.

brick by boring brick


Halluu, har haft en jäkligt tråkig måndag. Jaja, drog i alla fall iväg till träningen. Kände mig rätt så opepp, men sen fick jag en jäkla ilska och slog som fan (sorry för språket) och det kändes riktigt bra. Fick massa beröm också, och då blir det ännu roligare också. Sen när jag blev hemsjusad av papps så sa jag åt han att stanna en bra bit ifrån huset. Så sprang jag hela vägen hem i 190, kändes sjukt skönt.
Nu ska jag sätta mig och göra matte, inte min starka sida. Men jag ska fan klara det!! PUSS PÅ ER.


feeling a moment


pic; Marcio Simnch
Tråkiga deppiga gråa måndag, nu: träning!


- - - - -


leloveimage

sunday bloody sunday


Mysig tröja från chicy.se

hur ska jag kunna glömma den där stunden?


Blodapelsin, ken ring, tankar som skrivs fint ner i en bok och kvidande om hur ont jag har på mitt ärr är det jag håller på med just nu.. andra advent ju. Har ni haft det mysigt?

my biggest crush


Min erik har tydligen gått och skaffat flickvän.. jag kallar det sorligt..hehe..

dreams only last for a night


pic; vogue kalender 2010
Godmorgon! Linnsan drog hem för en timme sedan. Har precis städat klart och lyssnar på massa fin musik. Idag ska jag bara ta det extremt lugnt. Plugga lite är nog det ända. En typsik söndag helt enkelt..

i like it soft, i like it weti like my make up in a messso i cry hard, let it falland i won't stop until my tears are all shed


pic; the cobrasnake
Stan med linn hela dagen. Blev fika, fick en blus köpt och sen hyrde vi en skräckis "Kill Theory" och köpte ben & jerrys. Mys. Sen kom vi hem efter en lång väntan av bussen. Ungefär en timme satt vi och frös ihjäl. Sen efter att varit hemma @linns place och hämtat hennes tandborste mm. Så kom vi hem här, chillade följt av lagade god mat. Och nu sitter linn här och är vääääldigt insatt i robinsson, hon är väldigt förtvivlad över att angelica inte är med längre. Vem nu hon är hah, har själv aldrig sätt det nämligen. Jajaaa, PUSS.

i try


syster, nästan likadan som på hm. denna kommer från bikbok. ett litet tips bara.
Godmoron! Lördag idag, ställde klockan på tio igår kväll. Och nu har jag käkat frulle och duschat. Ska fixa mig nu sen tar jag bussen in till stan, och möter upp linn. Så ska vi hyra film och lite annat trevligt antar jag. Sen drar vi hit här så sover hon här ikväll. Så ska vi laga middag och ha det allmänt trevligt. Mysigt.
Vet inte vad jag ska ha på mig...ångest...suck. Får se vad det blir, ha en solig fin lördag.

you know that right?


pic; lelove & calikartel
Linn har dragit hem och nu är det ensamt och tråkigt igen. Tänker bara på massa skit. På sommaren 09, det var den bästa e-v-e-r. Den var helt perfekt, saknar allting så otroligt mycket. Ljuset, värmen, italien, stockholm, oss två, alla konserter och alla lyckliga stunder. Om man bara kunde vira tillbaka tiden..

changes


pic; etc
Halluuu, underbara fredag idag. Humöret är faktiskt på topp, vilket känns härligt. Linnsan är här vilket är super. Vi lyssnar på min älskade spotify lista. Helt galet,för är helt beroende av spotify nu. Men ja, inget mig imot.
Rätt så härlig dag i plugget idag. Vi har nu bestämt namn till vår lilla lussebandy thih. Lite ägit faktiskt. PAAAH ska vi heta om någon ville veta, tänkte att ni kunde skriva upp det hah. Och om någon är väääldigt intresserad så står det för "Pittögda Anonyma Ankor Anfaller Ha-Ha". Jaja, får se vad kvällen erbjuder för mig och linn. Vad ska ni hitta på? PUSS.

det spelar ingen ingen ingen roll



LOLLSANS GRYYMMA LISTA THIHI'
 
Min fina spotify lista, och vacker namn.. jotack jag vet hhah. PUSS


¤¤¤¤

Balmain ss2010
SNYGGT!


det som inte dödar mig, det blir jag ju starkare av


pic; the cobrasnake från videoinspelningen av "sexy bitch"
Shululu, blev inte så mycket bloggning igår pågrund uttav mycket plugg. Men idag är det brau igen. Dricker islatte och lyssnar på gryyym musik som nästan alltid. Timbuktu för tillfället. Han är kärlek den mannen hah.
Nu ska jag checka alla 100-tals bloggarna jag följer.. sist jag räknade så var det 63 ungefär, och nu är det fler.. får ta och räkna det sen hah. HÖRS, PUSS. 

i will never let you fall, I'll stand up with you forever, i'll be there for you through it all


Sura apelsiner är supergott. Spotify äger, fast reklamen suger. Killen på bilden är väldigt snygg, fast har ingen aning vem det är. Jag måste plugga svenska. Och ska träna ikväll, kommer dö. Och trots att jag har hela världen runt om mig, så känner jag mig tom.. för jag har inte dig.

#one


pic; jag.
- första december idag.
- ett år sedan vi var i gamleby.
- en månad sedan idag.

well, look who is dying now


pic; Marcio Simnch
Hejhej, tisdag idag. Dagen i skolan har bestått av idrott, så mycket mer har inte hunnits med. Just nu lyssnar jag på bäästa musiken, snackar med min bäästa halva och dricker bäästa iskaffe. Ska plugga senare.. drygt? ohyes! PUSS.

RSS 2.0