babbel


Sommaren börjar dra ihop sig mot sitt slut.. egentligen ingenting man vill prata om men man kan inte hjälpa att tänka på det. Allt har gått så fort att man knappt har hunnit tänka. Jobbat i tre veckor, italien en vecka, haft fina alice här i en vecka och sen såklart lite småtid där i mellan. Nu är det exakt tjugo dagar kvar och det är bara att göra dom till de aldra bästa (trots att vädret inte tillåter)
Nu snart ska jag träffa linnsan sen blir det att träffa lite folk ikväll. På onsdag drar jag till Ven med tjejkompisarna för att cykla omkring, bada och bara umgås. Smågrejer som tillhör sommaren helt enkelt.
Min lön har kommit idag vilket känns rätt så roligt om man säger så! Har redan shoppat lite och mer blir det väl skulle jag tro, ett par kängor på scorett skulle inte varit helt fel, ett par höga från have2have hehe.. sen skulle jag så gärna vilja pirca örat, men det är en annan disskution haha. nog babblat, puss.

just a little


Hejfina! Har haft en underbar vecka i Italien med en himla massa sol, bad, pasta and so on. Idag regnar det här hemma vilket faktiskt har känts helt ok. Har chillat framför eva & adam (nostalgi), druckigt ett par latte och hängt framför tumblr. Rätt mysigt faktiskt. Nu har jag precis duschat och ska börja ta på mig något mer vettigt än pyjmaströjan. Sen dras det iväg till Elin där det bjuds på tacos tillsammans med tjejerna, finfint!

<3

ville bara checka in och säga att jag har det super i italien, hoppas ni har det bra där hemma också, pussssss

loca people


för någon vecka sedan så såg jag ut såhär, skjorts och blus från hm
JAG LEVER GOTT FOLK! Har varit fullt upptagen med jobb MEN nu är mina tre veckor över (slutade alltså i fredags) så någongång i slutet av månaden så får jag vad jag jobbat hårt för, rätt så gött kan jag säga er! 
Har haft en superbra helg fylld av lycka i fredagseftermiddag, regn och därefter solsken, sätt en kass film, umgåtts med mina kära syskon, solat, träffat kära elin som nu är hemma igen, kvällsbadat, sätt en bra film, varit ute och sprungit med syskonen och sen solat, solat och solat lite till. UNDERBART.
På onsdag sitter jag på planet påväg till mitt käraste italien, life's gooood. Vi hörs när vi hörs

gr8


känns rätt så bra när man kom officielt in på sin gymnasie skola, drar till köpenhamn imorgon och har bara en vecka kvar att jobba. låt det bli fint väder nu också så!!

RSS 2.0