THURSDAY31Längtar tillbaka till mitt paradis.

SUNDAY27Söndag idag.. hade förväntat mig en blå himel, x-antal h legandes raklång i solstolen, men icke. Istället är det sådär smågrått och nästan lite kyligt. Så nu ägnar jag dagen åt plugg istället. Har även käraste mormor på besök så myser omkring med henne, dricker kaffe, pratar och syr. Typisk söndag. 

Bra skit


BABY YOU, YOU GOT WHAT I NEED


20:16
Dagen i bilder tillsammans med finaste emms.

as long as i'm in the game you'll never winjacka/monki/skjorta/monki/shorts/levis 506:or/kängor/scorett/väska/mulberry

12-05-26 17:20Har haft fullt upp med plugg och ta del av solen de senaste dagarna. Igår fick jag en heldag tillsammans med prinsen vilket var som alltid, hur mysigt som helst. Idag klev jag upp tidigt, käkade brakfrulle och fixade mig. Drog mig senare vidare till emms för att fixa henne till hennes bal. Lekte frisör för en dag vilket gav ett fint resultat. Eftersom att jag inte har något bättre för mig just nu så ska jag ta och plugga lite. Terminen lider trots allt mot sitt slut.

SATURDAY26Smygtitt på dagens

11:03Förra lördagen med tjejerna

22 22:22
12-05-22 11:36Stella McCartney Lingerie S/S '12

MONDAY21Kom nyss hem efter en solig dag i skolan. Inte helt fel att hänga i parken tillsammans med fina vänner när vädret är som det är. Hoppas verkligen värmen är här för att stanna! Nu ska jag ta och plugga lite och därefter blir det träning. Gött!

21:44Idag har det varit en sådan typisk sommardag. Började med att jag blev väckt av mamms "det är solväder ute, ska du inte gå upp?" Satte på mig bikini och gick ut i det fina vädret. Käkade frulle ute och solade i timmar. Omkring fyra drog jag ut för en springtur, hur skönt som helst. Därefter tog jag årets första dopp, inte helt fel det heller. Pluggade lite och åt sedan middag ute på trädäcket. Perfekt söndag.

SUNDAY20Hej på er! Ligger just nu ute på trädäcket med lite skönt i lurarna, dricker kaffe och pressar kroppen mot solens strålar. Inte helt fel en söndag som denna. Har dock lite plugg som väntar på mig där uppe men det tar vi tag i senare.
Vad har hänt de senaste dagarna då? Jo, i fredags blev det dejt med prinsen, häng i stan och därefter bio. The lucky one, otroligt mysig film. Typisk kärleksfilm, men det är väl aldrig fel? Tyckte om allt med filmen, men fastnade verkligen för ljuset. Något jag tycker har stor betydelse för en film. 
Igår träffade jag mina tjejer, var hur mysigt som helst. En massa snack och skratt som vanligt. Har saknat dom till tusen så var verkligen super att äntligen få träffas igen. 
Nu ska jag återgå till att njuta av vädret, pussssssss.

22:39
Från förra veckan/jeans/carlings/tshirt/zara/stickat/hm/väst/hm

THURSDAY17Fat magazine / Izabel Goularts

20:39prickigt/monki

12-05-15 14:00http://www.youtube.com/watch?v=2jEMZstr2C8 - skön från moms

21:49dagens - blus/gt/kavaj/hm/klackar/jeffrey campbell

12-05-13 21:06Hänger runt såhär denna söndagskväll
allt från hm

SUNDAY13Just nu; hänger framför tumblr med skön musik. Har varit en sjukt lyckad dag tillsammans med la familia och prinsen. Käk på Vapiano för att fira bigsis. Pasta i mängder och en hel del skratt. Bästa avslutet på helgen. Nu ska jag dock spendera lite tid framför spanska boken.. inte fullt lika roligt. Men även det måste göras. Kommer upp lite bilder senare ikväll, håll till godo mina vänner!

SATURDAY12Kan börja med att säga att varje gång jag klickar mig in här så slutar det alltid med att jag trycker ner sidan lika snabbt. Vet aldrig vad jag ska skriva. Så bara för att, så delar jag med mig av vad som händer just nu lite snabbt. Dagen igår var hur bra som helst. Hade det fint i skolan tillsammans med snäckis och därefter spenderade jag tid med min prins. Kom hem senare på kvällen och däckade direkt.
Dagen idag har än så länge varit fullt lika bra. Tid tillsammans med syskonen. Shoppat lite, käkat sushilunch och förberett inför kvällens goda måltid. Tror kvällen kommer fortsätta minst lika bra!

12-05-08 17:11Kort dag i skolan, slutade redan klockan elva vilket var otroligt skönt. Efter en del webbtv och kaffe så ligger jag nu raklång i sängen och funderar på om jag ska ta tag i lite plugg, jag har till ett tag framöver. Vara lite duktig för en gångs skulle liksom. Har inte mer att dela med mig av, puss.

12-05-06 19:18Photography by Kevin Morosky
Styling by Luke Taylor
Model(s) Leomie Francis Anderson @ Premier & Harry Uzoka @ M&P

21:27


THURSDAY03
Blus/gt/kavaj/hm/jeans/topshop

5 DAYS AGONågra få bilder från i lördags, fin kväll!

12-05-02 22:22Dagarna som gått sedan sist vi hördes av har varit fantastiska. De har bjudit på en massa sol (ett stycke bränt ansikte), en supermysig valborg (kunde inte bett om bättre) och häng på stranden tillsammans med en saknad vän (mys!). Dagen idag har inte heller varit så dum. Lugna lektioner i skolan följt av en lång runda på stan tillsammans med saknade Jenni. Blev hela köret idag, fika, shopping, skoskav och en massa skratt.. vi var rätt så trötta på bussen hem om man säger så. Perfekt start på denna korta skolvecka helt enkelt. Blir en lugn dag även imorgon och därefter är det fredag. Jag klagar inte!

RSS 2.0