don't stop the music


09W BIKBOK
Hallåsnyggon, sjukt underbar dag. Jag och emm's har haft det super mysigt som vanligt, fotat ute på stranden. Snackat, och haft det super. Sen blev det fix för min del, linn kom och nu drog precis emm's. Och nu kommer mina gäster om en kvart. Har redan fått mina presenter av emm's, linnsan, syster, bror o hans sambo. Kommer nog fota massor ikväll, och fotar såklart alla mina presenter senare. Så lägger in dom här imorgon. Sjukt kul att linnsan är här, har ju saknat min andra halva efter att ha varit borta från varandra i en vecka. (Låter som vi är tillsammans hahahah, men hon är såklart min bv.) Men fett kul att hon ska sova här i alla fall haha.  Ha nu en fantastisk kväll nu. Pusssssssss.


one time only

Jag älskar min kamera, den är så fin!
Jag och emm's hade det super igårkväll, eddie gick vidare (tack och lov!) Vi var ute och fotade lite på kvällen, villket ledde till att jag superglad för minsta lilla hah. Och hade allmänt mysigt. Blev i alla fall en super lyckad fjortonårsdag. Nu ska vi fixa oss lite, sen får vi se vad vi hittar på. Ut i hösten och fota lite kanske? Emm's har i alla fall lovat att förmodligen rita lite på mig thih, vill ju få tillbaka min älskade skorpion som satt på sidan av låret för en månad sedan.
Ikväll kommer släkten inklusive linnsan, för att fira mig ungefär. Blir gott käk och fint sällskap. (Låter precis som emm's är det dåligaste sällskapet som finns, vilket inte är sant. Hon är bäääääst.)
Glad lördag, ta hand om er.

your love's got me high


pic: thecobrasnake (again!)
Hallå, haft en fin fredag än så länge? Själv har jag haft det super, emm's kom hit vid halv fyra. Drog vi in till stan, fixade gogo (gottis) och såg sen mj filmen, this is it. Den var grym! Sen drog vi hem, och har precis käkat en sjukt god födelsedagsmiddag som papp's hade fixat. Pasta med skaldjur, mumma! Nu blir det idol med Las Vegas teama, och håller tummar o tår (som vanligt) för eddie älskling, skulle ju varit föööör hemskt om han åkte ut på min b-day. Så alla söta, röööööösta!! (aa'
Ha en fortsatt underbar kväll, det ska jag ha i alla fall thih. många pussar.


it's my b-day today!!


pics; thecobrasnake
Godmorgon på er! Vaknade otroligt tidigt som jag alltid gör när det är min födelsedag, låg och smsade lite och väntade på att familjen skulle komma in thihi. Fick ääääntligen en canon eos 1000d och kamraväska och en jätte söt temugg. Jag är nöjd!! Nu ska jag göra det jag har sagt att jag skulle göra i typ hela veckan, städa huh. Så ja, städa blir det. Sen får jag se när emm's kommer. Ha en underbar dag, för det ska jag ha!! pussss.


right now na na na na


Klockan är 00:05 och dagen har äääätligen kommit då jag fyller år. (Jag vet att jag är som ett litet barn och går och längtar jätte mycket, hah men älskar det bara haha) vet faktiskt inte när det var jag kom till världen, tror det var typ vid fem på eftermiddagen eller något sådant. Jaja, ska sova nu fast jag är pigg som jag-vet-inte-vad. Pussssssss.

all my secrets


Wildfox Couture
Käk med mamm's och lillasyster precis, mums. Nu kollar jag the hills, följt av mammas pojkar och inlåst (snygga grabbar). Sen skulle tydligen kissie vara med på debatt på ettan, vem vill missa det liksom? Hha. Nu ska jag ta mig i kragen och städa, pusssss.

prelude to a kiss

Dagens tillstånd: Jag mår finfint, väldigt trött bara.
Dagens borde: Plugga, städa.
Dagens planer: Plugga, städa hah.
Dagens klädsel: Tights och tee heh.
Dagens frisyr: Äckligt uppsatt.
Dagens irritationsmoment: Har inte hunnit börja irritera mig på något än.
Dagens materiella vill ha: Bl.a Canon eos 1000d
Dagens blogg: Hittade faktiskt precis en jätte fin blogg, http://bellisima.webblogg.se/
Dagens fundering: Vad ska jag ha på mig på lördag? Vad vill jag ha för födelsedagsmiddag? Hur ska jag orka vänta tills imorgon? Haha.
Dagens roliga: Imorgon är det min b-day!!
Dagens textrad: ingen aning.
Dagens låt: Prelude to a Kiss - Alicia Keys

Hejhejsötatroll! Vaknade halv ett, käkade frulle sen drog jag direkt ut och gick på stranden. Riktigt härligt. Nu har jag kollat lite bloggar och nu ska jag sätta mig ner och plugga. Extremt tråkigt. Men måste verkligen göras. Nu; kaffe! Ha en fin dag söton, hörs senare.

she was so shy till i drove her wild


ur-snygga lykke li
hallå på er, bion var riktigt bra. Fanns ingen direkt story i den, ingen handling direkt. Men dansen, sången osv var grym! Nu ikväll så har jag sätt the hills, snackat i telefon och nu ser jag greys följt av true blood. Har haft en riktigt mysig dag helt enkelt. & Nu är det faktiskt bara två dagar tills jag fyller år thih, jag lääängtar.

it feels good. really good.


pics; lefashionimage & leloveimage
Hallu, onsdag idag. Håller just nu på att fixa mig, ska sen ta bussarna in till malmö för att träffa syster o lisa. Så ska vi senare gå och se Fame. Ska bli riktigt kul, har rätt så höga förväntningar på filmen, den verkar så bra. Vad ska ni hitta på idag då? Peace out!

 


let's not fall back to sleep like we used to, i don't want to wake up knowing i don't have a future


pic; lefashionimage
ska snart krypa till kojs, efter en lugn dag blir man bara mer trött hah. fast ska nog först måla naglarna, hörs imorgon. puss på er söton.

sparkler

 


pics; fashionology.nl, cocoo, hm, hannamw, topshop, chicy.se
lite fina grejor jag gärna skulle vilja ha just nu


superwoman


pic; leloveimage
Hejsan, allt bra med er idag? Blev väkt vid halv elva, fick cykla bort med lillasyster till busshållplatsen. Kom hem, käkade frulle och nu sitter jag här. Syrran ringde och frågade om jag ville hänga med på bio imorgon, Fame blir det. Och yeeeees var såklart mitt svar. Mysigt värre. Idag känner jag för bara göra typ ingenting, så blir nog det hah. Ha en bra dag. puss.

 


shine on


två bilder från i våras, tagna av mig.
Har inte så mycket att säga, ska se lite tv nu eller något. Sov gott sen, puss på er.

dancing in the rain


pic; etc
hejsan igen, har ni haft en bra dag? Själv har jag haft det bra. Fast har varit lite trött hah, mina två killkompisar ringde mig halv fyra inatt och sen snackade vi till fyra. Men sov i alla fall till elva idag. Tog det rätt så lugnt, har ju passat lillsyrran typ. Gjorde i alla fall mig i ordning och sådant, sen kom b-friend hit. Sen lämnade vi lillsyrran på bussen så drog hon iväg och såg bio med mamm's. I alla fall, tränade sen. Riktigt bra kändes det. Älskar verkligen den känslan när man känner att man har gjort sitt bästa osv.
Nu sitter jag här och tråkar och funderar på vad som ska hända resten av veckan. I alla fall fram till helgen. Åh, kan det inte bara bli fredag nu, så jag kan fylla år. Träffa emm's, sen bli lördag, träffa linnsan och lite sådant. Nooooow please!!  Vad ska ni göra på lovet? puss.

20:11


olsen anonymous
Publicerade ett inlägg innan, men inget hände tydligen. Drygt. I alla fall, ville bara säga det. Hör av mig alldeles strax, puss.

california here we come


pic; viktorvautier
Denna söndagen har varit helt konstig, har gjort absolut ingenting, noll, zero, nothing. Men rätt så skönt ändå, eftersom att jag somnade på morgonen i fredags, och igår blev det rätt sent också. Så behövde nog det. Nu ska jag springa ner och hämta något att dricka, är helt galet törstig. Ska ringa b-friend också, saknar han. Vi kunde ju inte träffas igår, men blir förmodligen imorgon istället. Puss på er.

mina andra halvor


gamal bild tagen av emm's i december
Jag saknar mina tre bästa vänner, linn är i stockholm, emm's är i tyskland och alice drar imorgon till usa. Vad ska jag ta mig till liksom? Det är klart att linnsan finns alltid på telefonen liksom, men ändå.
Emms kommer hem på onsdag, linn på lördag och alice nästa måndag. Så det är ju inte att dom försvinner förevigt, men ändå hah. Jag älskar dom väldigt mycket i alla fall, alla tre. Mina systrar, mina halvor, mina hjärtan.

i look after you


pic; viktorvautier
Hejhej, klockan är tio i fyra och jag sitter här i pyjamas och gårkvällens smink, fresh! Klockan är i alla fall omställd vilket är skönt, en extra timme typ nu ju. Det är söndag, och imorgon är det måndag fast underbara lov. Glääädje. Nu borde jag kanske hoppa in i duschen eller något hah. Vad ska/har ni gjort/göra idag då sötnötar?

shake that


pic; thecobrasnake
Har sovit lite nu, efter 2 ½ timmar sömn inatt så blir man liksom lite död. Så fick sovit lite nu, vilket gjorde att jag bara blev mer död hah. Så nu håller jag på att fixa mig, trots att jag känner mig som en zombie. Men det får väl gå ändå. Ska iväg med familjen sen som sagt hos ett par vänner. Ha en underbar kväll, pussss!


i brist på annat

Lovar du att vara ärlig? ja..
Du heter: louise
Smeknamn: Lollo, lisen, lollsan, lollis, louey, och lite sådant. kärt barn har många namn, eller hur var det nu?
Låt som när du är ledsen sörjer till? hilf mir fliegen
Vad tror folk om dig? Vet inte riktigt, kan nog uppfattas som väldigt högljud och dramatisk.
Stämmer det? you tell me.
Vad får du oftast komplimanger för? ögonen och smilgropen kanske?
Vad säger du för att imponera på någon? hah, pass.
Hur imponerar man på dig? vet inte riktigt.
Brukar du skratta för dig själv? haha, jaa.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: pass.
Var bor du? en liten skithåla i sydligaste skåne.
Trivs du där: hah, jag överlever väl, men kan inte sluta längta tills jag är borta härifrån.
Äger du några Converse: yees, love it!
Brukar du bli för full: hah, nepps.
Är du allergisk i mot något: nej.
Har du haft sex idag: nää.
Hur svarar du i mobilen: hej, det är louise!, eller hallååå?
Antal timmar sömn inatt: 2 & ½
Sov du ensam: sov ensam i sängen, men hade sällskap av mina underbara vänner.
Brukar du komma i tid: ja, det gör jag väl.
När mår du bra: När jag är med folk som står mig närmast hjärtat.
När blev du fotad senast: imorse.
Hur känner du dig nu: hängig typ.
Vanligaste färg på dina kläder: svart förmodligen.
Vad tycker du om fötter: neh, tycker inte om fötter.
Vad saknar du: (blir ett vem istället) jag saknar erik,mattias,danny. våra grabbar. tionde juli senast.
Hade du en bra kväll igår: ohyees.
Favoritdryck på morgonen: kaffe, jucie.
Rakar du benen: ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig: vardagar; 23 ungefär, helg; närsom.
Är du blyg? nepps, det skulle jag inte säga.
Sysslar du med någon idrott: boxning.
Vill du hellre ha mail än brev: brev tror jag.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut.
Har du spytt offentligt: nej.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: absolut ingen aning.
Är du nöjd med ditt liv: ja, det är jag väl.
Är du bortskämd: hahhahah, ah det är jag nog.
Vad gör du i morgon: b-friend.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? olika.
Vad längtar du till? min födelsedag!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja, jag har dom bästa, vet inte vad jag skulle gjort utan dom.
Vad använder du för shampoo? naturelle, Garnier Fructis.
Vad är det finaste du fått? kärleken av alla närstående av folket i alla år.
Hur gammal är du: 14 på fredag.
Tycker du om någon just nu: jaaa.
Om fem månader: mars, ingen aning.
Du samlar på: inget spesefikt.
Gröna eller röda äppeln: gröna.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: linn/emm's/alice/b-friend/syster.
Gillar du golf: hah, gubbsport.
Vilken tid gick du upp idag: åtta vaknade jag i alla fall.
Har du strumpor på dig nu: nepps, bara sådana duntofflor.
Är det okej att gråta: absolut. jag av alla vet det liksom.
När grät du senast: igår, (eddie satt inte säkert i idol)
Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa, shoppa ungefär.
Bär du glasögon eller linser: inget.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: olika, men runt 11.
Vill du gifta dig: ja, det tror jag.
Vill du ha barn: vet inte, är trots allt bara 14. Men nu känns det inte som jag kommer bli en svenne-mamma
Solar du ofta: nepps, inte solarium i alla fall.
Är du bra på att laga mat: GRYM!
Hur vig är du: är stel som en pinne, hah neh kanske inte direkt, men är inte speciellt vig i alla fall.
Är du musikalisk? instrument och sådant är inte direkt min grej tror jag, men tycker om att sjunga ju.
Vad dricker du helst när du är törstig: beror på, men typ vatten med citron i.
Tror du på ett liv efter döden: vet inte.
Tycker du om sushi: ah.
Bor dina föräldrar tillsammans: yes.
Har du tandläkarskräck: nej.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: jadå.

you and me always up forever

chriscraymer.com/romance
hejsan sötnötar, kom hem för ungefär 40 minuter sedan, nu har jag precis duschat och lite sådant. Gårkvällen/natten/morgonen var sjukt kul, blev verkligen riktigt lyckat alltihopa. Blev massa flum först, vi tog massa bilder och sådant. Sen blev det idol & pizza, (eddie gick vidare, ni anar inte hur nervös jag var. vade mascara i hela facet om man säger så, bölade en aning mycket liksom.) Sen drog vi ut och flummade på fotbollsplanen, fotboll och lite sådant. Sen drog vi in igen, såg skräckfilm, halloween 5 och sen mean girls (hah, älskar verkligen den filmen, har sätt den x antal gånger, men sjukt rolig är den). Sen blev det typ snack och lite sådant. Och var pigg som en jag-vet-inte-vad. Kunde verkligen inte försöka somnade, men somnade i alla fall halv sex. Sen vaknade jag lite över åtta, vilket är helt sjukt eftersom jag är en sömntuta egentligen. Men pigg var jag, och det är jag fortfarande haha. Helt galet.
Jaja, nu ska jag hoppa i några sköna kläder, sätta på en film och bara ta det sjukt lugnt. Ska iväg till ett par vänner med familjen sen ikväll. Ska bli kul faktiskt.
Ha en fin (fast regning) lördag nu, puss på er.

Fem månader med älskling idag, och jag har aldrig varit lyckligare ♥


so damn beautiful



pic; thecobrasnake
hallåsnyggon, har precis duschat och lite sådant. Nu ska jag platta håret, och linn kommer vilken sekund som helst. Musiken pumpas och ljusen är tända, najs!
Sen tar vi bussen 17.55 till jonnah's place och träffar folket. Kommer bli en riktigt lyckad kväll känns det som. Men vi hörs imorgon igen. Ha en super fredagskväll nu, pussssss!!

new in this town

lefashionimage
hejhej söton, sitter just nu här i plugget och studar lite engelska. Ska redovisa snart. Idag är jag på superhumör. För det är höstlov snart, och det är fredag, och jag fyller år om en vecka exakt. Planerna för dagen är att åka hem till linnsan efter plugget, gå ut med hennes söta lilla hund vera, sen tillbaka in till stan, köpa lite gogo (godis) och sådant, sen dra hem och fixa oss. Sen kommer linnsan till mig, så tar vi bussen till en vän så ska vi och några andra vänner sova där, ska bli riktigt kul. Så blir mycket som ska göras. Packa och lite sådant bl.a. Men ska försöka blogga när jag kommer hem vid fyra. Ha en underbar fredag, pussss!!

i hela mitt liv har jag väntat på livet


bild tagen av emm's i december
Mysig fredagkväll, har fått gjort allt jag skulle göra. Fast har lite mer att göra nu, här är lite stökigt exempel hah. Hörs imorron, då vi får loooooooooov!! puss.

 


i climbed across the mountain tops swam all across the ocean blue i crossed all the lines and i broke all the rules but baby i broke them all for you because even when i was flat broke you made me feel like a million bucks you do


pic; thecobrasnake

min torsdagkväll:
studa engelska, - klart!
fixa musik på ett usb
ansiktsmask
duscha
måla naglarna
bild till sydsvenskan
mammas pojkar
inlåst
ringa bby

najs info, huh? ;)

you can see my heart beating


unknow
hejsan, här är det musik, bloggar och kaffedrickande som gäller. Provet idag gick faktiskt bra, bättre än vad jag hade trott i alla fall. Nu ska jag plugga lite engelska. Hörs senare, puss.

16:31


Har haft en hemsk dag, och sitter och pluggar massa tråkigt no-skit just nu, så livade linnsan upp min dag och skickade detta. Herregud vad jag garvade, har sjuk humor. Men enligt mig var det hemskt kul hah.

viva la vida or death and all his friends


chriscraymer.com/romance
Musik och plugg nu, har prov imorgon igen, drygt. Vet inte om jag hinner med träningen senare.. återkommer ikväll.

your fight is my fight

 leloveimage
Your world is my world
And your fight is my fight
My breath is your breath
And your heart and now I've got my
One love
My one heart
My one life for sure

21:29



snygga outfits från emmylinnea, felicia och lisa


now them butterflies in my stomach wont stop stop


lesmokeimage
hej söta! Är helt otroligt trött, vill bara slänga mig i sängen och sova fram till fredag. Snacka om härligt. Mitt humör idag har varit negativt om man säger så hah, kanske kan bero på att josefine crafoord på the voice imorse var skit arg och negatv, hah hon påverkade mig hah. I alla fall, ska plugga en massa nu. Har helt galet mycket att göra.. trots att sängen lockar, jaja puss.


22:54


idag såg jag ut lite såhär, helt sjukt hemska bilder. Mitt ansikte var jag verkligen tvungen att täcka, sen ser min kropp lite störd ut hah. Har i alla fall på mig jeans - vero moda, tee - weekday, halsduk - monki, skinpaj - hm, väska - zara, converse, "pistol-halsband" - jc, ringar - hm & glitter och lite armband.

fredags såg jag ut såhär. mörka jeans med detaljer på sidan, vilket man inte ser - vero moda, tisha - hm, skinpaj - hm, halsduk - hm, väska - zara, blandade smycken o converse


maybe i live in a fantasy, but i've found someone who has made it in to a reality


lefashionimage
hejsan, har spenderat min dag tillsammans med älskling, hade kommit hem från skolan och hade precis käkat och lite sådant så ringer det på dörren och där står b-friend och överraskar mig, då fick jag ett stort leende på läpparna. Sen har det varit träning och satc. Hah, vet att jag har sätt det 2947340 gånger, but it's just fabulous! Har precis sätt klart sista avsnittet, så blir väl filmen nu hahahhah. Var bara tvungen att skriva det thih. Nej ska faktiskt fortsätta med mitt pluggande. Nu ska jag ta lite te, puss.


and so i wonder


bild tagen och redigerad av mig
Helt ok start på veckan, ska hoppa i träningskläderna och dra iväg till boxningen nu snart. Vi hörs, puss.

i see stars ¤#£½*'^¨


bilder från cobrasnake
Älskar det här med stjärnor på handen, och lite varsomhelst, bakom örat exempel. Coolt. Sen blixten på sidan av armen är sjukt snyggt den också. Som ni kanske har märkt så har jag gått och blivit förälskat mig i fina små tatueringar dom senaste månaderna. Har ju alltid viljat ha en skorpion inristat någonstans på min kropp. Hur som helst så nu så ritar jag till små saker hela tiden haha, lite sjukt.. men kul haha.
Jaja, lite oviktig info såhär på kvällen, nu ska jag ringa älskling. puss.


igår spenderade jag mina pengar på det här


Tee från weekday, Halsduk och vantar från monki


one two three four, it's you, and me movin at the speed of light into eternity tonight, is the night to join me in the middle of ectacy


viktorvautier
Lugn dag, fylld med plugg, satc, och lite sådant. Nu om en kvart är det ääääääntligen dags för gossip girl, jag hjärtar. Sen blir det lite mer plugg följt av te-drickande, läsa och blädra i en tidning man fick igår.. fashionation heter den tydligen. Hah, nej GG var det nu jaah, puss.


yours truly


leloveimage
Söndag idag, gick upp vid tjugo i elva och nu fram tills dess har jag bara tagit det lugnt, ser satc, målat naglarna och lite sådana småsaker. Hade tänkt städa lite nu, sen hoppa in i duschen. Planerna för dagen är än så länge plugg. Tråkigt med sant. Lovar att fota inköpen från igår också. Later, puss!

 


00:31


bild tagen av emm's i december
Har haft en sjukt lugn lördagskväll och nu är jag helt galet trött konstigt nog, mina ögonlock är tunga som sten. Sov sött!

the more i get, the more i want


leloveimage

hej på er, hade en superfin dag i malmö med syster och hennes tjejkompisar. Fick köppt en jätte mysig halsduk med tillhörande vantar från monki och sen en tee från weekday. Nu ikväll ska jag bara mysa och se en film jag har hyrt och lite sådant.
Nu är det bara tretton dagar kvar tills jag fyller år och sex dagar tills det är höstlov, det kallar jag lycka!!!
Ha en fin kväll, puss.

beep


megan fox
Hallåsolstrålar, sitter och bortar gaddarna.. ska åka iväg till bussen in till malmö nu. Hörs när jag är hemma igen, ha en underbar lördag. pussssss.


you can NEVER break me







1. Cheap Monday linnet, sjukt snyggt. Bild lånad från emmylinnea.
2. Grå hoddie från HM.
3. Tröjan där det står bl.a. FAB, slapp och snygg. Allt är från weekday, och bilden är lånad från fashionfever.
4. Snygg hängig mössa, bild från HM tror jag.
5. Dom sjukt coola öronhängena från glitter, bild lånad från thildss.


Imorgon när jag drar till malmö så ska jag titta lite på dehär (: Nu ska jag checka lite tv innan jag sleepar. Ska upp tidigt imoron, för att vara mig i alla fall hah.
Förresten, idol ikväll var ju grymt. Rabih, Reza och Eddie var grymma!! puss.

 


well come here baby and let me show you what it feels like


thecobrasnake
Hallå snyggon! Det är underbara fredag idag, hääärligt. Linnsan och jag drog hit här direkt efter plugget. Fram tills nu har vi bara chillat och sätt på någon film på mig som liten, sjukt ball. Just nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, blir i alla fall idol senare ikväll, najs. Vad ska ni hitta på ikväll? :) pusssss.


hometown glory


unknow
Världens roligaste mammas pojke nu, helt sjukt roligt är det. Efter det blir det Inlåst, intressant och söta pojkar med thihi. Lägger in dagens sen förmodligen, puss.


dark side of the sun


etc
hejsannötter.
trög torsdag idag, ville bara komma ifrån plugget. Nu är i alla fall klockan halv sex och jag lyssnar massa mys musik och ska starta med franskplugg, jag kallar det drygt hah. Vad hittar ni på? (:

hold me forever


bild från österrike i februari, tagen av emm's
Sverige vann med 4-1, härligt! Tråkigt nog blir det inget vm för oss, sjukt tråkigt. Det är liksom så kul på sommaren när alla snackar om det, folken går runt gul/blåa på stan när det gäller. Eller som när vi är i Italien och sitter där på den lilla glassbaren och är helt insatta. Tråkigt att det inte blir något. Och sjukt tråkigt att vår kung zlatan (hah, var tvungen) fick ont i knät. Men vi överlever hoppas jag.
Nu ska jag ta och fixa lite, och stänga av datan sen blir det sleepy. puss. Förresten, förlåt för tråkig bloggning idag.. ;$

du är min armé


Eva Herzigova i franska Vogue plåtat av Hedi Slimane och stylat av Emmanuelle Alt
hejsan, har precis duschat och lite sådant. Nu ska jag slänga på mig en ansiktsmask och sen blir det sverige - albanien. Och jag missar true blood, fy skam! Men får se det imorgon på datan :) Storasyrran ringde precis och frågade om jag ville åka in till malmö och träffa henne och hennes vän på lördag, gå i stan och lite sådant. Och självklart sa jag ja, hon kan ju läsa min tankar vad jag hade tänkt fråga henne liksom hahah.
Jaja, satc nu sen fotbollen. puss.

it's just amazing


chriscraymer.com/romance
Hallå sötafolk, älskling drog hem för en liten stund sedan, myys. Nu har jag precis käkat och ska börja göra mig i ordning inför träningen. Pusssssssss
ps. mycket bilder från chriscraymer.com/romance på senaste tiden, men älskar verkligen alla kärleksbilder :)

#394930

åh, sitter här och lipar till världens barn på ettan. Usch, det är så otroligt hemsk att det vi inte bryr oss så mycket om uppskattar dom väldigt mycket. Vill bara träffa alla dom små barnen och krama om dom och ge dom all hjälp dom behöver. ♥

i dont know what i will do if i lose you


lesmokeimage
Hallu, linn har varit här inprinsip hela dagen. Blev plugg, fika, massa skratt, och tacokäk. Nu har jag precis varit inne och kollar på weekdays hemsida, finns ju helt otroligt mycket snyggt inne där. Fastnade för en tee där det stod typ FAB på, den såg väldigt snygg och skön ut i alla fall. Åh, vill till malmö och shoppa massa tröjor och tee's just nu, planerna för helgen kanske?? (aa'
Jaja, vi får väl se.. kent o plugg nu.. later.

tell you something


tfs
Godmorgon på er! Allt bra idag? Själv mår jag finfint, lite småtrött bara. Vaknade för drygt två timmar sedan, käkat frulle och chillat framför satc. Nu ska jag slänga på mig några kläder och städa unda här lite innan linnsan kommer. Så blir det tråkigt plugg för hela slanten, men vi får liva upp det med varm choklad och bra musik kanske? Vi får väl se, ha en fin tisdag..puss!

wreckless love


diamond walker
Har varit en bra start på veckan, vilket känns skönt. Känns som resten av veckan kommer bli likadan, bra alltså. Nu ska jag droga lite satc och ringa b-friend. Imorgon är det ännu en ledig dag, eller jaah..blir plugg då också, med linnsan. Sen får vi se vart allt leder, ha det fint.. pusss.


fridays


såhär såg jag ut i fredags, och vet att bilden är hemsk heh.
jeans vero moda, blus/topp mq (färgerna stämmer inte alls på bilden) lila halsduk hm, skinpaj hm, converse och smycken.

the good kind


olsens anonymous
hallu, har varit en mysig start på måndagen än så länge. Har rensat garderoben, kan berätta att det var en stor påse som blev fyld av gamla kläder. Nu ser jag satc och käkar nudlar med kyckling och grönsaker, mumma. Blir mer engelskplugg snart, sen ska jag ut och gå.
Vad gör ni idag? (:

din dröm är min nu



chriscraymer.com/romance
Godmorgon sötnötar! Kom hem från vårdcentralen för ungefär en kvart sedan, och tog sprutan. Det gick bra. Känns bra att ha tagit den sista nu. Just nu har jag precis gjort en latte och checkar the voice. Känns riktigt skönt med studiedag idag, men blir plugg om en stund.
Sen ska jag försöka gå ut en runda i det mysiga vädret också. Men vi hörs senare under dagen, sköt om er.. puss.

on the edge

Dagens humör: Trött, orolig
Dagens borde: rensat garderoben
Dagens frisyr: nersläppt vågat
Dagens klädsel: tisha o tights
Dagens planer: skulle träffa b-friend, men blev tyvärr inte av
Dagens materiella vill ha: kläder (aa'
Dagens längtan: underbara älskling
Dagens fundering:
Dagens beroende: kent
Dagens tråkigaste: att jag inte vet riktigt vad jag ska göra
Dagens personer: babylove
Dagens roliga: att imorgon är det studiedag, chalalalalalala
Dagens låt: Winter Song - Sara Bareilles, Kent - Kevlarsjäl



Imorgon är det studiedag vilket är sjukt härligt, fast blir plugg ändå. Och trots det så får jag ingen sovmorgon eftersom att jag ska upp och ta min sista livmoderhalscacer spruta klockan åtta. Jag kallar det drygt, men men that's life. Ska försöka med aktiv bloggning imorgon. Men ha det bra, sov sött puss  


but while waiting for the glory days to come, i sing a song


gammal bild tagen av mig, även redigerad av mig
Har ni haft en mysig söndagskväll? Själv har jag haft det bra, lyssnar på denna låten, druckigt/dricker te och käkat några "dumle snacks" och tänkt en massa. En riktigt bra söndagskväll om ni frågar mig. Nu hade jag tänkt rensa min garderob, puss.


den natten jag fann dig


leloveimage
Det är helt otroligt kalt ute, så brasan är tänd där nere så det är varmt och luktar sådär super mysigt i hela huset. Tända ljus och sex and the city och te som gäller nu. Hungrig är jag också hah. Jaja, ska ta lite mer te nu, puss.


12:56

Drar iväg och träffar älskling nu, hörs senare. Ha en mysig söndag, puss på er.

i miss you


Gemma Ward
Hejhej, är hemma igen. Fick tre timmar sömn inatt, sen har jag sovit ca två timmar i bilen. Så är typ en aning trött. Blev inte så mycket inköp, två tishor och underkläder och småsaker. Ikväll ska jag i alla fall  bara ta det lugnt, se matchen med papp's och lite sådant. Vi håller tummar och tår för zlatan och resten av gänget (:
Nu ska jag fixa lite småsaker, sen ska jag hoppa in i duschen. Hörs.

you made my day


etc
Ingen bloggning på hela dagen pågrund av att har varit hemma hos linnsan, cycklade hem lite över tio. Vi hade det himla mysigt, med tjejsnack, käk, gottismys tillsammans med idol. Hur bra var inte Eddie!!? Riktigt grym var han alltså. Så nu sitter jag här och håller tummar o tår för min lilla älskling hah. Har i alla fall precis duschat och ser omröstningen. Imorgon drar jag iväg till ullared, så ska köra hemifrån kvart i fyra på natten hah. Gaaalet. Men vi brukar trots allt köra så tidigt. Så som ni nog förstår så blir det inte bloggning fråns imorron eftermiddag/kväll. Men ha en fortsatt fin kväll och en fin lördag, så hörs vi senare. Och go go eddie!! <33333 pussssss

sometimes dreams actually come true


Eva Herzigova i franska Vogue plåtat av Hedi Slimane och stylat av Emmanuelle Alt
hejhej, har sovit bort några timmar av dagen, men vaknade vid halv sju av att det var käk, bakpotatis med fyllning. mumma. Just nu ser jag den svenska verationen på mamas boy, mammas pojkar. Heeeelt galet hah. Ska fotta dagens nu, puss.

#400 slag


the cobrasnake
Hallå på er, hoppas allt är bra. Jag mår fint, är lite trött bara. Rätt så najs dag i plugget, har bara tagit det lugnt nu i en och en halvtimme sedan jag kom hem så nu ska jag slänga mig i sängen tillsammans med fransk glosor, suck.

it's just true blood






Världens bästa true blood sitter jag och watch'ar. Sen ska jag sleepa, ha det!

i'm not afraid


bild lånad från hannamw
Jag behöver massa snygga tisher, t-shirts med snygga tryck osv. Som gärna är lite längre så man bara kan ha det till typ tights. Tycker det är himla snyggt, som bilden ovan på hanna. Fast hela hon är ju helt sjukt snygg hah. Trots att hon har markerat över sitt aniskte här hah.
Har precis duschat och käkat, köttfärspaj med riktigt god sallad mumma. Nu ska jag se grabbarna (EMD) på tv, dom skulle tydligen vara med i stockholm - arlanda hah. Saknar deras söta smajl, var ju 10 juli senast. Usch vad vi saknar dom. Med oss menar jag mig och linnsan hah.
Min onsdagskväll kommer bestå utan stockholm - arlnada nu, sen greys, därefter true blood. Thihi, tv nörd. Sen ska jag fixa lite plugg och sådant också. Hörs senare, pussss.

socker


the cobrasnake - så vill jag se ut i sommar.
Lyssnar på kent och ska plugga lite, sen blir det träning. Samma gamla vanliga rutin hah. Nu ska jag fixa musik, har inte mer att berätta. later!


you met me at a very strange time in my life


Kvällen har bestått av plugg, känns skönt att vara klar. Har dock typ bara en slutreflektion kvar. Nu ska jag måla naglarna, yees..idag igen haha. Blir svart idag, är lite trött på det. Men kände inte för rött mer. Får kanske ut och köpa några nagelack. Jaja, sen ska jag nog krypa till kojs. Borde få lite mer beauty sleep än vanligt, var tillexempell sjukt trött idag. Vilket inte är bra hah. Sov sött.

you give me something


bara för att bilden är lite mysig. vet dock inte vart den kommer ifrån.
Är sjukt trött just nu, ska slänga mig i sängen och slö-kolla lite tv sen blir det plugg. Har inte så mycket mer att säga, jaja..

@ school

Hallå för folk! Sitter just nu i plugget och har drygt 40minuter kvar här. Ska plugga min jäkla svenska nu, har hållt på med den i flera veckor. Men imorgon så ska det redovisas, tack och lov. Just nu är jag sjukt hungrig också, vill bara hem hah. Ska förmodligen träffa älskling sen också. Så blir bloggning senare.. lovade förresten mirella att lägga ut fler dagen klädsel så ska försöka hålla det löftet hha. Söt hon är. Jaja, plugga den sista kvarten nu..puss!

sleep tight


älskar denna bilden förövrigt! (:


all these things that i've done


leloveimage
Hallåhallå! Har precis sätt tinas cookalong, hur gott såg in deserten ut? mumma säger jag bara (:
Nu sitter jag här och snackar med fölk på msn och är helt otroligt törstig så ska springa ner och ta ett Stort glas med någon dricka, sen ska jag plugga svenska. Hoppas ni har haft en bra start på veckan.


the sun will shine like never before one day i will be ready to go see the world behind my wall


olsen anonymous
Hej på er! Måndag idag,mitt humör har gått upp och ner och har varit allmänt konstig idag haha. Lyssnar just nu på th's album på youtube, ska köpa det så fort det kommer ut. Riktigt bra är det. Och kent's nya låt, "töntarna" är också riktigt bra!! Kommer nog bli en höst fylld med massa ny grym musik. Träning & plugg ikväll.. hörs senare. puss.

when there's no where else to run


stylorectic
Linn drog hem för tre kvart sedan. Riktigt mysigt hade vi, efter käket så blev det kanelbullar med mjölk..hur gott? Följt av tjejsnack och lite annat mys. Kan erkänna att jag inte har fotat klänningen o jacka, men gör det imorgon. Nu ska jag slö kolla tv, ringa älskling och plocka undan lite här. Sov sött,pusssss.

life on mars


Linnsan är nu här och nu blir det käk för hela slanten, vi är ur-hungriga!! Fondue is the shiet på hösten asså (:
Lägger in bilderna på inköpen från igår senare, ha en mysig söndagskväll nu..puss.

he doesn't look a thing like jesus but he talks like a gentleman like you imagined when you were young


chriscraymer.com/romance
Har spenderat hela dagen med att städa, se idol och fixa med låtar så nu ska jag ut och gå i det stormiga vädret. Men slänger på mig min vinterjacka jag köpte igår och min bästa vän mp3n hänger ju såklart med så blir det bra. När jag kommer hem så blir det fika och fix förmodligen.. puss!

even heroes have the right to bleed


Natalia Vodianova, Harper's Bazaar September 2009. Picture, tfs.
Hejhej sötnötar! Allt bra med er? Blev ingen bloggning igår, kom hem rätt så sent så orkade verkligen inte. Idag är det söndag, rätt så härligt. Dock inte att det betyder att det är tillbaka till plugget imorgon.. men ändå. Idag ska jag städa, plugga, ut och gå och lite annat. Just nu ser jag idol reprisen, najs! Ikväll kommer Linn så ska hon käka här och lite sådant mys. Trevlans. Ska fixa massa grejs nu, later.

Lycka till älskling!


it gives you hell


thecobrasnake
Drar iväg nu, hörs senare ikväll förmodligen. Ha en underbar lördagskväll nu.. kyssar!

let's get lost tonight


rachel zoe
Hejsan, hann inte blogga innan jag drog iväg till nova. Men är hemkommen nu, blev köppt en jacka och en klänning. Visar senare. Nu har jag tänt massa ljus och satt på satc filmen, har tappat räkningen på hur många gånger jag har sätt den nu hah. Ska fika lite nu, sen fixa mig lite. Ska iväg till min kusin som fyller 18 och fira henne. Inte hur jag hade hoppats spendera kvällen, men jajja. Hörs senare, puss.

they're telling me it's beautiful

Äntligen får vi höra hela låten, den är fantastisk.. finns inga ord <3


my hero


Hemkommen från resturangen, var jätte trevligt. Syrran sover över här till imorron så hänger hon med till nova.
Nu: IDOL!! EDDIE!!!! (LLLLLLLLLLL'
UPPDATE: Han är vidare bland dom 11 och jag-vet-inte-hur-lycklig-jag-är!

you have never seen a girl like that


tee & linne under - gina, velourtights - lindex, converse, väska - zara, skinpaj - h&m, & smycken.
Hallå gött folk! Har kommit hem nu. Pumpar musiken och springer runt och försöker komma på vad jag ska ha på mig, ska nämligen iväg med hela familjen, mamm's, papp's, lillasyrran, storasyrran och storebror för att fira bror som fyllde 28 i augusti. Det sorliga är att jag missar idol, i alla fall när dom sjunger. Men lär ju se omröstningen.
I alla fall, dagen har varit riktigt superbra. Har varit sådant riktigt mysigt väder, kallt fast strålande sol. Blev fika på EH (chai latte och mudcake in my heart forever) följt av lite shopping, förälskelse och massa skratt. Underbart! Linnsan fick med sig en helt sjukt ur-snygg klänning/fodral från mq, hoppas verkligen att den kommer med mig hem imorron när jag drar till nova lund. Blev verkligen förälskad hah. Sen när shoppingen var slut så drog jag in på ica och fick köppt min cola, asså helt hemsk men har blivit beroende. Men var faktiskt typ tåv veckor sedan sist hah. Jajja, hörs när jag är hemma sen ikväll.. puss!

beautiful soul


lefashionimage
Hallåsnyggon! Sitter just nu här i plugget, och tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg. Det är fredag är jag är sjukt pepp. När vi slutar plugget två så ska jag och linnsan dra iväg till stan som sagt. Trevlans!
Kvällen vet jag inte riktigt hur jag spenderar den, men det är ju idol ikväll och vi ska få se "wildcarden" eller vad det heter. Vilket innebär att Eddie kommer uppträda, och jag ber att han kommer vidare. Han förkänar det över allt annat. (:
Jaja, ska börja med mitt svenska plugg nu, hörs när jag är hemkommen senare i eftermiddagn, pusspuss!

every boy around the world


tfs
Har inte så myket att säga, ska i alla fall dra här ifrån nu. Ringa min saknande älskling och se vem som kommer vidare på idol. Hörs imorron, pussar o kramar.

these things i'll take to my grave

Idol & plugg har/kommer min kväll bestå utav. I kvällens idol så är det bara Tova jag tycker om, dom andra klarar jag seriöst inte av. Eller det kanske var lite och ta i, men är inga favoriter om man säger så heh  (:
Är väldigt trött nu, veckan har gått otroligt fort. Men denna kvällen sjukt långsamt hah.
Imorgon drar jag och linnsan till stan, fika och lite shopping kanske? Ska i alla fall blir supermysigt. Var så längesedan vi gjorde något sådant, så det ser vi framimot. Hah, jaja..puss på er!


happiness


Min käraste emm's har nu börjat uppdatera sin blogg igen, vilket var sjukt längesedan om man säger så och jag är väldigt glad över det. Och hon är nu även med i en tävling hos emmylinnea med temat glädje, och hennes bidrag blev bilden över som är på lilla mig thih.

första oktober tvåtusennio


tfs
hejsansötnötar (:
jag är på toppenhumör, varför har jag ingen speciell anledning till. Har i alla fall haft friidrottsdag hela dagen ute idag, och jag kan berätta att det har varit svinkallt. Mjusbyxor, linne, långarmad, adidasjacka,skinjacka, tjock halsduk, och frös ändå.. men sen lånade jag ytterligare en jacka av en vän hah. Sen slutade vi en timme tidigare, så vi knallade till bussen och kom hem kvart över två ungefär.
Nu lyssnar jag på massa gamla låtar och halvcheckar på the hills på tvn. Blir svenskplugg nu,later!

RSS 2.0