ett hej bara


tjaaaa kompisar, bjuder på en webbild med dålig kvalite!
var ett tag sedan men jaaa.. min bloggning här suger ju rätt mycket vilket vi alla redan vet. har i alla fall gått ut nian nu, gråtit en hel del men även skrattat. kommer sakna alla väldigt mycket faktiskt.
har haft en lugn helg då jag har tagit det lugnt men också umgåtts och sen även varit i malmö och träffat syster, brunchat och shoppat. bra helg helt enkelt! imorgon börjar jag jobba, tre veckor fem dagar i veckan. får se hur det går haha, pussssssssss.

sluuuutet

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min kära pappas födelsedaaaaaaaag & jag går ut nian(!!!!!!) En jäkligt bra dag helt enkelt. Har redan hunnit med att sjunga för papps, käkat god frulle, varit i stan för att fika med tjejerna, blivit nersprutad med vatten av alla studenter och nu kommer snart bror o syster så blir det middag för pappa. Sen ska jag börja fixa mig för att se dra iväg till skolavslutningen ikväll. Därefter blir det att dra till stranden med alla nior, fin dag enligt mig. Hoppas ni har det lika bra, pusssss

om varje dag var som denna skulle jag vilja leva i tusen år


hanna & jag igår
gårkvällen var riktigt lyckad, riktigt god mat, bra stämning, bra musik och alla var så himla fina. kommer verkligen sakna alla fina människor man har lärt känna på fyra år. det är tre dagar kvar och dom är bara att ta vara på helt enkelt. ikväll är jag hemma själv så har precis käkat en övergod middag, pasta och kycklingfilé (SÅKLART!) och snart kommer fint folk hit så drar vi till stranden, soft. ni får ha det så bra, pussssssssssss

1 week

Godmorgon mina fina!
Har inte bloggat på en vecka men har inte haft så mycket att säga egentligen.
Jag borde vara bättre på detta egetnligen, så som att lägga in kollage, dagens osv men blir bara inte så. Därför berättar jag om mina dagar vilket inte alls är intressant. Men men.. okej nu låter jag riktigt bitter men är så otroligt trött. Jag praoar nämligen på svt (igår, idag, imorgon) då jag har gått upp klockan tre på natten för att åka hemifrån klockan tio i fyra för att sen vara här vid halv fem = trötthet.
Imorgon har vi i alla fall vår lärarmiddag vilket jag ser fram emot och sen på onsdag slutar vi, så otroligt skönt!
Nu ska jag gå iväg och öva på en sändning, puss på er

!

ledig = ligga ute i solen och sola hela dagen

RSS 2.0