23:20

Efter en massa engelska, criminal minds och lite mer engelska så önskar jag att jag kunde säga att det var klart (engelskan alltså) men icke så nicke. Har småsaker kvar att fixa så får bli imorgonbitti innan jag drar iväg och har orientering med skolan.. värsta ångest eftersom att det ska bli stora stormen imorgon men sjukt najs för får sovmorgon. Jajaa, får se hur dagen blir.. pussss&godnatt.

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Lycka till med engelskan, du är så duktig. Stolt över dig att du pluggar på. Ja stormen kom, trodde jag skulle ramla av cykeln på väg till jobb. Så ta det försiktigt på orienteringen. Hittat en prickig t-shirt i aprikos på Monki. Skulle det vara något för fröken Sanderberg, snyggt till dina svarta shorts. Köpte själv en igår och är så förälskad, sjukt snyggt med det nagellacket jag fick av dig i födelsedagspresent. Säg till för i så fall köper jag den till dig 150 kr som hittat ju = ) PUSS

2010-05-07 @ 07:37:40
Postat av: louise

syster: Tack söta du, kommer nog inte kunna redovisa idag. Det är ett projektsteg och vill inte slarva mig egenom det liksom.

Usch, cyklade du? Måste varit helt hemskt.. ser inte fram emot orienteringen kan jag säga dig, ångest ungefär. Vädret är hemskt, regnar och blåser och mycket kläder måste man ha på sig så man blir helt klumpig.

Låter riktigt fint, är det denna: http://www.monkiworld.com/international/collection/#/product1257 ? Supersöt!

Vi hörs, pusssss

2010-05-07 @ 08:09:36
URL: http://wwwasiam.blogg.se/
Postat av: Storasyster

ja precis det är den, älskar den. Har haft den på mig denna veckan och fått väldigt mkt beröm för hur fin den är. Spec när man har fått lite färg i sommar. Den turkosa bikinin du lagt upp för ett tag sen, bilden är på en tjej som har bikinin. Såg den på Weekday igår den finns i lila också riktigt fin.

Då kommer det ett paket på posten så får du se vad där är i det

Puss

2010-05-07 @ 11:02:52
Postat av: louise

syster: ah, tror jag säker, väldigt gullig!

årh, allt är så mycket finare när man har fått färg.. vill bli brun nuuu!!

ah, ellen.. och har också sätt den lila varianten tror jag, söt den med, men gillar den gröna lite mer, är ändå inget super viktigt liksom. :)

hahah, jasså? :) puss

2010-05-07 @ 17:13:35
URL: http://wwwasiam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0