090313


Michael Oats
Godmorgonsweeties! :)
Klockan är 35, sminket är på, håret är plattat, ska bara ta på mig kläder. Sen drar jag iväg till bussen.
Blir först skola idag, sen ska jag umgås med några vänner. Så blir som sagt sen uppdatering.
Hoppas ni får en superfin fredag, trots att det är den trettonde.
Pusspusspuss

DAGENS HOROSKOP:

Väduren 21/3-20/4

Du är på gott humör idag. Det verkar som du äntligen fått upp tempot i den hastighet du vill ha. En av dina chefer berömmer dig för din arbetsinsats.


Oxen 21/4-21/5

Du är på riktigt gott humör idag. Du har jobbat hårt i veckan och det gör att du just ligger bra till på jobbet. Du kan ägna dig åt att finslipa detaljerna och ta fram lite nya idéer.


Tvillingarna 22/5-21/6

Tillåt dig vara lite slö idag. Du behöver inte alltid vara på topp. Dagen blir ganska lång så kvällen blir inte så sen som du planerat från början. Du känner att du behöver sova.


Kräftan 22/6-22/7

Idag är du glad, busig och lite oberäknelig. Det här är en sida av dig som man inte ser så ofta. Räkna med en del förvånade miner från dina kollegor. Kvällen ser ut att bli trevlig, men tidig.


Lejonet 23/7-23/8

Det verkar som mycket kretsar kring mat i din värld just nu. Det kan röra sig om allt från att du försöker hålla en diet eller kanske planerar en middag för dina vänner.


Jungfrun 24/8-23/9

Du har svårt att ta en paus idag för att du är så uppstressad. Tänk på att du förmodningen gör ett mycket sämre arbete om du jobbar utan rast än om du tvingar dig själv att ta en time out.


Vågen 24/9-23/10

Dagen blir bra om undviker att gå i affärer. Du har en rätt så tajt budget just nu och risken är stor att spränger den om du hittar något du verkligen vill ha.


Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir lugn och skön. Tempot är ganska högt på jobbet, men inte så högt att du känner dig stressad. Tvärtom lever du upp av att ha mycket att göra.


Skytten 23/11-21/12

En person som du inte umgås med längre dyker upp i ditt liv igen. Det här blir en överraskning som inte är odelat positiv. Du känner dig utlämnad och arg.


Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du äntligen fart på en av dina vänner som segat till sig ordentligt. Genom lock och pock lyckas du lura med din vän ut. Det blir en trevlig kväll.


Vattumannen 21/1-19/2

Idag visar du att du kan mer än du vill erkänna. För dig är det skönt när omgivningen inte har för höga krav på dig. Då njuter du av att visa upp dig.


Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du möjligheten att träffa en person som du länge velat träffa. Mötet blir kanske inte så som du tänkt dig, men det kan vara starten till något nytt för din del.


Kommentarer
Postat av: Lina

Med mig är det bra :D Händer det något speciellt i helgen då? <3

2009-03-13 @ 15:45:41
URL: http://fotoblixt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0