###

DAGENS ASTRO FREDAG

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir riktigt rolig, oavsett om du arbetar eller är ledig. Du har massor av energi och du förvandlar den till en drivande kraft som imponerar på de flesta.


Oxen 21/4-21/5

Du vet att ditt arbete främst handlar om kreativ organisation. Råder det kaos i dina planer så blir ingenting gjort. Du måste behålla fokus för att kunna prestera så mycket som du vill.


Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir väldigt intensiv, särskilt om du jobbar. Du har massor att göra och det blir knappast enklare när det råder en så spänd stämning som det gör på jobbet just nu.


Kräftan 22/6-22/7

Du är på riktigt härligt solskenhumör. Fredagen får dig alltid att bli positiv. Oavsett om du är helgarbetande eller ledig så tycker du om stämningen på fredagar.


Lejonet 23/7-23/8

Solens frånvaro påverkar dig väldigt mycket. Ditt humör har rasat i botten och du vill varken jobba eller umgås. Om du kunde skulle du överväga att låsa in dig hemma fram till april.


Jungfrun 24/8-23/9

Din humor kan lätt missuppfattas. Du har en väldigt skarp egg på dina skämt och de kan såra mer än du tänkt dig. Försök att slipa lite på dina vassa kanter så kommer du lyckas bättre.


Vågen 24/9-23/10

Just idag har du fått en lysande idé som du tänker pröva på jobbet. Det kommer kanske inte bli det fantastiska resultat som du tänkt dig, men ge inte upp. Din grundtanke är riktigt bra.


Skorpionen 24/10-22/11

Undvik att prata ekonomi med dina vänner eller särskilt din partner. Det finns en irritation i luften som kan blomma ut i full skala om den späs på med känsliga ämnen.


Skytten 23/11-21/12

Idag mår du toppen. Du skämtar, charmar och busar hela dagen. Det blir kanske inte så mycket nytta gjort, men vad gör det. Både du och dina kollegor har ju kul.


Stenbocken 22/12-20/1

Visa att du har tänkt en del den senaste tiden. Behåll inte dina idéer för dig själv för då kan du missuppfattas. Var tydlig med vad du vill, för det är nu du har chansen att påverka.


Vattumannen 21/1-19/2

En av dina chefer är på riktigt dåligt humör och en del av hans frustration går ut över dig. Bli inte arg på honom, utan undvik honom istället. Känslor är väldigt svårt att kontrollera.


Fiskarna 20/2-20/3

Du känner dig lite ensam just nu och undrar om alla dina vänner glömt bort dig. Ha inte så höga krav på dina bekanta. Vill du umgås så hör av dig. De kommer att bli jätteglada när du ringer.


Kommentarer
Postat av: Fatma

alltid kul att läsa horoskop :)

2009-01-09 @ 17:58:44
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0