0123456789

skullset

DAGENS HOROSKOP SÖNDAG
Väduren 21/3-20/4

Du får inte vara allt för lat idag, då hinner du inte med det du tänkt dig. Trots att det är söndag har du en del aktiviteter inplanerade så det gäller att du kommer igång i god tid.


Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir lång, lat och skön. Det har varit en intensiv period med socialt umgänge den senaste tiden så nu njuter du av några dyrbara timmar för dig själv.


Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen tillbringar du med att fundera. Det finns vissa problem i ditt privatliv som du inte velat fundera på under julen, men som börjar göra sig påminda igen.


Kräftan 22/6-22/7

Det ser ut som du tillbringar dagen med människor som du tycker om, det kan vara familj eller vänner. Det är en bra dag att njuta och glömma den trista vardagen för en stund.


Lejonet 23/7-23/8

Just nu lider du av att du inte får någon ordning på ditt hem. Du har storstilade planer på luft och elegans, men det blir bara fel hela tiden. Sänk kraven lite och anpassa dig till verkligheten.


Jungfrun 24/8-23/9

Under dagen får du nys om en hemlighet som din kompis lyckats hålla för sig själv. Du känner dig både sårad och nyfiken. Du anser att ingen (utom möjligtvis du själv) bör ha hemligheter för sin vän.


Vågen 24/9-23/10

Under dagen blir du påmind om något eller någon som du glömt bort. Du känner dig generad eftersom du vanligtvis är bra på att hålla reda på saker. Nu måste du gottgöra ditt misstag.


Skorpionen 24/10-22/11

Var inte så aggressiv, det är ingen som försöker inkräkta på din integritet. Din vän vill bara lära känna dig ännu mer och då kan du uppleva det som han/hon snokar, fast det bara är ett sunt intresse från hans/hennes sida.


Skytten 23/11-21/12

Dagen börjar intensivt och du får verkligen hålla uppe tempot om du ska hinna med allt som du förutsatt dig att göra. Tänk på att unna dig en paus mellan varven, det är ändå söndag.


Stenbocken 22/12-20/1

Just nu är du nästan beroende av dina vänner. Det är dom som håller ditt humör uppe i en tid av oro och okunskap. Söndagen blir social och trevlig för din del, du njuter av nuet.


Vattumannen 21/1-19/2

Under dagen får du för dig att göra något som din partner inte alls gillar. Det kan bli upptrappningen till en konflikt, och om du har riktigt otur ett kallt krig på hemmaplan. Undvik att vara så provokativ.


Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du något tar du tag i något som du skjutit upp för att det gör dig ledsen. Det handlar om någon form av uppbrott eller farväl. Det här är ett avslut som du behöver för att gå vidare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0