KÄRLEK ÄR ETT BREV SOM SKICKATS TUSEN GÅNGER

 lookbook.

Hejhallåflickor&pojkar! :)

Har ääntligen pluggat klart nu, känns bra. Kan nu redovisa imorgon.
Har inte packat klart helt,har toalettsaker och det jag ska ha med mig när vi åker kvar.
Men packar det imorgon innan vi åker.
Hinner förmodligen inte blogga imorgon, kanske ett snabbt inlägg.
Men ska ha med mig datan så om inte något går fel så bloggar jag på lördagen förmodligen.
Ni får i alla fall ha en underbar lov-vecka.
Med alla-♥-dag och allt.
Pusspusspusspuss


FREDAGENS HOROSKOP

Väduren 21/3-20/4

Under dagen ska du undvika saker som gör dig upprörd. Du styrs till stor del av Månen just nu och det gör dig betydligt mer emotionell än vanligt. Du kan röras till tårar eller bli arg för minsta sak.


Oxen 21/4-21/5

Som vanligt är du på partyhumör idag. Fredagen är speciell och det finns inget som kan rubba ditt goda humör. En kollega hittar på ett practical joke som får dig att skratta nästan hela dagen.


Tvillingarna 22/5-21/6

Visa att du kan vara stark, även om pressen är hög. Din chef tror att du inte orkar med allt för tuffa uppgifter så det är upp till dig att bevisa vilket virke du är gjord av.


Kräftan 22/6-22/7

Kvällen ser roligare ut än dagen. Det verkar som du umgås med dina vänner under trevliga och avslappnande former. En överraskning väntar under eftermiddagen.


Lejonet 23/7-23/8

Din intuition är väldigt stark just nu, så lyssna på ditt sjätte sinne även om det går emot det som är logiskt. En tävling kan bli mycket avgörande den här dagen.


Jungfrun 24/8-23/9

Se till att komma hem i tid idag. Även om du ligger bra till så har du en förmåga att vara lite väl tids optimistisk och det gör att du aldrig kommer iväg när du ska.


Vågen 24/9-23/10

Om du ska handla en present idag bör du se till att behålla kvittot. Det verkar nämligen som du inte gör särskilt träffsäkra val just nu. Du vill väl, men det blir fel.


Skorpionen 24/10-22/11

Var inte allt för snabb idag. Noggrannhet kan bespara dig en massa extra arbete. Gör rätt från början så kommer den här dagen att bli riktigt lyckad. Glöm inte att höra av dig till din vän.


Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att öppna dig för din omgivning. Dina personliga problem behåller du helst för dig själv för det får dig att känna dig starkare. Frågan är om ensam är starkast?


Stenbocken 22/12-20/1

Fredagen blir lättsam, trevlig och mycket annorlunda mot vad du planerat. Du hade gärna unnat dig en skön, lugn hemmakväll, men det verkar som ödet och dina vänner/partner vill något annat.


Vattumannen 21/1-19/2

Du är på riktigt dåligt humör på morgonen. Allt går snett som kan gå snett och du känner dig hjälplös. Ge inte upp, oturen kommer att vända och det blir en riktigt bra dag till slut.


Fiskarna 20/2-20/3

Du har svårt att ta råd från dina vänner just nu. Du försöker ta till dig av den kritik du får, men oftast slutar det med att du gör som du själv vill ändå. Du påverkas av jord och det gör dig envis.


Kommentarer
Postat av: A

Ha det bäst gumman ! Och glad allra hjärtans dag haha säger man ens så ? hahah puss på dig i alla fall och har det bäst !

2009-02-12 @ 22:29:24
URL: http://alizze.blogg.se/
Postat av: Linnéa

jag gillar det här med horoskop!

fortsätt med det:)

2009-02-18 @ 16:40:49
URL: http://linneamillberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0