[♥]



DAGENS HOROSKOP MÅNDAG
Väduren 21/3-20/4

Under dagen väntar du otåligt på ett besked som aldrig kommer. Du vill inte verka för angelägen så du undviker att själv ta upp ämnet. Det gör att du får vänta längre än du behöver.


Oxen 21/4-21/5

En förändring påverkar din vardag markant. Du måste tänka om för att få alla rutiner att gå ihop. En vän som du inte hört av på länge visar sig ha goda nyheter när hon äntligen ringer.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du saknar ett brev eller en notering om något viktigt. Hur du än söker tycks du finna det du tappat. Sluta att leta, försök att få fram informationen på annat sätt än genom den troligtvis bortkastade lappen.


Kräftan 22/6-22/7

Din vilja att bli bäst på en specifik uppgift på jobbet gör dig väldigt tävlingsinriktad. Plötsligt blir allt en kamp på liv och död som du ska vinna kosta vad det kosta vill.


Lejonet 23/7-23/8

En personlig kommentar gör dig ledsen. Du tar det som en förolämpning fast din kollega inte menade något illa. Sluta att se allt från den negativa sidan, det gör dig bara deppig.


Jungfrun 24/8-23/9

Du har lätt att hamna i konflikt i dag och det bror på att du inte kan behärska dina syrliga kommentarer. Det är inte alla som uppskattar din humor, något som du snar kommer att märka.


Vågen 24/9-23/10

Under dagen får du chansen att pröva på en idé som du har. Hur den faller ut beror mest på om du är mottaglig för kritik eller bara fixerad på att göra som du själv vill.


Skorpionen 24/10-22/11

Just nu trivs du inte riktigt med din situation. Du drömmer dig gärna bor till varmare breddgrader där du slipper alla små konflikter som är vardagen för dig.


Skytten 23/11-21/12

Idag har du chansen att hämnas på en person som har sårat dig ordentligt. Frågan är om du är storsint nog att stå över den här möjligheten eller om du inte kan låta bli att ta chansen.


Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen träffar du på både en och två personer som kommenterar ditt arbete. Det här retar dig eftersom du anser att dom inte bör lägga sig i vad du gör.


Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir ovanligt lugn och du är rädd att det här är det berömda "lugnet innan stormen" varningen. Andas ut, det är bara stiltje i ditt liv så passa på och njut en paus i vardagsstressen.


Fiskarna 20/2-20/3

Just nu har du svårt att ta skämt. Du tycker att dina kollegor driver för mycket med ämnen som du anser förtjänar lite mer respekt. Säg ifrån och markera att du inte uppskattar tonläget.


Kommentarer
Postat av: Malin

svar; OJA, storshopping är bäst! :* haha :D

Öhm, vet inte riktigt varför jag tyckte att det lät konstigt med vuxenkalas.. eller jo, när jag hör vuxenkalas så tänker jag; vuxna människor, alkohol osv x> så därför verkade det lite.. ja..



Hm "En personlig kommentar gör dig ledsen. Du tar det som en förolämpning fast din kollega inte menade något illa. Sluta att se allt från den negativa sidan, det gör dig bara deppig."

Mina horoskop stämmer ALDRIG! >.<

2009-02-09 @ 19:08:25
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: Jakob, Fotoblogg

Svar: Tackar så mycket! :) Det gjorde mig otroligt glad ska du veta!

2009-02-09 @ 19:23:10
URL: http://detvarmindag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0