'-'

Hallåfolket, ska snart dra iväg till dansen,
men sålänge så lägger jag upp dagens horoskop! :)

Väduren 21/3-20/4

Under dagen får du en unik chans att visa dina kunskaper. Med Jupiter på din sida borde det bli en barnlek, men risken finns att du låter din rädsla för att misslyckas påverka dig.


Oxen 21/4-21/5

Just nu njuter du av det mesta i livet. Du har äntligen hittat en sund balansgång när det gäller jobbet på privatlivet. Du har roligt och du charmar din omgivning med dina kluriga kommentarer och ditt varma skratt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Idag vill du överraska en vän, men frågan är om han/hon inte har klurat ut din plan redan. Bli inte ledsen för att överraskningen misslyckades, kvällen blir ändå jättelyckas.


Kräftan 22/6-22/7

Du vågar mer tack vare Mars inflytande. Den drivande energin från krigsplaneten ger dig mod och får dig att tänja lite på gränserna.


Lejonet 23/7-23/8

Idag ska du passa på och fråga din kollega vad det är som är fel. Du har länge varit irriterad över att du inte får något ordentligt svar. Nu känner du att du har fått nog.


Jungfrun 24/8-23/9

Tisdagen blir lugn och skön. En smärre konflikt blåser upp under eftermiddagen, men när du väl fått i dig en välbehövlig kopp kaffe lyckas du reda ut problemen utan att anstränga dig.


Vågen 24/9-23/10

Idag är det A och O med kommunikation. Om du inte lyssnar på din chef eller ser till att han/hon lyssnar på dig kan det uppstå ett allvarligt fel som blir svårt att rätta till.


Skorpionen 24/10-22/11

Ekonomin är det som bekymrar dig mest just nu. Du funderar på en större investering, men du vet inte hur du ska får råd med den så som läget är just nu. Du måste hitta alternativ.


Skytten 23/11-21/12

En person som du inte har haft kontakt med under det här året kommer plötsligt in i ditt liv igen. Det kan röra sig om en gammal flamma, en kollega eller en skolkompis.


Stenbocken 22/12-20/1

Var försiktig med att vara för ärlig idag. Det är lätt att missförstå dina intentioner och tro att du kritiserar när du i själva verket försöker hjälpa till.


Vattumannen 21/1-19/2

Visa att du kan var förtrollande charmig när du vill. Idag behöver du verkligen alla knep du kan ta till för att lyckas med det som du förutsatt dig. Du måste vara ihärdig.


Fiskarna 20/2-20/3

Dina val är avgörande för framtiden så tänk efter innan du fattar ett beslut. Ibland har du lätt för att flyta med strömmen och rätta dig efter andras önskemål.


Kommentarer
Postat av: Anna

tror den kostade runt 400 kr, men den finns dock inte kvar i butik!

2009-02-10 @ 15:25:28
URL: http://annakubel.blogg.se/
Postat av: josse

jaa eller hur!! :) svarar segt nu men men.. våran data funkar inte så därför, men snart är den fixad så de känns skönt. vad gör du annars då? kram så länge.

2009-02-10 @ 16:04:27
URL: http://jossewest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0