I FEEL SO PRETTY, PICTURE PERFECT, BEAUTIFUL



DAGENS HOROSKOP :)
TISDAGEN 23/12

Väduren 21/3-20/4

Under dagen byggs en hel del förväntningar upp. Det kan gälla din partner, ditt arbete eller något annat som betyder mycket för dig. Dagen blir väldigt intensiv.

Oxen 21/4-21/5
För din del verkar dagen handla om mat på ett eller annat sätt. Det kan ha med jobbet att göra eller så stänger du inte dig i köket hemma för att fixa det sista inför morgondagen.

Tvillingarna 22/5-21/6
Under dagen tar du tag i allt som du inte hunnit med tidigare. Det vara inköp av mat, julklappar, klä en gran eller bara mejla några sista julhälsningar till vänner och bekanta.

Kräftan 22/6-22/7
Under tisdagen får du prova på hur det känns att bli ignorerad. En vän är arg på dig och lyckas straffa dig effektivt genom att låtsas att du inte existerar. Det är det värsta straff du kan få.

Lejonet 23/7-23/8
Tisdagen blir stressig och rolig på samma gång. Visst har du tusen saker att göra, men du glömmer inte bort julstämningen för det. Under hela dagen nynnar du julsånger och ler mot alla du möter.

Jungfrun 24/8-23/9
Din tisdag blir intensiv. Det verkar som du aktiverar dig från morgon till kväll. Tänk på att inte stanna uppe för sent så att du blir trött och grining i morgon.

Vågen 24/9-23/10
Tisdagen blir en trivsam historia för din del. Du umgås med dina vänner eller din familj under avslappnande former. Arbetar du så är det bara en kort del av den här dagen.

Skorpionen 24/10-22/11
Idag får du ge järnet. Du har inte tid att ta det lugnt, även om du skulle vilja det. Det finns för mycket som du inte hunnit med så du stressar ända fram till kvällen.

Skytten 23/11-21/12
Äntligen är ditt dåliga humör på väg att ebba ut. De negativa influenser som påverkat dig den senaste tiden är på väg bort från ditt tecken. Det ser ut som du får lite julefrid ändå.

Stenbocken 22/12-20/1
Kvällen blir lång och intensiv. Du umgås med någon som du tycker om och det gör det svårt för dig att bryta upp trots att klockan blir mycket. Du har för roligt helt enkelt.

Vattumannen 21/1-19/2
Kvällen blir en sen historia för din del. Med tanke på att du är en sista minuten människa så är det inte konstigt att det blir en riktig uppesittarkväll för din del. Se bara till att ha lite sällskap.

Fiskarna 20/2-20/3
Dagen blir ovanligt lugn för din del. Du har vanligtvis svårt att koppla av så här inför julen, men idag tycks det ha kommit in ett harmoniskt stråk i Fiskarna som tillåter dig att slappna av.

Kommentarer
Postat av: MOA

mitt stämmer precis på mig, horoskåp is the shit! :D GOD JUL <3

2008-12-23 @ 22:33:33
URL: http://moaswalliing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0