HEJNI. HÄR KOMMER DAGENS HOROSKOP, PUSS :)

DAGENS HOROSKOP - JULAFTON :)

Väduren 21/3-20/4

Julen är här och du njuter av varje sekund. För dig är det toppen med alla god mat, trevliga släktingar och förhoppningsvis en motionsrunda runt granen som avslutning.

Oxen 21/4-21/5
Dagen blir inledningen på en intensiv period av god mat och mycket umgänge. Morgonen börjar lugnt och behagligt. En bra inledning på julen är viktig för att stämningen ska infinna sig.

Tvillingarna 22/5-21/6
Det blir mycket kramar och varma julhälsningar idag. Du umgås främst med din familj/släkt, men det verkar som du lyckas klämma in några vänner också.

Kräftan 22/6-22/7
Din dag blir precis så där härligt sagoaktig som du vill att den ska vara. Du umgås med dom du älskar mest, äter alldeles för mycket mat och skrattar en massa hela dagen.

Lejonet 23/7-23/8
Du har höga krav på julen och du blir besviken om inte dina önskningar infrias. Trots en kaotisk start på dagen så kommer du får en lugn och mysig kväll med familjen.

Jungfrun 24/8-23/9
I ditt fall ser det inte ut att bli någon lugn julafton. Du är igång tidigt och du håller högt tempo hela dagen. En del Jungfruar verkar till och med arbeta idag. Trots tempot mår du riktigt bra.

Vågen 24/9-23/10
Julafton ser ut att bli en dag som går i medlingens tecken. Smågnabb uppstår under dagen och du ser det som din uppgift att se till att inget gräl blommar ut i full skala.

Skorpionen 24/10-22/11
För din del handlar den här dagen om att samla familjen. Du njuter av att kunna umgås med alla du tycker om på en och samma gång. Dagen blir intensiv, men härlig.

Skytten 23/11-21/12
Julafton blir en lugn dag för din del. Du träffar din närmaste familj och äter god mat och umgås. Trots för mycket godis så blir det en lyckad julafton med många glada skratt.

Stenbocken 22/12-20/1
Det ser ut som du ligger lite lågt med julfirandet i år. Visst finns alla de självklara ingredienserna där, men den riktiga julstämningen vill inte infinna sig.

Vattumannen 21/1-19/2
Dagen blir bullrig, glittrig och intensiv. Du umgås med din familj och ni har det jättetrevligt tillsammans. Du njuter av en riktigt härlig, förutsägbar julafton.

Fiskarna 20/2-20/3
Det väntar en del överraskningar för dig idag. Bli inte förvånad om någon har tänkt till lite extra när det gäller dig. Omtanken värmer hela den här dagen och får den att bli väldigt speciell.

Kommentarer
Postat av: mathildas

God jul!

2008-12-24 @ 12:29:06
URL: http://saturdaynight.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0