---------

Jag pratade ju om en ny kategori för ett litet tag sedan.. och den kategorin var, Horoskop :)
Eftersom att jag själv är väldigt intreserad av horoskop eller vad man kan kalla det. Så tyckte jag att det kunde vara kul. Vad säger ni om det?? :)

Detta horoskopet är bara för idag,
alltså Måndagen den 22/12 - 08
Just so you know :)

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir ganska stressig. Om du jobbar är du uppe i varv hela dagen. Du har ingen chans att ta en paus och hämta andan. Kvällen ser ut att bli tidig för din del.

Oxen 21/4-21/5
Under måndagen sätts din kreativa sida på prov. Det verkar som någon glömt något avgörande. Du måste bevisa för dig själv och för dina kollegor/vänner att du kan trolla med knäna.

Tvillingarna 22/5-21/6
Under måndagen sätter du in en sista spurt innan julen. Du vill inte vara ledig med dåligt samvete så därför avslutar du några sista saker idag. För dig är det viktigt att vara ikapp.

Kräftan 22/6-22/7
Under måndagen flyter allt på som vanligt. Du umgås med dina vänner och du avslutar en del projekt som du påbörjat. Det blir en bra men inte särskilt spännande dag.

Lejonet 23/7-23/8
Du är fortfarande väldigt trött. Har du möjlighet kan du prova med solarium, inte för att bli solbränd utan för att få en ljuskick. En fejkad sol är bättre än ingen alls.

Jungfrun 24/8-23/9
Dagen blir lång och intensiv. Du har inte samvete att bara packa ihop och gå hem när alla andra sliter. Du stannar kvar av ren lojalitet med dina kollegor/vänner.

Vågen 24/9-23/10
Dagen blir intensiv. Om du arbetar idag kan du räkna med ett ruskigt högt tempo. Är du ledig så har du ändå fullt upp hemma. Det finns massor av saker du inte hunnit göra ännu.

Skorpionen 24/10-22/11
Under måndagen stöter du på en konflikt som du tvingas att ta ställning i. Det blir ett tufft beslut eftersom du tycker om båda två som är inblandade. Tyvärr gör omständigheterna det omöjligt att förbli neutral.

Skytten 23/11-21/12
Just nu står glittriga granar och glada julmelodier dig upp i halsen. Du är innerligt trött på att gå runt och vara glad. Du behöver få tid för dig själv.

Stenbocken 22/12-20/1
Måndagen blir riktigt trevlig. Oavsett om du arbetar eller är ledig så umgås du med människor som du tycker om. Glada skratt kantar den här dagen som ett pärlband.

Vattumannen 21/1-19/2
Det verkar finnas en person om du inte kommer på vad du ska ge för present till. Du har dåligt samvete över att du alltid är ute i sista minuten, men det ligger inte i din natur att vara ute tidigare.

Fiskarna 20/2-20/3
Dagen blir lugn. Det verkar som du ägnar dig åt någon fysisk aktivitet. Kanske blir det en promenad på stan bara för att njuta lite av alla skyltfönster. Du gillar att promenera.

Kommentarer
Postat av: A

nämen gud va mysigt ! haha jag är skytte,. det stämmer :D

2008-12-22 @ 14:10:46
URL: http://alizze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0