emma rebecka

Emma och jag har känt varandra sedan jag var tre och hon var fem. Hon är som min syster, som jag alltid kan fråga om råd och samtidigt som vi kan vara otroligt seriösa men ändå galet oseriösa. Utan henne så skulle det kännts tomt eftersom hon alltid har funnits där för mig. Jag kommer inte ihåg det själv, men första gången vi träffades var på en lekplats utanför våra hus (då vi innan bodde grannar), jag var otroligt blyg men hon frågade om vi skulle leka och det var starten på en väldigt stark vänskap. Vi har känt varandra i tolv år nu skulle jag tro och jag tror att vi kommer hålla ihop mycket länge till. För trots att vi inte träffas så ofta så när vi väl träffas så har vi alltid det så otroligt kul och hon får mig att må så väldigt bra.
Och det är nog det som gör att det blir speciellt eller hur man ska säga för att det inte ska låta allt för konstigt haha.

Emma är en sån tjej som kanske inte riktigt vet hur otroligt bra hon är, hon är så otroligt vacker både på utsidan och insidan. Hon har en viss charm som gör en så otroligt glad. Hon älskar traditioner och julen är nog en av alla tider hon trivs aldra bäst på. När jag och emma träffas så gör vi ungefär samma saker de flesta gångerna, vi lyssnar på speciella 'emma-louise-låtar' och snackar ikapp om det som har hänt sedan sist vi sågs, vi fotograferar, snackar modebloggar, fikar, cyklar omkring och småsaker som bara blir så mycket roligare för att vi gör det tillsammans.
När jag tänker på emma så tänker jag på musik och artister som joshua radin, jose gonzalez, paolo nutini, norah jones, melissa horn, john mayer, maria mena osv. sådan speciell mysmusik om kärlek.
jag tänker på fotografier, emma är en sån otroligt duktig fotograf och jag tror att om hon verkligen själv vill så kan hon bli riktigt riktigt duktig och till och med professionell. jag tänker på sena sommarkvällar och små marknader och tivolin, skidor österrike 09, solens strålar mot fluffiga duntäcken osv osv.
hon är speciell på sitt eget lilla vis, vilket är något väldigt positivt. jag älskar henne otroligt mycket och jag är stensäker på att vårt vänskapsband inte kommer brytas trots att livet kommer ta oss överallt i världen men vi kommer alltid ha varandra.


you change my mind


slutade tydligen skolan redan vid halv tolv idag, rätt skönt faktiskt! så nu sitter man här med en snöstorm utanför fönstret, en chailatte brevidsig och mysig musik ur högtalarna. rätt najs faktiskt. måste dock sätta igång och plugga lite svenska nu.. döda mig.

i need you more than i want you


bilden tagen av emms'
inte bloggat sedan i fredags, dåligt av mig! helgen har i alla fall bestått utav fredagsmys hos linnsan med pizza, idol och sleepover och sen igår gick vi i mysis hela dagen och kollade mest på nikita. sen på kvällen drog jag iväg till emms tillsammans med la familia då det blev god middag osv. därefter rullade päronen och lillsyster hem och jag stannade kvar här. galet mys. får väl se vad vi ska hitta på nu.. det är söndag och någon decimeter snö utanför fönstret. så får väl se vart det leder oss haha. pusss

@

freeeeeeeeeeeedagsmys @ linnsans place för hela slanten!

bara så länge våra hjärtan klarar av att slå


+ om en halvtimme kommer bror och hämtar upp mig, så drar vi in till malmö för att träffa syster och fika därefter blir det öppethus på borgarskolan
+ håkan hellström lund 9/11 biljetter beställda idag, blir en av mina julklappar. kommer bli amazing tillsammans med sötejonnah!
+ helg snart
+ träffa emms snart
+ min othbox kommer snart

all i can say is yes


mina älskade öronhängen från tjallamalla <3
ligger raklång i sängen och är så otroligt trött efter en krävande och rätt stressig dag. fryser gör jag också så ska faktiskt ta och krypa under täcket redan nu. pusss

down on me


godmorgon på er, ute ligger snön som ett tunt täcke och jag fruktar att gå till bussen.
idag väntar idrott med streetdance och några smålektioner skulle jag tro, i eftermiddag blir det inspelning av en musikuppgift. fin onsdag skulle jag tro.


fading



linn olivia

Jag fick en fråga för ett litet tag sedan om jag kunde skriva lite kort om mina närmsta vänner, och det är klart jag kan göra det. Har dock tagit litet tag för att äntligen ta tag i det, men nu så.
Jag tänkte mig att det blir mer personligt och lite roligare att om jag skriver om en vän åt gången. Så först nu då..

Linn (Linnsan/Bestie som hon oftast kallas i bloggen) är precis som jag kallar henne, min aldra bästa vän, min andra halva, min soulmate inom vänskap. Utan den kvinnan vet jag faktiskt inte vad jag skulle gjort. Skulle jag inte haft henne som jag har henne just nu vet jag faktiskt inte vart i livet jag skulle varit.
Jag älskar henne så otroligt mycket och känner mig halv utan henne efter några dagar vi inte setts.
Jag och linn bråkar aldrig, det kanske händer att vi blir lite små irriterade på varandra vilket gör att vi kanske inte snackar på en timme (syftar på i skolan tex) då vi släpper det och allt är fullt normalt därefter. Vi är nästan som ett gift par, vi avslutar varandras meningar, tänker likadant och vi har sådanadär blickar som vi ger varandra då vi fattar exakt vad vi menar till varandra och framförallt så håller vi alltid ihop, i vått och torrt.  
Trotts att jag och linn inte är på pricken lika så fungerar vi så otroligt bra tillsammans, förmodligen är det just det som gör att att det blir så bra för att vi "kompliterar" varandra. Och genom tiden så har vi format varandras personligheter på ett bra sätt. Jag är nog något snäpp utflippad/galen eller hur man ska förklara det än linnsan, medan hon är rätt så ordentlig. Vi har så mycket lika som vi har så mycket olika.. jag tränar boxning och har ett väldigt stort intresse av det medan linn tränar aerobic gymnastics, nästan motsattsen till varandra skulle man kunna säga. Vår smak på killar är också otroligt olika, linn är en tjej med smak för oftast blonda, svenska, ordentliga och otroligt snälla killar, då jag då faller för utländska killar, svart hår, bruna ögon, lite badboy (det absolut fulaste ordet skulle jag tro!) inte så överdrivet romantisk, men samtidigt väldigt omtänksam.
Min och linnsans stil är lika men ändå rätt olika, skjorta,jeans och converse är lite av linns specialare haha vilket jag också gillar att klä mig i. Samtidigt som linn är otroligt snygg i en trenchcoat då jag är mer skinjacka om man säger så.
Saker jag förknippar med linn är så otroligt mycket, E.M.D är väl något av de första jag tänker på när jag tänker på linn. Sen finns det så otroligt mycket annat, småsaker som oboy, färgen lila, harry potter och en himla massa filmer/serier, pepparkakor, cykelturer och en himla massa låtar.
Det finns så mycket att säga om linn och så mycket som kan beskriva hur mycket jag tycker om henne men så kul ska vi inte ha det haha, skämtesido.. tror faktiskt inte det går att skriva ner på det sättet. Men jag älskar henne och utan henne vet jag inte vad jag skulle gjort, det är nog det som kan beskriva mest.


honung


jahapp då har en ny vecka rullat igång och har en massa roligheter att se framemot. får one tree hill säsong 7 denna veckan, mitt första gymnasiebesök på torsdag (då jag samtidigt ska få träffa mina underbara storasyskon!), ska få träffa en mycket saknad emma, kanske kanske få se grabbarna och sen kommer förmodligen min efterlängtade fondtapet denna veckan. tanken var ju först att jag skulle ha bilden ovan, min absolut favoritbild sedan alla tider men sen visade det sig att just den bilden inte fungerar pågrund av att den är lagd på bredden. men sen igårkväll hittade jag en superbild på min gamla data jag helt glömt bort, så det kommer bli alla tiders! ni får se det först när jag fått hem tapeten eller när den är uppe på väggen hihi. nu blir det nog en kopp te och lite avsnitt av nikita på ch131.com (beroendeframkallande hemsida - går ni in där är ni FAST!)

från i måndags


kofta från hm, topp från weekday och jeans från topshop

talking to the moon


inte bloggat sedan typ torsdags? fattar inte varför jag egentligen blivit så seg på det, tappat lusten skulle jag tro.. men jaaa igår var det stan efter skolan med hanna o elin, blev mysfika i det regniga vädert och en massa snack. sen igårkväll blev det bara chill hemma. lördag idag då och bestie kom hit lite över tio, vi eller rättaresagt jag ställde mig och gjorde brunch, amerikanska pankakor, ägg och kaffe. efter det var vi rätt så belåtna så vi har nästintill hela dagen legat raklånga i sägen kollat på paranormal activity 2 och hel drös med avsnitt av criminal minds. sen drog hon väl hemmåt för en halvtimme ca, för att duscha och hämta sleepover-grejs sen kommer hon tillbaka hit igen för en myskväll. låter fint i mina öron.

i try to run, but i don't ever wanna leave


soft torsdag med criminal minds-slapp efter skolan (beroende? ehm ja!), klippning (topparna), kinamat och nu blir det snart robinsson. rätt mys faktiskt. imorgon är det fredag, gööött!

sleepy


efter en toppendag i skolan drog jag och bestie iväg till stan för att kolla runt lite (vilket i övrigt resulterade två inköp ovh en massa skratt i omklädningsrummet) därefter käk på hermony (övergoda kycklingspett, klyftpotatis och chillisås!) och sen blev det bio, harry potter 7an 1 delen. sjukt bra film, längtar redan efter andra delen!
nu är jag dock så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, sängen kanske? pussss

jag låste upp mitt lilla lås


upp och ner hela dagen lång, hörs imorgon istället!

han är vår kung, han är vår zlatan


kärlek på absolut hösta nivå! <3<3<3<3<3

som jag hade dig förut


mysmorgon med god frulle och melissa ur lurarna.. nu ska jag dricka upp mitt kaffe för att sedan bege mig till bussen och ta tag i denna fina måndag - pusss

BE RANDOM


hemmamatch idag då, vann med 2-1 sjukt skönt, blev även bästa hemmaboxare tredje året/gången i rad och intervjuad av tidningen, så det känns bra. nu blir det myyyyssöndag för hela slanten med kalkonmiddag med familjen och sen bara en massa chill. puss


let's have a toast for the douchebags, let's have a toast for the a------s, let's have a toast for the scumbags, let's have a toast for the jerkoffs. baby, i got a plan, runaway fast as you can


hey älsklingar, fredagen och lördagen har rullat på mycket fint. gårdagen/kvällen var galet mysigt med fika med mina fyra söta tjejer, en massa skratt och djupa disskutioner. därefter åkte linn och elin hem då jag och hanna drog oss vidare till bion där vi såg "du kommer möta en lång mörk främling", där satt vi med 50+ och skrattade åt rätt torra skämt, men mysigt var det. därefter blev det te drickande och bara allmän mysfaktor.
idag har jag tagit det vääldigt soft, först med hanna sen för mig själv med häng framför ch131.com och därefter med linnsan. kvällen spenderas förmodligen själv, imorgon blir det antagligen hemma match.. tagga!

jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig


freeedag med en inlämningsuppgift som måste vara inne, sen är jag doooone och då blir det malmö med flickorna följt av bio och sleepover med hanna! A S K A L A S

sjukt önödigt


galet mysig kofta från hm jag måste ha! bild från my' en torsdag fylld med plugg och fotografering till vår bilduppgift. Imorgon är det freeeeeeeeeeeedag, äntligen!

no love found no love lost


mitt framtida barn haha' har på senaste tiden bara lagt ut massa random-snygg-bilder men har inga andra på denna datan, har liksom inte tagit några sedan min bday så har blivit så. och dagens och sånt grejs var det väl typ månader sendan jag la ut det hehe.
har inte något speciellt att skriva (känns som jag skriver det varje gång jag bloggar), har sjukt mycket inlämningar och grejs i skolan just nu.. senast idag hade vi prov i no tillexempel.
allmänt så blir det malmö med flickorna på fredag, sjukt mys. sen på söndag blir det antagligen match hemma på klubben, nästa onsdag blir det harry potter premiär med bestie och om två veckor ska jag äntligen få träffa emms, inte helt fel faktiskt.

hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


en glad tisdag med tre klara betyg inför sluterminen våren i nian, vilket två av dom är mvg och ett av dom är vg som jag kommer kunna höja om jag vill - känns galet bra vill jag säga er! nu är det bara så att vi har ett fysik/kemi prov imorgon och jag känner mig rätt död när det gäller det. så just nu borde jag sitta och råååååååplugga men förhoppningsvis händer det om ca tio min haha.
annars då? jodå, det flyter väl på.. allt känns bara väldigt rörigt, typ livet. men inget jag deppar över faktiskt. jag klarar mig finfint.

mysmåndag.


kaaaaaaaaaaaaaoz


godmorgon, precis käkat lite frulle och ska snart bege mig till bussen som sen rullar vidare till skolan.. ångest typ haha. jaja, gårkvällen då... AMAZING! Sm guld till vårt mff <3 och efter en superbra kväll med fint sällskap så kom jag hem, gick upp på mitt rum och sen hör jag bara ett "HAAALLÅ!!" av någon, sjukt chockad och rädd blir jag så vänder mig om och ser att söta bestie ligger under min säng. Som jag hade saknat henne, så var såklart otroligt kul att träffas igen. Så min kväll var minst sagt lyckad, ett guld och sen te och en massa catching up med min andra halva. Allt fint det.

you don't have to worry


söndagmorgon och sista dagen på lovet.. jag ska sätta igång med lite plugg hade jag tänkt (ångeeeeest!) sen blir det fix och därefter drar jag och papps iväg till malmö. inte helt fel faktiskt..

love faces


ligger i sängen dricker cola, käkar någon risen och kollar avsnitt av criminal minds på datan. kanske inte den absolut mest energifyllda lördagen men är så trött så jag vet inte vad. om man går upp vid typ fyra på natten så blir det väl så. imorgon är det allsvenskan som gäller, mff <3 så tagga tagga tagga! så nu vet ni väl vad jag kommer syssla med på den sista lovdagen haha. pusspuss

kärlek i massvis


i'm gonna love you like i'm indestructible


sjukt soft med fredag idag! har haft två mysiga dagar med systrarna, med häng framför robinsson och lite sånt igår och sen idag var vi i stan.. hittade ett par galet coola öronhängen på tjallamalla som jag får visa för er senare någon dag. tråkigt nog hittade jag inget annat, varför är det alltid så att när man har pengar så hittar man inget och när man sen ínte har pengar så hittar man allt? hmm.. jaja ikväll blir det bara en väldigt lugn kväll, är rätt trött sen ska man upp galet tidigt imorgon också. puss på er finisar!

right now it feels so crazy


glad tjej blåser ut ljus hehe' mycket fin torsdag, började med mysmorgon, därefter lite plugg (sjukt skönt att ha fått lite gjort!) sen stan med anna. nu drar jag och lillasyster iväg till bigsis för myskväll och sen gör vi staden imorgon. naaaaajs säger jag, puss!

hej-jag-är-uttråkad-och-här-är-ett-inlägg-om-tvserier-hejdå


precis börjat checka nikita, någon ny serie på femman.. rätt sick men verkar ändå rätt bra faktiskt. en annan serie jag måste rekomendera är den amerikanska serien the walking dead som började sändas igår i amerika om jag inte säger helt fel. såg första avsnittet igår, sjukt bra faktiskt, så nästa vecka kommer väl ett nytt avsnitt skulle jag tro.. jaja slutsnackat - puss

even angels have their wing cut schemes, and you take that to new extremes, but you'll always be my hero even though you've lost your mind


vid protesfabrikens stängsel



onsdagförmiddag och jag sitter i köket, precis ätit upp min frulle och slösurfar mest runt på lelove osv samtidigt som jag lyssnar på håkan och dricker det sista av mitt morgonkaffe.
till min lycka så skymtar man solen lite idag, blir faktiskt sugen på att gå ut en runda..
idag hade jag tänkt mig att jag skulle fixa med lite grejer och plugga lite. galet tråkigt men måste verkligen göras.
hoppas ni får en fin dag söton!

your eyes


checkat på möbler även idag, ILVA var det denhär gången. hittade mycket fint jag skulle kunna tänka mig i rummet, just nu bara längtar jag tills det ska målas och allt börjar inhandlas och komma på plats. känns som det kommer bli riktigt bra det här.
just nu ligger jag raklång i sängen med datan på magen lyssnar på lissie och känner doften av värmeljus (haha jag älskat att leka poet som ni kanske märkt?) galet mysigt faktiskt. utanför fönstret är det värsta stormen liksom. nej nu ska jag sätta på en film hade jag tänkt, puss!

BIGlove


mina b-day presenter:
-notebook pc
-urbanears hörlurar röda
-skor från scorette
-linne från carlings
-one tree hill säsong 7 så fort den kommer ut
-att göra om hela mitt rum
-presentkort på kicks, hm och en smyckesbutik
-thomas sabo berlock änglavinge
-rosor & en massa blommor
-och sen fick jag en del pengar också 
om jag är nöjd? riiiiiiiiiiktigt!

första november


drog iväg till ikea idag med papps och lillsyster för att kolla ut lite grejs till mitt nya rum, vi håller fullt på med att designa, mäta, kolla ut prylar osv haha.
det är första november och mörkt som tusan, rätt mysigt men fruktar för när snön och den riktiga kylan kommer.. jaja tre noll till malmö nu, göööööööött.. pusss

baby, you!


måndag & looov, förutom träning så har jag inte en aning vad som händer idag så hör nog av mig senare med förmodligen lite bilder från gamleby.. puss

RSS 2.0