beat it

 elle magazine(?)
hallåfolk, sitter och diggar billie jean och beat it, förstår inte varför jag slutade lyssna på michael, men i och försig, det blir ju roligare att gå tillbaka och lyssna på gamla låtar på det sättet :)
Var ute och sprang innan ju, usch..kändes att jag inte har tränat på två veckor, blev trött rätt så fort, sen blev det inte så mycket bättre att allt jag hade ätit senast var ett halft packet nudlar, och det var flera timmar innan, så fick rätt så ont i magen, eftersom att jag var hungrig. Men sprang en bra bit i alla fall. Sen blev det dopp i det äckliga vattnet, är ju van vid kristallklart vatten hah. Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, för sen blir det morden i midsommer. pussen.

if i could wish one thing i'd hear you call my name

le love
hallå,suttit och kollat på massa klipp på M.J nu i typ en halvtimme, så nu ska man ut och springa, sen hoppa i havet, so long! :* ps. ni har blivit dåliga på att komentera tycker jag..? ;)

we were never meant to be, we just happened

 
josh beech
hejhejcharmtroll. sitter här och dricker kaffe, iklädd i min "i ♥ italia" tröja och ser dom sista avsnitten av oth.
bror var förbi innan, och han kommer sen igen, prata lite om hur det var i italien och sådant.
planerna för dagen då, ut och springa och sen får man se vad som händer ikväll och så.
eftesom att folket jobbar, är uppe i stockholm och bor lite längre bort så blir det förmodligen ingen att träffa idag. men som sagt, får se hur kvällen blir.
är så jäkla (ursäkta språket) pepp inför detta sommarlovet, träffa linnsan snart, se grabbarna typ tre gånger, sen ska man se brittan, umgås en massa, vara uppe till gryningen och titta på solnedgången, gå på festivaler och marknader, tivoli, åka upp till huvudstaden, bada, sola, grilla, shoppa, gå på bio och ha det helt underbart.
jaja, ni får ha en fin dag så hörs vi, pusspuss :*

beautiful


foto tagen av mig, från italien

Ida scott tyler skrev en gång:
Se aldrig tillbaka och sörj de förflutna för det är borta. Och oroa dig inte för framtiden för den är inte här ännu.
Lev i nuet och gör det så vacker att det är värt att minnas.

FANTASTIC

 vogue cover
hejsan, klockan är kvart i fem och jag sitter fortfarande i pyjamas men ska snart hoppa in duschen i alla fall. Det enda jag gjort sedan senast jag skrev är att sätt ett par avsnitt av oth, käkat hallonkräm med köttbullemackor, pratat med min andra halva, linnsan, hon är saknad till maxxx, men den andre juli kommer hon hit, och dagen efter så blir det att se grabbarna (E.M.D)
duschen var det ja.. so long! :*

i found what i was dreaming of


Min nya underbart goda parfymen DKNY be delicious fresh blossom

Den andra parfymen, escada ocean lounge, luktar riktigt gott.

min älskade I ♥ italia tröja, köppt i tropea :)

hah, dålig kvalite här med, min ny får stå ut ;)
hejsansöton, hur mår ni denna molninga måndag? själv är det sisådär, har så sjukt ont i magen kan knappt sitta upp. Sen är man rätt så trött också, somnade vid halv tre sen ringde någon människa vid tio imorse och väckte mig, inte sådär superkul. Men men, förutom det så mår man fint. Synd bara att solen inte skiner.
Planerna för dagen står tomma, just nu känns det som att det bara blir chill hemma.
Ni får ha en fin dag i alla fall, lägger in bilder från italien under dagen/kvällen, puss på er :*

dreaming about somewhere else


solen var fin som alltid

& träden höga,hah nej så trög är jag inte.

hah,koncentrerad av dom ruggit goda jordgubbarna och det otroligt goda hemgjorda glassen

världens finaste emms

vattenmelon, vaniljglass, jordgubbar och jordgubbsaft det smakade fint kan jag berätta :)
förlåt för den otroligt dåliga bildkvaliten, mobilkamera fick det bli.

några bilder från dagen var det där, :)
jag och emms hade det helt underbart. Badade på utomhusbadet, solade, snackade, skrattade och sådant fint.
nu är det i alla fall riktigt skönt att vara hemma, speciellt när vädret är helt underbart. ska tydligen bli ca. 30 grader till veckan.
förövrigt så är klockan halv två på natten(?) och jag lyssnar på musik,snackar med söta folk och längtar till frukost, är riktigt sugen på sådan god frukost, typ mörkt bröd med prickig korv med gurka och röd paprika, yoghurt, kaffe, apelsinjuice och massa frukt, åhh så gott. så nu vet ni vad jag ska äta imorgon hah.
eftersom att jag inte alls är speciellt trött så ska jag se lite OTH nu, sen blir det sleepy sleepy. so long :*

i'm home agian

hallåhallåsnyggon. jag är hemma i sverige. Igår vid elva så var man hemma.
Idag ska man i alla fall åka iväg till emm's, bada, snacka och ha det allmänt trevligt som alltid.
Har fotat mina inköp så lägger in det ikväll, ha det fint så hörs vi, pussar :*

090626

hejhejsunshines, blev ingen bloggning igår, av någon anledning jag inte vet varför hah. igår var vi i alla fall vid poolen hela dagen, blev massa stek hahh, nej men solade en del och hoppade i det kalla vattnet (det var kalt eftersom att det regnade i förrgår) lite då och då. sen senare på eftermiddagen så blev det fix och lite sådant (då min hårfön gick i sönder!!!! hur ska man nu göra idag och imorgon!!??) sen drog vi iväg till tåget till Tropea. så hängde man runt lite där. Blev två, (tre?) inköp också faktiskt. Visar det när jag kommer hem till swenden hah.

som säkert alla har hört så har ju M.J dött, Blev helt chockad när jag hörde det. Tycker att hans gamla låtar är riktigt bra och så, men är inget fan direkt men han var ju bra. Men tycker det känns helt konstigt, jag vet inte..men så är det väl, att folk försvinner. Men helt sjukt ändå, han ´blev ju bara femtio. Enligt aftonbladete så står det att han missbrukade mediciner. Men han fick ju hjärtstillestånd. Han skulle ju ut på sin sista turné, min vän L skulle se han. Men nu blir det ju inte så..
R.I.P Michael Jackson :(

Jaja, nu ska jag snart ner till underbara stranden, får se om man blir där hela dagen eller hur vi gör. Vi hörs, puss :*.

090624 still in italy

hejhej alla glada, sura,arga, trötta, pigga folk. idag har det varit en rätt så tråkig, i alla fall dryg dag. Det har nämligen regnat konstant från man vakna. Det var först nu det har börjat spricka upp och vi har fått lite sol här. Planerna för kvällen var igentligen Tropea men eftersom att vädret är lite halvdant så drar vi dit imorgon istället.
Just nu är jag så riktigt trött, eftersom att allt man har gjort idag var att ligga i sängen (och huttra!! eftersom att jag hade inga direkt långbyxor eller liknande med mig, så har gått runt här i en slapp t-shirt tights och hoddie och papps strumpor, och frysit som jag-vet-inte-vad) och sätt några avsnitt av one tree hill, jag lovar er, jag kan allt dom säger utantill. Är tredje gången jag ser två av avsnitten här i italien, på mindre än två veckor alltså så har jag sätt två avsnitt tre gånger. Och innan det hade jag väl sätt dom sådär 508 gånger hah.
Lite konstigt känns det att här i italien så har det varit regn och åska och hemma i sverige så är det sol och bad som gäller.
Jajja, det har varat bara idag och igårkväll, så man ska väl inte klaga allt för mycket.
Ni får ha det fint allihopa, pusspuss :*

idag har förresten jag och H varit tillsammans i en månad, ♥ om någon var sådär intresserad av att veta hah.

090623 my day in italy


ngn bild på mig och en minmal del av emms :)
hejhejsötnötisar, sitter just nu på balkongen i bikini och fryser(!!!) det ser lite mörkt ut där uppe på himmlen, nu åskade lite också hah. jaja, dagen har spenderats på stranden härligt med sol och bad. blev käk på resturangen vid stranden också, världens godaste magarita kan jag säga. nu ska jag snart hoppa in i duschen, göra mig i ordning och lite sådant. och hoppas på att det inte regnar på oss ikväll, för det skulle väl ändå varit för surt om det skulle regnat i italien i juli undertiden vi är här!!^^
nej, duschen kallar som sagt, de det fint, so long! :*

FLO RIDA - SUGER


Riktigt härlig låt,har lyssnat på den hela veckan, Den fastnar verkligen hah

090621 another day in italy

hejhej solstrålar, hoppas allt är bra med er. En vecka sedan vi kom hit nu, en vecka kvar, fylld med massa sol, bad, god mat, och allt annat underbart. Det har blåst rätt så mycket idag, så kunde inte bada i havet idag, lite synd. Men ändå härligt att ligga på stranden och kolla på allt och alla, hah nu låter jag som något psyko men ni förstår vad jag menar. Ska väl snart upp till poolen och bättra på brännan och ta ett dopp. Har läst att det har kommit flera nya bra låtar, bl.a. någon med ne-yo och sen såklart dom två nya med TH, det gillar vi!
nej nu ska jag ta och göra annat, so long!

UPPDATE: igår när jag skrev detta så klydda sig datan, så inlägget kom aldrig fram tydligen. irriterande.


090620 dag sex i italien,



lelove
Helluhellu, allt bra där hemma? Här är det fint, har varit vid poolen nu på förmiddagen, nu ska man snart käka sen drar man ner till stranden förmodligen. Senare så ska vi kanske åka in till den "stan" (den är så lite så man kan knappt kalla det stan, dom ända butikerna som finns är typ där dom säljer chilli och turist saker hah) Tropea heter det i alla fall, och där är riktigt fint. På måndag så ska jag och mamm's förmodligen in till en marknad och shoppa lite hah, men se vad som finns och sådant. Tar inte speciellt långt tid med tåget.
Igår, midsommar spenderades med en italiensk familj på en resturang hah, så nu har man lärt sig lite mer av det otroligt fina språket. Skulle göra allt för att byta ut den idiotiska franskan till italienska i plugget, finns verkligen inget värre. Men nu ska jag inte deppa ner er man massa skol-snack, det är ju sommarlov. Känns lite overkligt på ett sätt, det var liksom inte alls längesedan man gick runt och frös och lyssnade på håkan bara för att få den där sommarkännslan, och nu är den här. Jaja, pusspuss :*

missyouall

Åhh vad jag saknar alla där hemma, har varit borta i typ sex dagar och har lite lite hemlängtan redan (dock inte för det tråkiga vädert hah) ska vara borta i en vecka till, det är klart att det är helt underbart här med ändå.. (a) saknar er, L, E, H, P, B, A, syster A, och alla andra, hoppas ni har en helt underbar midsommar :)


090618 dag fyra i paradiset,

hejhej alla glada och sura, :) ligger just nu är på hotelrummet och latar mig, ska snart ut till poolen. Har varit rätt så trött idag, blev lite senare än vanligt igår. Men i alla fall idag har man varit nere vid stranden, härligt. Sjukt fint vatten är det ju. Sen när man stod där i vattnet så kom det någon fiskare som hade fångat en sjukt stor bläckfisk, den var sjukt äcklig hah. sen gick man upp vid ett, käkade och lite sådant, sen så somnade jag såklart hah, så nu har jag bara chillat här, så ska upp till poolen nu. imorgon är det ju midsommar, blir ju inget firande av det precis här. var ju i italien förra året också, och samma period så blev inget midsommarfirande då heller, saknar faktiskt det lite.. vad ska ni göra på midsommar? hörde att det skulle bli dåligt väder, tråkigt ju. men hoppas det klarnar upp, blir ju ingen bra midsommar utan fint väder liksom.
men men, nu ska jag dra. ha det fint. pussar :*

090617 dag tre i italien

hejhejsnyggon, klockan är halv elva nu. har varit en varm dag, varit vid poolen och sådant. brände mig igår så blev lite jobbigt när jag skulle sova igår natt. för ett litet tag sedan så kom vi hem från min favorit resturang, "da mimma", älskar det stället alltså. imorgon ska man ner till stranden, härligt.
förlåt för den tråkiga bloggningen, men finns inte så mycket att skriva, dagarna är samma nu liksom.
har fottat några dagens outfit, lägger upp det under veckan eller när jag är hemmkommen till sverige.
ni får ha det så fint, pusspuss :*

090616 dag två i kalabrien


le love
Hejsansötsötisar! Ännu en dag i italien har "gått", sitter just nu på balkongen har gjort mig i ordning i sådant, sen ska vi ut och käka. Dagen har varit fin, har blivit rätt så bra solbränd, mycket bad och sådant. Inget speciellt har hänt sådär, ungefär som igår. Var inne på blogg.se och kollade lite innan jag loggade in, och såg att stina-lee är gravid, absolut inget jag visste om, blev helt chockad. Var det någon som visste om det? Eller är jag bara heeelt borta thihi^^
Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon, pusspusspuss :*

090615 dag ett i paradiset

Hejsansnyggon!
Allt bra hemma i sverige? Här är det super. Helt sjukt varmt, runt trettio grader. Och typ tjugiosex i vattnet, det kallar jag underbart. Nu efter en hel dag vid vattnet så ska jag hoppa in i duschen för att fixa mig inför kvällen. Hoppas ni har det bra i sverige, har hört att det är ungefär elva grader där, någon som är avis på mig eller? ;) Pusspuss :*

fjortonde juni tjugohundranio, flygplatsen i italien

Hejsansnyggon, jag vet att jag är en dålig bloggerska men blev inte tid till att blogga igår kväll. Just nu sitter jag i alla fall på en flygplats i Rom, vi har mellan landat här och vårt nästa plan går inte fråns om sex timmar, drygt. 
Resan ner hit gick i alla fall bra. Men just nu är man bara så sjukt trött och varm. Skulle göra vad som helst för att vara på hotellet och hoppa i poolen just nu. Men det blir i morgon i stället. För vi kommer inte till hotellet fråns vid elva ungefär.
Hoppas ni alla har det fint hemma i kalla sverige, saknar er alla. Ni vet vem ni är :) Pussar från ett hett italien  

the sky is for the stars

 bildkälla:?
Hejsansötnötar, sen bloggning idag med hah. L sov ju i alla fall över här från igår, super mysigt hade vi. Såg i taket lyser stjärnorna där snyggingen sakke (Samuel Haus) var med thihi :* Jajja, senare på kvällen så blev det jordgubbar doppade i choklad och massa snack, vi läste mina gammla dagböcker och lite sådant. Det blev många skratt kan jag säga. Sen idag så vaknade vi, käkade frulle och lite sådant. Sen fick vi säga hejdå, jag & L ses ju inte fråns om två och en halv vecka. & H♥ träffar man inte på tre veckor. Men men, så är det med sommarlov.
Idag har man i alla fall sagt hejdå till h♥ och sen sätt GG, har bara två avsnitt kvar nu. Sen har man packat en massa, är fortfarande inte klar, suck.
Kom precis på att jag sa att jag skulle lägga in bilder på inköpen från igår, dom är såklart redan nerpackade, sorry^^
ikväll ska jag bara ta det lugnt, packa klart allt fixa med mp3:n, se dom sista gossip girl avsnitten sen blir det sleepy tidigt, eftersom att man ska upp redan klockan halv fem/fem. Planet går ju halvnio imorgon från kastrup. För er som inte vet, jag ska till italien i två veckor. Men datan ska med, så blir bloggning där ifrån :)
Hörs senare, pusspuss :*

fffforever


jonnah o jag, the good and the bad girl ;)

jonnah,jag,josse o linn

L, J & J,

jag, jonnah josse

flum inne på h&m

scenen innan allt drog igång


en nervös louise thihi^^

suddig bild precis innan man började sjunga
Några bilder från igår, kanske inte dom mest seriösa bilderna hahh.

Har varit en mysig dag, första dagen på sommarlovet. Inte för att man har trott att det är sommarlov, eftersom den kraftiga stormen hah. Blev i alla fall en hel del inköp, tre lite längre linnen och två bikinis, bilder blir förmodligen imorgon.
Sen efter stan så hämtade man upp L så blev det käk och sådant. & nu blir det snart film och sådant myys.
Ni får ha en fin kväll sötisar, uppdatering blir det igen imorgon.
Förlåt för den dåliga uppdatering dom senaste dagarna, men har varit lite mycket.
Jajja, pusspuss :*

090612



lundlund.com
hejsansötnötar :)
sitter och pratar med alizze gumman nu, trevligt :)
har varit en mysig morgon, sätt gossip girl och ätit en god frukost. just nu håller jag på att göra mig i ordning, ska in till stan med mamms för att shoppa inför italien, sen ska man träffa L. bloggar senare, pusspuss

everything is nothing if i ain't got you



Kom ju av mig i slutet och känns lite falsk i mitten någon gång, men var väldigt nervös.
Så det är i alla fall jag som sjunger wonderwall med oasis

Hejsansötisar :)
Hemkommen nu efter skolavslutningen. Först så var man då i skolan från nio till typ lite över tio. Blev fika, snack och sen fick man betygen. Sen drog jag och flick'sen vidare till stan och hängde där. Käkade och lite sådant trevligt. Blev även ner sprutad av sådana utklädda studenter, hahh som jag skrek.
Sen vid fem så repade man. Sen halv sex så drog allt igång. Folk började storma in, sen tillslut så var där cirkus 800 pers. Och jag skulle sjunga inför alla dom människorna. Sen blev det tillslut min tur, gick upp på den stora scenen och började sjunga. Och då gick det faktiskt bra, men sen på slutet så kom jag av mig.. rätt så drygt. Blev helt besviken på mig själv, men så är det väl. Folk tyckte i alla fall att jag var bra hah.
Jajja när hela avslutningen var klar, efter ungefär två timmar så sa man hejdå till alla. Sen drog man vidare med hela familjen till en resturang, mysigt. Lägger in alla bilder från dagen imorgon förresten.
Just nu kollar man på gossip girl och sms:ar med allt och alla thih.
Häääärligt med sovmorgon på riktigt imorgon. Sen ska man träffa L för att säga hejdå, eftersom att jag drar iväg till italien på söndag morgon och ingen av oss hade möjlighet att träffas på lördag. Sen ska man in till stan med mamm's för att shoppa inför italien, någon bikini och sådant :)
Men hörs imorgon, pusspuss :*
ps. fick ungefär elva röster på veckans blogg tävlingen, tack så hemskt mycket för alla som rösta :)

i love you


Godmorgon, today is the big day. Hah, nej men typ, det är skolavslutning idag, jag har precis blivit klar. Nu ska man ringa linnsan sen drar man iväg till vårdcentralen, tar sprutan. Sen vidare till skolan.
Blir inte uppdatering fråns sent ikväll, så ni får ha en fantastisk dag. 100 pussar på kinden :*

fjärilskyssar över kinden


Sverige vann med 4-0, så sjukt härligt. Synd bara att et inte blev 5-0 så dom skulle kommit över portugal, men dom vann ialla fall. Nu kollar man på gossip girl i alla fall, sesong ett. Kommer ihåg när det precis hade börjat.
Ska måla naglarna och lite sådant nu, sen ska man sova. Ska upp tidigare imorgon, ska nämligen ta min andra livmoderhalscancer spruta precis innan man ska till skolan, så ska komma där till vårdcentralen med skolavslutningsklänning hahh. Tur att L följer med som stöd hah, gull.
Ska försöka blogga imorgon innan jag drar, men sov sött. Pusspuss :*

****


Hääärligt, 3-0 till sverige (!!!!) än så länge.
Det är bra zlatan bby ;s

everything is everything


mikas.se
Onsdag idag, jag är redigt trött, längtar bara så otroligt mycket till imorgon, då det är skolavslutning.
Annars idag i skolan så övade man först till imorgon,sen hade vi skoljoggen.
Nu ska man snart träna, om jag orkar.. Senare ikväll så blir det ansiktsmask, måla om naglarna, och sådant fix.
Sen spelar ju sverige, heja heja(!!) :*
Jajja,hörs senare, puss.

h.e.a.r.t


Nu ska jag sova, så sov sött så hörs vi imorgon, pusspuss :*
ps. Glöm inte att rösta på mig hos tirova,---> http://tirova.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-finalisterna.html

where there's a will, there's a way


foto taget av mig
Dagen börjar gå mot sitt slut, och snart är det dagen innan skolavslutningen, super! Idag har man varit på stranden med alla sjuorna, spelat bränboll och bara chillat med vännerna. Sen drog man tillbaka till plugget för att öva på låten till skolavslutningen. Resten av dagen har bara varit slapp, sovit en timme och lite sådant.
Imorgon i plugget så blir det städning och skoljoggen -.-, trååkdag alltså. Men dagarna går så sjukt fort, man vaknar sen går man och lägger sig inprinsip. Sen imorgon spelar ju sverige igen, mot malta. Gud asså, dom måste verkligen vinna, & härligt att det är zlatan bby<3 som blir lagkapten eller vad det heter imorgon. Är ju på träning när det är, drygt. Men men, det är min sista träning på två veckor, eftersom att man drar till italien sen.
Nu ska jag i alla fall fortsätta se det sjuka hell's kitchen.
Pusspuss

inspiration


dessa systarna är nog dom snyggaste kända systararna i världen, typ. i alla fall deras stil.


we wearing this

 
En gästoutfit från emms. Hon har på sig levis jeans, t-shirt lånad från mig, fransväska från wedins om jag minns rätt sen vita tygskor, och skinjacka såklart.

Igår såg jag ut såhär, svarta jens leggins, gina tricot, rosa tee, weekday, skinjacka hm, väska gina, ballerina från hm.
 
Idag såg jag ut såhär, enkelt men skönt, jeansleggins gina & tee lånad från emma, weekday.

give me give me (moooore)


Wiiiihooo, nu är jag glad. Har letat efter typ ett par sådana här shorts, och nu finns dom på Gina, dom ska hänga in min garderob tills man drar till italien(!!!) :))))))

sweets



bilder tagna av emms
hejsa en fin måndag har det varit idag.. härligt.
Just nu kollar jag på mamma's boy och äter jordgubbar med mjölk, gott.
Älskar verkligen det där pogramet, så dramatiskt roligt.
Forstätt att rösta på mig som veckans blogg hos Tirova, den håller på tills torsdag, skulle varit riktigt kul om man vann, men kul ändå att bara få vara med i en sådan tävlig.
Blir en dagens blir det sen, pusspuss:*

summer, please be there in the morning



lookbook
Snyggon! Måndag idag, och bara två dagar kvar i plugget. Hääärligt. Det är dessutom inte ens seriösa skoldagar, utan tillexempel idag så såg vi först film sen spelade niorna fotboll mot lärarna så fick man stå ute i regnet och frysa.
Filmen vi såg var "Die Welle", en film jag tycker att man ska se. Helt sjukt hemsk var den, man blev helt berörd liksom.
Jag och L grät och skrek till och med..
Jajja, efter skolan så träffade man pojkvännen, myys. Och nu ska man snart iväg och träna, gääsp x) pusspuss

tävling om att bli veckans blogg :)))

Jag blev just nu väldigt glad, är nämligen med och tävlar om att bli veckans blogg hos Tirova, rösta på mig, så skulle jag blivit väldigt glad :))))) http://tirova.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-finalisterna.html

blair hjärta chuck


Blev ju ingen bloggning för mig innan idag, utan emms ryckte in, vilket hon gjorde väldigt bra tyckte jag. I alla fall, dagen har ju spenderats på stan tillsammans med emms då ju. Fick köppt ett nytt svart nagelack, ett hallonfärgat lite längre linne och ett par trosor. Vi hade det väldigt mysigt i alla fall.
Kvällen har annars varit framför tv:n med gossip girl, ruggit bra avsnitt. Blev några tårar fällda när chuck äntligen sa att han älskade blaire, underbart!
Nu målar man naglarna, ska snart börja plocka undan alla kläder som ligger i hela sängen. Sen blir det snart sleepy sleepy för mig. Sov sött, puss.


jonathan johansson - en hand i himlen


En helt underbart härlig låt med jonathan johansson

Gästbloggning

Nämen, gästbloggning igen! Och detta p.g.a. att Lollsan är lite seg och sminkar sig nu, och sen drar vi vidare till staden. Så får detta snabbt överstökat, haha. Men sov hos min Lullis i natt, vi har våra traditioner. Först hamnen + lite godis där, fast jag tyckte det var redigt kallt. Göteborgska har det snackats för fullt här, fast sedan gick vi över till skånska igen. Prat har det varit hela kvällen och in på natten. Ben & Jerry var närvarande, och deras kompisar Jordugubbarna var också på besök. Trevligt värre. Väckte tyvärr Louise lite för tidigt, fast hon skällde faktiskt inte ut mig..! Förvånande, haha. Aja, nu har ni fått ta del av min fina gästbloggning igen, Puss

and after all you're my wonderwall


me & emm's :*
Hallåsnyggisar, sitter här med emms nu. Vi är vrååålhungriga(!!!)
Senare ikväll blir det chill ute, kanske drar ner till hamnen och fotar och köper lite godis.
Blir i alla fall en superkväll, i know it.
Blir nog inte mer bloggning för dagen nu, men ha en underbar kväll i alla fall, pusspuss :*

we are unbreakable


mikas.se
Hejsansötnötar :*
Underbara lördag idag, än sålänge har man bara tagit det lugnt, städat lite och gjort sig i ordning.
Nu ska jag snart ut och sola på trädäcket, sen blir det pankakskäk, mums!
Sen kommer ju emms, fett nice.
Ha en underbar lördag, för det ska jag ha --->

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du umgås med några av dina närmaste vänner och ni vältrar er i nostalgi. Det var länge sedan du hade så här kul eller kunde slappna av så mycket. Kvällen blir lika bra som dagen.
Lite komiskt faktiskt, jajja kyssar :*


he told me he loved me ♥


HOTT


Denna kombin skulle varit riktigt j*kla snygg asså.
Så trashigt men snyggt, gosch give me(!!!!)
Båda plaggen från topshop, ofc.

i am the ultimate high


lundlund.com
Hallåsnyggingar!
Allt bra denna fredagkväll? Jag mår väl bra, pratar med L i telefon, var några dagar sedan :)
Dagen har spenderats med H & A, myys :)
Just nu ser jag Real housewifes of oreange coutry (stavning?) rsjukt kul är det hah.
Kvällen blir väl typ chill hemma. Får se vad man hittar på.
Imorgon kommer emm's hit, fett nice. Så blir häng i hamnen, fotografering och sådant.
Jajja, ha en fin kväll, nu ska man snart käka lite. Pusspuss

hold on tight

 
tack så jätte mycket för alla söta svar angående låtvalet till skolavslutningen, ni får gärna fortsätta att ge förslag (a)
men nu ska jag i alla fall snart sova, så godnatt pusshej :*

HELP



Okej, alla hjälper mig nu!? (a)
Jag ska ju sjunga på skolavslutningen och det var har varit ett himmla klydd med låtar.
Först skulle jag sjunga Wish you were - kate voegele, men sen så ångrade jag mig eftersom att den är rätt så okänd, och valde istället Utan dina andetag - kent men det blev inte bra med musiken till så då skulle jag se ha Wherever you are - erik men så fanns det inte acord eller liknande till den så nu behöver jag dessperat hjälp av er, vilken låt tycker ni att man kan sjunga? :)
Har funderat lite på typ oasis - wonderwall eller beautiful dissaster - kelly clarkson, men skulle varit jätte sött om ni skulle vilja slänga in några förslag.. (a) puss

how is life without you?


lookbook
hemma från praktiken nu, har faktiskt varit kul att praoa, var ju sista dagen idag, så fick välja ett fint smycke, ur-gulligt. Så valde ett sött armband. Nu ska jag bara ta det lugnt, se sex and the city dricka kaffe och svara på lite praktik frågor vi fick från skolan lite sådär mysigt en torsdag. Imorgon ska man tillbaka till skolan, inte sådär superkul men men, vi slutar ju på torsdag nästa vecka och då kommer den veckan bli oseriösa skoldagar, typ skoljoggen, filmdagar och lite sådant.
häärligt, jaja pusspuss :*

save it for a rainy day


bild tagen av mig
Godmorgon, torsdag idag och jag håller just på att göra mig i ordning.
Sista prao dagen idag, får se vad man får hitta på.
Har varit riktigt skönt att få sovmorgon nu dessa tre dagarna, synd att det bara inte var lite länge (a)
Men men, nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, sen ska man dra iväg.
Ha en fin dag, pusspuss


the truth is hiding in your eyes


såhär såg jag ut i måndags:
heidi klum t-shirt - nelly.com
vitt ribbat linne - ålens
tights med blixlås - h&m

it all leads back to you


bilder tagna av mig,och på bild linnsan, saknar dig super mycket gumman ♥
hejsan,sitter och kollar på top model har börjat se massa gammla avsnitt nu, roltigt.
Nu efter en hel dag på prao'en så ska jag snart iväg på träningen, kommer dö, är helt trött i benen efter allt springande fram och tillbaka i butiken. Men men, får kämpa på ändå hah.
Har ni haft en fin dag allihopa?
Pusspusspuss

the lights go out and i can't be saved


4handbleekeragency
Godmorgon :) Allt bra idag? Här är det fint, dricker kaffe ser lite oth och gör mig i ordning för att snart gå iväg till prao'en.
Slutar vid fyra där, så sen blir det hem och ta det lugnt, sen blir det träning.
Ska lägga upp en dagens från veckan senare idag för nu måste jag sminka mig lite, ha en fin onsdag pusspuss :*

i’ll be your sunshine, you can be mine


Sedan drygt en halvtimme tillbaka så var jag hemma från prao'en. Det gick väldigt bra, kul att vara på ett ställe där man känner folket liksom. Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att fixa till mig innan man ska till kusinens student.
Nej nu ska jag chilla framför tv:n lite, puss.

you told me what we could be dreaming of


mikas.se
Godmorgon! :)
Blev ingen bloggning igår, fick lite dataförbud nämligen -.-
Men men, nu är jag tillbaka. Det är tisdag och jag ska snart göra mig i ordning för att gå iväg till min prao plats.
Det är riktigt varmt idag med, låt nu denna underbara värmen hålla på hela sommaren ut.
Tänkt att det är skolavslutning om drygt en vecka, och bara någon dag efter det så drar man iväg till italien, gud vad härligt.
Dagen blir annars prao nu från tio till fyra eller något, sen ska man iväg till malmö till kusinens student.
Hör av mig senare, puss på er :*

090601

Hallåsnyggish'ar! :)))
Sitter just nu ute i solen med den bärbara datan, det är riiiiktigt varmt alltså. Sjukt härligt.
Skoldagen har varit chill, det är väldigt lugnt nu eftersom att omdömena sätts imorgon, och allt är inpinsip klart.
Imorgon, onsdag och torsdag blir det prao, ska blir riktigt kul och spännande faktiskt. Härligt med ingen skola i alla fall, plus att det blir sovmorgon.
Senare så blir det träning, men nu ska jag sola, ha det fint. pusspuss

RSS 2.0