there is just something special with you..


toppendag både i skolan och efter, skolan var det vanliga och sen efter så blev det stan med bestie. fick med mig nödvändigheter som underkläder och ett par öronhängen jag har viljat ha hela sommaren (inte så ödvändigt, men ändå!) och sen fika. väldigt najs faktiskt. känns dock som torsdag just nu vilket är rätt så tråkigt eftersom att helgen inte riktigt väntar imorgon haha..
jaja kom hem vid sex någongång, checkade u2b-klipp på min babyboy (läs leslie!), tagit det lugnt och snackat i telefon med sockertoppen alice som tänker på mig så speciellt, du är översöt gumman!

THE dress


denhär klänningen är typ ö v e r f i n, såg ju den beiga/ljusrosa verationen i våras och blev kär och nu när jag såg den svarta blev jag som kär på nytt.
den ljusrosa är otroligt söt men känns tyvärr lite sommrig just nu kan jag tycka.
den svarta däremot är perfekt. kom på mig själv med att tänka "jag vill ha den, skulle varit perfekt på jul/nyår".. lite hemskt eller vad? men ändå, älskar urringen på ryggen! och materialet är perfektion och "dragningen" i midjan är super. behöver jag säga mer? jag älskar denna klänningen, men egentligen kan jag bara drömma vidare haha.
modekungen.se (igen..)

modekungen.se


seriöst, O-M-G!


du visar mig vägen dit jag kan gå


klarade dagen utmärkt i skolan idag trots min hals faktiskt, i'm proud! nu blir det fin musik och plugg, därefter ska jag götta mig med the hills, min nya drog. känns väldigt bra faktiskt, sadface att jag inte kan träna dock. inte mycket mer att säga, take care.

weird


slutkollat på the hills för idag (haha tönt!) ska krypa till kojs och förhoppningsvis vakna upp absolut kry imorgon.
på tala om ingenting så har ju babyboy bytat till milan vilket känns..vet inte riktigt, som att jag och papps får byta från barca till milan nu liksom.. haha weird. jaja ville mest dela mina fina tankar om hur förvirrad jag är haha. pusss


cute


kan fortfarande inte snacka så bra men är mycket piggare och mår bättre vilket är skönt, så får se hur det blir med skolan imorgon. allt jag har gjort sedan igårkväll är att sitta framför datan och kolla the hills typ, beroendeframkallade och såååå det bästa sättet att bli frisk. love it. hörs senare & ha en fortsatt bra dag sötnosar.

blaaack


andi clog stittup ankle boots - topshop

lyckorus baby, lyckorus!


idag mår jag s-k-i-t, men vill nästan säga att det är värt det för gårdagen var amazing!
jag kan knappt prata, världens drygaste (& ondaste!!) hosta, rinnande ögon osv, behöver nog inte gå in på det mer detaljerat.
skulle igentligen jobbat idag men i mitt tillstånd just nu funkade det bara inte haha. synd eftersom jag hade ändå sätt fram emot det. men jaja, en annan gång.
blir ju faktiskt nästan aldrig sjuk, lite småförkyld men inte sängliggandes så antar att allt kom på en gång nu.. med tanke på att jag har varit lite krasslig sedan efter rix förra helgen så är det väl inte så konstigt, det har väl bara försämrats efter träning, brännbollen igår i det kalla vädret med för lite kläder på och sen såklart det stora händelsen igår som gjorde mig lyckligare än någonsin:
jag och bestie var ju på malmöfestivalen, gick omkring hade det allmänt najs, käkade en god middag på jensens och jaa hade det bara sjukt bra.. och där på malmös fina gator gick han, min kung, min gud - min leslie!! såklart så grabbar jag tag om bestie och utbrister "liiiiinnnn kolllllaaaa där är leeeesliiiee!!!!" och förmodligen så hörde han det och gav mig det största mest finaste leendet jag någonsin sätt sen fortsatte han gå och såklart så kollade jag bak vilket han också gjorde och fortsatte att ge mig det där leendet som fick mig att smälta och hela dagen bli bättre än någonsin. så jaaa, nu vet ni det. jag blev typ kär haha.
och efter denna underbara händelse så snackade jag konstant vilket gjorde att min röst blev allt mer och mer hes och tillslut hade jag ingen kvar. så gör allt för att inte snacka idag haha.
kvällen spenderas väl i sängen med en burk ben & jerrys mamms så snällt köpt till mig framför tvn. puss på er.

baby you got to show me looove


brännboll följt av typ en timmes plugg i skolan idag.. finfin musik o kaffe nu sen drar jag strax iväg till bestie för att se vad resten av eftermiddagen/kvällen har att bjuda på. pusss på er

bild två - gosh!


S N Y G G T

bluuuueee


skämms nästan för sättet jag står på, men sneväggar suger ibland helt enkelt.
+ att det ser ut som jag har shortan knäppt upp till halsen haha vilket jag såklart inte har.
favvojeansen från topshop och shorta från jc

men det är nånting ikväll. som får mig att tro att vi kan gå. genom eld. bara för kväll. håll den tänd. vi kan gå i eld.


denna kvällen har varit den mest ångestfyllda på länge, älskar nästan linn underbara oliva lite mer just nu bara för det höhö. pallar inte dra hela historian eftersom jag förmodligen kommer dö (på riktigt!) av ångestattacker då men i alla fall, hade möjlighet att se underbara oskar linnros ikväll med bestie men sen blev det inte så haha. kort och gott - ångesten sköjljer över oss två just nu.

det luktar rök


blir inget mf idag heller haha, så typiskt mig. jaja fin dag har det varit i alla fall, och imorgon är det heeeelg, naajs! jajadrar ut för att träffa pojksen. pusssss

dagens dagens


kavaj & topp hm, jeans topshop

dynamite


telefonsnack med min finaste alice, gud vad jag saknar den tjejen alltså! sjukt mysigt i alla fall, nu blir det te och sytycd, ska försöka lägga över lite musik till mobilen, bilder till datan osv också.
vi håller tummarna för min (HAHA in my dreams!) adechike ikväll ♡

no much more to say



check!


första skoldagen är avklarad, gick väl helt ok. känns ändå rätt skönt att vara tillbaka om jag ska vara ärlig.. om saker och ting löser sig rättaresagt. jaja drog sen iväg och träffa myhomie' treevlans. skippade träningen idag eftersom jag fortfarande är inte fullt kry i halsen, sorligt nog. något annat som också är sorligt är jag att jag typ missar nrj idag.. har verkligen inte orken till att dra till malmö liksom. men imorgon kanske haha. jaja hörs senare med lite bilder puss.

du är fin som en stjärna, stjärna, fin som en ros, ros som doftar och lyser om natten, jag kan inte få nog


med denna snyggingen säger jag godnatt, dags för lite beauty sleep till imorgon, men först elsas mode.
sov sött finisar

jag är bara snurrig


har gjort allt idag för att krya tills imorgon då skolan börjar igen. kollat oth, druckit te, läst elsas mode, käkat glass och sovit ungefär. har nyss vaknat upp och känner mig lite bättre, så skolan imorgon blir det nog, vill ju faktiskt inte missa första dagen. så det är bara att fortsätta med te och knarka alvedon (taack papps!)
lyssna - spotifylänk

later


kallsvättas, halsont, täppt näsa och ett huvud som snart spängs.. ingen alvedon hemma - döda mig.

yesterday


kavaj hm, kofta hm, grå tröja hm, skjorta jc, väska topshop, randigt hm sen blev det ett par träningstights också, dock inget roligt på bild.

i really wish that you would stay but what can we do?


segaste dagen på länge, utvecklingsamtal 07.30, hem 45 minuter senare frulle och elsas mode under ett varmt täcke. somnade sen och vaknade upp vid elva, drog på mig något lämpligt och cyklade iväg för att möta bestie, så blev det en massa chill här bara. sjukt mysigt ändå. sen blev det träning och därefter hem till papps godaste ris & kyckling-sötsursås-gryta.
nu ska jag läsa och koka lite te, ska även snart lägga in bilder till er. puss

allmänt snyggt


bildkälla:?

passionerat men okontrollerat


sötnosar, har haft en väldigt lyckad dag på nova med mamms och lillsyster faktiskt. fick med mig en hel del (som jag igentligen hade lovat bigsis att fota och lägga ut på bloggen ikväll vilket dock inte blir av fråns imorgon) i alla fall, sjukt nöjd med allt så fotar och lägger ut imorgon som sagt. kom sen hem, provade plaggen och sånt sen drog jag ut med mina pöööjks och hade det allmänt trevligt haha.
och min supersöta syster ringde när melissa horn spelade långa nätter - sjukt värt!! skulle ju igentligen viljat vara där, men hade verkligen inte orken. så ett tack till henne hihi.
nu ska jag ta och fixa lite med kommande terminsmål eftersom att jag har ett såntdär "planera-inför-kommande-termin-samtal" imorgonbitti 07.30 - döda mig! hööörs ♡

stannar inte upp fråns jag nått mitt mål


min röst är hes, min näsa är täppt och jag är väääldigt trött. är dock lika glad för det, håller på att fixa mig för att sen dra iväg till nova med mamms och ikväll blir det melissa horn perhaps?

deras energi gör mig hög


vet inte ens hur jag ska uttrycka mig i ord. det enda som skulle kunna beskriva mina tankar och känslor just nu är glädjetårar och lyckoskrik.
idag såg jag och bestie rix fm festivalen @ mf huvudsakligen för att se grabbarna såklart. och det var a m a z i n g, deras energi och deras sätt och "nå ut till oss fans" går inte ens att beskriva. ett år sedan sist, och det kändes verkligen hur mycket man uppskattade bara några låtar nu.
det finns ingen som erik(baby hihi), mattias och danny, det är helt säkert.
skulle kunna skriva hur mycket som helst men ingen skulle antagligen orkat läsa om min lilla kärlek till dessa pöjkar. 
sen fanns det ju fler brau folk som grymma erik hassle, gulliga rebound (jag har saknat dem killarna alltså), den ena dansaren till erik saade och översköna ola.. dem andra faller mig väl inte direkt i smaken men jaja.
när allt var slut (och även våra röster!) så drog vi och tog lite käk och försökte samla oss, däefter blev det översköna maskinen & jag fick höra 'kärlek vid sista ögonkastet' vilket gjorde mig typ överglad. den låten slår allt.
sen blev det bussen hem och nu sitter jag här och är helt slutkörd på energi.
( L )


S U P E R


idag är det ingen vanlig dag för idag är det malmöfestivalen-rixfm-då-grabbarna-ska-uppträda-dagen, är fixad ch klar så drar nu iväg till linn för att ta bussen till malmö och få bra ståplatser hihi, hörs ikväll typ, pussssssssss!

hey baby!


ikväll har jag sytt ihop min väska, kollat criminal minds, målat naglarna, planerat morgondagen och lite sådant, ska upp rätt tidigt så blir väl sleepa snart. hörs imorgon innan vi drar!


Helmut Lang


klänningen!!

snake


min finfina ormring jag köpte i onsdags, min finfina mobil fick också vara med på bild haha...

move along


freeeedag, äntligen! har dock inga planer för dagen haha, men imorgon är det lördag och det blir det malmöfestivalen (wiho!) för att se rix fm (grabbarna äntligen!!!) gud vad jag längtar.
sen är det ju maskinen och anna hertzman senare på kvällen...
är så galet många bra artister man vill se, suger att inte bo i malmö & att plugget börjar på onsdag.. men allt får väl bli som det blir. jaja, är lite hyper för tillfället, sick eftersom jag vaknade för endast en timme sedan. haha jag är inte redo för skolan än alltså.
nepps nu ska jag ta och hoppa in duschen, göra ansiktsmask och lite sådant fint. sorry för konstigt inlägg, jaja pussss

översnyggt!



got me like wooo-hooo when i think about you that's the first thing that come to my mind


sjukt lyckad dag, humöret är på topp och lyssnar på bästa låten som får mig att må bättre än jag redan mår.

yesplease!


okey, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dem galet kassa mobilbilderna, sjukt dåligt "foto ljus" inne på hm.
blev i alla fall lite smått kär i dessa plaggen, allt från hm.
guuud vad jag har shoppingbehov nu inför kommande termin och hösten.
lista till mig själv- jag behöver/vill ha:

- en kavaj, kort och hyfsat tajt, fjärde bilden tex. sista bilden var också väldigt snygg, dock inte samma typ av "kavaj" men sjukt snygg och trivdes väldigt bra i den.

- basplagg! är sjukt dålig på att köpa det, men måste verkligen bli bättre på det. älskar tex. den typ av tröja som finns på bild 1.

- rutig skjorta, provade idag en väldigt snygg på jc

- "uteliggarmössa"

- öronhängena på vero moda

- koftan på bild 3, har viljat ha den ett tag har inte köpt den av någon sjuk anledning?

- en väska som funkar att ha i skolan(!!)

- ny kalender

- sen blusen på bild 2 gillade jag väldigt mycket, känns dock lite somrig..

- "vardagsklänning"

- militärgröne "kavaj-jackan-grejen" från gina

you can get it all


superfin dag med anna i stan, överkul som alltid! en massa snack, fika, check av kläder, en söndrig väska (jag hatar mina väskor asså!!) och sen en mysig busstur hem i regnet (haha jag älskar verkligen mina bussturer, alltid händer det något...) supertrevligt med andra ord!
nu ska jag ta och fixa med lite grejer och sånt.. jaja hörs inom kort!

let me hold you



bow wow, telefonsnack, kaffe och fix.
blir stan med anna idag, naaaaaaaaaaajs.

nattbabbel


lillsyster ligger och snarkar på maddrassen, ytlighetssnack över msn och halsont.
exakt en vecka till skolan börjar igen. fem dagar till "planera terminen samtal".
ångest.
tre dagar till rix med grabbarna och fyra månader till konserten.
längtan.
shoppingbehov och ensamhet.
d a g s a t t s o v a

♥ ken ring - bror


" livet är inte alltid en dans på rosor,
ibland får man dansa på stjälken och då sticks det under fötterna, tro mig, vi vet."

ändå faller regnet


idag är det s t o r m. det regnar som jag vet inte vad och blåser snart bort hela byn typ. skulle egentligen ut och träffa en killkompis men får se hur det blir med det, är inte direkt sugen på att gå just nu haha...
ni får ha en fin dag i alla fall, love!

i'm right here baby



- det är skrämmande hur fort det blir mörkt nowdays..

- naaajs träning idauu

- fem dagar till grabbarna!!

- jag döööööör (seriöst!) av avundsjuka: http://www.youtube.com/watch?v=NxFsxh_S50Q&translated=1

TREY SONGZ


veckodag


weekday favoriter

way to far


egentligen är det väl inte din mening, men du skrämmer livet av mig.

laaa muuuusicaaaaa


charmigt


otroligt kass bild men såhär ser jag ut idauu, tröja från monki och shorts från hm

en besvarad fråga


jag fick frågan om jag kunde berätta lite i ett inlägg om vad det är jag jobbar med nu på sommaren och lite framöver, och visst kan jag det.
jag arbetar med 'Ungt Bestämande' en förening som försöker beskriva samhället med hjälp av video och intervjuer.
Så för tillfället så är vi iväg i ystad och intervjuar folket i ystad, boende och turister vad dem tycker om staden, vad som kan förbättras osv. en uppgift vi fick utav ystad kommun.
Så nu vet ni det, är det något annat ni undrar så är det bara att fråga, puss på er!

tidsfördrift

Du heter:
siri louise sara elisabeth, tilltalsnamn: louise.

Smeknamn:
lollo, lisen, lollsan

Låt som när du är ledsen sörjer till?
många olika men bl.a heartbeats - jose gonzalez

Beroende av:
kaffe, musik, min mobil, plattång är väl dem främsta.

Vad tror folk om dig?
dem får tro vad dem vill, inget jag orkar lägga tid på egentligen. men folk som inte känner mig uppfattar mig väl som en dramaqueen..

Stämmer det?
det gör det väl, men finns så mycket mer av mig än det.

Vad får du oftast komplimanger för?
mitt hår skulle jag tro.

Hur imponerar man på dig?
bjuder på sig själv och skiter i vad andra tycker och ger mig en massa uppmärksamhet såklart hihi.

Brukar du skratta för dig själv?
hehe, det skulle man nog kunna säga jaa..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
"ja riktigt bra, har hittat fina saker till dig ;)"

Var bor du?
den lilla skithålan trelleborg.

Trivs du där?
ibland men oftast inte, rätt så tråkigt här om man säger så. dödaborg som vi brukar kalla det..

Har du haft sex idag?
haha nepps.

Hur svarar du i mobilen?
"hej det är louiseee" eller "hallå?"

Vem ringde du senast?
kommer inte ihåg.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen?
en massa sjuka grejer haha.

Antal timmar sömn inatt?
tio ½ timme

Sov du ensam?
ja tråkigt nog.

Brukar du komma i tid?
ja, eftersom jag hatar att komma i otid så försöker jag att alltid vara i tid.

Hur känner du dig nu?
väldigt glad men förrvirad för tillfället.

Vanligaste färg på dina kläder?
svaaaart skulle jag nog säga.

Vad tycker du om fötter?
fötter är rätt så näästy.

Vad saknar du?
min kära syster.

Hade du en bra kväll igår?
jadå lite småtråkig men ändå helt ok.

Favorit dryck på morgonen?
kaffe

När brukar du oftast gå och lägga dig?
nu på sommaren så är det alltid efter 00

Är du blyg?
nej långt ifrån.

Sysslar du med någon idrott?
jadå, boxning i fem år!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
ja absolut, kan nästan säga att jag själv har upplevt det.

Har du spytt offentligt?
nej och det tackar jag för.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
det som alla andra skulle göra skulle jag tro.

Är du nöjd med ditt liv?
till och från, men just nu är det rätt så bra faktiskt.

Är du bortskämd?
inte överdrivet, men lite bortskämd är jag nog.

Vad gör du i morgon?
inte en aning faktiskt.

Vad är det värsta du vet?
tanken av att förlora allt.

Har du bra vänner och äkta vänskap?
jag har dem bästa vännerna, vet inte vad jag skulle gjort utan dem.

Vad är det finaste du fått?
love baby, looove.

En speciell dag du minns?
sävsjö 08

Du samlar på?
inte ett skit.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
bestie eller bigsis skulle jag tro. fina minnen kanske.

När grät du senast?
igår.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
de som alla andra skulle göra skulle jag tro, resa, shoppa och sen skulle jag nog skaffat ett fadderbarn och sparat.

Vill du gifta dig?
kanske, vet inte riktigt. äkta kärlek ska jag i alla fall hitta.

Vill du ha barn?
vet inte, har inte sätt det som min grej, hela föda-barn-grejen, men i sånna fall skulle jag nog adoptera.

Är du musikalisk?
jag älskar att sjunga.

Vad dricker du helst när du är törstig?
vatten

Bor dina föräldrar tillsammans?
jepps

Har du någon gång gråtit dej till sömns?
om jag har.

Biter du på naglarna?
inte nu längre.


takes time to love


bestie har dragit hem och jag har precis kokat en kopp kaffe för att nu njuta av att jag har huset för mig själv denna söndagseftermiddag/kväll. låter super i mina öron.


13.13


godmorgon på er sötnosar, en dimmig söndag med kaffe och love the way you lie ur högtalarna. bestie är påväg hit för en soft hängdag, ha en finfin dag!

jag tror på kärlek vid första ögonkastet, för första gången jag såg dig så var det k-ä-r-l-e-k


can't help but wait


vaknade kvart i två idag, sjukt skönt att få ha sovit ut lite. kollar mtv just nu samtidigt som det spöregnar utanför. ändå rätt mysigt. ska väl snart hoppa in i duschen och fixa mig. glad lördag!

den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7


(lite kärlek är aldrig fel...) över-rolig dag på jobbet, alltid lika kul att träffa nytt folk och höra deras ideér. verkligen en superdag helt enkelt, mitt humör är på topp. kom hem efter en mysig busstur (hihi) med bordet dukat för kräftor till förrätt och därefter taco, naaaaaaaaaajs sa jag då!
vad händer ikväll gött fölk?


det åskar över hela stan inatt


(otroligt fin bild bara) är typ glad men vet inte varför, rätt konstigt eftersom att bara tanken över att jag ska upp kvart i sju imorgon skrämmer mig. eftersom det inte blev något jobb idag så blir det imorgon istället, då jag måste gå upp ännu tidigare (årh, tidiga skolmorgnar kom aldrig tillbaka!) men det klaras väl.
nu ska jag försöka komma ner i varv och sen sova så jag inte är helt död imorgon - kärlek.

holla if you need me


(jag på bild, tagen av linnsan i tisdags) efter att det inte blev något jobb så kom bestie hit så tog vi det fett lugnt och bara umgicks. fixade en massa grejs med min mobil en en hel del andra tekniska saker, våffelbakning och en hel del skratt blev det också - hon är allt fin den tjejen hihi.
nu tror jag ska slänga mig framför luftslottet som sprängdes, hörs lite senare kanske.
kommer upp fler bilder sedan i tisdags allt eftersom.

i hate the fact that i'm so alone


gick upp med tuppen idag (tidiga halv nio, heheh borde nog inte klaga såååå mycket hehe) duschat, ätit en god frulle osv. sen blir det bussen iväg till ystad för att jobba, hörs ikväll - fin dag på er!
uppdatering: just nu är jag sååååååååhäääääääääääääääär arg, skulle kunna skriva vad för någonting som helst men det borde jag nog inte. okey, mannen jag jobbar för eller vad man ska kalla det ringde precis och sa att jag inte behöver jobba idag - SUPERKUL nu när jag har gått upp övertidigt, duschat, sminkat mig och allt. f-y-f-a-n
(mitt morgonhumör är det sämsta)

kungEN



(ungefär två veckor sedan på piren med linn) börjar med att säga, min KUNG är tillbaka, zlatan zlatan zlatan - den mannen alltså gosh! riktigt grym match! resten av kvällen har jag mest suttit och lekt med min lilla mobil hihi, sätt sytycd och inte så mycket mer. borde sleepa nu eftersom jag ska upp och jobba imorgon, vilket suger eftersom jag inte är ett dugg trött.. men det löser sig väl. sov sött sötnosar.

love lost


okej, jag vet att mina kollage typ s-u-g-e-r men tycker det är mycket roligare än att bara lägga upp typ tre bilder på grejs man gärna skulle vilja ha typ. hoppas ni fattar och inte spyr typ haha.
börjar fatta mobilen mer och mer, men långt ifrån perfekt. den är så fin hihi, det röda stör mig dock.. fotar den och visar senare kanske. kan nästan bara stirra på den och dö lite.
jaja, nu ska jag väl snart ta och fixa mig lite inför träningen, eller jaa.. ta på mig träningskläder, sätta upp håret och packa väskan typ. sen blir det matchen ikväll, med äääälsklingszlatan!


jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången för du är knark


sötnosar, jag har (ÄNTLIGEN) fått min bebis - samsung corby pro, fattar dock inte ett jäkla skit. helt omöjligt typ. så resten av dagen ska jag experimentera lite med den, förska läsa en såndär användarhandbok (som jag ändå aldrig förstår vad dem menar haha) duscha vilket kan behövas och sen blir det träning ikväll. hööörs!

a m a z i n g

finner inga ord. amazing & and soooo my life precis som adam säger:
http://www.youtube.com/watch?v=GQSUqVzCFaI&translated=1

jag är svag för dig för du gör mig stark


(vanillascented, ?, signe) vet att rubrikerna just nu är typ bajsfula men det ska fixas snart så.
har precis duschat och håller på att fixa till mig lite innan bestie kommer hit och käkar, mys! och sen hittar vi väl på något, så länge - pusssss


men du får slå ihjäl mig först du får trampa på min hals för att släcka min törst det blir ett långt och smärtsamt krig som kan vara ditt slut passa på ta nu dörren medan kvar finns vägen ut

♡ jag längtar så jag spricker till jag får min samsung corby pro b5310 imorgon,torsdag eller fredag.
♡ ni måste lyssna på denna och denna
♡ och se på denna
♡ jag längtar till malmöfestivalen
♡ saknar mig bigsis
♡ jag har shoppingb e h o v
♡ jag vill göra något nytt med mig själv, vet dock inte vad det skulle vara
♡ trey songz (behövs inget annat än hans namn för att få mig att smälta)
♡ jag vill göra om mitt rum
♡ en ny data skulle inte sitta fel - typ en bärbar
♡ ta mig härifrån
♡ om ungefär tre månader är det min b-day - galet!
♡ snart blir det att se grabbarna igen med bestie då det var ett år sedan sist- can't wait.


förlåt men gud...


GE MIG DIG!!
dinsnyggejävel-trey-songz


vägen ut


en väldigt mysig måndag, träffade kvinnan med den bästa musiksmaken (och killtypen for that matters) elin, för en supertrevlig fika hemma hos henne. sen därefter drog jag iväg till träningen då vi äääntligen fick våra klubb-hoddies som dock ser ut att vara två storlekar större än vad den ska vara - jag beställde S och får en L kan man nästan säga.. slutsnackat - biglove!

don't go away


egentligen vill jag inte säga (okej skriva borde det väl vara) det högt, men idag känns det som höst, vilket gör mig ledsen faktiskt. det har regnat konstant hela dagen och när jag cyklade hem idag så hade jag på mig långbyxor, linne, långarmad lite tjockare tröja, sjal och skinjacka. klockan är bara nio och det är sjukt mörkt ute gemnfört hur det brukar vara.. men jaja, slutbabblat om det nu!
sjukt lugn söndag, har varit galet trött och inte på humör typ. så har mest läst tidningar, kollat snabba cash (igen), beställt min nya älskling (äntligen!), hämtat min cykel hos bestie, tagit ett bad och lyssnat samma låt om och om igen. nu ska jag koka en kopp te och sätta mig och skriva lite tänkte jag.

hela himmelen och hela havet


(jag av emms) idag, ungefär just nu sitter min finaste bigsis på sturup för att åka iväg till turkiet med hennes tjejkompis. trots att det bara är en vecka så kommer jag sakna henne otroligt mycket trots att vi inte ens ses varje vecka, men ändå. precis som när hon skulle till kos och jag satt och grät med en MER-blåbär i munnen och min fina mörka jeansklänning och pippilotter. hon är den bästa. vet inte vad jag skulle gjort utan henne. sedan jag var en liten flicka har jag alltid sätt upp till henne.
anna, du förtjänar hela himmelen + hela havet ♥

lite fint skit bara


monki/bikbok

http://theblackbook.tumblr.com/






regn-söndag


my feelings for you


efter en chill dag, med filmhyrning, 6 kilometers springning och därefter fix med massa ösmusik så drar jag nu iväg till bestie, ha en soft lördag!

igår kom jag hem med färg ovanligt nog


(färgen på är helt fel typ) rosa/orange/hallonröd - monki  kornblå - weekday

l i f e


till alla lördags folk

we don't sleep when the sun goes down we don't waste no precious time all my friends in the loop making up for teenage crime


lördag och en sväng in till stan för att hyra en skräckis med bestie, sen drog hon till jobbet och jag sitter här och käkar en god sallad och läser elle. funderar på att låta maten smälta och sen springa en runda.. låter rätt så fint faktiskt.

i've got a secret


efter en helt underbar dag på stan med bigsis så är jag väldigt trött och hungrig nu haha.
skönaste ansiktsbehandligen (som alltid) på exuviance, därefter en supergod salladsbuffe och sen en runda på stan där jag fick med mig två tröjor som jag visar senare och sen en tandkräm (haha, don't ask) och foundation från exuviance.
kvällen får jag se vad den har att erbjuda, kollar kanske klart snabba cash (loooove) eller så drar jag ut eller något. jaja får väl se. extra mycket kärlek till min syster.

anything to make you smile


(detärfintattpussaencolaburk, right? hahaha) håller på att fixa mig, ska iväg till malmö, träffa syster, gå på ansiktsbehandling, kolla runt lite på entre och sånt. mycket trevligt ska det bli haha!
igårkväll träffade jag bestie, satt på piren och snackade om allt najs som har hänt sedan förra veckan vi sågs. finfint. nej, nu måste jag sätta på ett kål, hörs ikväll puss! 

vi, han, jag, då, nu, framåt

Jag vet inte hur jag känner längre. Jag är bara tom och vilsen.
Jag är glad att jag fortfarande har dig som en sån man kan ringa gråtandes och berätta hur man mår.
Att jag kan luta mitt huvud mot din axel eller att vi kan springa runt och jaga varandra på ängen och sen bara titta på varandra och börja skratta trots att vi inte ens vet varför.
En sån som kallas vän.
För just nu klarar jag inte ens av tanken på hur det skulle vara om jag förlorade dig helt.
Då får jag mig själv att inse hur bra det är ändå.
Men jag kan ändå inte sluta tänka på dig och våra minnen när jag hör alla låtar, alla platser och alla dofter.
Men jag måste bara låta det gå.
Det kommer inte bli som förut, men just nu är det bäst så.
För just nu är du en av mina bästa vänner och jag kunde inte varit gladare.


no one is ever gonna love you more than i do


titta titta titta!!!

v i k o m m e r a l l t i d h a v a r a n d r a


idag är jag trött, tröttare, tröttast. var nämligen iväg på liseberg igår med syskonen, helt gaaalet kul var det! var uppe nitton timmar igår så det känns nu kan man väl säga. men fett värt det! syskonen s <3
idag har jag absolut inga planer, eller jo.. kanske träning ikväll, men har börjat bli lite förkyld så får väl se hur det blir med det. men just nu låter det väääldigt bra med fotbad, ansiktsmask, måla naglarna, bläddra i tidningar, kolla snabba cash (som bror så snällt har hyrt till mig, loooove!) dricka te, kolla bloggar och en massa småskit bara. s o c k e r t o p p a r


pink and purple (beauty)


I get that warm fuzzy feeling

fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop


en helt galet najs dag håller på att passera förbi.. har umgåtts med några galna killkompisar och sen blev det iväg till träningen för ett hårt med sjukt roligt pass! (hej-positiva-människa!)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta tvätta (sen när hände det liksom?) jaja, mer kommer - puss!

hot like mexico


(ur min mapp: sådana random fina bloggflickor - noras, emmylinnea och signe)
fina tiiiisdag & jag drar iväg för att träffa en kär vän haha!

c a l l m e ?


roligaste träningen på länge, helt galet!
lyssnar på sommar10 musik (med andra ord, fett brauuu!) och ler.
jag är rastlös.

you don't know what you do to me


(egoegoego haha, jag tagen av emms) idag är det två hela år sedan jag och bestie såg grabbarna första gången tillsammans (alltså se dem tre tillsammans som ett band) helt jäkla galet. och armbandet man fick därifrån sitter fortfarande kvar hihi. ville bara berätta det haha, det var en betydelsefull dag!
idag däremot har jag gått upp klockan sju och jobbat... eller rättaresagt suttit och lyssnat på tre män och en av dem var min papps om framtidens samhälle haha. jaja, betalt får jag i alla fall.
nu om någon timme blir det träning, gööött!

s ö n d a g s i n s p i r a t i o n





första augusti och en promenad i spöregnet


i'm so tired of you and all your bullshit


har helt glömt bort att i torsdags så fyllde min lilla blogg två hela år, gölligt värre! grattis i efterskott till den haha.
efter en sjuk eftermidagg/kväll så ska jag nu ut och rensa tankarna och se framemot en supervecka!

life trough my eyes


har som sagt haft en superhelg tillsammans med emms. en massa skratt, mys och allt detdära. vi har uppdaterat oss i varandras världar, gått omkring på marknaden här i området (& åkt världens sjukaste karusell!), blivit helt hjärndöda utav jersey shore, stött på en gamal vän, käkat pizza ute på piren, lyssnat bästa musiken, skämt ut oss osv.
fröken drog hem för någon timme sedan så jag har hållt mig sysselsatt med att snacka i tele med bestie inprinsip. nu ska jag se vad resten av dagen har att erbjuda.
sådär såg jag ut igår btw, mina nya favvo jeans topshop, linne weekday, kavaj vero moda, öronhänge barca.

you ever love somebody so much you can barely breathe?


finfin helg!

RSS 2.0