21:44



Bilder lånade från Antonia
HUR fint är inte allt detta då? Favoriten är dock Isabel Marant.

SUNDAY29



Hade en lyckad kväll igår tillsammans med super trevligt folk. Vaknade runt två idag har chillat sedan dess. Lugn dag med andra ord. Hoppas ni har haft en fin söndag. Puss

SATURDAY28



Hade en superfin dag igår tillsammans med hjärtat. Vaknade upp bredvid syster idag. Käkade en brakfrulle och bara hängde i sängen. Nu är jag hemma igen och ligger nyduschad framför New Girl. Mysig serie förövrigt. Ikväll beger jag mig iväg till Josse för att träffa tjejerna. Finfint!

12.04-26 22:32



Har haft en grym torsdag! Kort skoldag, träffat saknade syster, käkat favorit salladen på salads n smoothies, ansiktsbehandling hos bästa Jacqueline, klippning och därefter supergod middag, finaste pappsen hade gjort. Bra dag helt enkelt. Gör det ju bara ännu bättre att veta att man har en fin fredag framför sig imorgon! Love.

WEDNESDAY25



Just nu: trött tjej i sängen framför tvn
Imorgon: slutar vid lunchtid därefter blir det 'ta-hand-om-mig-själv-dag' - ansiktsbehandling följt av klippning
Allmänt: längtar till helgen, tror att även denna kommer bli en grym sådan!

12-04-24 16:55


tuvamalmo

Fint från gt

22 22:22



12-04-22 19:14



Gårdagskvällen var händelserik på både bra och dåliga sätt men överlag hade jag det kul. Tillsammans med de skönaste vännerna kan något omöjligt gå fel. Idag har jag chillat omkring i min pj. Städat lite och pluggat. Brukar vanligtvis inte ha jättemycket ångest på söndagarna men idag lockar verkligen inte skolan..

SATURDAY21


Stressar omkring utan någon speciell anledning. Om 1h sitter jag (förhoppningsvis) på bussen in till stan tillsammans med linn för att fixa några små ärenden. Därefter tar vi bussen vidare till malmö och sen iväg till limhamn. Några timmar senare rullar vi oss mot vellinge. Kommer bli en grym dag&kväll.

FRIDAY20


Har haft en otroligt fin dag, kunde inte bett om bättre. Har spenderat den med min numero uno och haft det hur mysigt som helst. Perfekta sättet att spendera sin lediga dag, med andra ord. Nu tar jag det lugnt framför tvn och ska väl snart krypa till kojs. Imorgon väntar en fullspäckad dag, puss.

senaste dagarna/veckorna/ur arkivet


lördag förmiddag i västra hamen

stranden i ystad för någon vecka sedan
dagens kläder/blus/hm/jeans/carlings
vad Jonnah erbjöd till brunch under lovet
stranden i ystad

WEDNESDAY18

Sitter i sängen med en otroligt god sallad jag slängde ihop på någon minut. Perfekt efter ett träningspass som dagens. Har varit en sömning dag i skolan men imorgon är det sista dagen för denna veckan så det är bara att lägga in det sista sen blir det helg. Kan väl inte bli bättre än att vara ledig en fredag? Nog babblat, puss

12-04-17 09:26



Känns som att det är mycket som händer just nu att blogg-inspon har försvunnit.. tappade den någon gång på vägen i all pluggstress. Har inte så mycket att dela med mig av längre, ett inlägg om plugg är liksom inte så efterfrågat. Efter idag så är i alla fall denna veckan hyfsat lugn vilket är otroligt skönt. Är till och med ledig på fredag, hur gött? Nog babblat, puss.

12-04-15 18:12



last saturday

SUNDAY15

Gårdagen var supermysig! Frulle på EH tillsammans med syskonen i Västra Hamnen. Därefter drog vi iväg för att fixa några ärenden och sedan blev det lunch på Jensens uteservering. Mätta och belåtna drog jag och syster oss hemåt för att sätta oss på gården för att njuta av solen. Inte helt fel. Senare framåt eftermiddagen/kvällen spenderade jag tid med prinsen. Perfekt avslut på en lyckad lördag helt enkelt! 
Idag ska vi inte ha fullt så roligt.. plugg står på schemat. Det är bara att sätta igång helt enkelt.. puss på er!

.


SATURDAY14


Uppe tidigt idag! Drar iväg tillsammans med syskonen på några äventyr idag, mysigt värre! Till och med solen har visat sig. Tror det kan bli en fin dag!

FRIDAY13



Dålig bloggning de senaste dagarna! Har i alla fall just kommit hem och ska strax få lite mat i magen och därefter kommer linnsan. Antar att det bara blir mysig linnsan/lollsan-tid. Snack och kanske till och med lite bb? Vi får se vart kvällen leder oss. Bloggar antagligen senare ikväll. Ha en fin fredagskväll söton!

12-04-11 20:24

Har spenderat de senaste timmarna med att plugga och lär nog bli så i en timme till sen är det nog för idag. Imorgon tar man nya tag. Got 2 love school...

I love the shit out of you

söndagens - jacka/monki/jeans/topshop/tröja/gt/tshirt/zara/converse

19:27

Några bilder från söndagen - Träffade på Carolina Gynning på Ystad saltsjöbad, fikade på stranden och var allmänt kulturell genom att åka runt på konstrundan.

12-04-10 17:13

Efter första dagen i skolan sätter jag mig nu och pluggar svenska. Inget som lockar direkt men måste göras..

MONDAY09

Ångestdag idag, skola imorgon.. känns rätt så motbjudande om jag ska vara ärlig. Antar att jag inte är den enda som känner så..

TAKE CARE


SATURDAY07


Vaknade upp till snökaos utanför fönstret, tänkte först att det är lika bra att gå och lägga sig igen men istället gick jag ner och målade ägg. Lite påskstämning får man ju skapa. Öppnade därefter mitt påskägg och kan nu säga att gårdagens lakrits problem är över. Storasyskonen kommer hit om en timme då det blir påsklunch, mysigt. Nog babblat, glad påsk på er, puss!

FRIDAY06

Har spenderat långfredagen tillsammans med min favorit.. som jag har saknat den killen. Var sjukt mysigt att ses igen efter att ha varit ifrån varandra ett tag. Nu ligger jag (ensam) i sängen framför snabba cash och suktar efter saltlakrits. Imorgon kommer storasyskonen hit, mysigt värre!

BEYONCE KNOWLES

HUR fantastisk är inte denna kvinnan?

THURSDAY05

Godmorgon på er! Är uppe tidigt idag (eller ja... vad som är tidigt för mig... det är ju trots allt lov) ska nämligen snart iväg till Jonnah som har bjudit över mig och resten av tjejerna på brunch. LYX. Så det jag ska göra nu är att hoppa in i duschen och byta ut min pj till jeans. Nog babblat, puss!

WEDNESDAY04


Har spenderat dagen i soliga Malmö. Saknade vänner och fina inköp gjorde dagen komplett. Nu ska jag faktiskt städa lite, helt ok såhär en onsdagskväll. Puss

12-04-03 17:01



barasaraolsson.blogg.se/

Superfin blogg med snygga outfits och hennes rum ska vi inte ens prata om.. DÖR LITE.

PS. HUR fin är inte tröjan på en skala 1-10? VILL HA.

TUESDAY03



Just nu; Hallon/banan smoothie och Stylisterna.

to live doesn’t mean you’re alive

1h ren lycka med Zlatan på tvn, inte helt fel alltså. Hur fin är inte killen? Aw.. kommer nog alltid dö lite varje gång jag hör hans skratt. Till något annat... bloggen... vad tycker ni? Bu eller bä? Vet ju att ni är några stycken som läser så skulle varit roligt med respons! Jag är i alla fall nöjd, har Josefine att tacka. Fin vän det dära!

21:28



stickat/gt/transparent svart/weekday

12-04-02 17:58


kanonvodka

http://www.youtube.com/watch?v=jtlZqipaHtc
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JKW-7r9vPI0

changes



Fooooolks, bloggen ser kaos ut för tillfället.. ingen header etc, ska försöka fixa det på något sätt. Hoppas ni står ut ett tag i alla fall.. puss

MONDAY02



Andra april.. ena stunden snöar det, andra stunden skiner solen.. föredrar såklart de sistnämnda. Vill ju faktiskt ha vår på riktigt nu. Påtala om något helt annat så har jag tröttat på hur mina bilder blir när jag lägger upp dom här på bloggen. Trots hjälp från söta Antonia så får jag inte kläm på det.. vill få bloggen såkallat mer "bred", så att bilderna blir större..men icke. Får försöka pilla lite mer med det helt enkelt och se vart det leder. Är det någon av er som vet hur man gör så skulle jag verkligen uppskatta lite hjälp.
Nej nu ska jag gå ner och mixa ihop en smothie, puss. 
Ps. Har gått och skaffat twitter, följ mig där på @Lsanderberg

pink/part/2


RSS 2.0