make it matter


haft en fin helg med en massa shopping, födelsedagsfirande och softa bananer. & snart drar jag snart iväg med familjen till mormor.
hur har ni haft det i helgen?


i wouldn't mind


hej finisar! har haft fina dagar sedan sist jag bloggade faktiskt. hittat på en del, bl.a sätt veronica maggio med tjejerna i lund vilket var brabrabra! annars är det bara en massa saker som står på schemat innan vi slutar så har fullt upp med det (vilket jag redan skrivit ett par gånger) men jaaa.. ville mest uppdatera er om läget, glöm inte min tumblr, pusspuss.

keep breathing


lite såhär känner jag varje morgon just nu.
jag suger på att blogga just nu. har absolut ingenting att skriva längre. varje dag är likadan ungefär, vill bara ha lov just nu. eftersom att det känns så onödigt att skriva några onödiga rader här någongång varje dag "bara för att" så kommer jag nog bara skriva här när jag verkligen har något kul att berätta, så som bloggning ska vara. i alla fall tills de värsta i skolan är över. tycker personligen det blir bäst så. uppdaterar dock min tumblr flera gånger varje dag så vill ni så kan ni ju gå in där och kolla istället: http://besidesmaybe.tumblr.com/ 
puss

har egentligen inget att säga men säger det ändå


- har gått och blivit beroende av tumblr (vilket kanske inte var så förvånande)
- hemstudiedag imorgon
- jag är uttråkad.
puss

besides maybe'


nu har jag skaffat tumblr (älskar!!) så gå gärna in där och följ mig.
http://besidesmaybe.tumblr.com/

live


vaknade upp och trodde det var vardag idag, helt otroligt skönt när jag sen kom på att det är lördag. ikväll kommer syster och idag är det en vecka tills jag och tjejerna ska se veronica maggio, fiiiiiint!

braaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=QeV9bJHfRzQ 

från hjärtat


hur underbart är det inte när man kommer hem från en helt ok skoldag och upptäcker att nya nummret av ELLE (och den nya hm tidningen för den delen) kommit hem till brevlådan? det åskar och regnar dessutom också. så nu ska jag sträckläsa, dricka kaffe och lyssa på ison & fille. mysigt värre. puss

120511


idag har det varit en bra dag, bestie har fyllt år så dagen har ängnats åt henne. avslutar nu dagen med att se klart bb sen blir det sängen, puss.

SHM


do you understand what i'm sayin'


idag har jag haft fullt upp med matte nationella (det absolut sista vi gjorde i np, thankgod!) fixa lite saker i stan tillsammans med jonnah (vilket var mycket trevligt) och sen har jag bara fixat en massa och tränat och fixat lite till. nu ska jag varva ner genom att kolla bb, puss på er.

so tell me why this is for the best?


gårdaaaagen

mina finisar/hm


nah nah nah


kan börja med att säga att det har varit rätt torrt med bilder på senaste tiden men har en hel drös av dom som jag hade tänkt publicera på ett annat ställe om någon vecka antagligen. mer får ni se då helt enkelt. ville bara säga det till att börja med.
annars idag har det varit en rätt grym dag faktiskt! har blivit väldigt mycket mattepluggande, parkhäng, en massa skratt (tröttheten har visat sig helt enkelt...) och sen har jag försökt mig på longboard, tänker inte ens berätta hur det slutade. hoppas ni har haft lika bra dag, puss.

sött


where them girls at


inlägget nedan kom inte upp fråns nu, fråga mig inte varför haha.
ligger i alla fall ute och solar nu och har gjort det sedan jag kom hem (allt jag gör nu för tiden), riktigt skönt. sen om en timme blir det träning, gött! har förresten lite bilder att visa för er, ovanligt nog.. så kommer antagligen upp ikväll. det var allt jag hade att berätta, puss!

gone


Mysig söndag! Har haft picknik med bestie i solen då vi även solat och snackat skit. Sen har jag även lagat mat och kollat (kollar) bachelorette sverige, ikväll väntar bb och imorgon väntar ännu en dryg skolvecka..

summer love


börjar med att säga att det blev en väldigt lyckad kväll igår med fint folk! idag har jag och linn chillat i solstolarna, sjukt härligt. nu ska jag snart hoppa in i duschen inför kvällen. puss

heybaby


det är ääääääntligen helg, som jag längtat. skulle inte palla en dag till i skolan haha.
har varit iväg och träffat en vän efter skolan och planerna för ikväll ser ut som så att det dras ner till stranden för att träffa folk och sen sover bestie här. finfint. ha en fortsatt fin fredag, puss!

true


jag vet allt om dig för du har varit min


blandade känslor om dagen. jag vill ha helg eller ännu bättre med sommarlov för den delen..

finisar


glaaaaaaaaaad tjej här! mina (och systers) finisar har äntligen kommit och jag är nu en lycklig tjej... i alla fall så länge jag har dessa på mina fötter! ♥

pack your stuff, leave my keys, get your shit, gotta go


vanlig måndag idag, plugg och träning.. finns liksom inte så mycket mer att säga, så med det säger jag pusshej.
(otroligt oödigt inlägg? jadå!)

don't stop


gårkvällen blev faktiskt rätt så lyckad, hade i alla fall trevligt, hoppas ni också hade det!
idag har jag bara segat omkring och antar att dagen fortsätter så.. förutom lite plugg som ska komma emellan. jaja puss på er.

RSS 2.0