how do you like that


trotts min trötthet så har dagen ändå varit mysig, tagit det lugnt, kollat på Paranormal Activity (ettan) som förövrigt var sjukt överskattad enligt mig kan knappast säga att jag blev rädd. sen har släkten varit här och käkat god mat och jag har fått ännu fler fina presenter. just nu ligger jag i sängen med min bebisdata, lyssnar på lugn musik och halv-kollar på indiana jones som går på tv. söndagar är allt mysiga.. förstår inte hur folk kan hata denna dag så mycket? speciellt nu när man har en hel vecka framför sig med lov!


saaaay aah


gårdagen var sjukt lyckad, hade en riktigt fin födelsedag!
blev väckt med röda rosor, frukost på sängen och en massa fina presenter. sen tog jag det bara sjukt lugnt eftersom jag var rätt trött efter gamleby så satt mest och pysslade med min nya data och pratade med världens finaste bestie över skype! lyssnade på grabbarnas nya singel gjorde jag också hihi..
sen på kvällen blev det fix så drog jag och elin till en killkompis där det blev en sjukt rolig kväll med sång för mig och en massa skratt.
idag blir det kalas för mig med släkten, de kommer vid två så borde väl hoppa in i duschen nu. är sjukt trött dock.. men det blir säkert brau. pussssssssssssss


idag är det ingen vanlig daaaaag


min b-day idag lalalalalalalalalala' ♥

hemma igen!

Nu är man hemma från gamleby igen, har skrivit två inlägg både igår och idag men tydligen så har de inte publicerats av någon konstig anledning. Har haft en sjukt mysig kväll med storasyster,storebror och hans sambo. God mat och galet fina presenter så som röda urban hörlurar, ett par skor och ett riktigt fint linne.
Imorgon är det min dag, längtar!

GR8


tre bilder sedan några helger tillbaka'
har egentligen inte så mycket att skriva, borde nog vara rätt tråkigt att läsa men jaajaa, sjukt mysigt här i gamleby.. blev klar med min klänning vi sydde på syslöjden idag, blev ändå rätt nöjd!
drar hem på fredag, saaadface! men när jag kommer hem så ska jag träffa mina kära syskon, gå ut och äta och fira min bday lite tidigt. sen lördag är det min dag, sen söndag blir det vuxenkalas för släkt osv.
det är väl allt.. pussss

love it!


missnikka.tumblr.com
FAN VAD LIVET LEKER HÄR, LOVE IT!

babylove


sitter här i gamleby nu och har det väldigt mysigt, saknar tjejen på bilden dock haha <3
dagen har rullat på som dom brukar göra här uppe, väldigt najs. har inte så mycket att säga just nu, men jag lever i alla fall, pussgurkan!

2929292929


för exakt ett år sedan, vid min födelsedag' sista dagen idag, åker hem vid tolv. så sjukt sorligt ändå.. vill bara komma hem nu, lämna mina grejs sen dra och träffa syskon mina.. pusssssssss

baby, you!


måndag & looov, förutom träning så har jag inte en aning vad som händer idag så hör nog av mig senare med förmodligen lite bilder från gamleby.. puss

bye bye baby!


är nu äntligen färdigpackad och färdigfixat inför allt till imorgon.
har till och med fått snacka lite med bestie via msn, missthatgirl'
så nu blir det snart sängen, för att få sömn till ungefär klockan fem imorgon då de klockan sex dras iväg till gamleby med alla nior. har förpublicerat lite inlägg och bilder så blir lite bloggning där uppe också. puss på er'

laaast daaayyy


random

-HEARTS-


lyssnar på alicia keys och hör regnet slå mot fönstert. idag är det söndag och jag ska fixa en massa grejs. packa bl.a så känns rätt bra att sätta igång redan nu.. vi hörs under dagen.

23 oktober

sjukt mysig kväll igår, översköna ansiktsbehandling och fick sen med mig hem en hel del behövliga grejs så som hoddie, mjukis, smink osv. efter lilla turen i stan drog jag syster o lisa vidare hem till lisa för att laga sjukt god mat och kolla idol. riktigt mysigt.
morgonen har varit minst lika mysig med en god brakfrukost och soffhäng. nu dras det snart iväg in till stan igen för att kolla på vinterjacka sen blir det tillbaka hem till bigsis för bara ta det lugnt sen ikväll dras det vidare till ett par vänner som sagt.
hoppas ni får en fin lördag, pussss!
btw - en vecka till min bday idag!!

ILOVEFRIDAYS


bilder via dirtyglam' freedag idag, hann inte blogga tidigare imorse (min lilla fredagstradition ni vet, ansiktsmask, najs musik och blogga ett glatt inlägg haha) så gör det nu istället.
sitter just nu i skolan, slutar vid två oc dra då direkt till syster i malmö. blir ansiktsbehandling och därefter shopping inför gamleby. sen blir det att sleepa hos bigsis, sjukt mysigt! så ungefär så ser min fredag ut. imorgon blir det kanske lite mer shopping och sen vidare till ett par vänner på kvällen.
vi hörs & ha en fin helg pusss


come and share my world baby


rätt chill dag fram tills nu, snabbt fix inför hk uppgift, so plugg, sen nu blir det in om stan snabbt sen skriva brev till vårt fadderbarn Mohamed och därefter lite till plugg. Imorgon är det fredag, som har jag har längtat!
bussen nu då jaaa, pusssss

love/is/on/fire


en helt över dramatisk dag idag känns det som, riktigt mycket ångest. och se på allt det så var man tvungen att säga hejdå till bestie som drar till florida för att götta sig. missheralready'
eftermiddagen har bestått av hel del so plugg och nu är jag så trött att jag vet inte vad. vill bara det ska bli fredag!

constantly smiling


'väldigt söta lillasyster vera'
- har en hel drös med papper som är på skolan, förhoppningsvis i mitt skåp.. väldigt mycket ångest på det.
- milan spelar så blir fotboll med pappas nu.
- min förkylning tar kål på mig.
- gamleby snaaart!
- & snart min b-day!
- ansiktsbehandling på fredag, haaaaappy!


BARA FÖR ATT


pics: ?

go head and envy me, i'm a soul hip-hop queen and i ain't goin' nowhere but you already know me


har gått och blivit förkyld vilket verkligen går mig på nerverna eftersom att jag var helt otroligt förskyld i augusti någongång, och pallar inte med det en gång till. så med den slutsatsen kan man ju säga att jag är rätt osmart om jag tränar idag, men jaja jag dör inte haha.
i övrigt har det varit en mycket fin dag, nu ska jag sätta igång med lite so.. (döda mig!)

hate it or love it the underdogs' on top and i'm gon' shine, homey until my heart stop


har haft fullt upp hela dagen därför ingen bloggning. gick upp redan vid nio (på en söndag?? vad har hänt med mig!???) för att plugga so i någon timme, drog sedan vid halv ett vidare till stan för att träffa en vän. sjukt kul faktiskt. sen var jag hemma i en halvtimme kanske för att sen vid halv sex dra iväg till jonnah för att laga en massa mat inför vår hk uppgift. så nu sitter jag här nyduschad, övermätt (fortfarande!), övertrött och lyssnar på dessa två för att snart krypa till kojs. hörs imorgon - loveee


ointressant för er men lite koll till mig själv

b-day
- liten laptop
- urbanears hörlurar
- one tree hills säsong 7
- skorna
- make up store kurs
- göra om mitt rum
- pengar/presentkort

behov till gamleby
- mjukis
- hoddie

övrigt
- mössan
- ny mascara och rouge

men i dig såg jag ljuset


lördag förmiddag och jag är extremt rastlös. vaknade upp till the funeral med band of horses på hög volym och ville bara somna om. solen skiner som aldrig förr och jag kan inte längta mer till gamleby om cirkus två veckor.
jag och systrarna har gått och blivit fadder för en otroligt söt liten pojke i afrika, vill inget annat än att bara åka dit och hämta hem alla barn för att ta hand om dom. vi ska i alla fall skriva brev och lite sådant till honom.
nu ska jag hoppa in i duschen för att sen se vad som händer idag, puss

so boy, forget about the world cuz it’s gon’ be me and you tonight


'några bilder från i lördags' helt galet bra dag idag, efter en duktig dag i skolan så drog jag och jonnah sen och hade det övermysigt i stan. höstfika och flum runt i butikerna. nu blir det snart käk sen kommer bestie, ska bli öööövermys en massa snack om veckan som har gått och sen idol i guess.


ta mitt skimmer för jag brinner


freeeedag - skolan, stan med jonnah sen träffa saknade bestie ikväll. låter allt fint tycker jag!

med hela mitt hjärta


jeans från topshop, tröja från hm, älskade kofta från filippa k och gråa converse

i just can't stop


jag är så sjukt onödig, borde plugga so men har absolut ingen lust så istället så har jag provat inprinsip alla plagg i garderoben (något sjukt jag gör alltid när jag har otroligt tråkigt - sisådär varannan dag), fixat med musik och bara en massa onödiga grejs. bra jobbat louise! men det löser sig, vet ju vad jag ska göra orkar bara inte ta tag i det. ska öva lite franska sen blir det robinsson om en timme, jaaao'

show me show me baby


vaknade upp gråtandes klockan fyra inatt av att jag hade drömt att vi skulle flytta, rätt sorligt faktiskt. men trots det så har dagen var mycket lyckad! har lovat mig själv att ta en outfit bild idag så får se hur det blir med det.
nu borde jag egentligen plugga so, men har absolut ingen ork.. ångest!

?


har verkligen ingenting att blogga om längre, vad skulle ni vilja se?


Ett konstant bultande hjärta och en smilgrop som aldrig slutar synas. Hundratals fjärilar som alltid flyger omkring. Fyra ögon som möts på mitten av vägen.


found:http://everythingyoulovetohate.blogspot.com/ http://leloveimage.blogspot.com/ http://chanelbagsandcigarettedrags.tumblr.com/

lovely


redovisning i svenska vilket blev ett mvg jag är mycket stolt över, en galet rolig moppetur, sjukt najs idrottslektion, är klar med min matte och två mysiga telefonsamtal från två otroligt saknade flickor, linn & alice = vääääldigt fin dag!

c u when u get there


hur ser din drömpojkvän ut? utländsk på ett eller annat sätt, svart eller brunt hår och därmed bruna ögon. en mysig stil ska han ha och en fin kropp är ju inte fel det heller. har du fått en kyss den närmaste veckan? nepps. hur lång är du? lång skulle jag inte vilja säga, 1.62 eller något. vilken är den senaste film du sätt? satc 2 men tjejerna i söndags. när såg du senast din mamma? igår kväll, idag är hon bortrest. vilken är din favoritplats? balkongen i italien, stranden här hemma och så många andra.. hur stor är din säng? 120 centimeter skulle jag tro. var vill du befinna dig om tio år? i milano såklart! vad sover du i? linne & trosor. tycker du om kina mat? kinamat är kärlek. vad är romantiskt enligt dig? när killen visar sin kärlek på ett tydligt sätt.  har du någon piercing? örhängen bara :( kan du prata några andra språk än svenska? engelska, franska och leker att jag kan lite på italienska på arabiska/turkiska. vad spenderar du helst pengar på? klääääder, sen blir det rätt mycket på fika & mat (kaffe!) vill du har barn i framtiden? när? och hur många? vet inte, känns inte som jag är den personen. men i sådanafall ett eller max två och när jag är i slutet på tjugo-årsåldern början på trettio. vad skall du göra imorgon? jag ska redovisa svenska, ha idrott, ph samtal och lite sånt. dansar du i bilen? ohja, jag dansar nog mest överallt. vem är den roligaste människan du känner? linn, elin och hanna tar nog dom platserna! vad är det första du lägger märke till hos det andra könet? kläderna, ögonen och kroppsspråket. ditt favorit sällskapsspel hatar sällskapspel och alla spel for that matters. skulle du själv säga att du är lycklig just nu jadå jag mår väldigt bra, orkar bara inte med skolan.. vilken är din favorit glass ben & jerrys <3  tycker du om att mysa/kela jadå det är klart. är du en beroende människa? ja det kan man lätt säga, datan, bloggar, vänner, kaffe, läppsyl, musik osv. din största vinst i spel och sånt? i sådanafall så vann jag 100 spänn när jag var typ fem, jag köpte mig en barbie. dina favorit svordomar fuck skulle jag tro. vad har du ätit idag? min pasta med kyckling <3  saknar du något för tillfället? jaaaa linn!!  vad skall du göra i helgen? det vet jag faktiskt inte, bara måndag idag ju. nämn två historiska personer som intresserar dig haha vet faktiskt inte. vilken är din sämsta egenskap att ibland kan jag nog bli lite 2much i guess. hur imponerar man på dig? är sig själv (haha inte alls vanligt svar på en sån fråga) får mig att skratta och är otroligt charmig. vad har du för ring signal? vibration. sover du helst ensam eller med någon? supermysigt att sova med någon men det kan vara skönt att sova själv ibland också. vad fick dig att ordentligt skratta senast? träningen, min käre killkompis med hans otroligt sjuke humor. vad skall du göra efter att ha svarat på dessa frågor? checka fb, läsa igenom min svenska sen krypa till kojs.

via antonia-dirtyglam & erikaklang

det var jag


sitter här och gör mest ingenting, kaffe och musik är väl det ända. slutade redan elva idag så sitter mest och väntar på att träningen ska börja, ska dock ta tag i mina franskglosor strax.
folken är framme @ gamleby nu och jag saknar dom. men kan säga att jag och jonnah har det faktiskt sjukt bra ändå. längtan till när vi ska dit börjar komma krypande trots att det inte kommer bli samma sak. men gamleby är ändå gamleby och jag älskar det. så denna veckan, sen en till och därefter blir det vår tur sen lördagen efter att vi har kommit hem så är det min b-day och sen väntar en vecka med höstlov. låter mycket fint i mina öron.
fast det kommer nog förmodligen bli rätt tomt eftersom att inprinsip alla är bortresta, men något bra blir det väl.

10-10-10


en helt vanlig söndag med en massa renskrivnings'plugg. imorgon drar bestie och co iväg till gamleby, kommer sakna dem såhäääääär mycket. men känns ändå som att veckan kommer bli bra. natti ♥

glöm det jag sa om huvudet i sanden


sjukt mysig och överrolig kväll/natt/morgon med tjejerna, väldigt lyckat!
nu blir det kaffe och plugg, hörs!

för dig ska jag göra det tusen gånger om


efter en övermysig kväll och dag hos syster så drar jag ikväll iväg till jonnah för en kväll med tjejerna, sjuktbra!

your love


med en jäkligt snygg bild på soulja boy tell em så säger jag att jag drar iväg till syster i malmö och har en underbart mysig kväll, freeeedagspussar!

(L)


humor


bara för att detta omslaget är galet snöööggt!


dagen på barsebäck var rätt rolig faktisk, kan dock inte säga att det beror på det man lärde sig utan mer pågrund av hur man såg ut med dem konstiga hjälmarna, skorna, samma ord om & om igen osv osv.
från något till något helt annat så har just robinsson börjat igen, rätt kul faktiskt så antar att man är fast nu.
imorgon är det i alla fall fredag och helg, skönt! var dock en vecka sedan vi hade uppvisning vilket känns lite sorligt, känns som det var igår. saknade det så otroligt mycket.
men i alla fall, imorgon drar jag och lillsyster iväg för att spendera natten hos bigsis sjukt mysigt. sen på lördag blir det tjejkväll hos jonnah, så blir en supermysig helg. just vad jag behöver..

an american tradition


torsdagsmorgonen har bestått av amerikanska pankakor till frukost framför the voice och sen en massa kaffe tillsammans med mysmusik och bloggcheck.
nu borde jag nog sätta igång att börja fixa mig, hörs sötnosar.

systerkärlek


ups and downs


bloggen är ungefär sååååhääääär tråkig för tillfället känns det som, allt har gått upp och ner hela veckan känns det som och jag hinner inte riktigt med och stannar på noll. så känns det idag i alla fall.
så just nu lockar sängen mer än något annat.. imorgon blir det sovmorgon, drar till skolan lite över elva för att ta bussen vidare till barsebäck så kommer inte hem fråns fem eller något sådant.

har inget att skriva för tillfället


missu


fan vad tomt det är här

acne


secret heart


malmö vann 3-0 mot trelleborg, det gillar vi!
söndagen börjar gå mot sitt slut och imorgon börjar den riktiga veckan, dans & energi-bubblan har spruckit och det är back to reality..
är så otroligt inspirationslös, kan inte ens skriva klart min svenska berättelse för jag är så tom på ord.
så borde nog inte tråka ut er här, blir sängen nu och hoppas på en bättre dag imorgon, puss.

tankar


med så många händelser under veckan så har vi redan rullat in i oktober. kändes som det var precis man sprang runt på stranden i bikini.
men jag gillar faktiskt hösten, det är något speciellt med den. alla löv och tjocka halsdukar.
var ute och gick i en timme vid stranden innan, vinden bet lite i mig men jag hade inget emot det.
med ett par lånade sköna hörlurar så var det mysigt.
igår såg jag klart the hills, nästan lite sorligt var det. versionen på unwritten var helt otroligt bra http://www.youtube.com/watch?v=HU61h3s-rWg&feature=related, lyssnat sönder den redan.
är så otroligt trött och hängig idag, vill bara krypa under täcket med en burk ben & jerrys cookie dough och se någon fin film. måste dock plugga lite också.
vill egentligen bara somna och vakna upp imorgon och hoppas på att allt det sorliga har lagt sig. biglove.


the last few days...

dexter har nu åkt och det är rätt sorligt faktiskt.. trots att han bara bodde här i typ fem dagar så fick vi ändå en väldigt bra relation med honom. han blev som en bror/vän till mig.
jag har lärt mig så otroligt mycket och han har delat med sig av så mycket händelser från hans liv osv
så känns rätt så konstigt att han bara är borta nu.
showen i fredagskväll var helt amazing, hela deras show, the young americans var helt otroligt bra och sen våran show, elevernas var faktiskt rätt grym också.
har haft så otroligt roligt de senaste dagarna, all gemenskap och all lycka de kommer med..
jag kommer nog aldrig glömma detta, det är nog en sak som är säker.
saknar allt väldigt mycket redan..


plaaaaaay


RSS 2.0