varsågod det är gratis


freeeeeedag och denna galet sega skolveckan är över, thank god!

i fly around the world to bring my baby back


http://ilovewildfox.com/

IGÅR: Skolan, hem, stekte tre timmar ute i trädgården (jäkligt najs btw!) och hade GRYM träning. Fick dock reda på en galet bull grej, pallar inte skriva det. Men dem flesta vet väl redan om man läser aftonbladet/msn.com.. jaja, blev ledsen i alla fall om man säger så heh.
IDAG: Varit i skolan.
NU: Åka iväg och klippa mig.
SEN: Ut och springa förmodligen.
IMORGON: Inte en aning.

in search of...

Förlåt för ingen bloggning idag. Är just nu sjukt trött så hörs imorron istället, pussss!


saknar du någon du en gång trodde du kände


Skoldagen har varit gaaaalet seg, men blev rätt chill ändå. Drog efter skolan till mamms jobb, hängde där ett litet tag sen tog jag bussen till malmö, träffade upp syster och sen till Exuviance för ansiktsbehandling. Helt underbart. Fick med mig två nya produkter hem, ansiktsmask och ansiktskräm. Riktigt skönt.
Nu på kvällen har jag suttit vid stranden, bara tänkt, andas in luften och bara stirrat på havet - allt detdär lät lite vet-inte-vad men skönt var det. Mycket mer har inte hänt.
Är så sjukt seg på allt, vet liksom inte vad jag känner längre. Allt bara rullar på och jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller göra. Det finns ingen klarhet längre. Ser bara inte ljuset i det hela.
Det är inte det att jag mår dåligt eller något, är bara sjukt förrivrad och svarslös (är det ett ord ens?) har inget svar på något längre. Tror jag känner mig vilsen, att jag inte vet var tryggheten finns längre.
Så sjukt patetiskt och wannabe-poetic allt det där lät, men lite tankar bara.. sovsött nötter. ;*

det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen


gammalt och nytt från http://ilovewildfox.com/


det vackra sa farväl och jag försvann


Sitter i mörkret med ett tänt vaniljljus. Fullmånen lyser mysigt in från mitt fönster också. Lyssnar låtar som hänger ihop med mörka nätter. Rätt fint ändå. Nu saknas bara en kopp te.
Har varit en seg måndag. Har varit trött och inte 100% toppen humör. Men nu är det kväll, snart sleepy (klockan är nio vet, men håller seriöst på att tuppa av här borta) och imorgon en ny dag. Tisdagar brukar gillas faktiskt. Ska in till malmöö efter plugget, ansiktsbehandlig med syster. Sååååå underbart. Bara koppla av och inte bry sig om så mycket i en timme. LOVELY. puss på er.
bild från ilovewildfox

i'm feeling blue tonight


en väldigt dålig bild på min nya blåa skapelse.


Vi tänker på dig idag. Då, nu, föralltid. ♥


and it never ever fails the sun comes up the story dies and i don’t know why


Haaaj, ingen bloggning fråns nu. Men har varit en fullspäckad dag haha, neh men vaknade med linnsan vid min sida, käkade frulle och sen hoppade jag snabbt in i duschen för att fixa mig. Sen sa jag hejdå till linn och drog iväg med mamms,papps,mormor,storasyster och systers tjejkompis för att se lillasyrran som hade dansuppvisning. Mycket skratt kan jag säga. Men vår lilla spex-prinsessa var mycket duktig. Sen när det var slut så drog vi hem hit här, satt ute i solen och softade och sen käkade middag och hade det allmänt trevligt. Mycket najs. En super-söndag helt enkelt.
Nu ska jag snacka lite skype med alice, ha det göööött!

nothing on you


thecobrasnake idag igen thihi
Har haft en riktigt lyckad dag. Hade en lugn solig morgon, michelle var sjuk men jag o linnsan cyklade upp och träffades. Satt i gräset, snackade och fotade. Sen drog vi hem hit, gjorde plättisar och hade allmänt najs. Därefter panik-cyklade vi iväg till bussen för att dra in till stan och hyra skräckfilm.. så gjorde vi det, sen kom vi hem, käkade grillat och nu sitter vi och hänger framför "blåst!" Riktigt najs. Perfekt lördag. Hoppas ni har haft detsamma, pusssssss.

that night we went down to the river and into the river we'd dive


leloveimage
Godmorgon solstrålar! Solen skiner finifint och det är näst intill femton grader. Huur härligt? Är på superfint humör, sitter i min nya klänning jag köpte igår.. är lite kär faktiskt (vet att jag har en liten kärlek till att gå runt i ny-inhandladeplagg hemma innan jag använder dem på riktigt heh). Kan lägga upp bild på den senare. Ska ha den på några av konfirmationerna jag ska på i nu i maj. 
Lyssnar tyler hiltons nya låtar, man kan bara älska den killen alltså. Så sjukt fint. 
HAH, om någon vill veta så är jag inne på min tionde spotify lista just nu, med typ tyler hilton dådå och sen typ bruce springsteen och lite sådant. JAJA, det är gött. Man måste ju ha listor efter humöret thihi. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och hoppas på att linn ringer. PUSSS & HA EN FIN DAG BABES. 


baby be stupid


Med en finfin dag och kväll, lite cobrasnake bilder (ge mig sommar, sena grillkvällar, baddagar och allt detdära) så ska ni (vem som nu läser denna skitbloggen hahaha) få min nyaste spotifylista (har typ nio stycken) för dem  som vill, soo here you go; rightnow'shulelulelu. Gamla och nya låtar. Yey, jag gillar i alla fall. PUSSSS

aldrig mer ung eller aldrig mera fri


via dirtyglam
Haaaj sötnötar, det är fredag och jag är ledig. Så sjukt härligt. Skulle träffa mamms i stan vid lunchtid men sov rätt länge så träffar henne senare istället.  Skulle hängt med linnsan & michellsan (HA-HA!) ikväll men dem små nötterna har gått och blivit sjuka. Så får helt enkelt se vad som händer ikväll. Tror hela tiden att det är lördag idag, känns himla konstigt. Men sjukt najs ändå. Jajaa, slutsnackat för mig. PUSS

ögongodis @ mq


Glömde skriva innan i idag om det så blir ett helt inlägg om det nu istället.
Som de flesta redan vet så ska finfina joel kinnaman vara den nya modellen för MQ.
Och jag är typ galet happy. Tänk er när man går runt på stan så hänger det stora afficher på joel överallt, kallar det naaajs och biglove. En liten anmärkning bara och för dem som inte vet. KÄRLEK.

honey don't stop


HTTP://THECOBRASNAKE.COM/
Dagen har som sagt varit väldigt bra, allmänt bra humör + att jag klarade min matte vilket är helt sjukt grymt skönt, stolt som man är heheh.
Sedan jag kom hem så har jag tagit det lugnt, checkat runt en massa på cobrasnake (var beredda på mycket bilder där ifrån nu!) lyssnat massa naaajs musik, fixat lite grejs och nu ska jag slänga i mig lite käk och sen dra iväg tillbaka i skolan för öppet hus. Kommer hem vid halv nio eller något. PUSSSSSSS

det är att leka med eld när du drar upp det här igen


fashiontoast
Dagens humör:
Superbra!
Dagens utseende: Nersläppt/sidenbena, tights, linne, oversize-tröja, jeansjacka, pistolhalsband, vita låga (sönderslitna) converse
Dagens känsla: Stolt heheh
Dagens irritation: Har haft en fin dag, så inget att irritera mig på.
Dagens roligaste: Klarade min matte!!!!!!
Dagens önskan: Inget direkt faktiskt.
Dagens borde: Träna, men kan inte pågrund av att vi har öppet hus i skolan från 18-20.
Dagens beroende: Vindruvor.
Dagens materiella vill ha: Linnet & collegejackan från gina
Dagens nedräkning: Gamleby 25 dagar och hela maj.
Dagens låt: Vet inte, blandad musik idag.
Dagens textrad: "Det är att leka med eld när du drar upp det här igen" - melissa horn

so far gone


galet snyggt linne, BIGLOVE.
bild från dirtyglam

gettin' over you


haaaaaj, har varit en sjukt seg dag. Kom hem från skolan vid halv tre, käkade lite sen däckade jag i sängen och har sovit fram till typ nu. Ser lika död ut som jag känner mig, och nu ska jag iväg på träningen. Trött som in i men måste träna så kan ju inte hoppa över för jag är trött, så det är bara att hoppa i träningskläderna och dra iväg. Hörs senare, pusssss.

jag är kär


Min nya bebis, vita dröm, "prinsessklänning" kalla den vad ni vill, tyck vad ni vill, men jag är kär.

in the dark

Sitter och checkar dating in the dark och kan bara säga - paaaaaaaaalla med boktönten! Seriöst, det är böcker, det är liksom inte barn eller något. Sjukt töntigt. Jajaa, har varit en skiftande dag i alla fall.. även i vädret hah. Ska se barca matchen nu snart i alla fall, ska lägga in bild på min klänning nu också var bara tvungen att berätta om dating in the dark, helt stört! jajaaa, pussssss

i need a reason to believe


kollage från dirtyglam, melissa horn ur högtalarna, regn mot fönstret och gamla minnen i bakhuvudet.


all kärlek till dig


första gången jag såg erik (om man räknar bort med hela idolgänget)
helsingborg 28 juli 2007

Idag är det ingen vanlig dag för idag blir vår erik 27 år. Grattis grattis grattis finfina du.
All kärlek till dig så ses vi i sommar, hoppas du får en fin dag. ♥

gammal som gatan


gårdagens klädsel @ anna's place. gammal som gatan tröja från jc, weekday shorts, tunna strumpisar. och på det var det röda låga converse och skinpaj.

det är vår och varmt och fullt med folk på stan och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan är du kvar där du var jag har slutat gå förbi det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli


i feel so far away


via dirtyglam
Är så trött att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen, känns som jag somnar vilken sekund som helst. Men ska träna nu snart så ingen sömn blir det.
Har suttit ute på trädäcket, läst solo och lyssnat musik. Sjukt härligt, spyr på all blåst bara. Jajaa, hörs med massa bilder ikväll. PÖSS 


trust me i'm paying for it


bild hittad via dirtyglam
En väldigt mysig dag.
- Vaknade tog det lugnt.
- Sprang.
- Drog till syster med familjen, käkade god mat, kollade i massa gamla fotoalbum och hade det allmänt trevligt.
- Fick min klänning, några tidningar, ett bälte och en tröja.
- Kom hem och drog ut och fotade.
- Och nu sitter jag här i min klänning♥

lollsan dör för 97983653982836673641 gången i hennes liv

OMG JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, Eddie och Rabih's (deras gruppnamn - rebound) supernya låt Hurricane finns äntligen ute på spotify, BIGLOVE.
Search - rebound hurricane 

i'm not your lion or your tiger


fashiontoast
Söndag, klev upp ur sängen vid elva, käkade frulle och läste kicks. Läste lite bloggar (typ 7 st, har 56 kvar eller något) och ska nu ut och springa, sen blir det fix och iväg till syrrans place.
Ska även få min nya bebis, min dröm, min bakelse, min vita ros, min nya kärlek.. för fina ting finns det många namn.. ni får se den imorgon eller ikväll. Hold on! PUSSSS

det är nog bäst för båda om vi försöker låta bli


gammal bild tagen av emm's
Min bloggning suger, i know! Men har liksom ingen lust längre..
Men kan i alla fall berätta att igår var det en lyckad kväll, kul med linnsan som alltid. Somnade dock med kläderna på och sminket i hela ansiktet, men men hah.. Sen idag drog vi och såg Michelle som tävlade, riktigt duktig var hon. Förtjänade förstaplatsen men kom tyvärr tvåa, men hon är alltid etta i våra ögon i alla fall ;)
Sen nu har precis ett gäng familjekompisar dragit hem, min bästa barndomskompis med föräldrar, sjukt kul som alltid, så det var najs.
Och sen imorgon så drars det till syster och firar henne eftersom hon fyllde år i fredags, så det ska bli trevligt.
Yesbox nu vet ni det..pussssss

shush girl, shut your lips do the helen keller and talk with your hips


http://thecobrasnake.com/
Fredagen har varit fett najs, först jäkligt mycket stress osv (men löste sig sedan). Sen drog jag och mina två söta flick's in till vår lilla stad och flummade runt. (DRACK MIN FÖRSTA ISLATTE IDAG, WIHO!!) Galet kul hade vi. Kom hem vid halv sju, käkade gött med familjen, grillspätt - sååååå gott.
Sen nu spontant så bestämde jag och linnsan att hon skulle dra hit, så ska väl snart cykla och möta min lilla mupp. NAJS. Sover hon här till imorron sen drar vi och checkar Michelle's tävling imorgon, (det kommer gå superbra gullunge!)
Hoppas ni har haft en supernajs dag, speciellt du syster (massa massa hälsningar har du fått förresten!)
PUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSS

ANNA


GRATTIS TILL VÄRLDENS VACKRASTE STORASYSTER SOM FYLLER ÅR IDAG,
TACK FÖR ATT JAG HAR DIG. ÄLSKAR DIG.

see she's the reason for the word "bitch" i hope she's speeding on the way to the club trying to hurry up to get to some baller or singer or somebody like that


gamal fin bild från viktor vautier
Har varit trots plugget en fin dag. Nu är jag bara galet trött och vill soooova, men har lite kvar att göra på plugget så måste fixa det.
Men med bästa musiken och längtan till helgen så ska det väl funka. För har en göööd helg framför mig, så det ska bli najnajs. pusssssbebisar'

brist på rubrik, onödig info

OKEY, jag dör. Har typ d-ordet på vår inlämningskurs till imorgon. Helt stört rent ut sagt.
Det borde faktiskt vara förbjudet att plugga när det är fint väder. Så strejkar lite från pluggandet och drar ut och springer. DÖ KURS, DÖ!

för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig


Denna eftermiddagen kommer bestå av sjukt mycket plugg, plugg,iskaffe,plugg,iskaffe osv...

du är solen som skiner på oss idag ♥


nu vill du vara vän med mig, men det vill inte jag


tråkigt random
Solig fin onsdag idag då jaaah. Innan: Skolan Nu: Melissa Horn & Smoothie Snart: Plugg. Sen: Träning.

passing me by


Haj gött folk! Har hänt sjukt mycket på bara några dagar, livet går upp och ner heeeela tiden.
Allt jag har tid med på vardagarna är bara plugg och träning, och ingen tid över till något annat. Därför sjukt tråkig bloggning och ångest med inget bloggläsade (HAHAHA)
Så nu ska jag plugga, sen ut och springa eftersom jag inte kan dra iväg till träningen. Sjukt härligt väder ändå så.
YEY, pussssssss.

när livet känns mörkt, det är då jag ska försöka hitta solen åt dig


Ingen mer bloggning idag, har inte fått gjort något jag behövde idag. Har varit en sjuk dag. Hörs imorgon.

hard


Dagens
humör: Skiftande, glad, trött, irriterad, osv.
Dagens utseende: Hästsvans, tights, tee, jeansjacka, smycke, converse.
Dagens känsla: Irriterad.
Dagens irritation: Man borde nog inte nämna namn..
Dagens roligaste: Inget speciellt sådär har väl hänt.
Dagens önskan: Kursen ska vara framflyttad.
Dagens borde: Plugga kurs!! (sen om man räknar "oviktiga saker" så har jag inte läst bloggar på fem dagar)
Dagens beroende: Musik. 
Dagens materiella vill ha: Klänning från mq.
Dagens nedräkning: Skolavslutning 60 dagar, gamleby 35 dagar.
Dagens låt: I made it - kevin rudolf
Dagens textrad: "Fyfan vad omoget, omg!" hahahah,neh vet inte faktiskt.

helgen @ den lilla hålan tidaholm

Hallååjaah, helgen har varit super, har haft så jäkla roligt!
Kan för det första säga att allt löste sig med tandskyddet hahah.
Vid sex så drog vi iväg mot tidaholm. Fyra timmars bilresa upp dit. Så efter mycket förrvirande bilkörande så kom vi äntligen fram till den jäkla lilla hålan. Vägde in oss, åkte till vår stuga, checkade in, lämnade grejorna, käkade och åkte tillbaka till boxningslokalen. Så fick reda på vilka matcher vi skulle gå. Så softade vi runt lite. Sen gick Abdou sin match, och vann såklart, hääärligt!

Sen senare så var det min tur. Var tvungen att gå i en viktklass som är över min egen vikt, drygt men men. Fick gå mot en tjej som var längre och vägde något kilo mer än mig, hon var dessutom nordisk mästare, vilket är rätt stort om man säger så. Så hon var sjukt duktig. Kämpade som fan, men hon vann. Men är ändå stolt, gick tre ronder mot henne, alla andra hon har mött har brytit matchen pågrund av att de inte har klarat mer. Jag gjorde mitt bästa. Stör mig bara som fan att om jag skulle gått min egentliga viktkilosklass så skulle jag förmodligen vunnit. Drygt. Jaja, fick en bronsmedalj, :)

Jajaa, behöver kanske inte berätta så goddamn detaljerat. Men Abdou vann alla sina matcher och blev svensk mästare i sin viktklass, gött!
På kvällen kollade vi på elitboxning, så sjukt coolt. Knockout och allt, det gillas! Hängde med vår ordinare tränare och hade fett kul.

Träffat mycket najs folk, kört vilse x-antal gånger, skrattat som tusan, dött av trötthet osv, osv. En sjukt lyckad helg trots förlust!


back on track baby


http://ilovewildfox.com/
Skulle bara säga att jag är hemma, (sedan några timmar tillbaka).
Hoppar in i duschen nu sen blir det ett fett långt inlägg, håll till godo gött fölk!

444444444444 ttttttiiiiiiimmmmmaaaaarrrrrr

OKEY, jag har panik.. klockan är elva, ska upp om fyra ½ timme. Håller på att packa och hittar inte mitt tandskydd, hittar jag det inte så är jag inprinsip död. Kan inte gå match utan detdär jäkla tandskyddet, tror ni inte jag har panik liksom? Är rädd att jag har glömt skit många saker.. årh gud jag dör.
Åker imorgon lite innan sex på morgonen, kommer hem på söndag någongång.. så blir ingen bloggning fram tills dess. Om jag ens kan åka iväg...
Ha en fin helg, pussssssssssssss.

i cant care less if you love me or hate me, life's a bitch, now fuck you baby


thecobrasnake
HALLÅ I STUGORNA GÖTT FOLK! Det är fredag och har haft den (än så länge) grymmaste (flummigaste) dagen på länge. Humöret är på topp och livet leker sig vidare. Först en sjuk dag i skolan, föllt av en galen eftermiddag på stan med fika och check med linnsan. Gud vad vi har skrattat.. jag älskar den tjejen alltså, min finfina vän. Minnesvärt? Ohyes!
Just nu sitter jag och tuggar på ett äckligt sugrör och lyssnar på bästa musiken, (undra hur många gånger jag har sagt så? haha) Ska senare packa, fixa ny musik till mp3n och lite andra småsaker inför imorgon. Ska träffa gänget vid sex, så måste gå upp vid halv fem eller något..? Vadå galet liksom? Jaja, hörs under kvällen. PUSSSSS

come on baby turn the lights off


snyggt som alltid från dirtyglam
linnet, bikinin, halshandet, klänningen (tänk en sommarkväll, snyggt or what!?) och sen jeansen och ringen.
MMMMUUUUMMMMMSSSSSSS

oh my gosh


Jag tror jag har hittat MIN låt.....................

baby i can break you down


emm'san och jag i april förra året.
Shudeludelu, soliga torsdag, likaså mitt humör. NAJS.
Nu blir det plugg sen träning.. och det är även så min dag ser ut idag.
Vill föresten bara ha maj just nu, är galet mycket som händer då och det är bara så sjukt kul när det är mycket liksom. Det gillas. Men nu de två kommande helgerna så händer det lite då också så det blir fint. Finfint faktiskt.
Jaja, onödigt snack. PUSS

never again


ILOVEWILDFOX
Dagens humör:
Väldigt skiftande om man säger så.
Dagens utseende: Uppsatt i en hästsvans, jeans, tröja från topshop.
Dagens känsla: För mycket för att kunna beskriva såhär.
Dagens irritation: Omoget folk.
Dagens roligaste: Solen kanske? Och rätt mycket annat faktiskt.
Dagens önskan: Denna dagen ska vara över.
Dagens borde: Plugga svenska.
Dagens beroende: Inget direkt faktiskt.
Dagens materiella vill ha: Mina ansiktsprodukter och min foundation, men imorron så thihi.
Dagens nedräkning: Gamleby 39 dagar kvar. Boxnings-sm i tidaholm på lördag, tre dagar kvar. Och en massa andra roliga grejs.
Dagens låt: Never again kanske? Gammal men ack så sann.
Dagens textrad: Vet inte faktiskt.

har inget att säga så slänger in en bild.


jonnah's place i november, fyra ynka månader sedan. jag antar att det kallas förändring.
(är det någon som inte vill ha bilden ute så är det bara att hojta till!)

i'm all out of faith, this is how i feel i'm cold and i am shamed lying naked on the floor illusion never changed into something real


emsege, thekillingmoon, thecobrasnake, jack siegel, lelove, theblackbook, lisaplace, abby catherine, hannamw, hannaojohn, caroline, my & unknown.


three hundred eleven days




I'm in this fight and I'm swinging and my arms are getting tired, I'm trying to beat this emptiness but I'm running out of time, I'm sinking in the sand and I can't barely stand I'm lost in this dream, I need you to hold me, I'm scared of lonely.

311 dagar

duärånga.


lite såhär såg jag ut igår, shorts från weekday, blus från bikbok, ringar från hm,glitter,marknad och gina tricot.

svartvittsvartvittsvartvitt


min nya finfina sak som jag fick i påskpresent,
tröja från hm, favorit tightsen från monki, armband runt om i världen.

i don't wanna smoke on these cigarettes no more, i guess that's what i get for wishful thinking


bikbok
Hallågullungar! Tisdag som känns som måndag, förrvirande. Har i alla fall varit en bra sådan, första dagen i plugget efter lovet. Najs att träffa söta vännerna och tillbaka till ritualer igen.
Ska plugga lite nu sen blir det träning, det gillas! Har inte tränat sedan förra tisdagen så det blir skönt.
Mer har jag inte att berätta just nu, puussss people!

don’t you see it’s wrong can’t you get it right? out of mind and outta sight


lina scheynius

magiskt.


inga ord.

nu har även jag lärt mig av mina misstag


OHHAPPYDAY! Chalala, min bebis har börjat fungera igen, wiho! Hah ja, asså min mp3 fungerar igen, fixade lite med den så sattes den igång. Jag är lycklig thihi!
Trots att det är molnigt ute så har det varit en fin morgon, vaknade vid nio, grattade mamm's som fyller år idag♥, sen drog jag ut och gick en lång runda. Helt galet härligt. Därefter tog jag en lugn frukost, läste femina (hah, hej 40!) och käkade fralla,apelsin och drack kaffe. Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig. Drar iväg till mormors place idag, har saknat henne min finfina mormor. Så ska bli mysigt. 
Hörs senare, pussspusss! 

honey, i'm home!


Sötnosar, jag är hemma! Älskar känslan att komma hem efter att ha varit borta, så härligt.
Är så sjukt sugen på att springa, har ju inte gjort det på hela veckan ju så är riktigt träningssugen. Och blir ju ingen träning imorgon heller pågrund av röd dag. Ska dessutom till mormor, men tror jag springer på morgonen. Rätt skönt ju, om jag nu orkar ta mig upp.. thihi
Ha en fortsatt mysig söndag, pusss.

i'm living in my memories


Jason Lee Perry via fashion flash
HALLÅBABES! Sitter och slappar framför jakten på julia, erik var ju med innan..
I alla fall, det har varit en solig dag i backen idag. Rätt najs faktiskt. Fick kanske tillochmed lite sol på näsan.
Vad har ni hittat på denna påskafton då?
Fick ett väldigt fint påskägg med göttis och tröjan från hm, happyface! TACK!
Från något roligt till något tråkigt, min mp3 har på något fkdjfkdsvnfs-sätt fått i sönder. Så ska spendera tolv timmar imorgon i bilen utan mp3, bölar bara jag tänker på det nästan hah. Nej men seriöst, det är så goddamn irriterande. Får sådan galen ångest när jag tänker på det. Min mp3 är mitt allt, det är hemskt. Sadface!
Så jaah, imorgonbitti någongång drar vi hem. Vill helst åka så tidigt som möjligt, så man kommer hem tidigare. Vid nio ungefär. Jaja, glad påsk på er, hoppas ni har haft en fin dag. PÖSSPÖSS.

hejhejhallåhallå


Just nu sitter jag väl i skidstugan och längtar hem till våren, sitta på trädäcket, sola och käka nudlar.
Låter rätt fint, men man får väl hoppas på att det är rätt ok i skidbackarna..


i gave you everything i had, the good the bad


någon fin bild jag hittade via google.. ser inte det helt underbart ut?
Långfredag och en heldag i backen. Hatar kylan och saknar värmen. Men älskar farten när man åker ner för backen, kicken och frihetskänslan.
Jaja.. anyway, sitter och kollar älskade solsidan. IN MY HEART alltså. Så goddamn klockrent!
Blir nog lite satc sen eller något, får se.. finns liksom inte så mycket att göra här. Ha en fortsatt fin kväll. PUUUUSSSS

i heart the cobrasnake


http://thecobrasnake.com/

we wait for spring, like we wait for love

Har helt galet tråkigt just nu, så gick in på cobrasnake och såg de ombloggade "spring break bilderna" i samarbete med wilfox. Riktigt fina..

“These girls know Spring Break very well, they wait for it, like they wait for love, all winter. Summer is not just a season to these girls, it’s more than holidays, beaches, sunny weather, more than just heat. It’s barefoot on the cement as you rush through the sprinklers like when you were a kid, it’s bikinis on the floor of the shower and strewn over the hot and cold taps, it’s ripping pages of makeup and products from vogue and pasting them into large, blank notebooks to share and read together on a blanket in the grass. It’s the smell of the grill, friends laughing, chopping pineapple and skewering shrimp, it’s stringing Christmas lights over the backyard and turning them on at night to lie under and talk about boyfriends. It’s sand in the bed after a long day at the beach. “ 


vadåheltgaletfinfint


dirtyglam, jennysv, hannawestman,agnes

regn i snöpalatset? i don't think so


http://insearchoflittlesadie.blogspot.com/
Hallå på er. Förmiddagen har varit rätt misslyckad.. vädret idag är nämligen skit om man kan säga så. Det spöregnar. Så sjukt drygt. Hade hoppats på solsken ju! Så är därmed redan hemma i stugan. Tror inte jag orkar dra ut sen igen, kallt och äckligt är det bara liksom. Men om man räknar bort det kassa vädret så var skidåkningen rätt najs.
Hur är vädret hemma i skåne people?

RSS 2.0