skisser för sommaren


?

trots allt så var du ändå solstrålen mot min panna


Dagens humör:
Fintfint!
Dagens utseende: uppstatt ofixat hår, inget smink & bikini.
Dagens känsla: jag saknar alla fina fölk omkring mig som nu är borta!
Dagens irritation: Sand & flugor, helt seriöst man ligger och solar så kliar det överallt hela tiden, vadå störigt?
Dagens roligaste: "Asså hon tycker han är gullig och snäll, men verkligen inte kär. Men sen så ger han henne presenter och sånt rätt ofta så det är därför dem är ihop" Nioåriga flickors kärlek.
Dagens önskan: sommaren 09 skulle kunna typ komma tillbaka kanske?
Dagens borde: Bädda kanske?
Dagens beroende: Solens värme.
Dagens materiella vill ha: kjolen på weekday jag dumt sket i att köpa...
Dagens nedräkning: TORSDAG!! - SE ECLIPSE MED MICHELLE♥ men även; 25 augusti - grabbarnas nya skiva, 27 november - grabbarnas konsert på slagthuset med linnsan, & förståss när mina muppar kommer hem.
Dagens låt: Gamla ullevi - kent såklart!
Dagens textrad: "Trots allt så var du ändå solstrålen mot min panna."

en plats i solen


riktigt soft dag, stekt på stranden heeeela dagen lång. fint eller? årh, överfint! så har en rätt najs bränna nu, bara att jobba mer på den så blir det gött haha.
annars då? joo, kents nya underbara album har nu äntligen släppts på spotify, i'm in heaven! finaste'kent♥
nu ska jag hoppa in i duschen.. k ä r l e k

midsommar 10


lite bilder sedan midsommar såhär i efterhand, ni fick också en outfit på köpet. intressant hahah. love


waka waka this time for africa


GLAD MÅNDAG GÖTT FÖLK!

breakeven


jag & syster på midsommar.. har förresten riktigt många bilder ifrån i fredags, något ni vill se? eller bara låta dem "ploppa" in lite såhär?
chill dag idag, varit @ linns place i några timmar, min lilla fru (haha, flipp!) åker ju imorgon till frankrike den muppen. så umgåtts med henne, sen drog jag ner till stranden och slappa. kom hem, städade en hel del *stolt* och nu är jag nyss hemkommen från stranden då jag, mamms o lillasyster käka kvällsmat där följt av kvällsdopp. rätt mysigt. papps är ju borta en vecka så bara vi tjejer hemma haha.


this world is going wild


HEJHEJHEJ! Trött som jag vet inte vad, med mass sjuka drömmar inatt. Några fina, och några inte fullt så fina haha.. Vaknade upp storgråtandes.. min syster hade på något sätt tvingat på mig att färga håret, och sen inte sagt till när jag skulle tvätta ur färgen (vilket blev typ två timmar senare) så mitt hår var grönt. Och på något mysko sätt så var hon tvungen att klippa av mitt hår. Så det blev kort, och gud vad jag grät. Vaknade upp och typ fortsatte gråta, haha usch det var hemskt. Jaja, så var det med det. Blommor under kudden ger en konstig efekt hahaha. Fin midsommar hade jag i alla fall. Ni med hoppas jag.


it's the middle of summer


jag, mitt andra hem, fint från wildfox
haj söta nötter! midsommar idag då ja, har inte firat det på tre år så känns rätt konstigt faktiskt. men men, blir super idag. vanlig traditionel-svennebannan-dansa-runt-midsommarstången-fika-på-ängen & massa sånt skit med familjen och annat trevligt fölk. sen vid fem kommer även linnsan, najs säger jag! så blir det sill & hela det köret på kvällen. sen får vi se vad vi hittar på... ha en fin midsommar i alla fall!
L O V E


i'm glad i still have you


haaaaaaaj, har haft en riktigt fin dag. malmö med systrarna o lisa. såg lazee satt och käka på ngt fik, (dog lite!) såg även arash och en och annan snyggning hahah. checka butikerna, köpte ett linne på weekday faktiskt, sen käka vi på koi (riktigt gott!!) och tog bussen hem vid halv nio ungefär. sen drog jag ut o träffa en killkompis och softa. najs. nu sitter jag här och ser ciminal minds själv i hopp om att inte dö typ. hahah, puss på er!

weightless


Vaknade, sprang, morgondopp, sommarjobbs snack, fixa sig, träffa bigsister i malmö med lillasyster. hörs ikväll, puss!


nude


ett litet kollage jag hittade på en blogg.. kommer tyvärr inte ihåg vilken.
HUUUUR fin är inte den sista nudefärgade klänningen!???

23


23 bilder på två garderobsdörrar med lite bilder..eh..

now my world is at your feet


godaste på länge. italien-macka typ.

home, let me come home, home is wherever i'm with you


börjar med att säga att jag har haft en ubernajs dag! perfekt morgon som jag skrev om innan, sen träffa michelle i stan. mycket trevligt kan jag säga er! sen har det varit asnajs väder, riktigt varmt (inga kalla vindar, thank god!) och sen en fett bra träning. så har faktiskt tränat två gånger idag, duktigt haha! jaja, finfint.
solen lyser fortfarande fint så funderar på att dra ut och sätta mig på stranden ett tag, mitt tredje hem ni vet haha. när jag kommer in igen så får ni lite garderobsbilder, puss!

warra warra


bjuder på denna snyggingen!
varför är det alltid så att när man har som stressigast så sätter man sig och bloggar??? i alla fall, drar iväg till vår lilla stad och möter upp michelle, trevlans. hörs!

here comes the sun lalalala


haaaaaj, klockan är 11 och jag är fullt pigg. har nämligen haft en grym start på dagen! papps väckte mig halv nio, drog upp, på med träningskläderna och gympadojjorna, så drog jag ut och sprang och sen mötte papps vid stranden för att ta ett morgondopp ihop. najs. sen blev det havregröt, kaffe och morgontidningen. därefter duschen, ansiktsmask och lite sånt och nu sitter jag här och försöker att knåpa ihop planer inför dagen. låter helt perfa enligt mig. ha en fin tisdag gött fölk!  l o v e
btw - geee miiiiig ett lil wayne linne!!! ♥

45


längtan.

http://weheartit.com/


fintskit.

summerlove


mysigt dag med farfar & hans sambo. klar med min lilla garderob har jag också blivit, finfint. och nu sitter jag och checkar mtv, helt galet. har ni haft en fin söndag?

%


hallå, drar iväg till farfar nu, hörs senare. ha en fin söndag gullungar!

i just need somebody to love


hallå på er söta! rätt off idag men jaja, vissa dagar blir det så. idag har jag i alla fall till stor del av dagen läst en hel drööös tidningar, sorterat dem, rivit ut grejs och nu håller jag på att tejpa fast de i innerdelen av min garderob. väldigt underhållande. sen kan man ju säga att jag har varit rätt kreativ också haha. kan fota och visa bilder någondag sen. sen har jag checkat kvällens följande avsnitt av criminal minds. melove. galet bra. och nu har jag precis sätt klart fotbollen. så fett lugn lördag. har varit helt galet trött och rätt konstigt väder så har väl varit bra. & neeej om någon undrar har jag (verkligen!!) inte kollat på bröllopet. bullshiet stavar jag det.
slutsnackat för mig, puss!

ge mig en ny drog som tar mig någonstans jag behöver en ny medicin och ett nytt land


glad lördag på er!

kids


fredag & jag drar iväg och tjänar lite cash, ska passa småkids. hörs ikväll!

i wanna make love right now nananana


steeek hela dagen lång, "inspirationsletande", tatueringstittande, kycklingrisbrunsås, turkwebbande (sjuuukt underhållande!) 
soft torsdag!

puss


Ville bara kika in, säga hej och hoppas att ni får en fin dag. Sol & allt ju!

i will remember you


helt underbar bild för det första. för det andra så är det dömysigt att sitta här med en kopp te framför csi. och för det tredje så har jag bloggat som jag vet inte vad idag, riktigt roligt har haft så mycket att "visa". var ute och sprang innan ikväll, var helt underbart. tog även ett kvällsdopp efteråt. finns nog inget bättre än kvällsdopp, så sjukt härligt. fin dag, fin dag. random info liksom.
slutsnackat för mig ikväll, puss på er!

några favorit-rea-ting

WEEKDAY:
              
MODEKUNGEN:


åtta fina ting från både weekday & modekungen. alla är dessutom på reapris, dock så är den älskade hoodtröjan jag så länge viljat ha slutsåld *sadface* men shortsen och allt från weekday var så mycket finfint!


den senaste veckan har min garderob blivit rikare


supersnygga och ursköna skor från ti amo fått av bror och syster ♥

ett par shorts jag har gått och klämpt på ett tag, från hm
slappt lite transparent baslinne, gina

*


gårdagens dagens; jeansjacka gamal som gatan, linne hm, byxor hm (dem nya jag har snackat om), massa armband och converse.

kick ass (we are young)


solsolsol är här, var någon vecka sedan man fick se den. hoppas nu den stannar resten av sommaren. idag har jag i alla fall passat min lilla lillasyster, så vi har haft picknik på stranden och hängt där hela dagen, underbart!

15 juni


Ingen bloggning på hela dagen, har haft fullt upp.. men idag har jag i alla fall uppvaktat min finfina pappa som fyller år idag, jag älskar dig♥
Sen på förmiddagen så drog jag in till stan, träffade emm's så gick vi en runda på stan, fick med mig två plagg som jag visar imorgon. Därefter drog vi hem hit, chillade, snackade och bara umgicks. Sjukt längesedan sist, så det var trevlans. När hon sen drog hem så blev det födelsedagsmiddag för papps. Och nu för en halvtimme sedan så kom jag hem från linnsans jobb, varit där och hållt henne sällskap. Riktigt mysigt, hade kameran med mig så blev många fina bilder. Jaja, hörs imorgon puss!


nothing more to say


ingen höjdardag men rätt chill ändå.. blir soft nu, har inte så mkt att säga.. roligare bloggning imorgon. puss!

do you see what we have done?


Har haft fett olust att blogga sen jag kom hem, drar i alla fall iväg på träning nu.. hörs ikväll!

now i'm that bitch


har packat klart, så nu kurrar magen, blir käk sen iväg till linnsan sen vidare till jonnah, hörs imorgon någon gång! pusssssssssssssss

i see you looking at me and i'm looking at you


haaaaj, söndag idag vilket innebär massa roligheter. ska först ut och springa nu, sen blir det duschen, fix och packning. därefter drar jag iväg till linnsans jobb och håller henne sällskap, treevlans. därefter cycklar vi tillsammans iväg till jonnahs place där det blir grillning, tältning (heter det så?) och en massa andra roligheter med ett gäng trevligt fölk. låter som en perfa-dag enligt mig, hörs innan jag drar, pussssssss!

++++


gammal randombild
sitter och checkar criminal minds, galet bra avsnitt! dagen förövrigt har luugn, umgåtts med systrarna, läst elle cover to cover, sovit och bara haft en fett lugn lördag helt enkelt. om någon ville veta typ. pussspåer


baaaaaaags


fashion flash, väskan längst till vänster
hm

jag vet vad som måste göras, men ändå sitter jag kvar här



IGÅR:
Syster o bror kom på kvällen, firade  papps som snart fyller år, käkade god middag och umgicks, super mysigt.

IDAG:
Varit ute och gått med lillasyster o storasyster, sen drog syster hem för ett litet tag sedan.

NU: Har precis duschat, ska slänga på mig kläder och dra ut.

SEN: Vetifan haha.


skolavslutningen igår - slutet av åttan


min fina klänning
morgonen innan jag drog iväg
mina kära vänners klass, 8s
söta jenni
jonnah, linn, michelle, jag, josse
HAPPYFACE för att vi har gått ut åttan!
soeeet
me(L)you
jag o josse♥
bruna, sommriga, söta flicka!!
sötisaaaar
världens sötaste colaflaska med världens sötaste linn

jadåe här har ni en closeup på mig
hejhej-islatte-är-min-drog-typ
ubersött kort med pengar i jag fick av mamms o papps för att jag har varit typ duktig denna terminen, taack♥
fööölks!
gölligt värre
bästaaa, dock är inte josse med på bilden(?)
niorna - byeeee
ena sidan av läktaren...
vår underbara rektor..heh
folk intog scenen
otroligt duktiga cindy
amanda och sofie med en sjukt bra låt

josse får sitt bästa idrottsprestation-pris för 3året i rad
admir o ismail, gölligt värre haha
marcus som vann skoljoggen - 21 minter eller något - galet!
ännu mer uppträdande

ett par stycken av våra glada lärare
sen blev det gaaaalet thihi
niorna
okey, denna bilden är heeeemsk men eftersom att sötnötterna inte hann ta bild på mig när jag fick priset så var vi tvugna att ta sen när vi kom hem.
jag vann i alla pris som bästa kämpe - stolt! står typ: "för enastående motivation och mirakulös upphämtning och därmed goda resultat i flera ämnen är du louise sanderberg årets kämpe i år 8"

RIKTIGT BRA DAG♥

it just feel so good


Skolavslutning igår, asnajs. Lägger in bilder strax. Efter det så drog jag hem med familjen inklusive linnsan ofc. Pizzakäk, snack och dear john. Bästa kvällen.
Blev slapp morgon sen idag, linnsan drog hem för en timme sen och senare ikväll kommer syskonen. Finfint. Hörs!

WIHO - BEFRIELSE


Idag är det skolavslutning, wiiiihooooo! Haft en mycket bra morgon, är snart färdigfixad sen drar man iväg till skolan för att få betyg och lite sådant, sen häng & fika i stan, hem, sen den riktiga kvällsskolavslutningen. Happy or what!? LYCKORUS!

tyck synd om mig nu, det var det sista du sa


efter en hemsk dag, svettig träning (där min kära killkompis nockade till mig så har tre feta röda märken vid ögat nu, det första jag sa när det hände var "ohnooooo kommer få blåtira till imorgon på skolavslutningen *sadface*") men förmodligen så får jag inte det, är bara lite svullet. Men men, sånt man måste ta när man går på boxning, är rätt van men ändå att det händer just idag är lite sugit. Men det jag skulle komma till är att håller just nu på att pyssla om mig själv, ansiktsmask, måla naglarna och allt det där ni vet. För imorgon får vi befrielse!!! ♥
De gillar vi, så nu ska jag fixa klart lite grejs sen blir det beatysleep hahahah.

grey day


Hemska jäkla dag! Börjar med att jag kommer till bussen, står och väntar jätte länge men det visar sig att bussen inte kan starta så pappa får komma och köra mig till skolan. Så sen börjar vi i skolan dra till stranden och det börjar spöregna. Så kommer vi sen äntligen till stranden (då när vi är typ helt blöta) så säger våra underbart smarta lärare att det inte är lönt att vara där så precis när vi kommer dit så ska vi dra hem igen. Så vi drar till busshållplatsen så kommer bussen, men såklart så kör den inte ända hem till mig så måste gå i stormen i typ 20 minuter. HAPPYDAY - not. Jäkla skitdag. Checkar i alla fall film nu och ska snart göra scones. pusssss

i thought i told you, i'm a star


Onsdag med tråkigt väder och sovmorgon. Drar snart iväg till bussen sen blir det stranden, drygt som fan i detta vädret. Men men, bara att hålla ut till imorgon då det är skolavslutning - befrielse!

black summer night


lite städning av skolan (jag var såååå aktiv höhö) följt av film, adam o eva.. sämst, svennebannan, pinsamast, jah ni förstår nog. föjt av en liten rundtur in till stan innan bussen gick, men drog snabbt sen igen. blev chill hemma följt av att jag somnade, struntade i träningen och sprang istället. gött som fan. checka bloggar nu..
blir sovmorgon imorgon med en timme, sen blir det stranden med plugget.

i'm a star, everywhere we are


biljetterna till den 27 november är hämtade, lycka!

i think i know


regnig måndag med massa chill, stan och flummigt häng med linn. gött. snart träning - yey!

make you come alive


supermysigt hos mina två tjejkompisar som har fyllt år. god mat och najs sällskap. dock var vi alla väldigt trötta haha. imorgon är det måndag och en ny vecka. väääldigt chill med fotboll, filmvisning,skåpstädning, strandhäng och lite sådant sen slutar vi på torsdag, befrielse!
nu ska jag dra ut lite, sen blir det duschen och sånt. ha det!

&

Snabb update: filmen igår var asgrym! Förstår inte hur folk kunde säga att den inte alls var bra, den var ju skitrolig och allt. Det är klart att den inte har samma "klass" som ettan, men ändå - den var grym!
Super med michelle och linn också thihi.
Nu drar jag iväg på födelsedagsfirande till två andra flickor, hörs ikväll förmodligen pussss!

you're hot so let everybody know


sex and the city filmen med mina flickor nu, sköjsigt värre. innan idag har det varit stek & bad med linnsan. perfa lördag♥

am i closer to the clouds yet?


Lördag & steka ute i solen är det som gäller. Håller på att snacka med linn om kvällens o resten av dagens planer. Michelle kontakta oss ffs!! :)

!

Hinner inte säga så mkt mer än att jag drar iväg på student nu, ha en najs fredagkväll!

3juni


har glömt blogga idag, men en liten snabb uppis nu bara. skolan - chill som fan, hem, sola i två timmar ungefär (me love vädret!) sen träning. gött som.. kärlek till min träning alltså. sen nu kvällen, checkat oth.
imorgon blir det tråkigste fredagen på lääänge, skoljoggen - tråk. älskar att springa och sånt, men jag menar inne i stan? med massa folk från skolan och sånt? don't think so. så jag och linnsan ska gå hah, (frivilligt eller springa) sen blir det kusinens student. inte för att låta konstig, men inget hurrande över det typ om man säger så haha. pussssss

world go round


haaaj, nästintill hemsk dag i skolan. helt galet dryg. men fick redovisat två steg, klar för terminen nu wiho! kom hem, solade fram tills nu. älskar vädret idag! sjukt bara att igår var det typ 13 grader och spöregn och idag är det 25 grader och strålande sol. vändret bestäm dig kanske? jaja, fick färg i alla fall, gööööööött.
nu blir det duschen sen iväg på student, pusss!

happyface&biglove♥


GRABBARNA KOMMER TILL MALMÖ, SLAGTHUSET DEN 27 NOVEMBER!!!!
HAPPYHAPPYHAPPYFACE!! ♥

just do it for me now


okej här får ni lite URKASS bilder sen igår, fick inte med byxorna på bilderna. (okej en dålig spegelbild) men tror ni överlever, kommer så småning om upp bilder på byxorna och blusen jag köpte i fredags.. lat ni vet.. hah
leokofta - fått av syster, hm
ribbat linne - ålens
byxor (som knappt syns) - hm
nagelack - hm

for the windows in paradise, for the fatherless in ypsilanti


Hej på er, sitter och äter frukost och checkar oth. Älskar lediga dagar alltså. Har sovit 14 välbehövliga timmar inatt. Gött som fan om ni frågar mig. Blir plugg senare och sen träning. Hörs, later!
btw. första juni idag och här i skåne ser det nästintill ut som i oktober...

RSS 2.0