*** ****** ***



DAGENS HOROSKOP - TISDAG 30/12 :)

Väduren 21/3-20/4

Du höjer ribban ytterligare ett par snäpp idag. Du vet att det finn mycket som du måste klara av innan du är färdig för dagen. Nyckelordet för framgång dag är planering.


Oxen 21/4-21/5

Om du driver på dig själv i för högt tempo kommer du inte orka hela vägen fram. Försök att vara lite snällare mot dig själv. Du är ingen super hjälte och du förväntas inte uträtta mirakel.


Tvillingarna 22/5-21/6

Idag får du chansen att bevisa din kunskap både för dig själv och för din chef. Hur du klarar det provet beror mer på hur förberedd du är än på din utbildning.


Kräftan 22/6-22/7

Fundera innan du gör ett dyrt inköp. Behöver du verkligen de här produkterna eller kan det vänta lite till. Impulsköp är något du bör undvika eftersom du måste hålla i dina pengar.


Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir givande på mer än ett sätt. Det verkar som du är på ett härligt humör. Venus bidrar med att fördjupa dina sociala talanger ytterligare. Vill du imponera på någon är det rätt dag idag att göra det.


Jungfrun 24/8-23/9

Din förmåga att förstå människor är bättre nu än för ett par veckor sedan. Utnyttja det här flytet till att ta reda på vad det är dina kollegor verkligen vill.


Vågen 24/9-23/10

Din trötthet gör att du har svårt att fokusera. Ofta glider dina tankar iväg och det gör att du glömmer bort vad du håller på med. En ordentlig natt sömn bör kunna avhjälpa det mest akuta behovet.


Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du chansen att göra en riktigt god gärning. En av dina vänner får ett svårlösligt problem som du kan ordna genom dina kontakter. Visa att du vill hjälpa till.


Skytten 23/11-21/12

Dagen flyter på väldigt bra. Kvällen kan bli lång, det ser ut som du är väldigt aktiv, kanske förbereder du dig inför den stora års finalen imorgon. Du får goda nyheter under dagen.


Stenbocken 22/12-20/1

En person som du inte har kontakt med längre korsar din väg idag. Det här kan bli ett rätt så pinsamt möte eftersom det finns en hel del ouppklarat mellan er två.


Vattumannen 21/1-19/2

Tisdagen börjar inte så bra. Du kommer in i ett oflyt redan på morgonen och sedan verkar allt bli värre. Försök att inte tappa fokus. När en sak går åt skogen är det lätt att bli distraherad.


Fiskarna 20/2-20/3

Sista dagen inför nyårsafton verkar lugn för alla Fiskar. En påverkan från Uranus kan dämpa stämningen en aning, men det är inget allvarligt. Det dåliga inflytandet försvinner snart.


Kommentarer
Postat av: 666AERIME - Hårdrocksbloggen

SV: Gött ;) Thanks! :D Hoppas du hittar tillbaks då ;)

2008-12-30 @ 14:53:10
URL: http://aerime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0