G Ö T T


har två recept på lager som jag och bestie för den delen kommit på, eller ja.. vi rörde ihop lite grejs så blev det supergött så måste dela det med er. har dock bara bild på det andra receptet.

första receptet: börja med att sätta på vatten till penepasta. stek sedan färigskalade frysta räkor (som såklart har blivit tinade), tills när dem ser klara ut så steker ni broccoli (som såklart också blivit tinad) tillsammans med räkorna så att dem får lite färg. sen tar ni någon klick cream fräsh, lite vatten, någon klick sweet chilli, salt och peppar och häller i wook stekpannan tillsammans med räkorna och broccoli och bara rör om för att få en krämig god sås. när det känns klart så blandar ni bara pastan tillsammans med räk/broccoli-såsgrejen.
kortfattat: stek räkor och broccoli tills det fått färg för att sen röra ner cream fräsh, sweet chilli, lite vatten, salt och peppar för att få en krämig sås.

andra receptet (det på bilden): koka pastan, stek kycklingfilé. när kycklingen är färdigstekt så delar ni körsbärstomater på mitten för att sen stekas tillsammans med kycklingen. och sen hälla ner samma sås som första receptet. gott att tillsätta citronsaft också, och om man vill inte ha sweet chilli så kan man byta ut det här och ta mango chuttny istället. rör ihop röran med pastan och sen toppa med ruccola. supergött.

går på 10-15 minuter, snabbt enkelt och gott.

Kommentarer
Postat av: miriam

mums

2010-09-16 @ 23:32:51
URL: http://wedgeheel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0