%%%

cobrasnake

DAGENS HOROSKOP ONSDAG
Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar ganska segt. Du är tröttare än vanligt och trots massor av kaffe så verkar du inte vakna till förrän till lunch. Under eftermiddagen får du stressa, då gäller det att hinna med det du inte hann tidigare på dagen.


Oxen 21/4-21/5

Just nu har du lätt att hitta brister hos andra och det är en av din mindre trevliga egenskaper. Försök att se det positiva i dina arbetskamrater istället för att reta upp dig på deras fel.


Tvillingarna 22/5-21/6

Din humor drar åt det mindre rumsrena hållet idag och det tycks irritera en av dina kollegor som har svårt för lite snuskigare skämt. Försök att inte dra dina värsta vitsar i hennes/hans närvaro.


Kräftan 22/6-22/7

Det finns en person i din närhet som du inte har hunnit umgås så mycket med som du skulle vilja. Nu är det upp till dig att ta tag i problemet innan er vänskap rinner ut i sanden.


Lejonet 23/7-23/8

Idag lyckas du irritera dig på dina närmaste, särskilt om du har barn. Det är som om ditt tålamod är helt borta. Försök att räkna till tio varje gång du vill börja skälla. Det här är ett beteende som uppmuntras av Uranus påverkan.


Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir riktigt trevlig. Du hinner mer än du tänkt dig och det finns en stor chans att du kan smita lite tidigare, Har du en partner kan du passa på att överraska honom/henne med en god middag.


Vågen 24/9-23/10

Just idag ställs du inför ett jobbigt val. Du måste inse att du har gått över gränsen och att det är dags att be om ursäkt. Tyvärr är din stolthet ditt största hinder.


Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du möjlighet att börja om från början med en kollega/affärspartner som du kommit på kant med. Visa att du kan vara både flexible och förödande charmig när du vill.


Skytten 23/11-21/12

Just nu har du svårt att koncentrera dig. Dina tankar vandrar iväg till behagligare miljöer som oftast innefattar en soldränkt strand med kokospalmer. Du är innerligt trött på kylan.


Stenbocken 22/12-20/1

Du och din partner verkar ha en djupgående konflikt som är svår att reparera. Just nu har du svårt att se på er relation objektivt, du upplever det mesta som din partners fel och du ser inte dina egna misstag.


Vattumannen 21/1-19/2

Under dagen får du en lysande idé. Nu gäller det att handla snabbt. Så länge du får vägledning av Jupiter kan du åstadkomma underverk, men det är en påverkan som är på väg bort ifrån ditt tecken.


Fiskarna 20/2-20/3

Fiskarna dras mellan motpoler just nu. Du är sprittande glad ena stunden och riktigt nere i nästa. Vad som är viktigt är att du inte tillåter dig tänka för mycket på framtiden. Fånga nuet istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0