++++

Lite sent, men men.. här kommer dagens astro i alla fall :))

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir som en kall dusch. Du är fortfarande lite loj efter gårdagen så du är inte beredd på allt som du förväntas gör. Dina kollegor är mer på hugget än du är.


Oxen 21/4-21/5

Dagen börjar lugnt. Visst har du en del att göra, men du undviker stress så långt du kan. En vän som du inte träffat på ett tag hör av sig och nu bestämmer för att ses. Dagen blir lyckad.


Tvillingarna 22/5-21/6

Nu när Venus påverkar dig så är du mer social än annars. Du vill inte jobba, utan skulle hellre vara med kompisarna. Om du ändå arbetar så gör du inte särskilt mycket nytta idag.


Kräftan 22/6-22/7

Idag stöter du på ett knivigt problem på jobbet. Egentligen har du tampats med den här typen av svårigheter tidigare, men då har du varit piggare, och mer fokuserad. Idag kan du behöva lite hjälp.


Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir lugn och harmonisk. Du charmar din omgivning med ditt vackra leende och det underlättar när du får mycket att göra eftersom alla tycks vilja hjälpa dig.


Jungfrun 24/8-23/9

En kommentar från din partner får dig att stanna upp och fundera. Hon/han ger dig ett nytt perspektiv. Visst kan det svida lite att höra sanningen, men du vet att det är nyttigt för dig.


Vågen 24/9-23/10

Dagen börjar riktigt bra. Du hinner mer än du planerat på morgonen och det gör att du får tid över att testa ett par idéer som du har. Just nu är du väldigt kreativ.


Skorpionen 24/10-22/11

Du måste samarbeta mer med dina kollegor. Ofta drar du åt ditt håll och förväntar dig att alla ska följa din linje. Du får nästan alltid som du vill på grund av din styrka, men idag stöter du på problem.


Skytten 23/11-21/12

Dagen blir ganska enformig. Du arbetar på i din vanliga takt och det väntar inga överraskningar kring hörnet. Tänk på att de här dagarna är en värdefull paus i din vardag.


Stenbocken 22/12-20/1

Var inte rädd för att var ärlig mot din vän. Han/hon förtjänar att höra sanningen från någon han/hon respekterar. Tänk på att kritik tar bättre om det kommer från någon man tycker om.


Vattumannen 21/1-19/2

Du har ordentliga problem på ditt jobb idag. En av dina kollegor vägrar att lyssna på all råd som han/hon får och det resulterar i att han/hon gör fel hela tiden. Du blir också lidande.


Fiskarna 20/2-20/3

Var inte allt för eftergiven idag. Om du ger med dig fast du vet att du har rätt kommer det att gräma dig hela dagen. Stå på dig, hur tufft motstånd du än möter.


Kommentarer
Postat av: Carita

svar: aw cutie, taaaaaaaaack så jättemycket! :* <3

har du haft en fin dag, förresten? :) puss! ^-^

2009-01-08 @ 16:56:43
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: nathalie

Hejhej!

Jag har startat en frågestund, och skulle bli väldigt glad om du ville ställa en fråga i den, vill ha så många frågor som möjligt, så fråga på!♥♥

2009-01-08 @ 18:10:08
URL: http://nnathaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0