AND I CALLING ALL ANGELS

DAGENS HOROSKOP, ONSDAGEN DEN 21/1 - 09

Väduren 21/3-20/4

Det blir en bra dag då du hinner med en del extra och det får dig att känna dig nöjd. Du har även möjlighet att hjälpa en kollega som inte ligger lika bra till som du gör.


Oxen 21/4-21/5

En kollega har jättehögt tempo medan du mest snackar. Det är ofta Merkurius som påverkar vår vilja att kommunicera med andra, och han påverkar dig mycket idag.


Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen börjar lugnt, du har möjlighet att sova lite längre och det får dig att känna dig utvilad och redo för utmaningar. En frågeställning väcks under dagen och du blir tvungen att agera snabbt.


Kräftan 22/6-22/7

Idag hänger mycket på hur effektiv du är. Jobbar du organiserat så kommer den här dagen inte medföra några problem. Tillåter däremot att påverkas av yttre störningar så kommer dagen bli lång.


Lejonet 23/7-23/8

Under onsdagen ser det ut som du kommer att avsluta affärer. Det kan vara för egen del eller genom jobbet. Din charm och din förmåga att läsa andra hjälper dig att få till ett bra avtal.


Jungfrun 24/8-23/9

Utan att veta varför känner du att frustrationen bygger up inom dig. Det är som du aldrig får genomför dina idéer fullt ut. De blir alltid begränsade och modifierade på vågen.


Vågen 24/9-23/10

Dagen handlar om kommunikation. Var rak i det du säger. Ditt största problem är att du ofta är för vag med din kritik så dina kollegor förstår inte att du är missnöjd med något.


Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen träffar du på en person som utmanar din auktoritet och det gör dig riktigt arg. Du tolererar mycket, men inte att man ifrågasätter din kompetens och din förmåga att styra ditt arbete.


Skytten 23/11-21/12

Sluta tolka allt som en viss person säger till dig. Att läsa mellan raderna är frustrerande både för dig och henne/honom. Lär dig att det inte måste finns en baktanke med allt.


Stenbocken 22/12-20/1

Under onsdagen får du chansen att göra en verklig insats på jobbet. En kollega har hamnat i trubbel och du kommer som en räddande ängel och hjälper henne. Din insats blir ihågkommen.


Vattumannen 21/1-19/2

Ibland kan din vilja att hålla dig väl med alla ställa till problem. Genom att inte ta ställning i en fråga på jobbet framstår du som vek snarare än objektiv. Du måste våga ta risker ibland.


Fiskarna 20/2-20/3

Det verkar som en vän till dig mår dåligt och det bekymrar dig mycket. Din kompis situation har fått dig att fundera över ditt eget liv. Det blir en tankfull dag för din del.


Godmorgonsweeties! :)

Hade lite tid kvar innan jag drar till bussen så tänkte att jag kunde skriva ett inlägg :)
Onsdag idag, skola & boxning. Vill verkligen inte till skolan idag, -.-  bläää på det typ x)
Bror ringde förresten precis, så fick pratat med han lite, känndes bra. Saknar han..
Har ingen bra insperation/fantasi nu på morgonen, så kanske inte det roligaste inlägget,
men men, ska dra till bussen nu snart,
ni får ha en fin onsdag.
bloggar när jag kommer hem,
pusspusspusspuss

Kommentarer
Postat av: A

Älskar horoskopet :)

2009-01-21 @ 17:43:59
URL: http://alizze.blogg.se/
Postat av: Sofia

Fin header du har :]

2009-01-21 @ 18:18:37
URL: http://soofiam.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0