13.00 : 1/1



ASTRO TORSDAGEN 1/1 - 09 NYÅRSDAGEN

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir ganska trist. Du är trött och orkar inte ta dig för något särskilt. Kanske inte den fräschaste starten på det nya året, men du tycker ändå att gårdagen är värd den.


Oxen 21/4-21/5

Dagen blir mycket lång. Det ser ut som du måste arbeta, det kan vara på jobbet eller städa upp efter en fest. I vilket fall som helst är du inte på något vidare gott humör eftersom du hellre skulle vilja sova.


Tvillingarna 22/5-21/6

Det är viktigt att du inte funderar för mycket idag. Du kan lätt ångra beslut som du tagit och det gör dig bara ledsen eftersom du inte kan göra något åt det. Hitta på något kul som distraherar dig istället.


Kräftan 22/6-22/7

Det ser ut som du aktiverar dig idag. Kanske är det arbete eller så umgås du med vänner eller rent utav sportar. Du är full av energi och entusiasm för det nya året.


Lejonet 23/7-23/8

Oroa dig inte för vad andra trycker lita på dig själv. Du är stark och du kan förflytta berg om du väljer att göra det. En vän kommer med ett råd som du ska ta till dig.


Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir ganska livlig för din del. Du har bokat in aktiviteter från morgon till kväll så du kommer vara rätt så trött när det väl är dags att krypa ned i sängen.


Vågen 24/9-23/10

En ytterst seg dag då du inte alls är så effektiv som du skulle önska att du var. Du har svårt att koncentrera dig och du känner dig urlakad och trött. Unna dig en tidig kväll.


Skorpionen 24/10-22/11

Dina vänner vill dra med dig ut idag, men det är yttersttveksamt om du kommer att klara av det. Du känner mer att sega framför Tv än för att slänga dig ut i umgängesvirveln.


Skytten 23/11-21/12

Mycket mat och en lugn dag så ser torsdagen ut för Skytten. Ingen kan få dig att stressa, hur bråttom du än har. Du undviker situationer där du måste tänka för mycket. Allt du gör går på rutin idag.


Stenbocken 22/12-20/1

En personlig kommentar sårar dig ordentligt. Du anser att den här personen inte har någon rätt att säga de här sakerna till dig. Men handen på hjärtat, är det inte bättre med kritik från en vän än en fiende.


Vattumannen 21/1-19/2

Din motivation har fått slagsida idag. Du har svårt att göra det som du lovat dig själv att utföra. Det krävs en hel del övertalning och massor av hett kaffe för att komma igång.


Fiskarna 20/2-20/3

Det har uppstått ett problem som du har äran att lösa. Du gillar inte att bli pressad på det här sättet, men eftersom du inte har något val gör du ditt bästa och resultatet blir över förväntan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0