--HOROSKOP--



DAGENS HOROSKOP, ANNANDAGEN :)

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir ovanligt stillsam för att vara en fredag. Jobbar du så är det väldigt segt. Alla verkar vara lite avslagna. Är du ledigt så kan du se fram emot en lång, lat kravlös dag.

Oxen 21/4-21/5
Din fredag blir lagom aktiv. Du pysslar mycket utan att för den sakens skull stressa. Kvällen blir lugn och avslappnad. Du njuter av att umgås med familjen.

Tvillingarna 22/5-21/6
Under dagen träffar du någon som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende. Resten av dagen går i minnenas tecken. Du njuter verkligen av det här besöket.

Kräftan 22/6-22/7
Det blir en väldigt lugn och trevlig dag för din del. Du får möjlighet att vila ut efter allt umgänge de senaste dagarna. Visst är det toppen med familjen, i lagom doser.

Lejonet 23/7-23/8
Du hör av dig till några vänner som du glömt bort mitt i all julstress. Det blir en trevlig dag då du får chansen att vara med dina ko,pisar snarare än med din släkt.

Jungfrun 24/8-23/9
Idag väljer du att ta det lugnt. Både julafton och juldagen har varit intensiv så nu behöver du får vara ifred. Det kan bli lite arbete fram emot eftermiddagen.

Vågen 24/9-23/10
Hela fredagen verkar gå åt till att reda upp röran efter julen. Det kan vara allt från storstädning till julklappsbyten. Dagen blir intensiv, men du har ändå ganska roligt.

Skorpionen 24/10-22/11
Under fredagen får du ett akut besked som du måste ta tag i på en gång. Hur situationen reder ut sig beror på hur snabbt du agerar. Det mesta hänger på din insats.

Skytten 23/11-21/12
Under fredagen passar du på att hinna ikapp med lite arbete. Det blir lätt att hamna efter nu när julledigheten ligger så som den ligger i år. Jobbar du lite nu slipper du jobba extra i januari.

Stenbocken 22/12-20/1
Din annandag börjar väldigt stillsamt. Det känns nästan som början på ett helt nytt liv för din del. Kanske är det så, den senaste tidens bekymmer har fått dig att växa och förändras.

Vattumannen 21/1-19/2
Du vill aktivera dig idag. Den senaste tiden har varit full av mat och socialt umgänge, men väldigt lite aktivitet. Nu känner du att behöver röra på dig och få massor frisk luft.

Fiskarna 20/2-20/3
De senaste dagarna har varit sköna och avslappnande. Du har njutit av att bli omhändertagen av din familj. Nu känns det skönt att få lite tid för sig själv. Det kan bli väldigt intensivt umgänge så här i jultider.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0